FDU

da li mi neko moze reci reci, da li za zadatak koji podrazumeva monolog nekog domaceg autora, mogu uzeti monolog iz knjige ZENSKI RAZGOVORI, Duska Radovica? hvala unapred

halleberry, nisam razumela. da li mogu izabrati monolog iz ZENSKIH RAZGOVORA, posto u konkursu pise ODLOMAK IZ ULOGE NEKE OD KOMEDIJA JOVANA STERIJE POPOVICA, BRANISLAVA NUSICA ILI NEKOG NASEG SAVREMENOG KOMEDIOGRAFA. posto je potreban odlomak iz uloge, A ZENSKI RAZGOVORI nemaju odlomak iz uloge, vec samo monologe,bez likova i sl. ne znam kako drugacije da pitam sta me interesuje.

Mozes uzeti jedan deo odatle. To su kao male price sa naslovima. Mozes uzeti jednu tu pricu. To sam ja htela da spremam, ali necu na kraju jer sam nasla nesto sto mi vise lezi, ali glumica koja meni pomaze oko pripreme je sa tim polozila prijemni... Jel ides i u ns i u bg ili...?

pa niko me ne sprema za prijemni.idem na casove glume u pozoriste dadov,i casove mi drzi porfesor glume sa FDU, Vladimir Jevtovic.on mi je dao savet da se sama pripremam, jer je to najbolje. ja sam ga poslusala.

pa to je dobro, ali nije presudno. bitni smo samo mi. halleberry, kolika su ti ocekivanja? kako napreduju pripreme? sta si izabrala, mislim koje monologe, i recitaciju?

ok je to skroz. ako ni zbog cega drugog, makar zbog iskustva. ja sam probala prosle godine, posle treceg razreda i to iskustvo mi sad mnogo znaci...
a, veruj mi, znam kako je to kad nesto toliko zelis. kad ti je to sve i jedino bitno u zivotu...
mene sad tako hvata frka... to je tako blizu!!! :shock:

aleksandrica_k:
Mozda vam zvuci malo glupo pitanje, ali da li neko moze da dodje da slusa vas prijemni? Ja bih jako volela, ali ne znam da li mogu...

Ne moze, nazalost, i ja sam htela... ;)
Nego, zna li neko (po stoti put pitam) nekoga ko bi spremao za prijemni, kako da dodjem do te osobe, jer nisam iz Bg-a?

halleberry, kako je bilo prosle godine? da li si imala veliku tremu, i kako je to uticalo na tvoj nastup pred komisijom? imas li neki dobar savet za mene, ili tako nesto. da li su te pustili da izgovoris ceo monolog, ili su te prekidali. svaka pomoc bi mi dobro dosla.

nemam problem sa tremom pred nepoznatim ljudima, tako je bilo i na prijemnom. mene nisu prekinuli ni na jednom monologu, ali jednom mog drugara su prekinuli posle dve recenice, tako da nema pravila. ja sam bila skroz zadovoljna kako sam govorila...

mogu da se predaju overene fotokopije dokumenata.Na fotografiji ne mora da se vidi cela figura.A u biografiji pises samo neke osnovne stvari o sebi a ne literalne radove,sabrana dela ili tome slicno.Vec samo osnovne podatke,ko si,sta si,odakle si,zasto konkurises i to je to...

Back