FC INTER

Pa tim Bajerna koji je bio na terenu po meni je bolji od Interovog.

Sa malim izmenama, al' ne možeš porediti Inter od prošle i ove sezone.

Pa to retko ko je očekivao, osim navijača Intera, do tada ste ne znam koliko sezone unazad ispadali u osmini finala, pogotovo što niste nešto blistali u utakmicama po grupama.

Malo veće, ne mnogo, jer imamo iskustvo, i 'ajde da kažem, Bajern je kvalitetniji tim od Totenhema, mislim da smo i mi to, al' nismo to pokazali.

sedi jedan!

Dobra tekma,ali sami smo krivi za poraz.Ko nas jebbe kad nismo iskoristili nase sanse:( Joooooooj kako sam se iznervirao kad je Kambisao promasio prazan gol a golmam na zemlji:roll:

Sta se desava sa nasim igracima?Prvo Eto protiv Juventusa promasi onako,sad Kambisao.A nismo imali ni srece,jebbeni nemci uhhhhh,samo da se vrati Milito i mozemo da prodjemo siguran sam!

A ne znam kako je Rannocia,stvarno nemamo srece sa tim povredama...

Ove sezone promašaji i povrede se samo lepe za nas...
Imali smo dve-tri sasvim dobre prilike...falilo nam je i malo sreće...
Nadam se da je Ranokija dobro i da nije ništa strašno...
U suštini nismo loše funkcionisali...Bajern je bio dosta dobar, pogotovu Kraft...branio je sve moguće, a i ono nemoguće...
Falio nam je jedan isturen napadač pored Etoa, on se dosta trudio, al' nedostajala mu je podrška...
U revanšu će biti jako teško, al' mislim da imamo šanse za prolaz u četvrtinu finala...

Leonardo: Nesrećan poraz

Trener fudbalera Intera Leonardo izjavio je da je milanski klub nesrecno porazen u prvom mecu osmine finala Lige sampiona protiv ekipe Bajerna.

Inter je sinoc izgubio od Bajerna 1:0, a jedini gol na utamici postigao je Mario Gomes u 89. minutu.

"To je nesreca, ali znamo da se nosimo s tim. Najbitnije je da se ne plasimo Bajerna. Ne plasimo se i s takvim stavom cemo istrcati na teren u Minhenu", rekao je Leonardo i dodao:

"Ako odigramo kao sto smo igrali ovu prvu utakmicu imamo sanse. Naravno, u revansu moramo da postignemo i gol, ali nemam pravo da zameram igracima. Ime kluba koji ce proci u cetvrtfinale Lige sampiona je i dalje otvoreno, kao i prva utakmica koja je mogla da se zavrsi drugacije".

Revans mec bice odigran 15. marta u Minhenu.

Eto je sinoc odlicno igrao,namestio je nekoliko velikih sansi Kambiasu pre svega,plus je sam imao par sansi,ali eto nismo imali srece da damo taj gol.

Medjutim nista nije gotovo,ja sam ubedjen da ih tamo mozemo dobiti i proci u cetvrtfinale.Koliko znam nama bi recimo bilo dovoljno i da pobedimo 2-1 i prolazimo???

Kad bi se Milito vratio,bilo bi odlicno,iako nije u formi,psihicki bi mnogo znacilo,jer ga se bavarci plase.A recimo ni Eto nije bio u formi prosle godine u osmini finala,pa je dokusurio Celzi u Londonu.

Mislim da je pravi trenutak za povratak Milita revans u Minhenu,i nova dva gola sjajnog argentinca :) Mozda samo sanjam,ali videcemo,siguran sam da se necemo predati,pa nisu nas pobedili 3-0 u prvoj,pa da kazes da je sve gotovo...

Elem Rannocia je obavio preglede i kako stvari stoje trebao bi da bude odsutan oko 15 dana,valjda ce biti spreman za revans u Minhenu.

Forza Inter!!!

Nasao sam ove slike na jednom blogu,posvecenom Interu,mislim da ih nismo stavljali pre :)

639k.jpg

639j.jpg

639m.jpg

639l.jpg

639n.jpg

639q.jpg

639r.jpg

639y.jpg

640b.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
  • Podržavam
Reactions: Gax
Eto je sinoc odlicno igrao,namestio je nekoliko velikih sansi Kambiasu pre svega,plus je sam imao par sansi,ali eto nismo imali srece da damo taj gol.

Medjutim nista nije gotovo,ja sam ubedjen da ih tamo mozemo dobiti i proci u cetvrtfinale.Koliko znam nama bi recimo bilo dovoljno i da pobedimo 2-1 i prolazimo???

Kad bi se Milito vratio,bilo bi odlicno,iako nije u formi,psihicki bi mnogo znacilo,jer ga se bavarci plase.A recimo ni Eto nije bio u formi prosle godine u osmini finala,pa je dokusurio Celzi u Londonu.

Mislim da je pravi trenutak za povratak Milita revans u Minhenu,i nova dva gola sjajnog argentinca :) Mozda samo sanjam,ali videcemo,siguran sam da se necemo predati,pa nisu nas pobedili 3-0 u prvoj,pa da kazes da je sve gotovo...

Elem Rannocia je obavio preglede i kako stvari stoje trebao bi da bude odsutan oko 15 dana,valjda ce biti spreman za revans u Minhenu.

Forza Inter!!!

Važno je da tamo damo što ranije gol, kako bi se odmah poravnali sa njima...sa 2:1 definitivno prolazimo...:)
Postoje realne šanse za prolaz...samo biće jako teško...
Dobro je da nije teška povreda Ranokije...ako je 15 dana...onda bi trebalo da se vrati do revanša...

Nasao sam ove slike na jednom blogu,posvecenom Interu,mislim da ih nismo stavljali pre :)

639k.jpg

639j.jpg

639m.jpg

639l.jpg

639n.jpg

639q.jpg

639r.jpg

639y.jpg

640b.jpg

Nisu postavljane...
sciarpa.gif

Bajernova odbrana je katastrofalno losa. Da ste igrali sa 2 spica, siguran sam da bi dali bar 1 gol. U Nemackoj vec 5-6 utakmica zaredom primaju gol ili vise.

Jedan špic nam je definitivno falio...
Prima Bajern golove...ali ih i daje...:lol:
Bajern u Bundesligi ima najbolji skor kao domaćin...biće pakleno na Alianc areni...

Nismo zasluzili poraz.Najrealnije bi bilo da je ostalo nereseno.Cezar je u neku ruku kriv za onaj gol.Kakve je dve sanse promasio Cambiaso,treba ga isterati iz kluba.Svi osim Etoa su odigrali ocajno,tuga i katastrofa.Ceo mec se branimo na Meaci,sramota.Snajder je skroz podbacio.Kvalitetniji smo od Bajerna,zato mozemo i moramo odigrati mnogo bolje i pobediti na Alianz areni.Valjda ce se oporaviti Milito,jer ne moze Eto sam u napadu.U Bajernu se jedino kvalitetom izdvajaju Kraft i Roben,koji sam nosi igru Bajerna.Odbrana im nije nesto.Zato moramo maksimalno napasti u Minhenu i uvaliti neki gol.

Ako može Borusija 1 - 3, možemo i mi.:lol:

Brate uzeo si mi recenicu iz usta:lol:

Upravo tako,ako ih je Borusija oduvala usred Minhena,i mi cemo:D

Ali stvarno mislim da imamo sasvim solidnu sansu,bavarci imaju losu odbranu,samo da nasi napadaci budu precizniji,i da odbrana bude na nivou,i ubedjen sam da mozemo proci!

Back