Gax
Domaćin
- Poruka
- 3.149
Forlan i Eto napred...Pfff...Pretplatio bi se na Inter TV samo da bi ih gledao kako igraju zajedno...
Bili bi ubitačan tandem...samo da se ovi smiluju i da pokušaju da ga dovedu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Forlan i Eto napred...Pfff...Pretplatio bi se na Inter TV samo da bi ih gledao kako igraju zajedno...
Milito kao "blokbaster", pokupio tri "Oskara"
Sinoć dodeljena priznanja najboljima u italijanskom fudbalu u 2010. Veliki trijumf za Inter i Dijega Milita, koji je laureat u tri kategorije.
Napadač Intera iz Milana, Dijego Milito izabran je za ''igrača godine'' u Italiji za 2010. godinu. On je ujedno i najbolji stranac i napadač godine. Ovo je bilo veče njegovog velikog trijumfa.
Najbolji italijanski fudbaler je Antonio Di Natale, centarfor Udinezea.
Milito je postigao oba gola u finalu LŠ, protiv Bajerna i tako doneo trofej ''neroazurima'' u tom takmičenju posle 45 godina.
''Veoma sam ponosan na ovo priznanje, posebno kada pogledam imena igrača koji su to osvojili pre mene'', kratko je rekao 31-godišnji Milito, koji nije jedini laurat iz ekipe Intera. U stvari italijanski i evropski šampion je pokupio nakon fantastične godine većinu priznanja.
U ''idealnu ekipu Serije A'', izabrani su još Žulio Cezar, Valter Samjuel, dok je Maikon dobio nagradu za najlepši gol protiv Juventusa.
Bivši trener Intera, Žoze Murinjo, proglašen je za ''trenera godine'' u Italiji.
Priznanje za najboljeg defanzivca podelili su Valter Samuel i Đorđo Kjelini.
Za najboljeg mladog igrača, proglašen je Havijer Pastore iz Palerma, a napadač Napolija, Ednison Kavani, dobio je priznanje navijača. Najbolji sudija u protekloj godini na Apeninima, bi je Emidio Morganti.
Prica se da je Inter stupio u kontakt sa Samdorijom oko Pazzinija,ali tesko ga se se odreci,posto su vec izgubili Kassana...Treba nam napadac Pandev je totalno van forme,Milito se polako vraca,ali nije to jos to,jedino nas Eto izvlaci...
Forlan,Pazzini ili ovaj Sancez...Ja glasam prvo za Sanceza jer je namladji,ali on se tesko sad doci,mozdaa tek na leto.Pazzini je moja druga opcija jer je italijan i odlican je napadac,Forlan bi isto odlicno dosao,mada nije u velikoj formi ove godine i ima vec dosta godina,a ne treba da gomilamo igrace preko 30 godina...
Muntari je na putu da predje u Sanderlend....
Nervira me sto smo staticni na trzistu,Milan se pojacava(dosao im sad i Van Bomel) a mi nista vec drugi prelazni rok...Ne kazem da treba da dovedemo 5 novih igraca,ali morali smo dovesti neko osvezenje...
Inter - nova meta Pacini?
Centarfor Đenovljana bi mogao da se preseli na "Meacu"
Sportski direktor Intera, Marko Branka traži napadača jer je procenjeno da Leonardo nema dovoljno špiceva za bitku na tri fronta.
Mediji u Italiji kažu da neroazuri Đampaola Pacinija iz Sampdorije.
Pacini bi bio alternativa za Dijega Milita, koji nije u najboljoj formi ove sezone.
Veruje se da je cena ubojitog špica Sampa, oko 25 miliona evra.
Inter bi u nekoj varijanti mogao da ponudi keš i Davidea Santona ili Džonatana Bijabijanija. Santon bi bio primamljiv ''mamac'' za Samp, jer je Reto Cigler na korak od Lacija.
Puno mi nešto za Pacinija 25 miliona...i mislim da ne bi trebalo tako lako da se rešimo Bijabijanija i Santona, oni su možda jedino što nešto vredi na klupi...

Pa jeste mozda malo previse 25 miliona.Ali citam malopre da nije tolika cena to su novinari napumpali,Samdorija trazi 10 miliona evra i Biabanija,sto je skroz ok...
Nasi su im ponudili valjda 7 ili 8 miliona i Biabanija,pregovori su u toku...
Realno mislim da bi trebalo da isplatimo trazenih 10 miliona evra + Biabanija,jer Pazzini je odlican igrac,ima 26 godina,italijan je i pred njim je jos dosta godina igranja...A plus prosle sezone nam je doneo scuddeto kad je dao dva gola Romi na olimpiku
Iskreno meni Biabani nije nista posebno,jedino sto je brz,nista drugo nema,uvwk se zaleti kao muva bez glave mozda pretrci po kojeg igraca,ali posle ne zna sta da radi,niti ima dobar sut a ni centarsut...Tako da mislim da je super da ga damo i doplatimo za Pazzinija...
A za Santona se apsolutno slazem,nikako ga se ne treba odreci,vec naprotiv treba ga forsirati,zajedno sa ostalim mladim snagama.

Tomorrow the official statement for Kharja
With Muntari ready to leave Inter (for Sunderland), Inter are close to end the trade for Houssine Kharja. The official statement can arrive tomorrow. The trade can be ended for 4 million euros, with a loan with right of ransom.

Ali imali smo i mi par odlicnih sansi...Pa jeste mozda malo previse 25 miliona.Ali citam malopre da nije tolika cena to su novinari napumpali,Samdorija trazi 10 miliona evra i Biabanija,sto je skroz ok...
Nasi su im ponudili valjda 7 ili 8 miliona i Biabanija,pregovori su u toku...
Realno mislim da bi trebalo da isplatimo trazenih 10 miliona evra + Biabanija,jer Pazzini je odlican igrac,ima 26 godina,italijan je i pred njim je jos dosta godina igranja...A plus prosle sezone nam je doneo scuddeto kad je dao dva gola Romi na olimpiku
Iskreno meni Biabani nije nista posebno,jedino sto je brz,nista drugo nema,uvwk se zaleti kao muva bez glave mozda pretrci po kojeg igraca,ali posle ne zna sta da radi,niti ima dobar sut a ni centarsut...Tako da mislim da je super da ga damo i doplatimo za Pazzinija...
A za Santona se apsolutno slazem,nikako ga se ne treba odreci,vec naprotiv treba ga forsirati,zajedno sa ostalim mladim snagama.
Pobedi se u zube ne gleda,ali da se ne lazemo i da je Napoli prosao,bilo bi zasluzeno,imali su nekoliko sansi,al je odlicno branio sinoc KastelaciAli imali smo i mi par odlicnih sansi...
Na kraju otislsi smo u polufiinale,sto je najbitnije ostajemo u borbi za sve trofeje ove sezone,ali losa vest je da se povredio Stankovic-a u ovom delu sezonu su nam svi preko potrebni.
Elem danas je izgleda kljucan sastanak sto se tice Pazzinija,predsednik Djenove dolazi u Milano,i ocekuje se da se postigne dogovor oko prelaska Pazzinija u Inter,u zamenu za Biabanija i desetak miliona evra.
Ajde otvori se Masimo to nije puno za Pazzinija koji je sjajan igrac,sa njim u timu cemo dobiti jos jedan kvalitet u napadu-igru glavom posto Eto i Milito nisu bas dobri u ovom aspektu.
Pojacanja su nam preko potrebna i mozda bi trebali dovesti jos jednog veznog jel Muntari odlazi,a Deki i Snajder se cesto povredjuju...

Pacini potpisao za Inter
![]()
Fudbaler Sampdorije Djampaolo Pacini potpisao je danas ugovor sa italijanski i evropskim sampionom Interom iz Milana, prenosi "Skaj Italija".
Prema dogovoru dve strane, Inter je za Pacinija Sampdoriji platio 10 miliona evra, a u Djenovu je poslao i igraca Dzonatana Bijabijanija.
Takodje, u Sampdoriju ce i Luka Kaldirola, koji je od pocetka sezone bio na pozajmici u holandskom prvoligasu Viteseu.
Djampaolo Pacini je potpisao ugovor sa "nero-azurima" do juna 2015. godine.
Ovaj napadac je u prethodne dve godine, koliko je proveo na "Marasiju", postigao 36 golova na 75 utakmica.
Inter je imao problema sa napadacima od pocetka sezone posto je sjajni Argentinac Dijego Milito cesto povredjen.

Konačno jedno pojačanje...
![]()

After Pazzini an English purchase?
According to La Gazzetta dello Sport there are rumors in England about Inter interest in Gareth Bale (21), for who they can offer 50 million euros.
Prvo nas napuni sa 3 gola na sred Meace,a onda ga zovu ovde... xD
Salim se,ne verujem da ce taj doci...

Pazzini joins Inter
Italian international striker Giampaolo Pazzini (26) has officially joined Inter, which he will wear numer 7 shirt for. French winger Jonathan Ludovic Biabiany (22) has been released to Sampdoria as a partial exchange.

Hvala Bogu leci ce nam nenormalno dobro!Odlican igrac jedva cekam da ga vidim kako trese mreze u dresu Interu!