FC INTER

Uhhh kakav mec:) Prvo poluvreme za zaborav,oni poveli 0-1...

Ali onda sledi uragan zvani Inter,kako smo ih samo oduvali:worth:

Nisu znali odakle ih udaramo,bukvalno su svi krenuli u napad,i na kraju je pukla petarda:D

Eto dva,Pazzini,Pandev I Nagatomo:lol:

Snajder odigrao odlicno takodje iako nije dao gol,imao je asistencije...

Drugo poluvreme je recept kako Inter treba i moze da igra.U takvim situacijama protivnik jednostavno ne zna odakle preti veca opasnost,svi su bili ispred njihovog gola,jos da sam Cezara video tamo,smejao bi se:lol:

Elem,opet smo na -5...Osvrunucu se i na mec Juve-Milan.Potpuno ocekivana pobeda Milana,samo budale su ocekivale da ce ih Juve zaustaviti.Juventus je odigrao potpuno nezainteresovano,necu da kazem da su ih pustili,ali tacno se vidi razlika izmedju njihovog pristupa mecu protiv Intera pre par nedelja,i sad protiv Milana...

Onaj gol Gatuza je toliko smesan,to Bufon ni na treningu ne prima...Ali dobro,idemo dalje dosta o njima.

Nista jos nije gotovo,ostaje jos teskih utakmica iza jedne i druge,a pocetkom aprila i poslastica,nas mec sa Milanom.Sve je moguce,mada su komsije u prednosti naravno.

Forza Inter!!!;)

Odlicna pobeda protiv Djenove.Dali smo pet golova,ali je zabrinjavajuce da smo i na ovoj utakmici primili gol,odnosno dva gola.Skoro na svakoj utakmici primamo gol.Milan se opet provukao,zahvaljujuci ocajnom Juventusu.Mada nije Milan bio nista bolji,komican gol Gatuza je presudio.Okliznuce se oni negde,ne mogu se vecno provlaciti ovako.Pozitivna stvar je da smo posle poraza od Bajerna vezali dve pobede.Jos pozitivnije je to sto je Bajern doziveo i treci uzastopni poraz.Ovog puta ih je pragazio Hanover 3:1.U velikom padu forme su.Zato moramo da ih pobedimo na Alianz areni.Ako ih ne pobedimo,onda stvarno ne zasluzujemo prolaz medju osam najboljih.

Leonardo bolji od Kapela
19639011054d73d4cfd32ef333039184_extreme.jpg

Brazilac Leonardo oborio je rekord Fabija Kapela po broju osvojenih bodova u prvih 13 ligaških mečeva kao trener.

Pobedom nad Đenoom 5:2, Inter je pod kontrolom Leonarda stigao do 33. boda, što je za bod bolji učinak od onog koji je selektor Engleske ostvario u na startu sezone 2004/2005 sa Juventusom.

Zahvaljujući ovoj seriji Inter se probio na drugo mesto na tabeli sa pet bodova zaostatka za liderom Milanom.

Bivši igrač Milana, ipak ne želi da ga porede sa Kapelom.

"Nikada me nemojte staviti u istu rečenicu sa kapelom. To jednostavno nije u redu, on je moj učitelj. On me doveo u Italiju i mnogo mi je pomogao. Lepo je imati rekord u svom vlasništvu, ali nećemo da preterujemo, Kapelo je viši nivo", istakao je Brazilac posle obaranja nimalo naivnog rekorda.

Međutim, nije svenajbolje funkcionisalo u prvom poluvremenu protiv Đenoe.

"Sporo smo krenuli, takve stvari se dešavaju. Na poluvremenu nisam imao nikakve čarobne reči za svoje igrače, a to što smo postigli toliko golova u nastavku igre znak je da smo u dobroj fizičkoj i psihičkoj kondiciji. Igramo kao ekipa, imamo jednake ambicije i spremni smo se boriti jedni za druge. Borba za titulu i dalje je otvorena".

Ono je strašan gol, s obzirom da ja to bio Gatuzo.:mrgreen:

Slazem se,na kraju ce vam Gatuzo biti heroj:lol:

U petak gostujemo Bresi i moramo to da pobedimo,kako znamo i umemo.Znaci totalna ofanziva da pridjemo Milanu na -2 i da opet izvrsimo pritisak.Mi igramo u petak jer cini mi se da gostujemo u Minhenu u utorak,pa su nam dopustili,da igraci budu sveziji...

Sto se tice Leonarda,stvarno su fine brojke,ove pobede sto je ostvario kao trener Intera.Jedine stvari sto mu zameram su losija odbrana,primamo dosta glupih golova,kao i to sto sad slabo pruza sansu Kutinju.To je greska on mora da se malo forsira,kao i Mariga,veliki potencijal imaju njih dvojica...

Rannocia opet odigrao doktorski protiv Djenove,kakvog smo defanzivca doveli:worth:

Ps-Gax i JV,nek Deki ponese dve gajbe piva jednu za golmana bavaraca i jednu nek podele njihovi defanzivci i eto nama sigurnog prolaska u cetvrtfinala :lol:

• Podržavam
Reactions: Gax
U petak gostujemo Bresi i moramo to da pobedimo,kako znamo i umemo.Znaci totalna ofanziva da pridjemo Milanu na -2 i da opet izvrsimo pritisak.Mi igramo u petak jer cini mi se da gostujemo u Minhenu u utorak,pa su nam dopustili,da igraci budu sveziji...

Sto se tice Leonarda,stvarno su fine brojke,ove pobede sto je ostvario kao trener Intera.Jedine stvari sto mu zameram su losija odbrana,primamo dosta glupih golova,kao i to sto sad slabo pruza sansu Kutinju.To je greska on mora da se malo forsira,kao i Mariga,veliki potencijal imaju njih dvojica...

Rannocia opet odigrao doktorski protiv Djenove,kakvog smo defanzivca doveli:worth:

Ps-Gax i JV,nek Deki ponese dve gajbe piva jednu za golmana bavaraca i jednu nek podele njihovi defanzivci i eto nama sigurnog prolaska u cetvrtfinala :lol:

Breša je pretposlednja. nju bi morali da dobijemo...

Leonardo je sasvim dobar...samo nek nastavi ovako...slažem se da bi mogao da malo više forsira Marigu i Kutinja...da ih bar ubacuje pred kraj...što se tiče odbrane koliko je do njega toliko je i do povreda...

Ranokija...:klap:

Krafta treba nalivati...:lol:

Capitano naš...:D

Vi gostujete predposlednjima, može biti opasno, nadam se, a mi čekamo poslednji Bari, tu se nadam da će biti laka tri boda...

Ja mislim da defanzivcima ne treba,oni su ionako nula... :D .A Kraftu bi mogli malo dodati antifriza,a i Robbenu i Ribery-ju.

Danas je rodjendan nase svetinje!Na danasnji dan pre 103 godine je pocela jedna velika prica...Stvoren je FC INTERNAZIONALE,skraceno FC INTER.

Zasto bas INTERNAZIONALE?
"It will be called Internazionale because we are brothers of the world."

103 godine istorije i slave,bilo je i uspona i padova,bilo je od tame do sjaja,od pakla do raja...Sve najbolje stara "ZMIJO",i da ove ili neke od sledecih sezona opet gledamo ovu sliku!!!
631j.jpg

FORZA INTER!!!

Poslednja izmena:
Danas je rodjendan nase svetinje!Na danasnji dan pre 103 godine je pocela jedna velika prica...Stvoren je FC INTERNAZIONALE,skraceno FC INTER.

Zasto bas INTERNAZIONALE?
"It will be called Internazionale because we are brothers of the world."

103 godine istorije i slave,bilo je i uspona i padova,bilo je od tame do sjaja,od pakla do raja...Sve najbolje stara "ZMIJO",i da ove ili neke od sledecih sezona opet gledamo ovu sliku!!!
631j.jpg

FORZA INTER!!!

novija.gif
novija.gif
novija.gif
novija.gif
novija.gif
novija.gif

HAPPY BIRTHDAY INTER

Trophies.jpg
2009_10_12.sized.jpg

"It will be born here, at the 'Orologio' restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night its colours will be given: the black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Inace opet se nesto prica za Teveza,da ce mozda preci kod nas...

Contact Made Between Inter And Tevez?

According to reports by Talksport and the Corriere dello Sport, Inter have contacted Kia Joorabchian, Carlos Tevev's agent, to bring the striker from Manchester to Milan. The value of him is around 46.5 million euros.

According to the English press in particular, the player's agent is pushing for the transfer on the recommendation now that he is tired of playing in England. The same Tevez, with the pressing of Inter's Argentinians, has expressed his perference for Inter than Mourinho's Real Madrid.

Sve ukupno za sada 30 golova...Svaka cast samo tako nastavi.
Eto je gol mašina, koga su one povrede u Barsi sprečile da ima još impresivniju statistiku i još više trofeja, ali i bez toga je za mene najbolji napadač u protekloj deceniji i jedan od najboljih ikada ... Daleko najbolji potez Intera što se tiče merkata od kad je Morati na čelu ...

• Podržavam
Reactions: Gax
Eto: ''U fudbalu je sve moguće...''

Kamerunac smatra da ''neroazuri'' mogu do naredne faze u najelitnijem klupskom takmičenju.

Napadač Intera, Semjuel Eto, misli da njegov klub može da preskoči Bajern iz Minhena i da ode u četvrtfinale Lige šampiona.

Aktuelni šampion Evrope je poražen u Milanu sa 1:0, a Bajern od te utakmice ne liči na sebe.

''Pet bodova smo iza Milana u ligi, ali derbi uskoro stiže. To će biti otvorena borba za titulu u poslednje dve, tri nedelje. Svašta može da se desi u fudbalu. Bajern ima prednost, ali mi imamo pravo da verujemo u prolaz'', kratko je prokomentarisao Eto poziciju milanske ekipe.

Eto je gol mašina, koga su one povrede u Barsi sprečile da ima još impresivniju statistiku i još više trofeja, ali i bez toga je za mene najbolji napadač u protekloj deceniji i jedan od najboljih ikada ... Daleko najbolji potez Intera što se tiče merkata od kad je Morati na čelu ...

Da secam se da su ga povrede bile sprecile da ima jos bolju statistiku...

Ali kad covek pogleda ovako koliko je golova dao i trofeja osvojio:worth::worth::worth:

Ja isto mislim da je on obelezio ovu deceniju,sa malom Majorkom je osvojio kup Spanije,sa Barsom i Interom sve zivo,3 lige sampiona,dve je on odlucio svojim golovima,a i ovu sa Interom ima ogromne zasluge...Rodjeni sampion jednostavno.

Sto se tice Interovih poteza,jeste jedan od najboljih.Trampa Ibra za Etoa i 45 miliona je potez decenije stvarno:D

Mada i dovodjenje Murinja je barem jednako vazno,ako ne i vaznije.

I naravno da ne zaboravim dovodjenje kapitencine Zannetija,on je bio prvi igrac koga je Morati doveo u klub:)

Kharja to be hired back

According to rumours collected in exclusive by TuttoMercatoWeb, Moroccan international offensive midfielder Houssine Kharja (28) will be hired back by Inter, which he's playing for on loan from Genoa. Neroazzurri will pay 3.5 million euros.

Inter želi da zameni Stankovića

Celnici italijanskog fudbalskog prvoligadda Intera planiraju da vezni igrac Totenhema Hrvat Luka Modric na kraju sezone zameni srpskog reprezentativca Dejana Stankovica.

Hrvatski fudbaler je ove sezone jedan od najboljih igraca Totenhema, a interesovanje za Modrica su pored Intera pokazali i Mancester junajted i Barselona. Italijanski i britanski mediji navode da strucni stab Intera trazi zamenu za Stankovica, a smatraju da bi Modric bio jedan od kljucnih igraca "nero-azura" u narednoj sezoni. Stankovic je clan Intera od 2004. godine, a ima ugovor sa milanskim klubom do juna 2014.

Celnici italijanskog kluba navodno nude makedonskog napadaca Gorana Pandeva i 15 miliona evra za Modrica, dok je Totenhem jos ranije odredio obestecenje od 58 miliona evra za hrvatskog fudbalera.

Modric (25) je u Totenhem stigao 2008. godine, a ima ugovor sa londonskim klubom do juna 2016. On je za "pevce" odigrao 106 utakmica i postigao 10 golova.

Snajder: "Baloteli ponekad stvarno ispada glup!"

Glavni kreator igre Italijanske ekipe, Vesli Snajder kaže da ne razume Balotelija.

Mladi Italijan nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim ponašanjem za vreme i van igre. Svaki trener bez izuzetka ima problem da obuzda "Super Marija" čiji bivši saigrač u milanskom Interu, Vesli Snajder, takođe ima štošta da kaže o napadaču Sitija.

Snajder priznaje da je Mario Baloteli veliki potencijal i da može da bude veoma dobar igrač jednog dana, ali neke njegove postupke ne ocenjuje kao pametne.

"Ponekad igra stvarno fantastično. U stanju je da uradi lude stvari na terenu! Ali i van terena radi lude stvari, ume da se ponaša stvarno glupo! On zna šta mislim o njemu jer smo kao saigrači puno pričali o tome. Ipak je on još uvek mlad i ponekad jednostavno izgubi kontrolu." rekao je Holanđanin za svog nekadašnjeg saigrača.

Leonardo: "Ne razmišljamo o Milanu!"

Leonardo je siguran da će njegov Inter igrati sve bolje u nastavku sezone i kaže da ga ne interesuju Milanovi rezultati.

Inter je trenutno drugi na tabeli Serije A sa pet bodova zaostatka u odnosu na Milan, ali Leonardo smatra da će njegov tim u nastavku sezone izvršiti veći pritisak na vodeći tim u italijanskom šampionatu.

Pred sutrašnji meč sa Brešom, trener ekipe Intera govorio je o igrama svog tima.

"Svi veliki timovi na svetu idu na pobedu u svakom meču. Ipak ne postoji puno timova koji mogu da izdrže svih 90 minuta u istom ritmu i fudbal je takva igra da je sve moguće na terenu. Nama se dešavalo da dobro otvorimo utakmicu a da u nastavku padnemo u igri. Čak ni Barselona ne uspeva uvek da održi isti ritam na celom meču."

Razmišlja samo o Breši.

"Pred nama je dosta bitnih utakmica ali mi samo mislimo o prvoj koja sledi a to je duel protiv Breše. Posle toga igramo i Ligu Šampiona ali o tom potom."

Smatra da Inter može da ima uspešnu sezonu.

"Još uvek ima vremena za nas. Koncentisani smo na našu igru i nije nam potrebno da gledamo u Milan kako bi smo znali šta treba da radimo. Oni jesu za sada ispred nas ali sve je moguće!" rekao je trener Intera.

Hmm procitao sam to Modrica...Ne znam da li je istina,ali ako se pise ima sigurno necega...Ja licno nisam za to da dovedemo njega.Modric je dobar igrac,ali recimo kod njega mi se ne svidja sto nema sut.Plus da ne govorim da Totenhem za njega trazi 60 miliona evra,sto je stvarno previse:eek:

Mi imamo Snajdera,koji je bolji od Modrica,ima i pas i sut,kreativan je,brz,sve sto treba da ima jedan moderni plejmejker.Zaista fantastican igrac.Pored njega imamo mladog supertalentovanog Kutinja,koji je jos fizicki slab,ali ima sjajnu tehniku i dribling:worth: Od njega ocekujemo da igra u paru sa Weslijem uskoro...

Tako da nema neke potrebe za Modricem,jer imamo tu poziciju pokrivenu.

Ako vec hoce da pazare u Totenhemu,nek pokusaju da dovedu Bejla,Van der Varta ili Lenona.Ova trojica su stvarno fenomenalni igraci,i bilo koji od njih bi nam odlicno dosao.

Istina je da nam treba pojacanje u veznom redu,i to bi morali srediti na leto.Pominje se i onaj Sancez,koji bi bio fino resenje.A i brazilac Ganso koga je hteo Milan,je izjavio da mu je cast sto se Inter interesuje za njega i prakticno je rekao da bi pre voleo da predje kod nas,nego li u Milan.

Isto se pominje Tevez ali ako bi doveli njega onda sledece godine bi u napadu imali-Etoa,Milita,Pazzinija,Teveza,Pandeva i onog mladog holandjanina Castanogisa???
Mislim da je to ipak previse...Jedino da prodaju Pandeva pa jos nekako,prvi trio napadaca bio nam bio Eto-Pazzini-Tevez,dok bi Milito imao ulogu kao Inzagi u Milanu.A mladi Castanogis bio mozda otisao negde na pozajmicu,ili bi dobijao sansu sa klupe lagano...

Ne znam videcemo,daleko je leto,ali ocigledno se vec sad sklapaju neki dilovi.

Za sad treba da se okrenemo mecevima.Jos smo u igri za sva tri trofeja i treba se boriti do kraja.Sutra gostujemo Bresi,tu se mora pobediti,da pridjemo Milanu da -2,izvrsimo opet pritisak,i onda mirno odemo u Minhen da isprasimo nemce:mrgreen:

Back