Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
@SQUID
koje si djubre pleme ti *****

koje si djubre pleme ti *****

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra utakmica..Oba tima su mnogo pretrcala..Bajern opasniji preko krila,Interu fali Milito da zavrsi akciju..Deki igra solidno,kombinuje lepo sa Maikonom i Snajderom..Drago mi je se igra otvoreno..Smorili juce Lion i Real...
Nisam ja SQUID.Ja sam nov na ovom forumu.Po kvalitetu igraca smo bolji od Bajerna.Morali bi da iskoristimo slabosti njihovih stopera Timoscuka i Badstubera,koji nisu nesto preterano kvalitetni.Nedostajace nam Milito i Pazzini,dobra stvar je sto ce Lusio veceras igrati.A losa je sto ce Pandev biti u tandemu sa Etom.Pandev je u ocajnoj formi.Na Meaci smo dobri i nema sanse da veceras izgubimo.Mnogo toga ce zavisiti od Etoa i Snajdera.
@SQUID
koje si djubre pleme ti *****![]()
![]()
Sta je Kambijaso promasio treba covek da ga ****...stvarno je za *******
Inace za vas sam navijao....muda sam svoja izeo kad Cezar napravi picvajz....
Ovi Italijani sve izgubise ko domacini....
Dobra tekma...
Bilo je šansi i na jednoj i na drugoj strani...falio nam je jedan napadač...Eto je bio dosta udaljen od svoje pozicije...
Nemci kao Nemci, u 90-tom minutu...
Biće teško na Alianc areni...nadam se da će se Milito do tada vratiti...
Čini mi se da je Bajern bolji tim, Roben strašan igrač, Kraft...
Moglo je ostati nerešeno, al' Nemci.
Italijani sve više i više propadaju...
Zato ćemo mi u gostima.![]()
Lepe vesti, taman da vas napunimo u prvoj utakmici da ne brinemo za revanš.![]()
Realno nije Bajern bio bolji,bilo je egal.Kapiram da si srecan,ali budi realan
Nismo imali srece stvarno,onako da primimo gol,ali kao sto sam rekao sami smo krivi.
Propustili smo svoje sanse...
Losi rezultati italijana,ali sta da se radi,mi cemo pobediti Bajern na Alianz areni![]()
Kambijaso, Zaneti, Stankovic, Mota. Bravo za trenera. 8 defanzivaca na svom terenu.
![]()
sta si sve pricao i za prvi mec.....pa ve dobismo......nemam sta da ti kazem nego "U RUPU BEGAJ!!!"
![]()
Ja realno mislim da nema šanse da prođete, teško je jako Bajern dobiti u gostima, čak su i Mančester pobedili, a i Nemci su to, ne verujem da će dozvoliti tako nešto, imaju gol u gostima.
I mi imamo male šanse, al' veće su od vaših jer Totenhem nije toliko kvalitetan kao Bajern, mislim da smo mi kvalitetniji od Totenhema, pa se nadam.
O Romi neću ni pričati, ne verujem da nešto mogu, samo da se ne obrukaju.
Au, Italijani baš jadni ove sezone.
Da je nama bio King,Hadlston,Bejl i igrao celu Modric....a Dzej Dzej bio na klupi....bila bi bruka.....gledali bi silovanje i izivljavanje...pet bi vam dali...
Valjda će biti bolje po nas kada su u timu!![]()
Postujem tvoje misljenje,ali i dalje stojim iza toga da Inter ima bolji tim od Bajerna,za nijansu.Ovo je isti onaj tim koji ih je pobedio u finalu lige sampiona.Ali Samjeul i Milito su nam povredjeni.
Jos nesto,kazes da nemamo sanse da prodjemo,secam se tako si isto prosle godine rekao za Celzi,pa ih dobismo i u Milanu i u Londonu
Veceras je sreca odlucila pobednika,plus nase povrede.
I uopste ne bi rekao da vi imate vece sanse od nas,Totenhem igra odlicno kuci,a jos im se vraca Bejl,pa oni su vas dobili bez najboljeg igraca.
Ma vidis da nezna koe prica....
Bajern kao ima jaci tim od Inter
tera cirkus![]()