Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, bila sam opet u dosta gužve pa me nemaaa!
) i ne znam kako smo ih još sve zvali
koji dižu pare na šarenu lažu a od njih nemate nikakve koristi. Ja nisam spremala prijemni sama ali sam imala sreću da upoznam jednog divnog gospodina koji je 30 godina vodio dečiju školu glume i to sa jako malom decom. Kad unazad sve presaberem- mislim da je najviše pomogao savetom i izigravajući vrlo realno i kritičko "ogledalo" a da me ničime nije sputao ni ograničio. Naprotiv, svaki pravi pedagog u pozorištu, ako je dobar, dobar je zato što zna da je uspeh izvući ono što glumac (reditelj...) nosi u sebi i usmeriti ga da to iskoristi a ne davati mu "uputstva za igru"- tio ni kod imitacija ne pomaže, svako može biti papagaj! Ako možete da nađete takvu osobu i ako jednom budete imali sreće da vas školuje takav profesor- nema greške. sve do čega dođete biće vam korisno. Čak i ako dođete do toga da gluma uopšte nije profesija za vas što uopšte ne mora da bude tragično-(a dešava se i to! Jedan moj drug koji je nekih 5 god pre mene upisao montažu je na 3 godini shvatio zahvaljujući svom profesoru shvatio da ima najbolje oko za montažu na celoj svojoj klasi ali da to opet nije za njega.Za 7 godina je osvanuo kao jedan od 50 najuspešnijih ljudi Balkana!
Pa vi vidite! 
Elephant_Man:CUo sam da je za reziju potrebna debela veza,ako je tako onda nista od mog upisa...:[
apollo21:Ma ja sam hteo, ali sam zakasnio za prijavu. Mislio sam da je to bilo 4. Septembra, a ustvari tada je bio drugi upisni rok, a prijava je bila u avgustu. Mada sa druge strane, ko zna zasto je to dobro![]()
Mae:4 godine koliko sam ja bila na fakultetu pouzdano i provereno znam da ni jedna osoba sa pozorišne režije (po troje ih je na klasi) nije primljena preko veze. Što ne znači da garantujem za sve i svaku priliku ni da se preko veze ne upisuje i taj smer ali, eto, mnogi zbog takvih (dez)informacija nikada i ne izađu na prijemni!
Elephant_Man:Ja sam ipak odlucan da izadjen na prijemni![]()
Mae:Lakše od čega???
zoranpetrovic84:Moja greska, nisam lepo postavio pitanje. Lakse od filmske produkcije odnosno od montaze?
Nekome s montaže bi bilo teško upisati glumu a nekome s glume možda još teže montažu. To je isti fakultet ali smerovi vrlo različiti. Ako misliš na broj prijavljenih- stvarno ne znam koliki je broj prijavljenih na broj upisnih mesta na tim smerovima ali to nije nikakav parametar.Eno na geologiji je 100 mesta a prijava 20 pa ja verovatno opet ne bih položila prijemni!
Važno je da si sigurna i da je to to što želiš- to je već "lakše"!
) koji me vukao sve ostalo je bilo na nekim drugim fakultetima. Ništa mi puno ne bi značilo ni da su me bez prijemnog upisali na, recimo, kameru kad to nije za mene.