FC INTER

Milito kao "blokbaster", pokupio tri "Oskara"

Sinoć dodeljena priznanja najboljima u italijanskom fudbalu u 2010. Veliki trijumf za Inter i Dijega Milita, koji je laureat u tri kategorije.

Napadač Intera iz Milana, Dijego Milito izabran je za ''igrača godine'' u Italiji za 2010. godinu. On je ujedno i najbolji stranac i napadač godine. Ovo je bilo veče njegovog velikog trijumfa.

Najbolji italijanski fudbaler je Antonio Di Natale, centarfor Udinezea.

Milito je postigao oba gola u finalu LŠ, protiv Bajerna i tako doneo trofej ''neroazurima'' u tom takmičenju posle 45 godina.

''Veoma sam ponosan na ovo priznanje, posebno kada pogledam imena igrača koji su to osvojili pre mene'', kratko je rekao 31-godišnji Milito, koji nije jedini laurat iz ekipe Intera. U stvari italijanski i evropski šampion je pokupio nakon fantastične godine većinu priznanja.

U ''idealnu ekipu Serije A'', izabrani su još Žulio Cezar, Valter Samjuel, dok je Maikon dobio nagradu za najlepši gol protiv Juventusa.

Bivši trener Intera, Žoze Murinjo, proglašen je za ''trenera godine'' u Italiji.

Priznanje za najboljeg defanzivca podelili su Valter Samuel i Đorđo Kjelini.

Za najboljeg mladog igrača, proglašen je Havijer Pastore iz Palerma, a napadač Napolija, Ednison Kavani, dobio je priznanje navijača. Najbolji sudija u protekloj godini na Apeninima, bi je Emidio Morganti.

Prica se da je Inter stupio u kontakt sa Samdorijom oko Pazzinija,ali tesko ga se se odreci,posto su vec izgubili Kassana...Treba nam napadac Pandev je totalno van forme,Milito se polako vraca,ali nije to jos to,jedino nas Eto izvlaci...

Forlan,Pazzini ili ovaj Sancez...Ja glasam prvo za Sanceza jer je namladji,ali on se tesko sad doci,mozdaa tek na leto.Pazzini je moja druga opcija jer je italijan i odlican je napadac,Forlan bi isto odlicno dosao,mada nije u velikoj formi ove godine i ima vec dosta godina,a ne treba da gomilamo igrace preko 30 godina...

Muntari je na putu da predje u Sanderlend....

Nervira me sto smo staticni na trzistu,Milan se pojacava(dosao im sad i Van Bomel) a mi nista vec drugi prelazni rok...Ne kazem da treba da dovedemo 5 novih igraca,ali morali smo dovesti neko osvezenje...

Milito kao "blokbaster", pokupio tri "Oskara"

Sinoć dodeljena priznanja najboljima u italijanskom fudbalu u 2010. Veliki trijumf za Inter i Dijega Milita, koji je laureat u tri kategorije.

Napadač Intera iz Milana, Dijego Milito izabran je za ''igrača godine'' u Italiji za 2010. godinu. On je ujedno i najbolji stranac i napadač godine. Ovo je bilo veče njegovog velikog trijumfa.

Najbolji italijanski fudbaler je Antonio Di Natale, centarfor Udinezea.

Milito je postigao oba gola u finalu LŠ, protiv Bajerna i tako doneo trofej ''neroazurima'' u tom takmičenju posle 45 godina.

''Veoma sam ponosan na ovo priznanje, posebno kada pogledam imena igrača koji su to osvojili pre mene'', kratko je rekao 31-godišnji Milito, koji nije jedini laurat iz ekipe Intera. U stvari italijanski i evropski šampion je pokupio nakon fantastične godine većinu priznanja.

U ''idealnu ekipu Serije A'', izabrani su još Žulio Cezar, Valter Samjuel, dok je Maikon dobio nagradu za najlepši gol protiv Juventusa.

Bivši trener Intera, Žoze Murinjo, proglašen je za ''trenera godine'' u Italiji.

Priznanje za najboljeg defanzivca podelili su Valter Samuel i Đorđo Kjelini.

Za najboljeg mladog igrača, proglašen je Havijer Pastore iz Palerma, a napadač Napolija, Ednison Kavani, dobio je priznanje navijača. Najbolji sudija u protekloj godini na Apeninima, bi je Emidio Morganti.

Milito je potpuno zasluzio ovu nagradu,kao i ostali...Imao je dostojnu konkurenciju u Di Nataleu koji je stvarno odlican igrac...

Prica se da je Inter stupio u kontakt sa Samdorijom oko Pazzinija,ali tesko ga se se odreci,posto su vec izgubili Kassana...Treba nam napadac Pandev je totalno van forme,Milito se polako vraca,ali nije to jos to,jedino nas Eto izvlaci...

Forlan,Pazzini ili ovaj Sancez...Ja glasam prvo za Sanceza jer je namladji,ali on se tesko sad doci,mozdaa tek na leto.Pazzini je moja druga opcija jer je italijan i odlican je napadac,Forlan bi isto odlicno dosao,mada nije u velikoj formi ove godine i ima vec dosta godina,a ne treba da gomilamo igrace preko 30 godina...

Muntari je na putu da predje u Sanderlend....

Nervira me sto smo staticni na trzistu,Milan se pojacava(dosao im sad i Van Bomel) a mi nista vec drugi prelazni rok...Ne kazem da treba da dovedemo 5 novih igraca,ali morali smo dovesti neko osvezenje...

Slažem se da bi Sančez bio najbolje rešenje, dosta je mlad, ima samo 22 godine...mada za njega traže puno para...a Morati nije baš nešto rad da daje...Pacini isto nije star, ima 26, al' teško da će on doći, najviše iz razloga koji si naveo, a Inter nešto nije puno ni zagrizao za njega...Spominjali li su se i Klose i di Vajo...mada oni su već poprilično zagazili u 30-te...
Mene lično bih najviše obradovao dolazak Forlana, njega baš gotivim...
Muntarija i kompanije koja gotovo da nikada ne dobija šansu (Rivas, Suazo...) treba se rešavati...

Sada smo baš malo preterali, svuda se nešto događa po pitanju transfera, komšije su se baš nakupovale, a mi ništa...prošli prelazni rok su rekli da će u januarskom sigurno nekog dovesti, a za sada nije ništa ni blizu realizacije...sem ako ne čekaju poslednji dan...

Inter - nova meta Pacini?

Centarfor Đenovljana bi mogao da se preseli na "Meacu"

Sportski direktor Intera, Marko Branka traži napadača jer je procenjeno da Leonardo nema dovoljno špiceva za bitku na tri fronta.

Mediji u Italiji kažu da neroazuri Đampaola Pacinija iz Sampdorije.

Pacini bi bio alternativa za Dijega Milita, koji nije u najboljoj formi ove sezone.

Veruje se da je cena ubojitog špica Sampa, oko 25 miliona evra.

Inter bi u nekoj varijanti mogao da ponudi keš i Davidea Santona ili Džonatana Bijabijanija. Santon bi bio primamljiv ''mamac'' za Samp, jer je Reto Cigler na korak od Lacija.

Puno mi nešto za Pacinija 25 miliona...i mislim da ne bi trebalo tako lako da se rešimo Bijabijanija i Santona, oni su možda jedino što nešto vredi na klupi...

Moratti : "We are interested in Pazzini"

Inter Milan owner and chairman Massimo Moratti has confirmed our recent report : He is interested in Sampdoria striker Giampaolo Pazzini (26), who is worth 20 million Euros.

Moratti stated on Tuesday : "Pazzini is a quality player and I am thinking about the possibility of signing him. At present, it look like a tough task to get him - but anything can happen. .... Coach Leonardo also likes Pazzini, we are interested".

Interest for Luis Fabiano confirmed

Asked about the chance for Inter to sign Brazilian international striker Luis Fabiano (30) from FC Seville, Neroazzurri owner Massimo Moratti stated: "I know Leonardo appreciate him, and, since I know how reliable his opinion is, I hope to succeed in matching the squad's needs". Luis Fabiano is tracked by Juventus as well.

Puno mi nešto za Pacinija 25 miliona...i mislim da ne bi trebalo tako lako da se rešimo Bijabijanija i Santona, oni su možda jedino što nešto vredi na klupi...

Pa jeste mozda malo previse 25 miliona.Ali citam malopre da nije tolika cena to su novinari napumpali,Samdorija trazi 10 miliona evra i Biabanija,sto je skroz ok...

Nasi su im ponudili valjda 7 ili 8 miliona i Biabanija,pregovori su u toku...
Realno mislim da bi trebalo da isplatimo trazenih 10 miliona evra + Biabanija,jer Pazzini je odlican igrac,ima 26 godina,italijan je i pred njim je jos dosta godina igranja...A plus prosle sezone nam je doneo scuddeto kad je dao dva gola Romi na olimpiku:)

Iskreno meni Biabani nije nista posebno,jedino sto je brz,nista drugo nema,uvwk se zaleti kao muva bez glave mozda pretrci po kojeg igraca,ali posle ne zna sta da radi,niti ima dobar sut a ni centarsut...Tako da mislim da je super da ga damo i doplatimo za Pazzinija...

A za Santona se apsolutno slazem,nikako ga se ne treba odreci,vec naprotiv treba ga forsirati,zajedno sa ostalim mladim snagama.

Pa jeste mozda malo previse 25 miliona.Ali citam malopre da nije tolika cena to su novinari napumpali,Samdorija trazi 10 miliona evra i Biabanija,sto je skroz ok...

Realno mislim da bi trebalo da isplatimo trazenih 10 miliona evra + Biabanija,jer Pazzini je odlican igrac,ima 26 godina,italijan je i pred njim je jos dosta godina igranja...A plus prosle sezone nam je doneo scuddeto kad je dao dva gola Romi na olimpiku:)

Iskreno meni Biabani nije nista posebno,jedino sto je brz,nista drugo nema,uvwk se zaleti kao muva bez glave mozda pretrci po kojeg igraca,ali posle ne zna sta da radi,niti ima dobar sut a ni centarsut...Tako da mislim da je super da ga damo i doplatimo za Pazzinija...

A za Santona se apsolutno slazem,nikako ga se ne treba odreci,vec naprotiv treba ga forsirati,zajedno sa ostalim mladim snagama.

Sada sam i ja pročitao da traže 10 miliona i Bijabijanija...što bi moglo da prođe...složio bih se da Bijabijani sem brzine i nema neke kvalitete, nego sam mislio da bi se posle nekih pozajmica možda malo usavršio, jer je dosta mlad (22. godine), al' sada vidim da je on već bio na pozajmicama u Modeni i Parmi i nije se baš nešto proslavio...
Pacini je dosta dobar...takav jedan igrač nam baš fali...i ne bi mu trebalo dugo da se uklopi...celu karijeru je u Kalču...
Ja ga nešto ne gotivim...mada ako dođe i počne da daje golove...neće biti problem da ga zgotivim...:)

Tomorrow the official statement for Kharja

With Muntari ready to leave Inter (for Sunderland), Inter are close to end the trade for Houssine Kharja. The official statement can arrive tomorrow. The trade can be ended for 4 million euros, with a loan with right of ransom.

Nisam siguran da nam je on baš potreban...

Pobedi se u zube ne gleda,ali da se ne lazemo i da je Napoli prosao,bilo bi zasluzeno,imali su nekoliko sansi,al je odlicno branio sinoc Kastelaci :) Ali imali smo i mi par odlicnih sansi...
Na kraju otislsi smo u polufiinale,sto je najbitnije ostajemo u borbi za sve trofeje ove sezone,ali losa vest je da se povredio Stankovic-a u ovom delu sezonu su nam svi preko potrebni.

Elem danas je izgleda kljucan sastanak sto se tice Pazzinija,predsednik Djenove dolazi u Milano,i ocekuje se da se postigne dogovor oko prelaska Pazzinija u Inter,u zamenu za Biabanija i desetak miliona evra.

Ajde otvori se Masimo to nije puno za Pazzinija koji je sjajan igrac,sa njim u timu cemo dobiti jos jedan kvalitet u napadu-igru glavom posto Eto i Milito nisu bas dobri u ovom aspektu.

Pojacanja su nam preko potrebna i mozda bi trebali dovesti jos jednog veznog jel Muntari odlazi,a Deki i Snajder se cesto povredjuju...

E to mu je jedina mana,ipak smo mi Internazionale :D
Salim se,ne znam kakav je igrac,ali ajde vec jednom nek Moratti isprazni malo svoj dzep j b t...

Pobedi se u zube ne gleda,ali da se ne lazemo i da je Napoli prosao,bilo bi zasluzeno,imali su nekoliko sansi,al je odlicno branio sinoc Kastelaci :) Ali imali smo i mi par odlicnih sansi...
Na kraju otislsi smo u polufiinale,sto je najbitnije ostajemo u borbi za sve trofeje ove sezone,ali losa vest je da se povredio Stankovic-a u ovom delu sezonu su nam svi preko potrebni.

Elem danas je izgleda kljucan sastanak sto se tice Pazzinija,predsednik Djenove dolazi u Milano,i ocekuje se da se postigne dogovor oko prelaska Pazzinija u Inter,u zamenu za Biabanija i desetak miliona evra.

Ajde otvori se Masimo to nije puno za Pazzinija koji je sjajan igrac,sa njim u timu cemo dobiti jos jedan kvalitet u napadu-igru glavom posto Eto i Milito nisu bas dobri u ovom aspektu.

Pojacanja su nam preko potrebna i mozda bi trebali dovesti jos jednog veznog jel Muntari odlazi,a Deki i Snajder se cesto povredjuju...

Pobeda je pobeda...:)
Izgleda da se Deki ozbiljnije povredio, nešto u vezi mišića...
Kastelaci je bio perfetkan...
Ne znam kada se vraća Cezar, trebalo je da se vrati posle Nove godine, al' izgleda da su opet produžili...

Sredina nam je isto potrebna...Stanković se sada povredio, a Muntari je na korak do Sanderlenda (http://sportservis.pressonline.rs/w...72&PHPSESSID=4d7a696b8068b235f7983c9553fff430)...
Mislim da će ipak Morati sada malo da popusti...i njemu je jasno da su pojačanja potrebna...

Denials on Pazzini joining, but...

Asked about negotiations for signing Italian international striker Giampaolo Pazzini (26), Inter team manager Piero Ausilio denied: "We aren't dealing with Sampdoria for purchasing Pazzini". Despite such a quieting assertion, today and tomorrow might be the irght days for sealing the trade.

Muntari about to join

According to latest rumours, Ghanaian international midfielder Sulley Ali Muntari (27) has already landed in Sunderland for being signed by The Black Cats. Muntari will probably leave Inter on loan, with a hiring purchase option.

Pacini potpisao za Inter

Giampaolo%20Pazzini%201.jpg

Fudbaler Sampdorije Djampaolo Pacini potpisao je danas ugovor sa italijanski i evropskim sampionom Interom iz Milana, prenosi "Skaj Italija".

Prema dogovoru dve strane, Inter je za Pacinija Sampdoriji platio 10 miliona evra, a u Djenovu je poslao i igraca Dzonatana Bijabijanija.

Takodje, u Sampdoriju ce i Luka Kaldirola, koji je od pocetka sezone bio na pozajmici u holandskom prvoligasu Viteseu.

Djampaolo Pacini je potpisao ugovor sa "nero-azurima" do juna 2015. godine.

Ovaj napadac je u prethodne dve godine, koliko je proveo na "Marasiju", postigao 36 golova na 75 utakmica.

Inter je imao problema sa napadacima od pocetka sezone posto je sjajni Argentinac Dijego Milito cesto povredjen.

Konačno jedno pojačanje...:)
novija.gif

Konačno jedno pojačanje...:)
novija.gif

Jos nisu objavili zvanicno u klubu,ali nezvanicno je vec potpisao ugovor do 2015:)

Ako je istina-dobrodosao Pazzini,ekstra ce nam doci ovaj covek!Odlican napadac,a jos uvek mlad,italijan,odlicno igra u kaznenom,daje golove i nogom i glavom,sta ces vise:D

Hvala Bogu pa se Morati opametio,sad nam sanse rastu,jos kad bi doveli jednog veznjaka...A moram da pohvalim odlicnu igru Rannocie protiv Napolije,odigrao je skoro perfektan mec!On je nasa investicija za buducnost...

Jos samo da nam se vrate Snajder i Cezar...Samjeul je out za celu sezonu,a nazalost i Stankovic je povredjen opet i nece ga biti par nedelja...

Pacini: ''Inter nisam mogao da odbijem...''

Pacini danas trenirao u Pinetini, popodne će potpisati ugovor do 2015. godine.

Napadač Sampdorije, Đampaolo Pacini kaže da je prelazak u Inter bio suviše dobra šansa da bi propustio priliku karijere

''Nije prijatno otići iz Đenove, ali Inter se ne odbija'', kratko je rekao italijanski golgeter.

Šampioni su izgleda ''slomili'' otpor Sampa, koji je tražio veliki novac za Pacinija i veruje se da je vrednost transfera 12 miliona evra plus fudbaleri Džonatan Bijabijani i Luka Kaldirola.

Pregovori su obavljani sinoć do kasno u noć, a Samdorija je prvo odbila ponudu od 10 miliona evra. Onda je sve stalo na par sati, jer je direktor Đenovljana rekao da dogovor nije postignut.

Posle nekoliko sati, objavljeno je da je došlo do sporazuma i da je presidente Rikardo Garone prihvatio ponudu.

Pacini je stigao u Milano, danas je već, iako povređen, lagano trenirao u Pinetini, a do kraja dana potpisaće ugovor.

After Pazzini an English purchase?

According to La Gazzetta dello Sport there are rumors in England about Inter interest in Gareth Bale (21), for who they can offer 50 million euros.

After Pazzini an English purchase?

According to La Gazzetta dello Sport there are rumors in England about Inter interest in Gareth Bale (21), for who they can offer 50 million euros.

Prvo nas napuni sa 3 gola na sred Meace,a onda ga zovu ovde... xD
Salim se,ne verujem da ce taj doci...

Pacini novo pojačanje Intera
645q.jpg

Fudbalski reprezentativac Italije Đampaolo Pacini prešao je iz Sampdorije u redove prvaka Evrope Intera.

Pacini je s ‘nerazurima’ potpisao ugovor do juna 2015. godine, a finansijski detalji nisu objavljeni.

“Oduševljen sam što sam ovde. Sve što mi se događa je fantastično, ali i dalje ne mogu da poverujem šta mi se dogodilo. U današnjem fudbalu nemoguće je nešto ne znati, ali nisam očekivao da se transfer realizuje tako brzo”, izjavio je Pacini.

Inter je za napadača platio 12 miliona evra, a Sampdorija je dobila i igrača sredine terena Žonatana Bijabijanija.

Pacini je u dosadašnjem toku sezone postigao devet pogodaka za Sampdoriju. U klub iz Đenove došao je pre dve godine iz Fiorentine.U dresu reprezentacije Italije Pacini je do sada odigrao 13 utakmica i dao jedan gol.

U martu 2007. godine postao je prvi strelac na novoizgrađenom “Vembliju”, kada je dao het-trik na meču mladih reprezentacija Italije i Engleske.

• Podržavam
Reactions: Gax
Eto sad je i zvanicno dosao Pacini... :) Hvala Bogu leci ce nam nenormalno dobro!Odlican igrac jedva cekam da ga vidim kako trese mreze u dresu Interu!
Jos da nam se vrate Snajder,Cezar i bice sve kako treba!

Back