- Poruka
- 15.396
Squid to sto ste prvi nista ne znaci.Mi smo sampioni tako da mi smo najbolji
A i plus on je rekao mnogo bolji,sto je stvarno smesno.
A ti rece kako necete kiksati prosli vikend pa ste kiksnuli,ti rece isto kako vi imate vece sanse za cetrtfinale LS od nas,pa evo mi smo tamo a vas nema
Ako osvojite titulu onda ok,ali daleko ste od toga jos,nadam se da cete sad da kiksate sledecu,i onda lepo vas derbi isprasimo i zauzmemo nase mesto na tronu![]()
Prvi smo i dobili vas u poslednjem derbiju, trenutno bolji od vas, al' ne kao vi prošle sezone...
A i šampioni ste jer niste imali prave konkurente, mi smo ranije gledali samo na LŠ, Anćeloti maltene nije ni igrao Seriju A, što ga je kasnije koštalo neigranjem jedne sezone u LŠ.
Ono malo ko je očekivao, neverovatno.
Tu sam se zayebao priznajem, mada to je gledano dosta ostrašćeno sa moje strane.

Bajern je pri vodstvu od 2-1 mogao da vas dokusuri, da vodi 3-1, 4-1...amaterski promašaj Riberija, to im je došlo glave...u drugom poluvremenu, izlaskom Robena, Bajern se nekako opustio, dok je bio u igri, imao je brzinu...
Uvek je teško gostovanje na Siciliji Palermu, ne sećam se kada smo tamo poslednji put dobili, uglavnom smo se vraćali sa 3 komada, al' Palermo je u lošoj formi, deklasirao ih je Udineze, a i Lacio ih je dobio 2-0, tako da verujem da možemo do pobede, biće teško, još nema Ibre.
Što se tiče derbija, nama i remi odgovara...
Jeste da neće biti ovoga, al' koga nema, bez njega se mora i može...

Poslednja izmena: