FC INTER

Squid to sto ste prvi nista ne znaci.Mi smo sampioni tako da mi smo najbolji;)
A i plus on je rekao mnogo bolji,sto je stvarno smesno.
A ti rece kako necete kiksati prosli vikend pa ste kiksnuli,ti rece isto kako vi imate vece sanse za cetrtfinale LS od nas,pa evo mi smo tamo a vas nema:D

Ako osvojite titulu onda ok,ali daleko ste od toga jos,nadam se da cete sad da kiksate sledecu,i onda lepo vas derbi isprasimo i zauzmemo nase mesto na tronu:per:

Prvi smo i dobili vas u poslednjem derbiju, trenutno bolji od vas, al' ne kao vi prošle sezone...

A i šampioni ste jer niste imali prave konkurente, mi smo ranije gledali samo na LŠ, Anćeloti maltene nije ni igrao Seriju A, što ga je kasnije koštalo neigranjem jedne sezone u LŠ.

Ono malo ko je očekivao, neverovatno.

Tu sam se zayebao priznajem, mada to je gledano dosta ostrašćeno sa moje strane.:mrgreen:

Bajern je pri vodstvu od 2-1 mogao da vas dokusuri, da vodi 3-1, 4-1...amaterski promašaj Riberija, to im je došlo glave...u drugom poluvremenu, izlaskom Robena, Bajern se nekako opustio, dok je bio u igri, imao je brzinu...

Uvek je teško gostovanje na Siciliji Palermu, ne sećam se kada smo tamo poslednji put dobili, uglavnom smo se vraćali sa 3 komada, al' Palermo je u lošoj formi, deklasirao ih je Udineze, a i Lacio ih je dobio 2-0, tako da verujem da možemo do pobede, biće teško, još nema Ibre.

Što se tiče derbija, nama i remi odgovara...

Jeste da neće biti ovoga, al' koga nema, bez njega se mora i može...
Zlatan-vs-Inter.jpg

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: Gax
Leonardo: ''Neobjašnjive emocije i iskustvo...''

Brazilac na vrhuncu sreće posle velike pobede u Minhenu.

Trener milanskog Intera, Brazilac Leonardo, izjavio posle velike pobede u Minhenu, da ne može da objasni čudesni preokret.

Bavarci su posle poluvremena vodili sa 2:1, da bi ''neroazuri'' preokrenuli na 3:2 i zbog više golova u gostima nastavili pohod ka ponovnom osvajanju trofeja Lige šampiona.

''Zapanjen sam! Treći gol je bio blizu da me ubije. Ova utakmica ne može da bude objašnjena. Iz naših srca smo dobili ovu utakmicu. Dobro smo se organizovali, ali bilo je i perioda kada je i Bajern držao ravnotežu. Srećan sam zbog Pandeva, prolazi kroz težak period'', govorio je ushićeni Leo.

''Sve smo planirali. Izračunali smo da će oa greška da nam izrodi pobedu. Gledajući Cezara kako plače posle poslednjeg zvižduka, to je bilo teško emocionalno iskustvo. To su suze koje vraćaju u život. Ovo je istorijska pobeda,ali Inter je simbol onoga što se večeras desilo. Za mene je fudbal emocija i iskustvo'', zaključio je uzbuđeni Leonardo.

Materaci provocirao "Švajnija"

Švajnštajger kaže da mu je sada jasno kako se osećao Zidan.

Vezista Bajerna, Basstijan Švajnštajger otkrio da ga je defanzivac Inter, Marko Materaci provocirao, pre i posle sinoćnjeg duela sa ''neroazurima''.

Kontroverzni Italijan nije ni igrao, a Švajni je rekao da razume kako se osećao Zinedin Zidan u finalu SP-a 2006. godine, kada ga je posle provokacije udario glavom.

''Sada mogu da razumem Zidana. Materaci me je provocirao pre utakmice, a onda je došao i rugao mi se nakon meča. Svako zna kakav je Materaci, on se ne raduje pobedi, već provocira'', rekao je medijima Švajnštajger.

Inter je sinoć pobedio u Minhenu i prošao u četvrtfinale Lige šampiona.

hehee, interesantno da nigde nema onih sto kukaju na sudjenje, kao kad se kuka kad Barsa igra, a Inter ponovo prolazi uz gol iz cistog ofsajda :think:
pa kad krenu "Barsine sudije, njima sudije pomazu, oni su licemeri..." i to uglavnom kukaju interisti i plavci iz Londona :lol:

Nagatomo Japanu: ''You'll never walk alone...''

Japanac nakon velike pobede poslao podršku svom postradalom narodu.

Defanzivac Intera, Juto Nagatomo, poslao je poruku nade narodu u Japanu, posle velike pobede Intera sinoć u Minhenu.

Japanac je nosio zastavu svoje zemlje na kojoj je pisalo ''Nikad nećeš da ostaneš sam'' i tako poslao poruku nade svojim sunarodnicima koje je zadesila velika tragedija u vidu zemljotresa i cunamija.

Nagatomo je potom istrčao krug oko ''Alijanc Arene'' sa istaknutom zastavom i dobio je velike aplauze i podršku od navijača Bajerna koji su tugovali nakon neverovatnog poraza.

Inter za veru u italijanski fudbal...

Mediji na Apeninima standardno veličaju svoje klubove kad dobro guraju u Evropi. Inter ostao jedina nada, javnost se utrkuje u pohvalama.

Italijanski mediji, veličaju sjajnu sinoćnju pobedu Intera nad Bajernom, posle istorijskog preokreta u Minhenu.

''Inter, ti si jedinstven!'', piše je na naslovnoj strani ''Gazete''.

''Korijere Delo Sport'' je napisao:

''Inter iz bajke..."

''Korijere'' je posebno pohvalio Samjela Etoa, koji je dao prvi i namestio druga dva gola za ''neroazure''.

''Tutosport'' iz Torina,

''Interov ponos'', a ispod naslova je bila slika Gorana Pandeva.

''Korijere Dela Sera'' je stavio:

''Sjajan povratak Intera u Minhenu!''

Uglavnom su svi slično prokomentarisali tok meča i davali su slične prideve i superlative njihovim zemljacima.

Pred meč su bili itekako skeptični, ali sada samopouzdanje raste do neba.

Maikon je najavio odbranu pehara, a jedini rival koga bi evropski šampion da izbegne je eventualno Real, ukoliko eliminiše večeras Lion. Razlog naravno nije teško pogoditi...

hehee, interesantno da nigde nema onih sto kukaju na sudjenje, kao kad se kuka kad Barsa igra, a Inter ponovo prolazi uz gol iz cistog ofsajda :think:
pa kad krenu "Barsine sudije, njima sudije pomazu, oni su licemeri..." i to uglavnom kukaju interisti i plavci iz Londona :lol:

Jeste bila sumnjiva pozicija, ali je ako se ne varam Pranjić, zaboravio da ''izvuče'' nogu...tako da od ofsajda nema ništa...

Bayern Munich 0 - 1 Inter

Pokazali ste da i kada gubite i svi vam daju minimalne sanse,imate psiholosku stabilnosti i igrate na gol vise..To je odnelo prevagu u odnosu na Bajern..:ok:
Kod prvog gola je bilo ofsajda za jedno 10 cm,ali sudija nije to dosudio i gol je gol..

• Podržavam
Reactions: Gax
Pokazali ste da i kada gubite i svi vam daju minimalne sanse,imate psiholosku stabilnosti i igrate na gol vise..To je odnelo prevagu u odnosu na Bajern..:ok:
Kod prvog gola je bilo ofsajda za jedno 10 cm,ali sudija nije to dosudio i gol je gol..

:ok:

Meni izgleda kao da nema ofsajda, al' nebitno...važno da je gol priznat i da smo prošli dalje...

Upravo tako, da je Barsa juče postigla onakva prva dva gola kao Inter, eventualna titula bi opet bila klasifikovana kao ukradena i nezaslužena ... Greške u korist Intera od prošle godine se uopšte ne spominju, dok je Barsa na tapetu već 2-3 godine ... Čak i u mečevima gde im je sudija više štetio poput ovih sa Interom i Arsenalom je priča kako je sramotno što im sudije stalno pomažu :eek: ...

:ok:

Meni izgleda kao da nema ofsajda, al' nebitno...važno da je gol priznat i da smo prošli dalje...

cist ofsjad, doduse minimalan, Etove grudi i noge blize golu nego Bajernovi igraci
naravno bitno je da ste prosli dalje (za to je najvise kriv Bajern koji se opustio, morao je dati jos dva gola i zavrsiti posao), a da se takav gol prizna Milanu u Derbiju bila bi sveopsta kuknjava :lol:

Poslednja izmena:
cist ofsjad, doduse minimalan, Etove grudi i noge blize golu nego Bajernovi igraci
naravno bitno je da ste prosli dalje (za to je najvise kriv Bajern koji se opustio, morao je dati jos dva gola i zavrsiti posao), a da se takav gol prizna Milanu u Derbiju bila bi sveopsta kuknjava :lol:

Moguće...ja sam u ovom slučaju možda malo i neobjektivan...

Nešto je moralo presuditi...a u ovoj utakmici smo igrali dosta bolje nego u prvoj...

Lično do sada nikada nisam ''kukao'', možda bude malo nezadovoljstvo ili neka ''provokacija'', al' sve je to fudbal...pa i Milanezi, i Katalonci i ''Liverpurćani''...kada prime neki sumnjiv gol ''kukaju''...nisu to Interovci izmislili...:)

Lepotane,vidi se da ne mozes da podneses Inter,kao i prosle sezone u finalu si navijao za bavarce,*** nismo ti mi krivi,sledeci put odaberi pravi tim:mrgreen:
Svi vi koji mrzite italijanske klubove,*** ponadali ste se,ali Inter je spasao opet cast kalca;)

Ako zaustavite snimak,videcete da je igrac Bajerna zaboravio da izvuce nogu,billo je jako blizu i uopste nije cist ofsajd,nego sumnjiva situacija.

Walken o kakva dva prva gola Intera ti pricas?Samo je prvi bila sumnjiva pozicija.

A ovo za Inter Barsa,nema smisla vise o tome polemisati.Sudjenje je bilo u najmanju ruku ujednaceno,navodio sam primere,ali tvrdoglav si nekad jako,ne vredi...

Walken o kakva dva prva gola Intera ti pricas?Samo je prvi bila sumnjiva pozicija.
Kod drugog je Etoa lopta malo dodirnula u ruku ... Elem, ja tu situaciju nisam naveo kao sumnjivu, po meni je čista i nikakve mrlje nema kod tog gola, nego sam je naveo kao primer da bi posle eventualne takve situacije u kojoj je Barsa u glavnoj ulozi, priča bila kako im sudije opet pomažu ... Uglavnom se takve situacije preuveličavaju kad je Barsa njihov akter, a kod ostalih timova se zaboravljaju, što je i normalno jer su minorne ... Kao što se ti sada ne sećaš i kao što se niko ne seća slične ruke Balaka u čuvenom dvomeču ...

A ovo za Inter Barsa,nema smisla vise o tome polemisati.Sudjenje je bilo u najmanju ruku ujednaceno,navodio sam primere,ali tvrdoglav si nekad jako,ne vredi...
Biću tvrdoglav sve dok mi logika i zdrave oči budu to dozvoljavale ... Suđenje je bilo u korist Intera, kao i u dvomeču sa Čelsijem, ali niko ne negira da je Inter sjajno odigrao prvi meč i razbio Barsu (po tom posebnom standardu koji je drugačiji od razbijanja ostalih ekipa), ali opet, greške se događaju, sudije nisu savršeni roboti da vide mikronske situacije i to po meni nije krađa veka (kao što se određuje dvomeč sa Čelsijem) nego su jednostavno sudije bile loše, tada u korist Intera ...

U korist Barse imamo sumnjiv gol Pikea, koji je ekvivalentan ovom Etoovom, jer se radi o milimetrima, a pritom i o lošem uglu kamere ... Kod sinoćnjeg Etoovog gola je ugao bolji pa je opet teško razlučiti da li je ofsjad ili nije (po meni npr. nije) ...

Ja sam ubeđen u suprotno, jer u prvom meču golman Bajerna je bio jednan od najboljih igrača na terenu ... Mnogo bolje mi je delovao Inter u Milanu nego sada u Minhenu, iako broj golova ne ukazuje na to ...

Inter mi je sada izgledao odlučnije i fizički spremnije...al' realno nešto nisam puno obraćao pažnju na igru...gledao sam utakmicu malo pod ''presijom''...:)

Navijamo za Inter jer je on aktuelni sampion Italije,Evrope i sveta.

Veceras smo u drugom poluvremenu pokazali da nismo propala firma.Imamo jos mnogo toga da pokazemo.

Ovo pobedu posvecujemo svima vama koji mrzite Inter.

FORZA INTER!

axxxaxaxaxaxa pa ne mrzim ja Inter,samo mi je zao sto se takvi kljekavi uvek provuku......iako ove godine slabije nego prethodnih uvek mora da postoji neki talijanski moljac koji ce izbaciti one koji igraju fudbal i gnjaviti taktikom da se zatvorimo u goste 100% a kod kuce 90% i cekamo gol......Inter osvaja trofeje,ali inter ne igra fudbal,koja god ekipa igra protiv njih nije deklasirana,ne pamtim kad su zadnji put onako muski odvalili protivnika

Naravno nisam ni ocekivao od Walkena objektivnost:mrgreen:

Zaboravio si crveni za Mottu koji nije bio,zaboravio si nepostojeci ofsajd u prvom mecu,kad je Milito izasao sam pred gol Barse,a sudija digao zastavicu...
Zaboravio si izbijene zube Majkonu od strane Messija...A gol Pikea je cist ofsajd,isto kao i Milita u prvo mecu...

A zaboravio si da kazes i sta su sve radili ljigavci iz Barse u revansu,mislim na ne fudbalske stvari-hapseenje Etoa,bacanje petardi ispred hotela da igraci Intera nemogu da spavaju,napadanje Murinja...Ali ko ce se sad sa tobom objasnjavati...

Ali ne ocekujem od tebe da budes objektivan,kao ni od Lepotana crnog,koji ocigledno ne podnosi Inter,a i malo se tebi uvlaci,koliko pratim forum...

Ne moras ni odgovarati,vec znam kakav ce tvoj odgovor biti:D

Na kraju da kazem ja ne kazem da neke odluke nisu bile u korist Intera,apsolutno ih je bilo,ali jedini primer za to je dvomec sa Celzijem,gde je Celzi ostecen za penal...
Sa Barsom je kriterijum bio u najmanju ruku jednak,par gresaka na obe strane,i to je to.

Poslednja izmena:

Zaboravio si crveni za Mottu koji nije bio,zaboravio si nepostojeci ofsajd u prvom mecu,kad je Milito izasao sam pred gol Barse,a sudija digao zastavicu...
Zaboravio si izbijene zube Majkonu od strane Messija...A gol Pikea je cist ofsajd,isto kao i Milita u prvo mecu...

A zaboravio si da kazes i sta su sve radili ljigavci iz Barse u revansu,mislim na ne fudbalske stvari-hapseenje Etoa,bacanje petardi ispred hotela da igraci Intera nemogu da spavaju,napadanje Murinja...Ali ko ce se sad sa tobom objasnjavati...
.

Ne shvataj me pogresno ne zelim da se mesam u konflikt,ali sve ovo sto si napisao opet jednom prosecnom gledaocu fudbala kome je na utakmici najbitnije da se igra leprsavo da ima prilika i da padaju golovi (osim ako nije igrao na kladzi da bude obratno) nece umanjiti akademski pristup fudbalu od strane barceloninih igraca,niti ce uvecati ugled taktike 3 suta 3 gola.....pozdrav

Pokazali su hrabrost momci.Ovo nije vise isti Inter u ligi sampiona,kao pre par godina,ovo je sad sampionski Inter.Murinjo im je usadio pobednicki mentalitet,razbio im je tu blokadu,koju su pre imali kad igramo LS.

Kad se dirne Inter onda je sve neobjektivno naravno, a kad se hvali onda je OK :D ...

Naravno da nisam zaboravio crveni, jer je čist ... Mota je tu dobio drugi žuti, a dobio ga je zasluženo jer se nepropisno gradio i udario Busketsa u lice ... Sve i da se Buskets nije poneo kao najgora ciganštura, ono je morao biti žuti, a pošto je drugi onda je automatski crveni ...

Nisam zaboravio, i to je žuti karton, referirao sam se samo na najveće greške ... Ne znam kako si ti video ist ofsajd Pikea, kad je ugao loš, a istu situaciju od sinoć nazivaš sumnjivom ...

Gari, ovde ne pričamo o vanfudbalskim stvarima, one se nisu dešavale na terenu i nisu uticale na Interov prolaz dalje ... Ne možeš ti izjednačiti neregularan gol Milita i hapšenje Etoa od strane španske poreske policije ... Nije sigurno Barsa naredila da se hapsi Eto, i ne mogu oni njega uhapsiti bez osnova ... Sigurno je imao nekih problema sa porezom kao i Maradona u Italiji ...

Ali ne ocekujem od tebe da budes objektivan,kao ni od Lepotana crnog,koji ocigledno ne podnosi Inter,a i malo se tebi uvlaci,koliko pratim forum...
OK, onda mi i oponiraj kad kažem da je Eto najbolji napadač na svetu (tu se odmah složiš), kad kažem da je Zaneti najbolji desni bek svih vremena i hvalim ga kad god stignem, kad kažem da je Milito bio car prošle godine, da je Maikon bio prošlih sezona najbolji bek na svetu, da je JC jedan od najboljih golmana u Evropi, da je Murinjo razbio Barsu u prvom meču, da su bili sjajni protiv Čelsija itd. ...

Sa Barsom je kriterijum bio u najmanju ruku jednak,par gresaka na obe strane,i to je to.
Kao što bi rekao onaj naš komentator tokom Anderleht - Partizan, "Usporeni snimak nekad zna da prevari." ...

Inter me prijatno iznenadio sto se tice prolaska... Bio sam skoro siguran da nece proci...
Inter je ipak sampion svijeta...to sam zaboravio...
Nijesu sinoc bili dominantni, daleko od toga...ali na kraju su pobijedili na takav nacin(u posljednjim minutima) da su Bajernovi igraci sigurno potpuno slomljeni...

I moram priznati da je utakmica bila odlicna! Lijepo je gledati ovakve utakmice...:ok: Totalna drama!:klap:

Back