FC INTER

50138.png
Internazionale 0 - 1 Bayern
50037.png

Šteta...
Najzaslužnije bi bilo da se završilo remijem, al' šta je tu je...

sciarpa.gif

Dobra utakmica..Oba tima su mnogo pretrcala..Bajern opasniji preko krila,Interu fali Milito da zavrsi akciju..Deki igra solidno,kombinuje lepo sa Maikonom i Snajderom..Drago mi je se igra otvoreno..Smorili juce Lion i Real...

Dobra tekma...
Bilo je šansi i na jednoj i na drugoj strani...falio nam je jedan napadač...Eto je bio dosta udaljen od svoje pozicije...
Nemci kao Nemci, u 90-tom minutu...
Biće teško na Alianc areni...nadam se da će se Milito do tada vratiti...

Nisam ja SQUID.Ja sam nov na ovom forumu.Po kvalitetu igraca smo bolji od Bajerna.Morali bi da iskoristimo slabosti njihovih stopera Timoscuka i Badstubera,koji nisu nesto preterano kvalitetni.Nedostajace nam Milito i Pazzini,dobra stvar je sto ce Lusio veceras igrati.A losa je sto ce Pandev biti u tandemu sa Etom.Pandev je u ocajnoj formi.Na Meaci smo dobri i nema sanse da veceras izgubimo.Mnogo toga ce zavisiti od Etoa i Snajdera.

@SQUID
koje si djubre pleme ti ***** :) :super:

Šta ti je bre? Vidiš da čovek kaže da nije ja.

Tvrda utakmica, presudila je brzina na bokovima tj. Roben (ne i Riberi, koji je katastrofalno odigrao utakmicu, svaku loptu je izgubio). Dosta ste forsirali prolaz kroz sredinu, Eto je par puta pokusao da probije po boku (npr. kad je asistirao Kambijasu koji je pogodio Krafta). Bilo kako bilo, utakmica je mogla da ode u bilo kom toku, niste zasluzili poraz, ali Bajern je iskoristio svoju sansu.

Najbolji pojedinac u Interu je, po mom misljenju, Eto, koji je iako usamljen u napadu uspeo da bude vrlo opasan po gol Bajerna. Stankovic je takodje imao vrlo dobru partiju.

Zao mi je Ranokije. Nadam se da nije ozbiljnija povreda.

Sta je Kambijaso promasio treba covek da ga jeebe...stvarno je za jeebanje :dash:
Inace za vas sam navijao....muda sam svoja izeo kad Cezar napravi picvajz....
Ovi Italijani sve izgubise ko domacini....

Dobra tekma...
Bilo je šansi i na jednoj i na drugoj strani...falio nam je jedan napadač...Eto je bio dosta udaljen od svoje pozicije...
Nemci kao Nemci, u 90-tom minutu...
Biće teško na Alianc areni...nadam se da će se Milito do tada vratiti...

Dobra tekma,ali sami smo krivi za poraz.Ko nas jebbe kad nismo iskoristili nase sanse:( Joooooooj kako sam se iznervirao kad je Kambisao promasio prazan gol a golmam na zemlji:roll:

Sta se desava sa nasim igracima?Prvo Eto protiv Juventusa promasi onako,sad Kambisao.A nismo imali ni srece,jebbeni nemci uhhhhh,samo da se vrati Milito i mozemo da prodjemo siguran sam!

A ne znam kako je Rannocia,stvarno nemamo srece sa tim povredama...

Ja realno mislim da nema šanse da prođete, teško je jako Bajern dobiti u gostima, čak su i Mančester pobedili, a i Nemci su to, ne verujem da će dozvoliti tako nešto, imaju gol u gostima.

I mi imamo male šanse, al' veće su od vaših jer Totenhem nije toliko kvalitetan kao Bajern, mislim da smo mi kvalitetniji od Totenhema, pa se nadam.

O Romi neću ni pričati, ne verujem da nešto mogu, samo da se ne obrukaju.

Au, Italijani baš jadni ove sezone.

Čini mi se da je Bajern bolji tim, Roben strašan igrač, Kraft...:worth:

Moglo je ostati nerešeno, al' Nemci.:mrgreen:

Italijani sve više i više propadaju...

Realno nije Bajern bio bolji,bilo je egal.Kapiram da si srecan,ali budi realan:D

Nismo imali srece stvarno,onako da primimo gol,ali kao sto sam rekao sami smo krivi.
Propustili smo svoje sanse...
Losi rezultati italijana,ali sta da se radi,mi cemo pobediti Bajern na Alianz areni:rtfm:

Realno nije Bajern bio bolji,bilo je egal.Kapiram da si srecan,ali budi realan:D

Nismo imali srece stvarno,onako da primimo gol,ali kao sto sam rekao sami smo krivi.
Propustili smo svoje sanse...
Losi rezultati italijana,ali sta da se radi,mi cemo pobediti Bajern na Alianz areni:rtfm:

Pa u ovoj utakmici nije bio boljii tim, remi je bio realan rezultat.

Al' Bajern igra jednostavnije i uboitije.

Mislim da imaju bolji tim, odličan.

Kambijaso, Zaneti, Stankovic, Mota. Bravo za trenera. 8 defanzivaca na svom terenu.

Dobro Stankovic je ipak igrao ofanzivnije,iza Etoa,sa Snajderoom...

Jbgg kad imamo samo Etoa od spiceva u formi,sta da se radi...Pazzini nema pravo da igra,Pandev je totalno van forme,a Milito povredjen...

Sami smo krivi za poraz...

:hahaha: :rotf:
:mazi: sta si sve pricao i za prvi mec.....pa ve dobismo......nemam sta da ti kazem nego "U RUPU BEGAJ!!!" :mrgreen:

Pa nisam očekivao onog invalida Jepesa u timu, da je Silva bio sa Nestom u tandemu, bilo bi završeno bez golova.

Sada je i retard Alegri video da ne može tako, u revanšu tandem Silva - Nesta, odlični Abate, Antonini se povredio, to nije toliko loša vest, Gatuzo suspendovan, Boateng se vratio, sve ide odlično.

Ja realno mislim da nema šanse da prođete, teško je jako Bajern dobiti u gostima, čak su i Mančester pobedili, a i Nemci su to, ne verujem da će dozvoliti tako nešto, imaju gol u gostima.

I mi imamo male šanse, al' veće su od vaših jer Totenhem nije toliko kvalitetan kao Bajern, mislim da smo mi kvalitetniji od Totenhema, pa se nadam.

O Romi neću ni pričati, ne verujem da nešto mogu, samo da se ne obrukaju.

Au, Italijani baš jadni ove sezone.

Postujem tvoje misljenje,ali i dalje stojim iza toga da Inter ima bolji tim od Bajerna,za nijansu.Ovo je isti onaj tim koji ih je pobedio u finalu lige sampiona.Ali Samjeul i Milito su nam povredjeni.

Jos nesto,kazes da nemamo sanse da prodjemo,secam se tako si isto prosle godine rekao za Celzi,pa ih dobismo i u Milanu i u Londonu;)

Veceras je sreca odlucila pobednika,plus nase povrede.

I uopste ne bi rekao da vi imate vece sanse od nas,Totenhem igra odlicno kuci,a jos im se vraca Bejl,pa oni su vas dobili bez najboljeg igraca.

Postujem tvoje misljenje,ali i dalje stojim iza toga da Inter ima bolji tim od Bajerna,za nijansu.Ovo je isti onaj tim koji ih je pobedio u finalu lige sampiona.Ali Samjeul i Milito su nam povredjeni.

Jos nesto,kazes da nemamo sanse da prodjemo,secam se tako si isto prosle godine rekao za Celzi,pa ih dobismo i u Milanu i u Londonu;)

Veceras je sreca odlucila pobednika,plus nase povrede.

I uopste ne bi rekao da vi imate vece sanse od nas,Totenhem igra odlicno kuci,a jos im se vraca Bejl,pa oni su vas dobili bez najboljeg igraca.

Pa tim Bajerna koji je bio na terenu po meni je bolji od Interovog.

Sa malim izmenama, al' ne možeš porediti Inter od prošle i ove sezone.

Pa to retko ko je očekivao, osim navijača Intera, do tada ste ne znam koliko sezone unazad ispadali u osmini finala, pogotovo što niste nešto blistali u utakmicama po grupama.

Malo veće, ne mnogo, jer imamo iskustvo, i 'ajde da kažem, Bajern je kvalitetniji tim od Totenhema, mislim da smo i mi to, al' nismo to pokazali.

Back