FDU

Da li bi mogao neko od studenata FDU-a ili neko ko ima ideju da mi predlozi neku zanimljivu komediju, dopadljivu mladima posto sam sada u frci oko odabira komedije za predstavu koju treba da spremim sa ekipom. Sta mislite o "Dr" Branislava Nusica?

Nisi ti nista razrešila, niti sam se ja s tobom složio, nego si postala neprijatna i nepristojna pa sam te iskulirao.

Pre bih rekla da sam ja tebe iskulirala jer ne zelim da se raspravljam sa tobom i da se svadjam preko neta jer nisam zbog toga ovde.ja u svojoj poruci gore nisam ni rekla da sam bilo sta razresila vec da sam zavrsila diskusiju sa tobom pa te molim da vise ne diskutujemo o tome bez obzira na neslaganja i tvoje misljenje o meni itd....

i zaboravih da napisem ja sam se vec izvinila ako sam te uvredila posto sam postala nepristojna i neprijatna.ja sam vaspitavana slobodno i u mom recniku ne postoje uvrede niti ruzne reci meni su sve one iste i verujem da ih ne treba stedeti.....

eto.

Znam da će je boditi neki ljudi iz Lazarevca, neka Ivana i još neki čovek... Mada još nije sigurno kada će početi i koliko će koštati... Ali ja sam se prijavila:mrgreen: Druga sam na listi:mrgreen:

Ti ljudi iz Lazarevca su ljudi sa kojima sam ja igrala u nekoj predstavi, inace su zavrsili glumu, na BK. Rade u Lazarevcu u pozoristu Puls teatar itd. :)

Da, polazem ove godine. sa pripremama sam vec pocela odavno. spremam se sama, to je savet koji sam dobila od profesora Vladimira Jevtovica, a njemu najvise verujem. Pomaze mi pomalo jedan drugar koji je sad treca godina glume na FDU. Posavetuje me oko teksta, sta da dodam, sta da izbacim, ali bas pomalo.

Čekaj, zar nije scenografija na primenjenim umetnostima,a na FDU režija,gluma,dramaturgija,menadzment,produkcija,montaža i kamera?

Šta se priča za Bilju?Ona je baš strogo u pedagogiji,kao i Goca Marić....ne da se videti.... baš me interesuje kako izgleda žena...... :)

Back