FDU

Detaljno sam procitao ovih 43 stranica i vidim da ovde ima dosta iskusnih studenta sa FDU, a ima i nekih u koje takodje ja spadam oni koji tek trebaju da ako da Bog postanu. Imam jedno pitanje kako treba da se polako spremim za prijemni?

Ma, ima nas i malo više, Carol ;) Samo nismo svi tu u isto vreme ;)
Hej, Mihailo, pa ti si moje godište :D Lepo je sresti budućeg kolegu koji ti je pri tom i vršnjak xD
As you could see, svako ima neko svoje mišljenje ( koje je, kao po pravilu, potpuno različito od mišljenja ostalih ) tako da nemoj uzimati svaku reč zdravo za gotovo, naposletku svi ćemo morati najviše da verujemo sebi... Što i jeste super, jer će tako svako imati neki svoj, lični pristup celom tom prijemnom ;) Ali i treba da pomognemo jedni drugima koliko god možemo...

Zdravo Carol! Zdravo Nenemusha! Kao sto vidim Nenemusha i ja tek treba da izadjemo na scenu, a Carol ako se nevaram ti se vec, koja? 2 ili 3 godina? Ako jesi ti nam mozes pomoci da se nas dvoje na adekvatan nacin spremamo za taj tako daleki, ali i toliko bitan dan.

Ja bih volela da upišem dramaturgiju. Vidim da niko ne piše o tome... :? Da li neko nešto zna? Ili ima iskustva sa polaganjem prijemnog ispita za dramaturgiju? Konkurencija? Itd. :) Inače, pratim vas već duže vreme...ali sam zaboravila da sam se ovde registrovala davno, pa nisam pisala. :D

e,mihailo kako to da ja nikada ne vidim tvoje postove iz prvog puta?:D
ja cu da izadjem na prijemni tek za 2 godine kad Pele bude primao klasu posto jos nemam 15 god.....

da mogu pomogla bih vam.isla sam u skolu glume 3 godine,ali sam mladja od vaspa ne znam koliko bi moja pomoc bila adekvatna....na sta si mislio kad si napisao da sam ja 2,3 godina???:)

Poslednja izmena:
i tebi puno srece.....drug moje sestre studira reziju na fdu pa cu da ga pitam da pita nekoga sa dramaturgije nesto ako ga nadjem....a poznajem i jednog dramaturga(radi u krusevackom pozoristu,studirao sa biljanom srbljanovic itd.pa kad ga budem pitala ako to bude skorokazacu ti ponesto......

ja sam iz Trstenika.volim i pozoriste i film.mislim da ces dobiti vece pare ako snimis film ali u pozorist imas stalan angazman+mnogo je drugacije nastupiti u pozoristu nego na filmu:zaljubljena:

Ali prvenstveno se polazi od pozorista. Jel tako? Ne zanam ja imam ambicije da glumim u pozoristu, kasnije da se pojavim u nekom filmu i na kraju da snimim jedan film u 2 dela!

Ja sam prvenstveno za filmove... Mislim, u pozorištu jedino što mi se zaista nezamenljivo dopada je kontakt sa publikom. U filmovima daš svoj maksimum, odradiš to i tvoja uloga večno traje, u pozorištu uvek može da ti se potrefi i loš dan, i loš trenutak, i da malo sjebeš ulogu...
nimil,Ja ću ići, kad je otvore xD

Back