- Poruka
- 15.396
A i krivac je za prvi gol Materaci...
Ja ne znam zašto on vama igra?! To kao kod nas Bonera!

Treba Kordoba...mnogo je bolji...osim ako nije povređen...
Materaci je i najkrivlji što ste izgubili u derbiju...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i krivac je za prvi gol Materaci...
Jao...onaj iz Ćezene dobio crveni...nisam siguran da je to moralo biti drugi žuti...možda nije čuo...
A i Kivu je girao rukom...mogao je penal za Ćezenu da se svira...
ccccc...bruka...![]()
Ja ne znam zašto on vama igra?! To kao kod nas Bonera!
Treba Kordoba...mnogo je bolji...osim ako nije povređen...
Materaci je i najkrivlji što ste izgubili u derbiju...![]()
To je bio cist zuti,pa onda i crveni
Kivua je napucala lopta u ruku,nema govora o penalu...
Priznaj da si se uplasio sad zbog ove Interove serije pobeda?Racunao si verovatno da je prvenstvo vec zavrseno i da je scuddeto vec vas,nista od toga jos,moracete dobro da se pomucite za to
A i prethodnih kola je bio nekih situacija u korist Milana...ccc![]()
Uzasan je Materaci...Kriv je za mnogo toga,a direktor Branka je odgovorio zasto nije igrao Rannocia umesto njega.Elem Rannocia je stigao u ovom prelaznom roku ,a ovo je bio zaostali mec 16 kola,koji je Rannocia vec igrao u dresu Djenove,tako da sad valjda nije mogao...
Nadam se da je ovo poslednji put da glledam Materacija u prvih 11,osim u nekim kup mecevima,koji su nebitni.
Možda nije čuo?!
Zezam se...malo...
Pa kako ne bih, a bili smo 10 bodova ispred vas...vi možete doći na samo 3 boda ako dobijete Fiorentinu...a i u seriji ste pobeda...a nama sada malo lošije ide, nego ranije...biće zanimljivo...biće zanimljiv derbi...
Nije bilo...![]()
Pa da, Ranokija će tu igrati...dobro pojačanje...da osvežite odbranu...
Materaci je mnogo loš...najbolje je Murnjio radio sa njim...u napad...zbog visine...![]()
Znam kako vam je,slicna situacija se desila nama prosle sezone,kad smo imali isto plus 13 u odnosu na vas,a onda ste mogli da nas prestignete,ali ste igrali cini mi se nereseno sa Napolijem
Nekako je los osecaj kad imas toliku prednost i ispustis je brzo...
Zato sam ja srecan sto smo vam prisli na - 6 a kao sto si rekao mozemo doci i na -3 ako dobijemo Fiorentinu![]()
*** ne moze celu sezonu da vas ide...Mi smo sada u seriji,ali realno i nasoj seriji mora doci kraj,nadam se samo da ce potrajati
Vi ste jos uvek favoriti za scuddeto bez sumnje,ali cete sad biti pod pritiskom,jer vam disemo iza ledja...
Jbgg Dusane treba imati i srece nekad,ali zasluzili smo jeProsle sezone smo stvarno dominirali i bili najbolji tim...
A sto si tice scuddeta,slazem se.Mi smo vam najveci konkuretni,eventualno Roma moze da se umesa,ako napravi neku ludacku seriju kao prosle godine...
Udineze 3 - 1 Inter
Gol Stankovića...nadam se da će Milan kiksuniti večeras protiv Ćezene...
Moramo dobiti zaostalu utakmicu protiv Fiorentine...![]()
Offer from Inter rejected
Inter Milan officials recently approached Udinese with a bid for forward Antonio Di Natale, but it was rejected. The 33-year-old is not for sale.
Marchisio in the summer?
Gazzetta dello Sport is reporting that Inter Milan officials could try a new approach for Juventus midfielder Claudio Marchisio (25) at the end of the season. The Nerazzurri made an attempt to sign the Italy international last summer, but to no avail.
Note : At present, Marchisio is not for sale and wishes to remain at Juventus for years to come. However, he could change his mind if he won't be granted an increase in wages by general manager Giuseppe Marotta before June.
Evra is an option
Inter Milan are interested in Manchester United left-back Patrice Evra and could try to sign him at the end of the season if right-back Maicon or Christian Chivu are sold then.
Nije mi jasan Morati,zasto se malo ne otvori i ne dovede neka dobra pojacanja.Potrebno je osvezenje,prvo je propustio da dovede Maskerana,pa onda i Kavanija letos.Pogoto je steta za Kavanija kako kida sada.
I sad isto sa Sancezom,nek se otvori i nek ga dovede,verujem da bio nam bio dobro pojacanje,uvek je nephodno osveziti tim,bez obzira sto smo osvojili sve prosle sezone..Evra je odlican igrac i on bi dobro dosao,Markisio mislim da nema sanse da predje kod nas...
Losa utakmica Intera i realno zasluzeni poraz...Mada bili smo osteceni za penal nad Kambiasom,ali jbgg svejedno bili su bolji realno.Znao sam da ce biti tezak mec i bio bi zadovoljan i bodom.
Steta opet nam pobeze Milan na plus 9,doduse ako dobijemo zaostalu imacemo 6 bodova manje,ali propustena je velika prilika da se izvrsi jos veci pritisak na komsije...
Nama je odbrana losa ove sezone,nema Samjuela i to se vidi,Lusio igra nesto slabije,ali ne moze on sam da nas drzi nazad,kad su Materaci,Kordoba jednostavno losi i nisu vise za Inter...
Napad je dobar generalno,ali kao sto rekoh stalno primamo glupe golove(najcesce posle prekida) i to je lose,nije to ni blizu ona granitna odbrana kao prosle sezone.Nadam se da ce Leonardo poceti da forsira Rannociu,i da ne gledamo vise Materacija i Kordobu...
Rekao sam da ovu sezonu moramo iskoristiti da podmladimo tim,Ranoccia,Santon,Mariga i Kutinjo su igraci koji postepeno moraju da se ustale u tim...
Da nam se ne bi desilo da zakasnimo sa smenom generacija...
Sta je tu je,idemo dalje nista jos nije izgubljeno ima jos pola prvenstva,samo trebao da se borimo do kraja,pa sta nam Bog da.FORZA INTER![]()
Inter se predomislio, traže špica
U poslednjoj nedelji prelaznog roka, Inter će pokušati da nađe zamenu za povređenog Milita. Kandidati Forlan ili Fabijano?
Inter je spreman da promeni planove za transfere ove zime, jer Marko Branka je potvrdio da razmišljaju o špicu.
Prioritet je Aleksis Sančez iz Udinezea, ali je njegov sadašnji klub odlučan u nameri da ga ne pusti na ''Meacu''.
Za 22-godišnjeg Sančeza, Inter treba da izdvoji između 28 i 30 miliona evra. Udineze je odbio ponudu od 18 miliona plus Džonatana Bijabijanija.
Iz redova Intera žele da odu Suli Muntari u Premijerligu, kao i Nelson Rivas.
Pored Sančeza za koga nije baš izvesno da će doći ove zime, u prvom planu su Dijego Forlan i Luis Fabijano.
Pominju se još Klose, Karaćolo i Božinov, ali su ovo ipak rezervne varijante.
Milito je povređen, Pandev totalno van forme, samo Eto nije dovoljan za borbu u Italiji i Evropi, pa je to uticalo da evropski prvak krene u lov na napadača.
Forlan je po meni najbolja opcija...pošto izgleda da od Sančeza apsolutno neće biti ništa...al' sad je bitno samo da već jednom dovedu nekoga...
Pa Forlan je,koliko ja znam,jos prosle godine na prelaznom roku izjavio ako ga Inter pozove,da on dolazi,tako da sta Morrati ceka...
Forlanu se možda ostvari san, Inter ga želi u svom napadu
Napadač madridskog Atletika i fudbalske reprezentacije Urugvaja Dijego Forlan mogao bi od ove zime da zaigra u Interu.
Uprava klupskog prvaka Evrope je voljna da konkretizuje svoju prošlogodišnju želju da napad ojača najboljim igračem Svetskog prvenstva, a pregovori se očekuju ove nedelje. Ukoliko se ostvare namere Intera, ostvariće se i Forlanov san.
Inter je stvarno veliki klub. Prošle godine je osvojio tri značajna trofeja, a uraditi to u jednoj sezoni i to na takav način nije mala stvar. Kada me pitaju šta mislim o tome što bi, navodno, Masimo Morati voleo da me vidi u Interu onda moram prvo da kažem da do sada nikakvih kontakata nisam imao sa čelnicima evropskog prvaka. Ali, moram da priznam, igrati za klub jedne takve visoke klase - pa, to bi bilo kao da sam u snu”, rekao je najbolji igrač Svetskog prvenstva održanog u Južnoj Africi neposredno posle Mondijala.