FC INTER

A i brazilac Ganso koga je hteo Milan,je izjavio da mu je cast sto se Inter interesuje za njega i prakticno je rekao da bi pre voleo da predje kod nas,nego li u Milan.

Nije tačno, Ganso je izjavio da mu imponuje što se Milanski klubovi interesuju za njega, i da su oba kluba velika, vama tu može da pomogne Leonardo, a nama Pato, s kojim je u dobrim odnosima.

A predsednik Santosa je rekao da će Ganso ostati u klubu još 1-2 sezone...navodno Santos traži za njega 50 miliona, što je previše, mada spustiće to oni...

Ukoliko mi vratimo Kaku, onda verovatno odustajemo od Gansa...

Hmm procitao sam to Modrica...Ne znam da li je istina,ali ako se pise ima sigurno necega...Ja licno nisam za to da dovedemo njega.Modric je dobar igrac,ali recimo kod njega mi se ne svidja sto nema sut.Plus da ne govorim da Totenhem za njega trazi 60 miliona evra,sto je stvarno previse:eek:

Mi imamo Snajdera,koji je bolji od Modrica,ima i pas i sut,kreativan je,brz,sve sto treba da ima jedan moderni plejmejker.Zaista fantastican igrac.Pored njega imamo mladog supertalentovanog Kutinja,koji je jos fizicki slab,ali ima sjajnu tehniku i dribling:worth: Od njega ocekujemo da igra u paru sa Weslijem uskoro...

Tako da nema neke potrebe za Modricem,jer imamo tu poziciju pokrivenu.

Ako vec hoce da pazare u Totenhemu,nek pokusaju da dovedu Bejla,Van der Varta ili Lenona.Ova trojica su stvarno fenomenalni igraci,i bilo koji od njih bi nam odlicno dosao.

Istina je da nam treba pojacanje u veznom redu,i to bi morali srediti na leto.Pominje se i onaj Sancez,koji bi bio fino resenje.A i brazilac Ganso koga je hteo Milan,je izjavio da mu je cast sto se Inter interesuje za njega i prakticno je rekao da bi pre voleo da predje kod nas,nego li u Milan.

Isto se pominje Tevez ali ako bi doveli njega onda sledece godine bi u napadu imali-Etoa,Milita,Pazzinija,Teveza,Pandeva i onog mladog holandjanina Castanogisa???
Mislim da je to ipak previse...Jedino da prodaju Pandeva pa jos nekako,prvi trio napadaca bio nam bio Eto-Pazzini-Tevez,dok bi Milito imao ulogu kao Inzagi u Milanu.A mladi Castanogis bio mozda otisao negde na pozajmicu,ili bi dobijao sansu sa klupe lagano...

Ne znam videcemo,daleko je leto,ali ocigledno se vec sad sklapaju neki dilovi.

Za sad treba da se okrenemo mecevima.Jos smo u igri za sva tri trofeja i treba se boriti do kraja.Sutra gostujemo Bresi,tu se mora pobediti,da pridjemo Milanu da -2,izvrsimo opet pritisak,i onda mirno odemo u Minhen da isprasimo nemce:mrgreen:

Ni ja nisam za dovođenje Modrića...a mislim da od toga neće biti ništa, pogotovu što Sparsi traže abnormalnu cifru...

Možda ne bi bilo loše dovesti nekog da malo pojača konkurenciju, al' ne izdvajati neke prevelike cifre...

Ta trojica stvarno jesu dobri...samo teško da će ih ''Pevci'' pustiti...

Sančez bi odlično došao...a ovog prelaznog roka bili smo baš dosta zainteresovani...

Tevez se dosta pominje, o njemu ne treba trošiti reči...al' napadača već imamo dosta...jedino što kažeš kada bi se otarasili Pandeva...pa napraviti neku kombinaciju...

U fudbalu transferi izgleda neprekidno traju...

Mislim da Brešu dobijamo...a za Bavarce sam već rekao i njih dobijamo, ali sa pola snage...:lol::mrgreen:

Nije tačno, Ganso je izjavio da mu imponuje što se Milanski klubovi interesuju za njega, i da su oba kluba velika, vama tu može da pomogne Leonardo, a nama Pato, s kojim je u dobrim odnosima.

A predsednik Santosa je rekao da će Ganso ostati u klubu još 1-2 sezone...navodno Santos traži za njega 50 miliona, što je previše, mada spustiće to oni...

Ukoliko mi vratimo Kaku, onda verovatno odustajemo od Gansa...

Tacno je bre:mrgreen: Ne ozbiljno po njegovim poslednjim izjavama,rekao je da mi mu bila cast da zaigra za Inter,i da bi voleo da igra sa napadacem kao sto je Eto,a tu je naravno i Leonardo i ostali brazilci...

Naravno da su oba kluba velika,ne znam sta je pre izjavio Ganso,ali evo ovo sto sam poslednje cuo...A sto se tice Kake ne znam koliko vam je to pametan potez,bolje za te pare uzmite nekog mladjeg,vrhunskog igraca.

Santos' Ganso Flattered By Inter Interest
Santos playmaker Ganso has expressed his delight with the interest of Inter.

Highly-rated Santos midfielder Ganso has made it clear that he feels honoured that an illustrious club like Inter are keeping tabs on him.

Speaking to Globo Esporte, the 21-year-old said of attention from the Nerazzurri:"It's great to hear that a club like Inter are interested in signing me. They're one of the biggest clubs in the world and have a lot of Brazilians in their squad."

"It's not like I'm already dreaming about playing for Inter, but it would be pretty nice. It'd be great to play alongside Samuel Eto'o and set him up in front of the goal."

Ganso is continually being linked with a move away from his current club and aside from Inter, teams such as Milan and Olympique Lyonnais are also interested in signing the playmaker.

The Brazil international revealed on Tuesday that he's on the verge of signing a new contract with Santos until 2016, however Ganso insists on having a lower release clause fee in his new deal to keep his options open.

Podebljao sam recenicu gde on izrazava vise naklonost da predje u Inter...Ali to naravno nista ne znaci,ja sam samo preneo njegove izjave:D

Srpski Kaka ide u Milano?

Adem Ljajić, fudbaler Fiorentine, nalazi se pod budnim okom skauta jednog od najboljih klubova u Evropi - milanskog Intera. Mladi srpski fudbaler koga italijanski mediji opisuju kao savršenu mešavinu Dejana Stankovića i Kake igra odlično ove sezone i koristi svaku priliku koju mu trener Siniša Mihajlović ukaže.

Cena koju je navodno klub sa "Đuzepe Meace" spreman da isprati iznosi osam miliona evra. Ipak, Inter nije jedini koji bi želeo da vidi Ljajića u svojim redovima. Momak koji je imao potpisan predugovor sa Mančester junajtedom, ostao je na radaru i timova sa Ostrva. Najozbiljniji u nameri da pokuša da angažuje sjajnog srpskog vezistu je Totenhem. Hari Rednap, menadžer "pevaca", u bivšem fudbaleru Partizana vidi idealno rešenja za sredinu terena ukoliko Luka Modrić napusti tim.

Ljajića očekuje u nedelju bitan duel "viole" u Veroni protiv Kijeva.

Tacno je bre:mrgreen: Ne ozbiljno po njegovim poslednjim izjavama,rekao je da mi mu bila cast da zaigra za Inter,i da bi voleo da igra sa napadacem kao sto je Eto,a tu je naravno i Leonardo i ostali brazilci.

Naravno da su oba kluba velika,ne znam sta je pre izjavio Ganso,ali evo ovo sto sam poslednje cuo...A sto se tice Kake ne znam koliko vam je to pametan potez,bolje za te pare uzmite nekog mladjeg,vrhunskog igraca.

Santos' Ganso Flattered By Inter Interest
Santos playmaker Ganso has expressed his delight with the interest of Inter.

Highly-rated Santos midfielder Ganso has made it clear that he feels honoured that an illustrious club like Inter are keeping tabs on him.

Speaking to Globo Esporte, the 21-year-old said of attention from the Nerazzurri:"It's great to hear that a club like Inter are interested in signing me. They're one of the biggest clubs in the world and have a lot of Brazilians in their squad."

"It's not like I'm already dreaming about playing for Inter, but it would be pretty nice. It'd be great to play alongside Samuel Eto'o and set him up in front of the goal."

Ganso is continually being linked with a move away from his current club and aside from Inter, teams such as Milan and Olympique Lyonnais are also interested in signing the playmaker.

The Brazil international revealed on Tuesday that he's on the verge of signing a new contract with Santos until 2016, however Ganso insists on having a lower release clause fee in his new deal to keep his options open.

Podebljao sam recenicu gde on izrazava vise naklonost da predje u Inter...Ali to naravno nista ne znaci,ja sam samo preneo njegove izjave:D

Moguće...mada siguran sam da će još makar sezonu, dve ostati u Santosu, a tek kasnije (ima ugovor do 2016.:D) će ga pustiti za neku normalniju cenu.

U pravu si za Kaku, al' ipak je to Kaka', naša legenda, tako da bih više voleo da dođe on nego Ganso, a možda i oboje.:mrgreen: I Baloteli će, samo je pitanje kada.:mrgreen:

Ne mogu da verujem da smo igrali nereseno sa ovom sugavom Bresom 1:1.:dash:

Poveli smo golom Etoa u 18 minutu.Eto daje maksimum na svakoj utakmici.Svaka mu cast kako igra ove sezone.:worth:

Onda u 85 minutu onaj slepac Kordoba pravi katastrofalnu gresku i Karacolo postize gol.Jos je Bresa mogla i da pobedi,imala je penal u 89 minutu,koji srecom nije iskoristila.

Pa Kordoba vise ne sme da igra.On i Materaci su katastrofa.Zbog njihovih katastrofalnih gresaka i zaostajemo za Milanom.Na svakoj utakmici naprave veliki kiks,posle kojih primamo golove.:dash:

Kordoba i Materaci nisu ni za klupu.Oni treba sa tribina da gledaju utakmice.Ocajni su i zato treba da zavrse karijeru.

Ako na Alianc areni ne bude bio stoperski par Rannocia-Lusio,onda nam se crno pise.Ako bude igrao bilo koji od ovih slepaca Kordobe i Materacija,ne gine nam poraz.:rtfm:

Poslednja izmena:
Nemanja ne lupaj gluposti.Prvo pogledaj koliko vi na temi o Milanu pljujete svoje igrace,a da ne govorim koliko ste napadali poslednjih godina Berluskonija,a taj covek vam je najzasluzniji za uspehe Milana u proteklih 25 godina.

Elem da se osvrnem na nas mec sa Bresom.Neverovatno koliko nismo imali srece :( Napadali smo odlicno odigrali veci deo meca,ali smo propustili sansu kod 1-0 da ih dokrajcimo i osvojimo bitna tri boda.

Kordobu ne treba komentarisati,covek je direktni krivac za ovo,pored Pandeva koji je propustio dve kolosalne sanse,za 2-0.I ovaj mrtvi Kordoba umesto da izbaci loptu daleko od gola,on je posalje ka golu Cezara i to direktno na glavu njihovog napadaca,koji to nije mogao promasiti.Posle je idiot skrivio i penal koji je srecom sjajni Cezar skinuo.Posto je dobio crveni karton,nadam se da ce dobiti sto vise meceva suspenzije,da ga ne gledamo vise.

Materaciju i Kordobi treba dati neku ulogu u Interu,kao Toldu,da budu neki ambasadori,itd.Oni vise nisu za Inter korisni na terenu,naprotiv stalno imamo stetu od njih,sto je dosta,dosta je.

Leonardo je nazalost pogresio kod izmena,prvo nije trebao vaditi Pazzinija,jer on ionako ne moze igrati u Ligi sampiona,a drugo da nije ubacio Kordobu umesto Lusia,mi bi ovaj mec lagano priveli kraju.

Zaista smo skupo platili greske kolumbijca,i scuddeto nam sve vise izmice iz ruku...

Ali nije jos gotovo,dokle god se igra,treba da pokusavamo.Cekamo sutra da vidimo Milan kako ce igrati posle ispadanja iz LS,ne ocekujem njihov kiks-ali nikad se ne zna,Oni i dalje imaju tezak raspored,a imamo i medjusobni derbi.Treba da nastavimo da ih pritiskamo.

A sad se svim snagam okrenuti nemcima i da pokusamo da odbranimo cast italijanskog fudbala,kao sto smo uradili prosle godine.Samo da stoperski par budu Lusio-Rannocia i imamo sanse.Ako bi prosli bavarce i onda izbegli Barsu u cetvrtfinalu,imali bi sasvim dobre sanse da doguramo mozda i do finala opet.Ali naravno treba prvo pobediti a Alijans areni.Videcemo svim silama napred pa sta nam Bog da :)

Forza Inter,Siamo Noi!!!

Poslednja izmena:
Nemanja ne lupaj gluposti.Prvo pogledaj koliko vi na temi o Milanu pljujete svoje igrace,a da ne govorim koliko ste napadali poslednjih godina Berluskonija,a taj covek vam je najzasluzniji za uspehe Milana u proteklih 25 godina.

On ne pljuje, doduše slabo i piše...:mrgreen:

Ne vređamo mi toliko Silvija, šta je samo sve uradio za Milan...:worth:

Jedino me je iznervirao kada je prodao Kaku, al' oprostiću mu ako ga vrati...:D

Samo se Bonera vređa, to mora, al' sada ga nema, video i Alegri da ne zna da igra jadan.

Ali nije jos gotovo,dokle god se igra,treba da pokusavamo.Cekamo sutra da vidimo Milan kako ce igrati posle ispadanja iz LS,ne ocekujem njihov kiks-ali nikad se ne zna,Oni i dalje imaju tezak raspored,a imamo i medjusobni derbi.Treba da nastavimo da ih pritiskamo.

Bari dobijamo lagano, tu nema priče.

Al' mi imamo teži raspored, pogotovo poslednji meč u sezoni, sa Udinezeom u gostima...

Kordobu i Materacija i treba pljuvati.Sahranili su nas ove sezone.Kada god su igrali mi smo lose prosli.::rtfm:

Neshvatljivo je kakve je greske sinoc napravio Kordoba.Prvo namesti gol Bresi,pa onda napravi penal i dobije crveni karton.Sreca pa je Cezar odbranio.

Kordoba ne sme vise da igra,jer nas udaljava od titule.Treba ga poslati na tribine.

Pandev nikako da se sastavi u Interu.Narocito ove sezone,u ocajnoj formi je.Nije mi jasno gde nestade onaj Pandev,koji je harao Italijom,dok je igrao u Laciju.

Ceka nas mec na Alianc areni.Bitno je da stoperi budu Rannocia i Lusio.

Losa vest po nas je da je Bajern posle tri uzastopna poraza danas uspeo da pobedi,demolirali su Hamburg 6:0.Roben danas uvalio tri komada.:think:

Nadam se da cemo pobediti u utorak.

FORZA INTER!:heart:

Poslednja izmena:
Inter želi Ćorluku

Celnici italijanskog fudbalskog prvoligasa Intera zainteresovani su za igraca Totenhema i hrvatskog reprezentativca Vedrana Corluku.

Italijanski mediji tvrde da bi Corluka, koji u Totenhemu igra na poziciji desnog beka, u milanskom klubu trebalo da zameni Kristijana Kivua. Hrvatski fudbaler bi u milanskom klubu igrao levog beka. "Nero-azuri" su navodno spremni da za ovaj transfer izdvoje 26 miliona evra.

Corluka (25) je clan Totenhema od 2008. godine, a pre toga je nastupao za Mancester siti, Inter i Dinamo. On je za tim iz Londona odigrao 91 mec.

Pandev neće u Bajern

Makedonac prezadovoljan partijama ''neroazura''. Upija kritike i trudi se. Odbacuje mogućnost da ode u Nemačku.

Napadač Intera, Goran Pandev, odbacio je mogućnost da ovog leta napusti ''Đuzepe Meacu'' i pređe u Bajern iz Minhena.

Nemci dugo prate kapitena Makedonije, ali Pandev želi da ostane u Interu.

Bivši igrač Lacija je kritikovan od strane medija, jer nije opravdao očekivanja kada je došao u Milano, ali on kaže da razuveriti sumnjičave.

''Nikad ne pričam puno u medijima i ulazim u konflikte, svako ima pravo da misli šta hoće. Čitam kritike, ali to može i da motiviše'', rekao je on i dodao.

''Ne znam priču oko Bajerna. Imam ugovor do 2014. godine i nemam nameru da idem odavde, jer sam mnogo radio da bih igrao u Interu. Ljudi još nisu videli pravog Pandeva'', poručio je makedonski napadač.

Što se tiče Breše, kiksevi se dešavaju...nadam se da je to već zaboravljeno i da je trenutno sve usmereno na utakmicu protiv Bavaraca...

Veceras igramo revans mec sa Bajernom.Mi smo jedini preostali italijanski predstavnik u Evropi i moramo da damo sve od sebe i da pokusamo da odemo u narednu fazu.Bice tesko bavarci su favoriti,igraju kuci,imaju odlican rezultat iz prvog meca.Ali nemamo druge opcije,treba napasti i pokusati sto pre dati gol i tako se vratiti u igru...

Nismo imali srece u prvom mecu nasi igraci su promasili neke neverovatne sanse,a neke je odbranio njihov golman...Idemo jako,pa sta nam Bog da :)

Odlicna vest je remi Milana,steta samo sto mi nismo pobedili u kalcu i prisli im.Nadajmo se da ce nastaviti sa kiksevima,i protiv Palerma,pa da im se pred derbi priblizimo 2 ili 3 boda zaostatka.

Forza Inter!!!

Vecers moramo pobediti iz vise razloga:

1.Mi smo aktuelni samipioni i ne bi smeli da se obrukamo i ispadnemo u osmini finala.Plus to sto smo kvalitetniji od protivnika,jer Bajern nije neki exta kvalitetan tim.

2.Jedini smo predstavnici italijanske lige.Ako bi smo veceras ispali,to bi znacilo da je italijanska liga najslabija od top 5 liga u Evropi.To onda znaci da titula za koju se borimo u ligi nema neku veliku vrednost u Evropi,jer je liga slaba.

3.Mnogo,mnogo ljudi bi volelo da Inter veceras ispadne.Najvise bi to voleli navijaci Milana.Mnogo ljudi nipodastava Inter,pricaju kako je Inter slabiji od Bajerna.To tvrde i svi Bajernovi igraci i trener.Plus to sto je Inter jedan od najomrazenijih klubova.

Zato veceras moramo da dokazemo svima da smo jaki i da opravdamo to sto smo sampioni.Ovom pobedom bi svima zapusili usta.

FORZA INTER!:heart:

A joj,ovo je razvlacenje,pa msm da se Robijeva zvezda ne bi ovako brukala.....
xaxxxaxxxaxaxaxaxaxaxaxa i jos citao po vasim blogovima gde pisete o Ranokii kao novom Maldiniju sta li vec pfffff on vas je pokopao nacisto,NAJGORI STE
Samo jedno pitanje za sve koji kazu forza inter,dajte jedan dobar razlog zbog kog navijate za ovu propalu firmu?

Back