PANDEEEEEEEVVVVVVVVVVVVVVVVVV!!!!!!!!!!!!!!!!! HOHOHOHOHOHOHO

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cestitke.
Ali bilo je kroz iglene usi. Da su imali srece u prvom poluvremenu, bilo bi mozda 6-3 na kraju.![]()
Cestitke na pobedi. Iskreno, nisam verovao da ce te uspeti da preokrenete, ali ste uspeli na iskustvo![]()
Alal vam verasve cestitke
![]()
Ne psuj bre covece zar ne vidis da ne znate odakle ste suplji,rasivate se na sve strane,pa ne igrate dzaba vi 1:1 sa Bresom to nije slucajno......
Stvarno izvini za psovanje,bio sam iznerviran totalno...
A sto se tice tekme,imali smo vise srece nego pameti,sa igrom iz prvog poluvremena nismo zasluzili ni da udjemu u Seriju A,a ne ovo...
Povreda Robena nas je mozda i izvukla,jes da ga mrzim ovako,al covek odigrao tekmu svaka mu cast...
Eto'o je stvarno legenda,obozavam tog igraca,kako samo covek igra...
A Pandeva sam ono kad je blokirao Snajderu sut proklinjao,i njega i Inter sto ga je doveo ovde,katastrofalno odigrao celu tekmu,ali mu oprastam zbog ovog gola za pobedu.
A Pandeva sam ono kad je blokirao Snajderu sut proklinjao,i njega i Inter sto ga je doveo ovde,katastrofalno odigrao celu tekmu,ali mu oprastam zbog ovog gola za pobedu.
Bajern nije iskoristio svoje prilike, pre svega mislim na Riberijevo 1 na 1 sa Cezarom, stigla ih je kazna...mogli su da vode 3-1, 4-1...
Bajern je izgubio brzinu izlaskom Robena, ne znam zašto, ne može celu?!
Cezara sam smatrao za jednog od boljih golmana, više ne, obrukao se, i u prvoj utakmici, i u ovoj...
Dugo nije igrao,bio je povredjen od prosle sezone,a opis posla mu ne dozvoljava da zabusava mora da trci stalno
to da je Milan ubedljivo najjaci klub u Italiji,to okaci macku o rep.Inter je pet puta zaredom sampion Italije,Inter je sampion Evrope,
NS GARI:Mile prijatelju to da je Milan ubedljivo najjaci klub u Italiji,to okaci macku o rep.Inter je pet puta zaredom sampion Italije,Inter je sampion Evrope,iskreno iznenadila me je ovakva izjava od tebe,uvek sam te smatrao za realnog.
A joj,ovo je razvlacenje,pa msm da se Robijeva zvezda ne bi ovako brukala.....
xaxxxaxxxaxaxaxaxaxaxaxa i jos citao po vasim blogovima gde pisete o Ranokii kao novom Maldiniju sta li vec pfffff on vas je pokopao nacisto,NAJGORI STE
Samo jedno pitanje za sve koji kazu forza inter,dajte jedan dobar razlog zbog kog navijate za ovu propalu firmu?
Admiral posto si nalupetao gluposti,prvo da te pitam ja nesto,jel ti sad jasno zasto navijamo za Inter?
Zato jer ova ekipa istinska sampionska i kad svi mislite da smo otpisani,mi vam se poserremo u zivote
Kazes ne mozemo da dobijemo Bresu,pa ti da i malo poznajes fudbal,znao bi da svako ima kikseve,ali ko ce tebi objasnjvati neke stvari...
Ako je propala firma kako si napisao,tim koji je osvojio pet trofeja prosle godine i koji dominira dugi niz godina u Italiji,onda ti stvarno ne znas nista o fudbalu.
Mile prijatelju to da je Milan ubedljivo najjaci klub u Italiji,to okaci macku o rep.Inter je pet puta zaredom sampion Italije,Inter je sampion Evrope,iskreno iznenadila me je ovakva izjava od tebe,uvek sam te smatrao za realnog.
Svaka cast nasim momcima,zaista su dokazali da su pravi sampioni
Eto i Snajder
Osveta se servira hladna,onda kad najvise boli...Lajali su bavarci previse i pre prvog meca,a i sad pre revansa.Jos jednom smo ih isprasili i sad nek cekaju sledece godine opet priliku da nam se osvete,ups izvinite da ih jos jednom izbacimo![]()