Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
jel moze neko da mi kaze kada planirate da se sastanete. ja sam veoma zainteresovana za tu zajednicku predstavu, ali putujem sutra, i nema me u beogradu do 20. avgusta...
hvala apollo21
izgleda da je uzi 24-og.UH,bice gusto....Nadam se da ste se dogovorili da radite predstavu i da cete uzivati dok radite.Pa,javite kako ide.Pozdrav svima
i ja sam kod kuce i cekam na dogovor. samo bih zamolila da se, ukoliko je moguce, zaobidju ove vrucine jer je straaaasno dolaziti u bg busom po ovakvom vremenu...
ljudi,kako ste mi?
samo da javim da sam se upisala,upravo sam se vratila sa zavrsnog ispita
mrtva sam umorna....
javljajte kako vam ide rad na predstavi,puno vas pozdravljam sve!
hvala ti puno
zasto bih vas zaboravila,ja bi radije da vas upoznam kad vec svi volimo ovu profesiju.pa da se druzimo i razmenjujemo iskustva i misljenja
marlen_kini iskreno,nemam pojma,cula sam za taj film ali nikad nisam imala zelju da ga pogledam,tako da ne znam je li on taj Bane Popovic iz Strsljena,ali evo pitacu nekog ko je gledao pa cu ti reci .Mislim da to nije on,da se taj lik zove Branislav Popovic a prof.je Branimir Popovic
da, taj glumac iz STRSLJENA je tvoj buduci profesor. malo sam potrazila na internetu, i saznala da se taj glumac zove Branimir Popovic, i da jeste profesor Cetinjske akademije. moze neki autogram preko veze?
onda jeste,ja nisam gledala film pa ne znam,ali je ovamo u svakoj predstavi i fenomenalan je je lik.autogram moze ako treba i u ponedeljak vec mogu da ti uzmem,kako se zoves?
mislim da prof nece imati nista protiv
jao, LUTHIENA, pa ti si divna. zovem se Antonija, i bice mi pravo zadovoljstvo da imam njegov autogram.
zavidim ti sto imas tako dobrog profesora. pozdrav