FDU

pricali ste ranije o tome kako na fdu ne mozes biti primljen bez veze,pa cu ja samo kratko da se nadovezem.Deca glumaca upadaju zato sto njih roditelji spremaju dugo za to,tj. oni pored sebe ceo zivot imaju profesora koji ih usmerava.Tako da se taj talenat vremenom razvije...

pa ukoliko te prime, polazes dopunski test iz istorije, srpskog, engleskog, likovnog i muzickog. ali to su uglavnom vrlo laki testovi, i to je najmanji problem, ukoliko te prime na FDU. ti zelis da polazes?

da.sad sam 3 godina pa bih pokusala cisto da vidim kako to izgleda.nisam bas pratila vase dopisivanje,a ti jel si pokusala da upadnes ili jesi...?ako jesi podeli utiske sa prijemnog,please

da jesam, polagala sam ove godine. ali nisu me primili. a posto ja idem na casove glume u pozoriste DADOV, kod profesora koji predaje na FDU, i on mi je bio u komisiji, razgovarala sam sa njim nakon prijemnog. i jedan od glavnih razloga zasto nisam usla u uzi izbor je taj sto sam kao i ti dosla na prijemni da vidim kako izgleda, bez nekih velikih ocekivanja. iako to nisam rekla, to su clanovi komisije odmah videli. a to nikako nije dobro. tako da cu ti dati jedan savet, ako vec hoces da pokusas, pokusaj samo ako ces razmisljati POLOZICU, IMAM SANSE.to je najveci savet koji ti mogu dati. ako te jos nesto interesuje, pisi na pp

mi smo poceli jos 3. septembra :)
radi se vec uveliko.prvi dan su nam podelili indekse uz malu svecanost :),a onda nas je profesor odveo u setnju,pricali smo,upoznavali se itd.predivan je bio taj prvi dan kad znas da si posle toliko truda uspeo i da polako pocinjes da zivis onako kako si sanjao...

boze, kako ce biti tuzan moj zivot ukoliko ne upisem glumu... ne stvarno, pocinjem polako da padam u depresiju... najvise bih volela kada bi neko kompetentan mogao da mi kaze da li ja imam talenta i makar imalo sanse da upisem tu glumu, a ne da se cimam ako ja u stvari nisam za to... :)
najgore je to, ako si stvrano talentovan, ali jednostavno izaberes program koji ti apsolutno ne odgovara, a ti se tripujes da ti lezi...i ne prime te! :( e, to je bedak! a opet, neko ko i nije nesto posebno talentovan, a nadje neki kuuuuul program, bude primljen...
necu vas vise smarati svojim paranojama, to je otpilike sve sto sam htela da vam kazem... :D

Cao, svima...Ja sam nova ovde...
Volela bih da znam da li je ta akademija u Nisu drzavna i sta se sve polaze tamo?
Super vam je ideja ta za predstavu, jel bilo nesto od toga?
Poz za sve...
P.S. E, stvarno biste mogli, ako hocete, da napisete ko je sta spremao...posto ni ja jos nisam nasla nista...

Ja sam iz Niša i ne znam gotovo ništa o toj akademiji, ali mislim da nije državna i znam samo gde se otprilike nalazi i kao sam čuo da je jedan od profesora Irfan Mensur. Da li neko zna nešto više o toj akademiji, stvarno me zanima, tražio sam na google ali ništa nisam našao...

Back