irmica_1988
Zainteresovan član
- Poruka
- 147
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

P. S. hi, FreeeeeeeeedOm, drago mi je da si nam se pridružila![]()

)da te uputim:skoro svi postovi se svode na to da se spremas sam a ako nadjes nekog studenta da te on/a samo posavetuje,zatim da uzimas textove koji ti stvarno leze i u kojima osecas ono sto govoris.kazu da na prijemni ne dolazis u crno odeven.ovo je bilo u najkracim crtama prethodne 43 strane..........
naravno da ti niko ne ocenjuje nacin odevanja ali sam Vlada Jevtovic svim svojim studentima predlaze da ne dolaze odeveni u crno jer to odaje utisak zatvorene osobe sto svakako nije dobra preporuka buducem glumcu......

ove godine 2 devojke koje su prosle u uzi izbor iz moje grupe bile su obucene u crno, tako da... nije bitno.![]()

salim se naravno.svakako da nije bitno....
Trenutno sam 3. godina srednje skole i ozbiljno razmisljamda posle srednje skole upisem FDU. Koliko sam mogao da vidim iz ovih 43 stranica za neke se to cini tesko, a za neke lako, za neke bolje je ovako, a za neke ovako......... Dakle vidim da nemate svi te jedno isto misljenje, ali to je svugde tako.