Hmm procitao sam to Modrica...Ne znam da li je istina,ali ako se pise ima sigurno necega...Ja licno nisam za to da dovedemo njega.Modric je dobar igrac,ali recimo kod njega mi se ne svidja sto nema sut.Plus da ne govorim da Totenhem za njega trazi 60 miliona evra,sto je stvarno previse
Mi imamo Snajdera,koji je bolji od Modrica,ima i pas i sut,kreativan je,brz,sve sto treba da ima jedan moderni plejmejker.Zaista fantastican igrac.Pored njega imamo mladog supertalentovanog Kutinja,koji je jos fizicki slab,ali ima sjajnu tehniku i dribling

Od njega ocekujemo da igra u paru sa Weslijem uskoro...
Tako da nema neke potrebe za Modricem,jer imamo tu poziciju pokrivenu.
Ako vec hoce da pazare u Totenhemu,nek pokusaju da dovedu Bejla,Van der Varta ili Lenona.Ova trojica su stvarno fenomenalni igraci,i bilo koji od njih bi nam odlicno dosao.
Istina je da nam treba pojacanje u veznom redu,i to bi morali srediti na leto.Pominje se i onaj Sancez,koji bi bio fino resenje.A i brazilac Ganso koga je hteo Milan,je izjavio da mu je cast sto se Inter interesuje za njega i prakticno je rekao da bi pre voleo da predje kod nas,nego li u Milan.
Isto se pominje Tevez ali ako bi doveli njega onda sledece godine bi u napadu imali-Etoa,Milita,Pazzinija,Teveza,Pandeva i onog mladog holandjanina Castanogisa???
Mislim da je to ipak previse...Jedino da prodaju Pandeva pa jos nekako,prvi trio napadaca bio nam bio Eto-Pazzini-Tevez,dok bi Milito imao ulogu kao Inzagi u Milanu.A mladi Castanogis bio mozda otisao negde na pozajmicu,ili bi dobijao sansu sa klupe lagano...
Ne znam videcemo,daleko je leto,ali ocigledno se vec sad sklapaju neki dilovi.
Za sad treba da se okrenemo mecevima.Jos smo u igri za sva tri trofeja i treba se boriti do kraja.Sutra gostujemo Bresi,tu se mora pobediti,da pridjemo Milanu da -2,izvrsimo opet pritisak,i onda mirno odemo u Minhen da isprasimo nemce