Svidja mi se definicija, u neku ruku :]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja za fensere kazem samo jedno: Svako ko voli Cecu,Seku i ostale pokondirene tikve,nema ukusa.
Pravi hip-hop nije sit bre xD
Inace, ja ljubitelje domace estrade i crnokomercijalizovanih stvari sa MTV-a, koji su zatucano stvorili semu nacina zivota i prate je kao ovce, nje bih nazvala fenserima, vec jeftinim klonovima koji nemaju sopstvene stavove i misljenja. Znaci, najjednostavnija plitkost.
Fensi me asocira na nesto estetski, nesto sto je lepo na oko, sareno ...
Kao sto ranije rekoh, pop 80ih, - Duran Duran -![]()
Pravi hip-hop nije sit bre xD
Inace, ja ljubitelje domace estrade i crnokomercijalizovanih stvari sa MTV-a, koji su zatucano stvorili semu nacina zivota i prate je kao ovce, nje bih nazvala fenserima, vec jeftinim klonovima koji nemaju sopstvene stavove i misljenja. Znaci, najjednostavnija plitkost.
Fensi me asocira na nesto estetski, nesto sto je lepo na oko, sareno ...
Kao sto ranije rekoh, pop 80ih, - Duran Duran -![]()
meni kad neko kaže "fenser/ka" pomislim na one polugolišavke sa emtivija tipa bijonse, rihana, pusiket dolz, fifti sent, hip hop, ar en bi šit i sl. sraña
a ne vidim nikakvu bitnu razliku između njih i ovih naših: cece, karleuše, kitića...
Da, slazem se da je fensi nesto lepo, ja volim ljude ako su u tom smislu fensi, ali kod nas naziv fenseri i fenserke obicno nisu nesto lepo, vec vulgarno i sl.Skroz se slazem s ovim! Fensi je nesto lepo,sareno a ne neukus i vulgarnost!
I ne mora da znaci da svako ko se oblaci fensi slusa turbo folk. Ja prva ne!
Glam, naravno. Sa gospodinom Bowie-om na celu.
Disco kultura takodje ...
Znachi po ovim vashim procenama ja sam ona fenserka najgora xD
tj. po ovim opisima![]()
Na koji način sam ja imala super društvo u malom gradu a ti ne možeš da nađeš nekog ko ti odgovara u milionskom? :/Ja bih volela da sam fenserka...ne mislim na nacin oblacenja....vec da volim izlaske po splavovima,narodnjake i sve to,vecina ljudi koje poznajem i jesu u tom fazonu skroz...a ovako......
samo lamentiram nad necim sto ne postoji vec dugo vremena.....a ne umem drugacije.
pre neki dan mi je neko rekao da cu zbog onoga sto slusam (tj.ne slusam) biti Petar Pan celog zivota.
Pa bas zato,jer to je mali grad,znas vecinu ljudi,i onda se zgotivis sa njima....![]()
pa i meni su fenseri oni koji su napucani i kojima je najvise stalo kako ce da izgledaju...moraju da budu najbolji...postoje fenseri koji uopste ne slusaju grand nego stranu muziku...znam takve...