FDU

e to je vec optimizam. otvaram konkurs :D ko zeli da nam se pridruzi i bilo kako pomogne u projektu koji nameravamo da radimo, neka se javi na forumu ili meni na private-u. pozdrav do sledece prilike.

nije bitno koliko i kako, ali svako ko moze da doprinese nasem malom projektu, dobrodosao je. ajde ljudi javljajte se, da vidimo sa koliko nas je. pozdrav

gospodo, strasno sam umoran ovih dana pe me iz tog razloga mrzi da citam predhodne poruke... za ostale nisam siguran, ali apollo me sigurno zna, pa ga ja, ovom prilikom pozdravljam...
ja upisa dramaturgiju kod Maje Volk na klasi u Banjoj Luci a zanima me sta su ostali posetioci ovog foruma uradili...
toliko od Branka
pozz

Ja sam isto nova ovde....... ideja vam nije losa ali je malo tesko da se ostvari zato sto svi imate neke svoje zivote i mozda je to tesko da se uskladi upravo iz tih razloga .Mada bilo bi lepo kad bi uspelo......
Ako moze neko da mi pomogne imala bih par pitanja ..i ako mogu da dobijem odgovor.....
Interesuje me gluma u Novom Sadu:znam da Boris Isakovic drzi klasu i da je primio cetvoro sad u junu ,i da je za septembar ostalo jos sest mesta .Iteresuje me sta se spreme
1.lirska
2.epska
3.komedija(monolog)
4.drama(monolog)
da li je basna potrebna ili nije ....posto ranije nije bila potrebna sad sam skontala iz postova da mozda treba pa ako samo neko ko je bio na prijemnom moze da mi kaze sta je on trazio bilo bi odlicno......jer konsultacija nece biti za septembar a ja nisam bila u zemlji i nisam stigla za junske konsultacije i za junski prijemni ispit.
A mozda ponovo ne budem tu do 1.sep. i nemam nikog ko bi zvao info tel da pita tako da sam malo u problemu..samo zbog te basne ,jer ne znam da li treba ili ne

ali znaj da moras da predas papire od 10tog do 20tog avgusta ako zelis da izadjes na prijemni u septembru. tako je bar bilo prosle godine. ja to nisam znao pa sam slucajno otisao na dan prijemnog misleci da se tada predaju papiri. pozdrav

Apolo ali u postovima imas da su se prosle godine dokumenta predavala 1 septembra ali za svaki slucaj cu naci nekog da mi preda dokumenta .......ali na sajtu akademije pise da je predaja dokumenata 3 sept. prijemni pocinje 4-11 sept i prvi i drugi krug tu par dana ko je prosao dalje a ko nije i 15 sep upis u skolsku 2007/08
Ali za svaki slucaj cu zvati iz inostranstva i ostavicu dokumenta nekome da ih preda .......da ne bih propustila rok kao u junu

hvala vam ako imate neke informacije jos pisite

ako si se informisala onda ok, ali ja ti kazem sta se meni desilo prosle godine. krenuo sam da predam papire smatrajuci da je taj rok za sve fakultete, medjutim kad sam otisao gore, procitao sam da je taj rok bio od10-20avgusta, a da je prvi krug bas tog dana kad sam se ja nasao gore, tako da proveri za svaki slucaj da ti se ne bi desilo isto sto i meni.

ok, i meni se svidja sve to. recite kad vama bude odgovaralo da se nadjemo, a ja cu se prilagoditi vama, naravno uz manje ustupke, posto radim. u svakom slucaju vidimo se sigurno. a devojke ste :) tako da vam prepustam dogovor posto cete vi to preciznije uraditi.

haha...:)aj da razmenimo brojeve telefona, pa se onda dogovorimo...uglavnom, sto nas je vise, to bolje! i meni vise odgovara sto pre, dok je raspust...

Back