FC INTER

Brate uzeo si mi recenicu iz usta:lol:

Upravo tako,ako ih je Borusija oduvala usred Minhena,i mi cemo:D

Ali stvarno mislim da imamo sasvim solidnu sansu,bavarci imaju losu odbranu,samo da nasi napadaci budu precizniji,i da odbrana bude na nivou,i ubedjen sam da mozemo proci!

Mi Interovci isto razmišljamo...:lol:

I ja mislim da imamo sasvim realne šanse za prolaz, samo da se vrati Milito, tj. da se pojača napad, teško je sa samo jednim napadačem...:)
sciarpa.gif

Za vas navijam protiv Bajerna be...pa mogao si da primetis po mojim postovima na ovoj temi :rtfm: :)
Nego je fazon

Hvala na podršci...:)
Ma shvatio sam kolega, zato sam i stavio smajlije na kraju...:)

:lol:

Ako može Blekpul 3-1, može i Milan.:mrgreen:

SQUID može samo da se nada...:mrgreen::lol:

Mada realno i oni imaju šanse, mislim sve je otvoreno...

SQUID može samo da se nada...:mrgreen::lol:

Mada realno i oni imaju šanse, mislim sve je otvoreno...
O tome ti pricam :ok:
ni ja ih ne odpisujem ali...a ovo be....izgubili na sred Meacu i sad kao preti...pravi se kao mudar...ovo,ono...kaze kao "Ako vas je pobedio Blekpul mozemo i mi"...i tako to...ja bi se na njegovo mesto u rupu sakrio i uopste nista vezano za Tottenham nebi komentariso...
vama svaka cast...vi ce Bejerna obrcete garant...pa da se sastanemo ponovo u daljem takmicenju.. :)

O tome ti pricam :ok:
ni ja ih ne odpisujem ali...a ovo be....izgubili na sred Meacu i sad kao preti...pravi se kao mudar...ovo,ono...kaze kao "Ako vas je pobedio Blekpul mozemo i mi"...i tako to...ja bi se na njegovo mesto u rupu sakrio i uopste nista vezano za Tottenham nebi komentariso...
vama svaka cast...vi ce Bejerna obrcete garant...pa da se sastanemo ponovo u daljem takmicenju.. :)

I ja priželjkujem meč Inter - Totenhem...:lol::)
Realno i vama svaka čast, prvi put u LŠ, a dogurali do osmine finala...:)

Sampdoria 0 - 2 Inter Milan

Snajder i Eto...:klap:

novija.gif

Cvrsta utakmica,koju je prelomio Vesli Snajder fenomenalnim golom iz slobodnog udarca:worth: Kakvu je bombu poslao:klap:

Na kraju je Eto u svom karakteristicnom prodoru sa strane,promesao odbranu Samdorije,i sjajnim udarcem kroz noge golmanu dao gol:D

Kao sto rekoh nije bilo nimalo lako,ali su dve majstorije,Snajdera i Etoa,presudile.Izuzetno bitna pobeda,da sto pre zaboravimo poraz od Bajerna,da vrate moral u ekipu!

A plus smo sad opet prisli na -2 i izvrsili pritisak na komsije.Milan sutra ocekuje teska utakmica protiv Napolija,nadamo se da Kavani i kompanija mogu bar do boda:)

Ono sto je poztivno jos,je cinjenica da je igrao Rannocia,iako su rekli da ce pauzirati nekoliko nedelja?:confused:

A odigrao je opet dobro,postalo mi dosadno da stalno hvalim coveka,stvarno smo odlican potez povukli njegovim dovodjenjem.Em je mlad,em italijan,a igra vec odlicno i ima malo gresaka-koje su ipak normalne,sa obzirom na njegove godine.

Cezar se iskupio za kiks protiv Bajerna,skinuo je zicer Makaroneu.

I ja priželjkujem meč Inter - Totenhem...:lol::)
Realno i vama svaka čast, prvi put u LŠ, a dogurali do osmine finala...:)

Bila bi mi cast....bila je to utakmica na nivou...pa da dozivimo reprizu....4:3 kod vas...3:1 kod nas...koe ces vise :)
pa nema sta...Hari spiclov zna znanje...ali polako sa "svaka cast"....ce nam kazes ti to kada tamo negde maja ubacimo taj trofej u vetrine na Vajt Hart Lejnu ;)

Izuzetno vazna pobeda protiv Sampdorije.Svaka cast Etou i Snajderu.Bitno je da sto pre zaboravimo poraz od Bajerna.Ono sto je jos vaznije je da Bajern moze da se pobedi u Minhenu.Borusija ih je razbila na Alianz areni.Odmah je povela Borusija 1:0,pa je Bajern izjednacio na 1:1.Nakon toga Borusija krunise dobru igru sa jos dva gola.Ako Barios moze da ih muci,zasto te ne bi mogli Eto i Milito.Neki ljudi svojom pricom napravise od Bajerna drim tim,koji je nedodirljiv na svom terenu,sto su nevidjene gluposti.

• Podržavam
Reactions: Gax
Cvrsta utakmica,koju je prelomio Vesli Snajder fenomenalnim golom iz slobodnog udarca:worth: Kakvu je bombu poslao:klap:

Na kraju je Eto u svom karakteristicnom prodoru sa strane,promesao odbranu Samdorije,i sjajnim udarcem kroz noge golmanu dao gol:D

Kao sto rekoh nije bilo nimalo lako,ali su dve majstorije,Snajdera i Etoa,presudile.Izuzetno bitna pobeda,da sto pre zaboravimo poraz od Bajerna,da vrate moral u ekipu!

A plus smo sad opet prisli na -2 i izvrsili pritisak na komsije.Milan sutra ocekuje teska utakmica protiv Napolija,nadamo se da Kavani i kompanija mogu bar do boda:)

Ono sto je poztivno jos,je cinjenica da je igrao Rannocia,iako su rekli da ce pauzirati nekoliko nedelja?:confused:

A odigrao je opet dobro,postalo mi dosadno da stalno hvalim coveka,stvarno smo odlican potez povukli njegovim dovodjenjem.Em je mlad,em italijan,a igra vec odlicno i ima malo gresaka-koje su ipak normalne,sa obzirom na njegove godine.

Cezar se iskupio za kiks protiv Bajerna,skinuo je zicer Makaroneu.

Snajder...:klap:

Eto samo nek nastavi tako...igra odličnu sezonu...

Svakako važna pobeda, možda natera komšije da kiksnu...:lol:

Za Ranokiju su predviđali minimum dve nedelje...novinarska posla...:lol:
Igra stvarno dobro, samo još malo da nakupi većih utakmica...čak je i Alegri rekao da će biti jedan od najboljih odbrambenih fudbalera...:)

Odlično je intervenisao Cezar...

Bila bi mi cast....bila je to utakmica na nivou...pa da dozivimo reprizu....4:3 kod vas...3:1 kod nas...koe ces vise :)
pa nema sta...Hari spiclov zna znanje...ali polako sa "svaka cast"....ce nam kazes ti to kada tamo negde maja ubacimo taj trofej u vetrine na Vajt Hart Lejnu ;)

Moglo bi sada da bude i obrnuto...4 - 3 kod vas, a 3 - 1 kod nas...:lol:

Reći ću vam i kada uzmete ''klempavog'', al' i ovo je već dovoljan uspeh...:):lol:

Snajder...:klap:

Eto samo nek nastavi tako...igra odličnu sezonu...

Svakako važna pobeda, možda natera komšije da kiksnu...:lol:

Za Ranokiju su predviđali minimum dve nedelje...novinarska posla...:lol:
Igra stvarno dobro, samo još malo da nakupi većih utakmica...čak je i Alegri rekao da će biti jedan od najboljih odbrambenih fudbalera...:)

Odlično je intervenisao Cezar...

Snajder polako hvata odlicnu formu,samo da nastavi ovako da salje projektile :)

Eto isto,ovu sezonu ubija sa golovima...:D
Rannocia stvarno ima potencijal da bude medju najboljim defanzivcima sveta.

Sto se tice kiksa komsije Gax,vrlo moguce da bi ga bilo da im nije dosudjen onaj krajnje sumnjivi penal.Do tada se Napoli odlicno drzao,nisu mogli da ih probiju...Sve mi se vise cini,da moraju da budu prvaci ove godine,Berluskoni slavi 25 godina od kad ih je preuzeo...:roll:

Ima jos da se igra,njih sledece nedelje ocekuje gostovanje Juventusu,a posle i sa nama igraju

Castaignos u Milanu stavio potpis do 2015.
castaignosfeynoord.jpg

Luc Castaignos i Inter sada su povezani i nema vise sumnje. Prema pisanju reportera Sky-a Castaignos je potpisao ugovor jucer popodne oko 15h. Luc je potpisao cetvorogodisnji ugovor koji ce ga vezati uz klub i crno-plavi dres do 2015. Castaignos je stigao u Milano i ostat ce ovdje nekoliko dana. Vec je rekao da je sretan i ponosan sto je dosao ovdje. Sada se cekaju samo formalnosti a vec je trebao doci u sijecnju, ali jos su se neki detalji morali rijesiti, no sada je dogovor zavrsen i u Inter je dosao jedan od najboljih mladih nada Europskog nogometa. Put nizozemskog kluba ce otici nesto vise od 3 milijuna eura a napadac ce biti slobodan za Leonarda u lipnju i probati ce se izboriti za mjesto u momčadi.

Maicon: Ne zanima me nikakav odlazak iz Intera
maicon152.jpg

Maicon, 29-godišnji nogometaš milanskog Intera i član brazilske reprezentacije, naglasio je da kod njega ne postoji nikakva želja za napuštanjem San Sira…

Posljednje dvije sezone se spominje mogući odlazak Maicona, a prošlog ljeta je ta mogućnost posebno aktualizirana jer se navodilo da bi Jose Mourinho prema Realu mogao povesti i ovog sjajnog bočnog igrača.

No, Maicon je ostao u Interu i namjerava, kako kaže, ostati na istom mjestu još godinama.

- Uistinu nemam namjeru napuštati Inter i talijanski nogomet. Osjećam da se kao igrač gradim iz sezone u sezonu, te da napredujem. S Interom sam prošle sezone osvojio sve ono što ne bih u nekom drugom klubu. Osjećam da ova momčad može takvo što reprizirati, možda ove, možda sljedeće sezone, pa stvarno nemam poriv napuštati takvo pobjedničko okruženje - rekao je igrač koji je u Inter došao iz Monaca 2006. godine.

Milito: Svaki dan sam sve bolje
militointer-bologna-4-1.jpg

“Miran sam i spokojan nakon pobjede protiv Sampdorie. Najljepsu i najvazniju stvar smo napravili u Genoi sa izvanrednom pobjedom i sada se mirno mozemo okrenuti ostalim izazovima koji nas ocekuju. Ja sam dobro, svaki dan sam sve bolje i ne smijemo pozurivati stvari, moram izljeciti ozljedu do kraja. Zelja je velika da zaigram, ali prvotna zelja nam je da se vratim prije kraja sezone. Ne znam hocu li biti ili necu u uzvratnom mecu protiv Bayerna, zelim se samo dobro oporaviti i vratiti se kako bi doprinjeo momčadi. Ne bih zelio pozurivati pa da mi se ponovno dogodi neka nova ozljeda. Igramo jako dobro sa vise sistema igre sto smo dokazali i u Genoi. Scudetto, kup i Liga prvaka sve su to titule za koje se borimo i sve ih mozemo osvojiti.

Vrati se kralju,trebas nam vise nego ikada...Kad se samo setim sta je ovaj covek uradio prosle godine,cekamo te IL PRINCIPE :)

Poslednja izmena:
Snajder polako hvata odlicnu formu,samo da nastavi ovako da salje projektile :)

Eto isto,ovu sezonu ubija sa golovima...:D
Rannocia stvarno ima potencijal da bude medju najboljim defanzivcima sveta.

Sto se tice kiksa komsije Gax,vrlo moguce da bi ga bilo da im nije dosudjen onaj krajnje sumnjivi penal.Do tada se Napoli odlicno drzao,nisu mogli da ih probiju...Sve mi se vise cini,da moraju da budu prvaci ove godine,Berluskoni slavi 25 godina od kad ih je preuzeo...:roll:

Ima jos da se igra,njih sledece nedelje ocekuje gostovanje Juventusu,a posle i sa nama igraju

Kad Milan igra sve je sumnjivo...:lol:

Iznenadio me Napoli, jeste da su se dobro u jednom delu držali, al' očekivao sam nešto ofanzivniju i agresivniju igru...ipak su jedni od pretendenata za titulu...

Berluskoni bolje da se bavi krivičnim prijavama koje su podnete protiv njega...nego da mafija u fudbalu...:lol:

Juve može biti nezgodan...jeste da su u lošoj formi, al' protiv velikih klubova ne igraju loše...

Milan nas je prvoj dobio na penal...al' zato ćemo da se na pošten način revanširamo...:)

Castaignos u Milanu stavio potpis do 2015.
castaignosfeynoord.jpg

Luc Castaignos i Inter sada su povezani i nema vise sumnje. Prema pisanju reportera Sky-a Castaignos je potpisao ugovor jucer popodne oko 15h. Luc je potpisao cetvorogodisnji ugovor koji ce ga vezati uz klub i crno-plavi dres do 2015. Castaignos je stigao u Milano i ostat ce ovdje nekoliko dana. Vec je rekao da je sretan i ponosan sto je dosao ovdje. Sada se cekaju samo formalnosti a vec je trebao doci u sijecnju, ali jos su se neki detalji morali rijesiti, no sada je dogovor zavrsen i u Inter je dosao jedan od najboljih mladih nada Europskog nogometa. Put nizozemskog kluba ce otici nesto vise od 3 milijuna eura a napadac ce biti slobodan za Leonarda u lipnju i probati ce se izboriti za mjesto u momčadi.

Pročitao sam negde da je veliki talenat...sad ostaje jedino da vidimo kako će se snaći...u Fejnordu je na 27 utakmica postigao 11 golova...
Najveća otkrovenja 2010. godine

Maicon: Ne zanima me nikakav odlazak iz Intera
maicon152.jpg

Maicon, 29-godišnji nogometaš milanskog Intera i član brazilske reprezentacije, naglasio je da kod njega ne postoji nikakva želja za napuštanjem San Sira…

Posljednje dvije sezone se spominje mogući odlazak Maicona, a prošlog ljeta je ta mogućnost posebno aktualizirana jer se navodilo da bi Jose Mourinho prema Realu mogao povesti i ovog sjajnog bočnog igrača.

No, Maicon je ostao u Interu i namjerava, kako kaže, ostati na istom mjestu još godinama.

- Uistinu nemam namjeru napuštati Inter i talijanski nogomet. Osjećam da se kao igrač gradim iz sezone u sezonu, te da napredujem. S Interom sam prošle sezone osvojio sve ono što ne bih u nekom drugom klubu. Osjećam da ova momčad može takvo što reprizirati, možda ove, možda sljedeće sezone, pa stvarno nemam poriv napuštati takvo pobjedničko okruženje - rekao je igrač koji je u Inter došao iz Monaca 2006. godine.

:klap:

Milito: Svaki dan sam sve bolje
militointer-bologna-4-1.jpg

“Miran sam i spokojan nakon pobjede protiv Sampdorie. Najljepsu i najvazniju stvar smo napravili u Genoi sa izvanrednom pobjedom i sada se mirno mozemo okrenuti ostalim izazovima koji nas ocekuju. Ja sam dobro, svaki dan sam sve bolje i ne smijemo pozurivati stvari, moram izljeciti ozljedu do kraja. Zelja je velika da zaigram, ali prvotna zelja nam je da se vratim prije kraja sezone. Ne znam hocu li biti ili necu u uzvratnom mecu protiv Bayerna, zelim se samo dobro oporaviti i vratiti se kako bi doprinjeo momčadi. Ne bih zelio pozurivati pa da mi se ponovno dogodi neka nova ozljeda. Igramo jako dobro sa vise sistema igre sto smo dokazali i u Genoi. Scudetto, kup i Liga prvaka sve su to titule za koje se borimo i sve ih mozemo osvojiti.

:klap:

Kao sto sam vec rekao,mozemo pobediti Bajern u Minhenu.Veceras su doziveli drugi uzastopni poraz na svom terenu.Pobedio ih je Salke 1:0.Drago mi je sto su doziveli ova dva poraza na svom terenu,jer mi je bilo dosadno da slusam price kako je Bajern extra jaka ekipa,narocito na svom terenu.Ovo je dokaz da su to totalne gluposti.Sasvim slucajno su nas pobedili,onim sugavim golom u 90-om minutu.Zato ne treba sumnjati u nas Inter.Ako budemo igrali kako treba,mozemo sigurno do pobede.

Poslednja izmena:
"Prinćipe" se vraća pod Lanternu?

Argentinac na meti bivšeg kluba, mogla bi da usledi trampa za Mima Krišita.

Napadač Intera, Dijego Milito mogao bi da se vrati u Đenovu na kraju sezone, tvrde mediji na Apeninima.

Milito je 2008. godine imao veoma uspešnu sezonu na ''Luiđi Ferarisu'', a dobrim partijama privukao je klub za koji trenutno igra.

Zanimljivo, ukoliko dođe do transfera, to će biti treći put da "Il Prinćipe" obuče dres Đenove.

On je u Interu brzo postao važan šraf, jer je odigrao veliku ulogu u osvajanje triple krune.

Ove sezone mu ne ide i pod novim trenerom Leonardom je izgubio mesto u prvoj postavi. Sada je na njemu da odluči da li će da napusti ''neroazure'' i de u klub gde je stekao veliko ime.

Italijanski velikan je zainteresovan za usluge Domenika Krišita i taj dogovor bi mogao da uključi i Milita.

Kjelini: "Juventus će učiniti uslugu Interu"

Darežljivi Đorđo Kjelini je spreman da pobedu u derbiju protiv Milana pokloni Interu.

Kjelini je toliko siguran u pobedu svog tima da je spreman da tom pobedom pomogne Interu da se približi gradskom rivalu na samo dva boda.

"Učinićemo uslugu ekipi Intera u subotu", izjavio je Kjelini.

On dodaje da Juventus može do sigurne pobede protiv Milana.

"Ubeđen sam da će se na terenu pokazati da je Juventus sposoban da pobedi Milan iako ih svi smatraju favoritima u ovom duelu. Inter i Milan jesu favoriti za osvajanje titule ove sezone i ja želim da pobedom njihovu trku učinim što zanimljivijom."

Svestan je da njegov tim ne igra kako se od njih očekuje.

"Priznajem da nismo smeli da izgubimo prethodna dva meča ali ta serija će se prekinuti u subotu. Duel sa Milanom je posebna stvar, oni su najbolja ekipa u ligi, ali mi smo potpuno koncentrisani i puni samopouzdanja." zaključio je Đorđo Kjelini.

Kjelini: "Juventus će učiniti uslugu Interu"

Darežljivi Đorđo Kjelini je spreman da pobedu u derbiju protiv Milana pokloni Interu.

Kjelini je toliko siguran u pobedu svog tima da je spreman da tom pobedom pomogne Interu da se približi gradskom rivalu na samo dva boda.

"Učinićemo uslugu ekipi Intera u subotu", izjavio je Kjelini.

On dodaje da Juventus može do sigurne pobede protiv Milana.

"Ubeđen sam da će se na terenu pokazati da je Juventus sposoban da pobedi Milan iako ih svi smatraju favoritima u ovom duelu. Inter i Milan jesu favoriti za osvajanje titule ove sezone i ja želim da pobedom njihovu trku učinim što zanimljivijom."

Svestan je da njegov tim ne igra kako se od njih očekuje.

"Priznajem da nismo smeli da izgubimo prethodna dva meča ali ta serija će se prekinuti u subotu. Duel sa Milanom je posebna stvar, oni su najbolja ekipa u ligi, ali mi smo potpuno koncentrisani i puni samopouzdanja." zaključio je Đorđo Kjelini.

?????????????????????????????????/

Mourinho: I'd never betray Inter
mourinhonews.jpg

Jose Mourinho has said that he will never betray Inter by returning to Italy to coach a rival.

This morning's Il Corriere dello Sport claims that Roma's prospective new owner Thomas Di Benedetto is keen to approach the Special One.

Yesterday Mourinho hinted at leaving Real Madrid and moving back either to Italy or England.

“If I were to leave Real I would like to coach a big club in the English or Italian League,” Mourinho said.

“But I would not coach a rival of a team with whom I have been happy.

“For example, I could never go to Barcelona seeing that I come from Real, or Juventus after what I went through at Inter.”

Mladi holandski napadac je i zvanicno potpisao ugovor za Inter...A pise se da Abramovic hoce da dovede Snajdera na leto u Celzi...Nadam se da ga ovi nasi nece pustiti,jedino ako ponude 60-70 miliona evra,onda moze:D

Inter doveo "novog Anrija"
v199429p0.jpg

Perspektivni napadač Fajnorda Lik Kastanjos potpisao je četvorogodišnji ugovor sa italijanskim i evropskim prvakom.

Osamnaestogodišnji Kastanjos preći će u Inter na kraju sezone za četiri miliona evra, pošto je u Milanu prošao lekarske preglede i dogovorio lična primanja.

"Prezadovoljan sam prijemom u Interu i ponosan što ću obući dres jednog od najvećih klubova na svetu. Odmah sam shvatio da je u Italiji fudbal najvažnija stvar", rekao je Kastanjos.

Njegov transfer potvrđen je i na zvaničnom sajtu Fajnorda, kojem ove sezone ne "cvetaju ruže" u prvenstvu Holandije (setimo se poraza od PSV Ajndhovena rezultatom 10:0), ali će najverovatnije obezbediti opstanak.

Jedan od najzaslužnijih za to biće upravo Kastanjos, strelac deset golova.

Ponikao je u Fajnordovoj omladinskoj školi, a pažnju evropskih velikana privukao je na kontinentalnom U-17 šampionatu, održanom 2009.

Po ocu je poreklom Francuz, a stilom igre, pa i fizičkim izgledom, podseća na Tijerija Anrija.

Snajder Čelsijev prioritet
slika.php

Fudbaler Intera Vesli Snajder je došao u sferu Čelsija, prenosi "Gazeta delo Sport".

Prema istom izvoru, klub iz Londona na leto namerava da kupi 26-godišnjeg igrača sredine terena. Holandski reprezentativac je na vrhu liste želja "plavaca" i za sada u Čelsiju ne razmišljaju o alternativnom rešenju.

Snajder ima ugovor sa Interom do 2015, tako da će vlasnik Čelsija Roman Abramovič morati da odvoji pozamašnu svotu novca ukoliko želi da ubedi gazdu "neroazura" Masima Moratija da se odrekne jednog od najboljih fudbalera.

Holanđanin je u Inter došao 2009. iz Reala iz Madrida za 15 miliona evra.

Mladi holandski napadac je i zvanicno potpisao ugovor za Inter...A pise se da Abramovic hoce da dovede Snajdera na leto u Celzi...Nadam se da ga ovi nasi nece pustiti,jedino ako ponude 60-70 miliona evra,onda moze:D

Inter doveo "novog Anrija"
v199429p0.jpg

Perspektivni napadač Fajnorda Lik Kastanjos potpisao je četvorogodišnji ugovor sa italijanskim i evropskim prvakom.

Osamnaestogodišnji Kastanjos preći će u Inter na kraju sezone za četiri miliona evra, pošto je u Milanu prošao lekarske preglede i dogovorio lična primanja.

"Prezadovoljan sam prijemom u Interu i ponosan što ću obući dres jednog od najvećih klubova na svetu. Odmah sam shvatio da je u Italiji fudbal najvažnija stvar", rekao je Kastanjos.

Njegov transfer potvrđen je i na zvaničnom sajtu Fajnorda, kojem ove sezone ne "cvetaju ruže" u prvenstvu Holandije (setimo se poraza od PSV Ajndhovena rezultatom 10:0), ali će najverovatnije obezbediti opstanak.

Jedan od najzaslužnijih za to biće upravo Kastanjos, strelac deset golova.

Ponikao je u Fajnordovoj omladinskoj školi, a pažnju evropskih velikana privukao je na kontinentalnom U-17 šampionatu, održanom 2009.

Po ocu je poreklom Francuz, a stilom igre, pa i fizičkim izgledom, podseća na Tijerija Anrija.

Snajder Čelsijev prioritet
slika.php

Fudbaler Intera Vesli Snajder je došao u sferu Čelsija, prenosi "Gazeta delo Sport".

Prema istom izvoru, klub iz Londona na leto namerava da kupi 26-godišnjeg igrača sredine terena. Holandski reprezentativac je na vrhu liste želja "plavaca" i za sada u Čelsiju ne razmišljaju o alternativnom rešenju.

Snajder ima ugovor sa Interom do 2015, tako da će vlasnik Čelsija Roman Abramovič morati da odvoji pozamašnu svotu novca ukoliko želi da ubedi gazdu "neroazura" Masima Moratija da se odrekne jednog od najboljih fudbalera.

Holanđanin je u Inter došao 2009. iz Reala iz Madrida za 15 miliona evra.

Super za Kastinjosa...:ok:

Mislim da nema ništa od transfera Snajdera...bar se nadam...:)

Back