FC INTER

Materaci: ''Švajni, umukni!''

Iskusni Italijan poručio Švajnštajgeru da ne komentariše previše pred važne utakmice. Negira provokacije. Ipak ga je malo ''bocnuo'', nije mogao da odoli.

Veteran Intera, Marko Materaci, negirao je navode veziste Bajerna, Bastijana Švajnštajgera da ga je provocirao pre i posle utakmice preksinoć na ''Alijanc Areni''.

Nemački fudbaler je optužio štopera milanskog velikana da je probao da ga isprovocira čak i u svlačionici.

Materaci kao i uvek ne gubi vreme, pa odgovara.

''Samo nekoliko reči da uputim Švajnštajgeru, koji želi da bude popularan tako što optuži nekoga za provokaciju. Sramota šta je pričao za nas tokom dve nedelje. Govorio je o nekakvoj osveti za finale prošlogodišnje Lige šampiona'', izjavio je Materaci za svoj oficijelni sajt i dodao.

''Bio je vidovit pa je video da ćemo mi da igramo 'kao Italijani'. Nažalost on zna samo lica igrača Milana. Očekujem da poznaje i naša. Ako je neko pokušao da provocira, to je bio on. Možda je mislio na trenutak kada sam mu rekao da je bolje da priča posle pobede, nego pre utakmice. Sad može samo da ćuti'', nije ostao dužan kontroverzni Italijan.

Morati: ''Eto bolji od Ibre''

Patron ''neroazura'' poredi sadašnjeg i bivšeg centarfora.

Predsednik Intera, Masimo Morati, stavio je napadača Samjuela Etoa, ispred Zlatana Ibrahimovića.

Pre dve sezone, Kamerunac je stigao na ''Meacu'' kao zamena za Šveđanina.

Morati smatra da je Afrikanac bolji.

''Eto je fantastičan. Ne želim da oduzimam zasluge Ibrahimoviću, ali svi vide da je mnogo bolji posao bio dovođenje Etoa'', rekao je tmperamentni vlasnik kluba iz Milana.

FIVE GREAT CHAMPIONS LEAGUE TIES
Real Madrid - Manchester United
2003 (3-1, 3-4)

Madrid dominated at the Bernabeu, but Van Nistelrooy’s away goal gave United hope. At Old Trafford, Ronaldo produced probably the greatest ever Champions League hat-trick to wrap up the tie despite a gutsy United effort.

Real Madrid - Monaco
2004 (4-2, 1-3)

Fernando Morientes scored home and away against his parent club as Madrid were pegged back from 4-1 and 5-2 aggregate leads to crash out on away goals thanks to Ludovic Giuly’s double.

AC Milan - Deportivo La Coruna
2004 (4-1, 0-4)

Having lost 4-1 at San Siro, Depor destroyed champions AC Milan at the Riazor. Fran’s late goal settled it after Pandiani, Valeron and Luque had put the Spaniards ahead on away goals.

Barcelona - Chelsea
2005 (2-1, 2-4)

Didier Drogba’s first-leg red card seemed to have swung the tie, but a three-goal first half burst at Stamford Bridge and John Terry’s late header meant Ronaldinho’s classic double was in vain.

Inter - Bayern Munich
2011 (0-1, 3-2)

Mario Gomez’s away goal was cancelled out by Samuel Eto’o, but Gomez and Thomas Mueller put Bayern in command. Sneijder and Pandev snatched a dramatic late win for the holders.

Nemam nameru Walken da vise ulazim sa tobom u besmislene rasprave.Kao prvo nije tacno da se samo slazem sa tobom kad hvalis Inter.Da je tako kako kazes ja ne bi rekao da je Messi stvarno najbolji igrac na svetu trenutno,ne bi rekao da je Iniesta za mene najbolji vezista sveta,iako ne volim Barsu.
Da je tako kao sto ti kazes da ja nisam objektivan,ne bi rekao da je za mene Van Basten najbolji napadac u istoriji fudbala(uz Ronalda),iako je legenda Milana.
Buffon je najbolji golman u proteklih 15 godina,Del Pjero je medju najgenijalnijim igracima svih vremena.A igraju za klub koji nikako ne volim.

Ovde se radi da ti mesas babe i zabe.Jer ovo sto sam naveo sad su cinjenice,sa kojima ce se vecina sloziti,kao i sa tim da je Eto najbolji i najkorisniji napadac decenije.Za Zannetija ja nisam rekao da je najbolji svih vremena na svojoj poziciji,iako si ti to rekao.Zanneti jako dugo traje i to ga cini specijalnim,ne znam igraca koji sa 37 godina igra tako dobro.

I kad vec pricamo o objektivnosti,jos ovo da kazem.Najbolji primer je to ti recimo osporavas Murinju da je veliki trener,iako sve cinjenice govore da je medju najboljima.
Verovatno to radis zato sto je trenirao klubove koje ne volis(narocito Inter).
To bi recimo bilo kao kad bi ja osporavao Kapelu ili Lipiju da su veliki treneri,jer su osvajali pehare sa Milanom i Juventusom.A igrali su slicno kao Murinjov Inter,jaka defanziva,ali isto tako dobra transformacija u napad,ali nisu igrali lep fudbal.A ja skidam kapu i Lipiju Kapelu,obojica su vrhnuski treneri.

To je jos jedan primer da sam objektivan,pored onih sto sam naveo gore...

A ovo da je Barsa ostecena u dvomecu sa Interom,to okaci macku o rep.Po stoti put ponavljam bilo je gresaka na obe strane i sudjenje je bilo ujednaceno.Naveo sam greske u korist Barse,ti si naveo u korist Intera i to je otrpilike to.Nisam jedini koji to kaze,kad je zavrsen taj dvomec,vecina se slozila ovde da je bilo tako.Sem tebe naravno:D

A ovo za crnog lepotana,sam rekao zato sto me smara vise,da stalno optuzuju Inter za neke stvari.Secam se da je on napisao cini mi se posle finala Lige sampiona protiv Bajerna,kako smo mi funjare,to jest da smo tako pobedili Bajern u finalu.

A Milito dao dva sjajna gola-prvo je odigrao odlicnu akciju sa Snajderom,a drugi gol je polomio kicmu Van Bujtenu i poslao ga po burek,pre nego sto je rutinski dao gol.
E ako su to funjarski golovi,onda svaka cast na realnosti;)

Funjarski gol je onaj koji je upravo njegov Liverpul primio u finalu 2007 protiv Milana,kad je Pirlo sutirao slobodnjak,a lopta pogodila Inzagija i skrenula u gol.

Za kraj da kazem nemam nista protiv Crnog,kao ni protiv nikog sa foruma,jednostavno nekad ne mogu da izdrzim neke stvari.Ali potrudicu se da od sad izbegavam ovakve rasprave:roll:

Kao prvo nije tacno da se samo slazem sa tobom kad hvalis Inter.Da je tako kako kazes ja ne bi rekao da je Messi stvarno najbolji igrac na svetu trenutno,ne bi rekao da je Iniesta za mene najbolji vezista sveta,iako ne volim Barsu.
Govorio sam za slaganje oko veličanja/pokude u okviru Intera i svega što je vezano za njih ... To dal se slažeš sa mnom kad pljujem/hvalim Barsu, Real, Čelsi je druga stvar, i nije ograničeno subjektivnošću kao u slučaju Intera ...

Nisam ja rekao da se ti ne slažeš sa mnom nikada, nego da te saglasnosti manjka kad se priča nešto loše o Interu (a toga, normalno, ima kao i kod svakog drugog kluba) ... Tu je kamen spoticanja, a ne to dal ćeš se ti složiti sa mnom oko Mesijevog mesta u svetu fudbala ...

Rekao si da od mene ne očekuješ objektivnost, a neobjektivnost koju očekuješ od mene je uvek vezana kada se kritikuje Inter, i ama baš nikada kada je neka druga tema u pitanju ...

Ovde se radi da ti mesas babe i zabe.Jer ovo sto sam naveo sad su cinjenice,sa kojima ce se vecina sloziti
Ja sam postavio video snimak (koji nije montiran), i tako odgovorio na tvoje činjenice ... Smatram da je odgovor prikladan, i da tu nije došlo do mešanja baba i žaba ... Rekao si da su isto oštećeni, ja smatram da je Barsa više oštećena što sam i potkrepio snimkom ... Nikad nisam rekao da je krađa veka (kao što se za Čelsi priča), nego da je Inter profitirao iz tih grešaka i gotovo ... Normalna stvar u fudbalu, jer sudije mnogo greše, nekad profitira jedna ekipa nekad druga ...

I kad vec pricamo o objektivnosti,jos ovo da kazem.Najbolji primer je to ti recimo osporavas Murinju da je veliki trener,iako sve cinjenice govore da je medju najboljima.

To je jos jedan primer da sam objektivan,pored onih sto sam naveo gore...
Kad sam ja Murinju osporavao veličinu? Uvek sam tvrdio da je jedan od boljih stručnjaka, i uvek navodio stvari u kojima je najbolji na svetu ... Osporavao sam jedino preterivanja u vezi njega, kojih je bilo podosta, koja su nusprodukt Murinjove medijske manipulacije ...

Nije u pitanju gari tvoja obejktivnost, nego deo te objektiivnosti koji se tiče Intera ... Što je npr. daleko slabijeg intenziteta od Grizlijevih frustracija ...

A ovo da je Barsa ostecena u dvomecu sa Interom,to okaci macku o rep.Po stoti put ponavljam bilo je gresaka na obe strane i sudjenje je bilo ujednaceno.Naveo sam greske u korist Barse,ti si naveo u korist Intera i to je otrpilike to.Nisam jedini koji to kaze,kad je zavrsen taj dvomec,vecina se slozila ovde da je bilo tako.Sem tebe naravno:D
Ti si kao grešku naveo opravdani crveni Moti i moguć ofsajd Pikea, ja sam naveo gol MIlita iz ofsajda, poništen gol Barsi, i dva moguća penala nad Alvešom ... To meni ne može nikako biti izjednačeno, i Barsa je tu oštećena za dva gola u konačnom zbiru (Interu jedan manje, a njima jedan više) i dva penala koja su slobodna procena sudije, i gde ima elemenata da više bude penal nego da ne bude ...

Ok Walken sad stvarno odustajem...:D

Postavio sam bio ovde sliku,gde se jasno vidi da je bio ofsajd Pikea,i gde su se tada i drugi ljudi slozili da je bio(vrati se unazad pa ces videti),ali eto ti i pored dokaza tvrdis suprotno.A onda mene optuzujes da ignorisem tvoje dokaze,a isto ti radis:lol:

A "penal" nad Alvesom je smejurija,to je jedan od najvecih ljigavaca i prevaranata na svetu.

Elem nas u nedelju ocekuje vazan mec sa Leceom,ako dobijemo i ako Palermo uspe da odigra bar nereseno sa Milanom,bice super.Milito se oporavio od povrede,trenirao je danas sa ekipom,ali nije sigurno oce li igrati.Mozda ga Leo cuva za derbi...

Svejedno ocekujem pobedu,ekipa sad ima jos vec moral,posle velike pobede u Minhenu,a u formi su Eto,Pazzini a sad i Pandev poceo da daje golove.

Nadam se da ce mladi Kutinjo dobijati vise sansi,imao je par dobrih dodavanja kad je usao umesto Dekija.

Ok Walken sad stvarno odustajem...:D

Postavio sam bio ovde sliku,gde se jasno vidi da je bio ofsajd Pikea,i gde su se tada i drugi ljudi slozili da je bio(vrati se unazad pa ces videti),ali eto ti i pored dokaza tvrdis suprotno.A onda mene optuzujes da ignorisem tvoje dokaze,a isto ti radis:lol:

A "penal" nad Alvesom je smejurija,to je jedan od najvecih ljigavaca i prevaranata na svetu.
Ja Gari ne tvrdim suprotno, ja ne isključujem opciju da je Pike u ofsajdu, samo nisam 100% siguram zbog lošeg ugla kamere, kao što si ti 100% siguran da Eto nije bio u ofsajdu ...

pike.png

Položaj Muntarija ne dozvoljava da sa sigurnošću kažemo da je ofsajd, ja za razliku od tebe nemam 3d kameru u glavi pa da mogu da projektujem sliku tako što ću kameru pomeriti tako da linija ofsajda bude potpuno vertikalna ...

i koliko god da je Alveš ciganštura i prevarant, to ne isključuje mogućnost da nad njim bude napravljen pravi prekršaj ... A Snajder mu je uklizao sa leđa sa dve noge, kačeći ga po listu ...

Poslednja izmena:
Elem nas u nedelju ocekuje vazan mec sa Leceom,ako dobijemo i ako Palermo uspe da odigra bar nereseno sa Milanom,bice super.Milito se oporavio od povrede,trenirao je danas sa ekipom,ali nije sigurno oce li igrati.Mozda ga Leo cuva za derbi...

Svejedno ocekujem pobedu,ekipa sad ima jos vec moral,posle velike pobede u Minhenu,a u formi su Eto,Pazzini a sad i Pandev poceo da daje golove.

Nadam se da ce mladi Kutinjo dobijati vise sansi,imao je par dobrih dodavanja kad je usao umesto Dekija.

Trebalo bi da dobijemo Leće, oni su pri dnu tabele, ne bi smeli više da pravimo kikseve...
interscarf.gif

Milan gostuje, Palermo nije u baš nekoj formi, al' realno bi bilo očekivati da ''ružičasto-crni'' sačuvaju bod...

Nadam se da će se Milito što pre vratiti i ući u formu...:)

Kutinjo nije bio loš, treba ga tako ubacivati...da se još usavršava...

Zadovoljan sam,sad jos samo da izbacimo i drugog nemca i dokazemo da je kalco bolji:klap:

Posle Celzi ili Manu,i to je bolje nego na Barsu ili Real,imali smo srece:D

Forza Inter!!!Idemo na Vembli:p

Dobro smo prošli...:)

sciarpa.gif

Dobiste ''najlakšeg''...:mrgreen:

Mada, nikad se ne zna...Šalke do sada nije imao nekog posebno jakog protivnika u LŠ...

Ni sa njima sigurno neće biti lako, nisu bzvz došli dovde, mada sada su malo poljuljani promenom trenera...

Super,super smo prosli na zrebu,bolje nije moglo.:D:D:klap:

Dobili smo najlakseg protivnika.Respektujem Schalke,ali mislim da cemo ih lagano izbaciti.Oni su jedna prosecna ekipa,nista specijalno jaka.

Nije to onaj Schalke iz prosle sezone.Ne ide im ove sezone bas najbolje.

Imaju par dobrih igraca.To su fenomenalni golman Nojer,vezista Farfan i napadaci Raul i Huntelar.Ostali igraci su im prosecni.

U gostima su losi,u Gelzenkirhenu su prilicno dobri.Imaju jedne od najboljih navijaca na svetu.

Izbegli smo Barselonu i u cetvrtfinalu i polufinalu.:whistling:

Ako prodjemo Schalke,onda idemo na pobednika dvomeca Celzi-Manchester.Mogli bi da izbacimo i pobednika tog duela,i opet odemo u finale.:super:

Poslednja izmena:
Dobro smo prosli na zrebu,bez ikakvog potcenjivanja Schalkea,ali kao sto El Principe kaze,oni su ipak prosecna ekipa...
Samo ne smemo da se opustimo,treba da igramo sa istom ozbiljnoscu kao kad bi igrali sa nekim drugim,''poznatijim'' timom...

Morati želi finale protiv Murinja

Predsednik italijanskog fudbalskog prvoligasa Intera Masimo Morati izjavio je da bi voleo da se milanski klub u finalu Lige sampiona sastane s madridskim Realom.

Inter ce u cetvrtfinalu Lige sampiona igrati s Salkeom, dok ce se Real sastati s Totenhemom. Inter i Real mogu se sastati tek u finalu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmicenja.

"Bicemo u problemu ukoliko potcenimo Salke. Ako ih i eliminisemo, a onda i narednog rivala, uci cemo u finale. Bice sjajna stvar da u finalu Lige sampiona igramo protiv Reala i Zozea Murinja", naveo je Morati.

Jedva ste ih dobili, remi bi bio zaslužen za obe strane...

Tomović stavio Eta u džep, a mnogi ''veći'' to nisu mogli...:D

Leće imao sjajnu priliku pred kraj kada je Olivera izbacio Kivua, al' je Cezar odlično odbranio...

Sada dva boda samo...sledi derbi...nama odmor dolazi u pravo vreme, biće yebeno, ja bih bio zadovolja i remijem...nemamo Ibru, a Pato pod znakom pitanja...

Jedva ste ih dobili, remi bi bio zaslužen za obe strane...

Tomović stavio Eta u džep, a mnogi ''veći'' to nisu mogli...:D

Leće imao sjajnu priliku pred kraj kada je Olivera izbacio Kivua, al' je Cezar odlično odbranio...

Sada dva boda samo...sledi derbi...nama odmor dolazi u pravo vreme, biće yebeno, ja bih bio zadovolja i remijem...nemamo Ibru, a Pato pod znakom pitanja...

Dobro su i odigrali s obzirom na tešku utakmicu protiv Bajerna...

Samo 2 boda razlike...:D

Sada će derbi biti gotovo presudan, tako da se može očekivati dosta dobra utakmica...bar se nadam...:)

Bravo momci!:D Teska pobeda,posle velikog meca sa Bajernom,bili smo umorni i emotivno ispraznjeni,ali smo uspeli da upisemo zlata vredne bodove..

Pacini maestro,kako je majstor primio spustio loptu sam sebi grudima:worth:

Lece je odigralo dobar mec,ali jedna majstorija i ostali su praqznih saka.

Sada smo na samo -2 i sve imamo u nasim rukama.Ukoliko pobedimo u derbiju prestizemo i,definitivno sad imamo sasvim solidne sanse za titulu,:)

Forza Inter!!!

Dobro ce nam doci ova pauza zbog reprezentativnih obaveza,da se malo saberemo pred derbi sa Milanom.Jer smo imali dve teske utakmice sa Bajernom i Leceom.

Mada,vecina nasih igraca su standardni reprezentativci svojih zemalja,tako da oni nece imati odmora.Svi igraci iz nase prve postave ce sigurno igrati obe utakmice za svoje reprezentacije.Ali ce svejedno bar malo uspeti da se odmore od tezih klupskih obaveza.

Moramo pobediti Milan ako zelimo da osvojimo scudeto,ne smemo da cekamo njihove kikseve.

Ako ne pobedimo Milan,onda i ne zasluzujemo titulu.

Ne bi bilo dobro da izgubimo,jer nam Napoli i Udineze disu za vrat.I oni mogu da se umesaju u borbu za titulu.Narocito Udineze koji je u fenomenelnoj seriji pobeda.

Ne treba zaboraviti da je i zestoka borba za LS.Jer bi poraz protiv Milana i jos eventualno jedan kiks mogli da ugroze nase ucesce u LS.

Zato moramo pobediti Milan!

Back