Gax
Domaćin
- Poruka
- 3.149
Za Djenovu ...![]()
.
Videcemo da'l smo prejaki na Alianc Areni.
Ma Bavarce ćemo sa pola snage...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za Djenovu ...![]()
.
Videcemo da'l smo prejaki na Alianc Areni.
Ma Bavarce ćemo sa pola snage...![]()
Onaj gol Gatuza je toliko smesan,to Bufon ni na treningu ne prima...)
Neka Stankovic ponese nekoliko gajbi Lava i Jelena u Minhen i evo nama pobeda kad se ovi Nemci ponapijaju svi![]()
Ono je strašan gol, s obzirom da ja to bio Gatuzo.![]()
U petak gostujemo Bresi i moramo to da pobedimo,kako znamo i umemo.Znaci totalna ofanziva da pridjemo Milanu na -2 i da opet izvrsimo pritisak.Mi igramo u petak jer cini mi se da gostujemo u Minhenu u utorak,pa su nam dopustili,da igraci budu sveziji...
Sto se tice Leonarda,stvarno su fine brojke,ove pobede sto je ostvario kao trener Intera.Jedine stvari sto mu zameram su losija odbrana,primamo dosta glupih golova,kao i to sto sad slabo pruza sansu Kutinju.To je greska on mora da se malo forsira,kao i Mariga,veliki potencijal imaju njih dvojica...
Rannocia opet odigrao doktorski protiv Djenove,kakvog smo defanzivca doveli
Ps-Gax i JV,nek Deki ponese dve gajbe piva jednu za golmana bavaraca i jednu nek podele njihovi defanzivci i eto nama sigurnog prolaska u cetvrtfinala![]()
Slazem se,na kraju ce vam Gatuzo biti heroj
U petak gostujemo Bresi i moramo to da pobedimo,kako znamo i umemo.Znaci totalna ofanziva da pridjemo Milanu na -2 i da opet izvrsimo pritisak.Mi igramo u petak jer cini mi se da gostujemo u Minhenu u utorak,pa su nam dopustili,da igraci budu sveziji...
Ja mislim da defanzivcima ne treba,oni su ionako nula...Slazem se,na kraju ce vam Gatuzo biti heroj
Sto se tice Leonarda,stvarno su fine brojke,ove pobede sto je ostvario kao trener Intera.Jedine stvari sto mu zameram su losija odbrana,primamo dosta glupih golova,kao i to sto sad slabo pruza sansu Kutinju.To je greska on mora da se malo forsira,kao i Mariga,veliki potencijal imaju njih dvojica...
Rannocia opet odigrao doktorski protiv Djenove,kakvog smo defanzivca doveli
Ps-Gax i JV,nek Deki ponese dve gajbe piva jednu za golmana bavaraca i jednu nek podele njihovi defanzivci i eto nama sigurnog prolaska u cetvrtfinala![]()
Danas je rodjendan nase svetinje!Na danasnji dan pre 103 godine je pocela jedna velika prica...Stvoren je FC INTERNAZIONALE,skraceno FC INTER.
Zasto bas INTERNAZIONALE?
"It will be called Internazionale because we are brothers of the world."
103 godine istorije i slave,bilo je i uspona i padova,bilo je od tame do sjaja,od pakla do raja...Sve najbolje stara "ZMIJO",i da ove ili neke od sledecih sezona opet gledamo ovu sliku!!!
![]()
FORZA INTER!!!
ETO'O: THE GOAL SCORING MACHINE
![]()
Sve ukupno za sada 30 golova...Svaka cast samo tako nastavi.
Eto je gol mašina, koga su one povrede u Barsi sprečile da ima još impresivniju statistiku i još više trofeja, ali i bez toga je za mene najbolji napadač u protekloj deceniji i jedan od najboljih ikada ... Daleko najbolji potez Intera što se tiče merkata od kad je Morati na čelu ...Sve ukupno za sada 30 golova...Svaka cast samo tako nastavi.
Eto je gol mašina, koga su one povrede u Barsi sprečile da ima još impresivniju statistiku i još više trofeja, ali i bez toga je za mene najbolji napadač u protekloj deceniji i jedan od najboljih ikada ... Daleko najbolji potez Intera što se tiče merkata od kad je Morati na čelu ...