FC INTER

Pacini novo pojačanje Intera
645q.jpg

Fudbalski reprezentativac Italije Đampaolo Pacini prešao je iz Sampdorije u redove prvaka Evrope Intera.

Pacini je s ‘nerazurima’ potpisao ugovor do juna 2015. godine, a finansijski detalji nisu objavljeni.

“Oduševljen sam što sam ovde. Sve što mi se događa je fantastično, ali i dalje ne mogu da poverujem šta mi se dogodilo. U današnjem fudbalu nemoguće je nešto ne znati, ali nisam očekivao da se transfer realizuje tako brzo”, izjavio je Pacini.

Inter je za napadača platio 12 miliona evra, a Sampdorija je dobila i igrača sredine terena Žonatana Bijabijanija.

Pacini je u dosadašnjem toku sezone postigao devet pogodaka za Sampdoriju. U klub iz Đenove došao je pre dve godine iz Fiorentine.U dresu reprezentacije Italije Pacini je do sada odigrao 13 utakmica i dao jedan gol.
U martu 2007. godine postao je prvi strelac na novoizgrađenom “Vembliju”, kada je dao het-trik na meču mladih reprezentacija Italije i Engleske.

Materaci: ''Milan nas se plaši, zato dovode igrače kao ludi!''

Marko Materaci uvek ima neki komentar...

Štoper Intera iz Milana, Marko Materaci, smatra da Milan ''paniči'' i zbog toga dovodi puno fudbalera.

Italijanski defanzivac kaže da Milan ''trpa'' igrače, samo jer se plaši ''neroazura''.

''To što Milan pojačava ekipu je zbog toga što nas se plaše. Moramo da dođemo do derbija bliže njima na tabeli i sa pozitivnim duhom'', u dve rečenice Materaci uspeva da uzburka strasti.

On se osvrnuo i na potencijalni povratak Murinja na ''Meacu''.

''Da li će Murinjo da se vrati? To je pitanje za klub, ali imati njega kao i Leonarda je sjajno'', ocenio je nekadašnji italijanski reprezentativac.

Posebno hvala zelim da kazem Pazzu za ona dva sjajna gola sto je dao Romi na Olimpiku,kad je sam srusio snove rimljana o scuddetu a isti nama gurnuo u ruke :) DOBRODOSAO MAJSTORE!

141011-500.jpg

Inter se predao

Tehnički direktor Intera Marko Branka potvrdio je "predaju". Kako prenose italijanski mediji, Branka je izjavio da je cena koju je Totenhem odredio za Gareta Bejla previsoka za njih.

- Predsednik Totenhema mi je poslao simpatičnu poruku u kojoj kaže da 40 miliona evra i nije mnogo novca. Ja kažem da mi ni u junu nećemo moći da damo toliko para - kazao je Branka.

Inter doveo Karžu, pustio Muntarija

Posle Andree Ranokije i Đampaola Pacinija, u Inter je u petak došao još jedan novi fudbaler, Husein Karža.

Nerazuri su objavili da su sa Đenovom dogovorili prelazak brzonogog Marokanca, koji će u crno-plavom dresu igrati narednih šest meseci, a potom je moguće da će doći i do transfera.

Karža (28) je dobio dres sa brojem 14.

Istog dana, takođe na šestomesečnu pozajmicu, u Sanderlend je prešao nezadovoljni vezista Intera Suli Ali Muntari, koji je malo igrao u jakoj konkurenciji na sredini terena.

Muntari bi u novom klubu, gde će mu društvo praviti saigrači iz državnog tima "crnih zvezda" Asamoah Gijan i Džon Mensah, mogao da debituje već sledećeg vikenda u prvenstvenoj utakmici protiv Stouka.

Hvala care !

PS Man City nereseno sa Notts Countyem, Dijamant ih spasao poraza, 10 min pred kraj :D
Ništa, uživaj ;)
Seru ovi provajderi, pa ili Englezi ili Španci i Italijani...mislim, meni je to jednostavan izbor, ali čemu izbor in a first place :lol:

Vidio sam prvi gol na tekmi, baš sam se ponadao da će City da pukne...ali ništa od toga, očigledno.

Ništa, uživaj ;)
Seru ovi provajderi, pa ili Englezi ili Španci i Italijani...mislim, meni je to jednostavan izbor, ali čemu izbor in a first place :lol:

Vidio sam prvi gol na tekmi, baš sam se ponadao da će City da pukne...ali ništa od toga, očigledno.

Upravo !
Dajte ljudima fudbala !
Kad se samo setim lepih vremena i kombinovanih prenosa :D

Izvukli se, nadam se da nista nece osvojiti. Dobro, neka uzmu Liga Kup, zbog Kolarova, hajde.

Kakva utakmica!Sjajan mec,iako je Palermo prva dva suta u gol pretvorio u prednost 2-0 nismo se predavali,kako smo samo uraganski napadali:D

I nagrada je sitgla 3-2 na kraju za nas,sta reci za Pazzinija dva sjajna gola i iznudio penal,poceo je da se isplacuje majstor:)

0LFUDNKM--620x300.jpg

Rannocia je odigrao sjajnu utakmicu sve jednu loptu je pokupio dobili smo cini mi se odlicnog defanzivca,jos je mlad i italijan

Ovde se vidi duh ekipe,svaka cast momci idemo dalje

Poslednja izmena:
Kakva utakmica!Sjajan mec,iako je Palermo prva dva suta u gol pretvorio u prednost 2-0 nismo se predavali,kako smo samo uraganski napadali:D

I nagrada je sitgla 3-2 na kraju za nas,sta reci za Pazzinija dva sjajna gola i iznudio penal,poceo je da se isplacuje majstor:)

0LFUDNKM--620x300.jpg

Rannocia je odigrao sjajnu utakmicu sve jednu loptu je pokupio dobili smo cini mi se odlicnog defanzivca,jos je mlad i italijan

Ovde se vidi duh ekipe,svaka cast momci idemo dalje
Pa ebem ih ja,kako su krenuli,za jedno 5 godina nece biti Internazionale nego Italionale :D .
PS
Lol,onaj video protiv Palerma,na 0:42(3),ucinilo mi se da komentator kaze Milka Canic xD.
A sto se tice drugog gola Palerma,Cezar izgleda naucio da takve golove prima zbog Bale-a xD

Poslednja izmena:
Nagatomo stigao u Inter

Japanac došao na pozajmicu do kraja sezone.

Nagatomo će konkurisati za poziciju levog beka, Japanac je doživeo punu afirmaciju igrajući ove sezone za Ćezenu.

Dovođen je u vezu sa velikim klubovima, za njega se interesovala i Barselona, ali je Inter bio najbrži.

Japanac je osvojio kup Azije, učestvovao je u akciji kod pobedonosnog gola, ofanzivniji je od Kivua i biće prava alternativa Rumunu.

Inter je u Ćezenu na pozajmicu poslao Davidea Santona, a na kraju sezone moći će da otkupi ugovor japanskog reprezentativca.

Inter loan out Rivas

Inter Milan defender Nelson Rivas will play on loan for Dnipro Dnipropetrovsk.

Inter sign Castaignos

Dutch striker Luc Castaignos has left Feyenoord to sign for Inter Milan that will join next Summer.

Nazalost skupo smo platili pobedu protiv Palerma...Lusio i Kambiaso su povredjeni.Kambisao ce propusiti samo narednu utakmicu,a Lusio bar tri nedelje nece igrati i pod znakom upitnika je i za prvi mec osmine finala sa Bajernom.Uzas ovo je najgore sto je moglo da nam se desi.Kapiram da ce sada Kivu biti prebacen na stopera i bice tandem sa Rannociom,dok ce po bokovima delovati Majkon i Zaneti,to je najbezbolniji nacin da izguramo ove meceve do povratka Lusia.

Back