FC INTER

Eto nastavlja da trpa, 18 golova na 19 utakmica :worth: ... Bojim se i da pomislim šta bi radio sa Mesijem u tandemu dok je Mesija ovako razigravački raspoložen ...

Elem, prvi gol je postao njegov trade mark, video sam bar 15-20 golova koje je postigao na taj način, sa tim produženim korakom kad golman ili protivnik pomisli da je u prednosti u odnosu na Etoa ...

http://www.101greatgoals.com/videodisplay/samuel-etoo-genoa-8148347/

Eto nastavlja da trpa i trpa..Inter upisao 4 pobedu zaredom pod Leonardom,zgazili smo Bolonju 4-1,nova dva gola sjajnog kamerunca,a po jedan su dali nas Deki(koji je otvorio protivnika) i Milito,koji polakoo podseca na onog starog,dao je sjajan gol napravivsi smesnim odbranu Bolonjeza...

Eto je sad na kvoti od 20 golova na 20 utakmica...z:shock: Neverovatan je igrac,sto kaze Walken toliko potcenjen igrac(oterali ga iz Barse i Reala) a ludak sipa li sipa...Ne moram da govorim koliko je trofeja osvojio...

Eto nastavlja da trpa i trpa..Inter upisao 4 pobedu zaredom pod Leonardom,zgazili smo Bolonju 4-1,nova dva gola sjajnog kamerunca,a po jedan su dali nas Deki(koji je otvorio protivnika) i Milito,koji polakoo podseca na onog starog,dao je sjajan gol napravivsi smesnim odbranu Bolonjeza...
Svaka čast Leonardu za ove četiri pobede u nizu, jer ipak treba trgnuti ekipu koja je bila osakaćena povredama i kojoj je motiv daleko manji nego kod ostalih u njihovom rangu ... Elem, Milito je ismejao odbranu Bolonje onom asistencijom Etou, gol je bio više rutina ...

Ма где је Ето подцењен? Човек је освојио трипл круну два пута заредом у различитим лигама, мислим да то никоме није успело. ЛШ са три раличита клуба (броји му се и она са Реалом, то је успео само још Седорфу), био стрелац у два финала што је урадило само пар играча... Из Барсе га нису отерали због мањка квалитета, било је ту више нефудбалских разлога него фудбалских. У Реалу су једноставно направили велику грешку, био је недоказан а они нису препознали његов квалитет. Слично као Јуве и Анри, дешава се.

Zaneti za sva vremena!

00043517.jpg

Navijači Intera su svi kao jedan ustali neposredno posle takmice protiv Bolonje i ovacijama odali iskreno poštovanje kapitenu Leonardovog tima, Havijeru Zanetiju, koji je izjednačio rekord Đuzepea Bergomija po broju odigranih utakmica za klub.

Neprevaziđeni Argentinac (37) je 519. put obukao crno-plavi dres...

- Hvala svima na ovacijama, ovo veče zaista nije moglo da se završi na bolji način. Navijači su uvek bili divni prema meni, osećam se kao član velike Interove porodice. Kada sam ovde došao, 1995. godine, bio sam anoniman igrač, a familija Morati je raširila ruke, prihvatila me, i od tada smo rasli zajedno - rekao je vidno uzbuđeni Zaneti.

- Karijeru želim da završim u Interu, toliko toga smo osvojili i sa time želim da nastavim.

Inter je posle promenljivih rezultata, konačno na pobedničkom kursu. Pobeda protiv Bolonje (4:1) bila je treća uzastopna, odnosno četvrta u poslednjih pet kola za petostruke uzastopne šampione, koji su sada četvrti na tabeli, a imaju i dva meča manje u odnosu na konkurente.

Muntari želi da ode?

Nekada pouzdani vezista ''neroazura'' želi da napusti ''Đuzepe Meacu''.

Tehnički direktor Intera, Marko Branka juče je potvrdio da vezista Suli Muntari želi da napusti klub i da je predao formalan zahtev da bude stavljen na transfer-listu.

Branka je juče govorio na jednom televizijskoj emisiji i rekao da reprezentativac više ne vidi sebe u redovima evropskih šampiona.

''Muntari želi da ode. On je momak blizak klubu i dobra je osoba. Samo želi da igra'', kratko je prokomentarisao čelnik Intera.

Muntari je bio standardan u ekipi koju je vodio Žoze Murinjo, ali je polako otpisivan, pa sada nije u prvom planu. To je upalilo ''crvenu lampicu'' kod pojedinih klubova iz Premijerlige.

"El Fabuloso" želi u Italiju

Agent napadača Sevilje, Luisa Fabijana, obelodnio je činjenicu da je njegov klijent raspoložen da napusti Španiju.

Leta prošle godine, Milan je posalo ponudu za Fabijana od 14 miliona evra, ali su čelnici iz Sevilje to odbili.

''On je dostupan po ceni od 12 miliona evra, a za njega su najzainteresovaniji Inter i Juventus. Luis ima puno fanova u Italiji. Istina je da ga želi Juventus, ali oni nisu jedini interesenti. U prošlosti, bio je blizu Milana, ali je Sevilja odbila. Sada i Inter pokazuje interesovanje. On je skoro produžio ugovor i minimalna klauzula za odlazak bila je 20 miliona evra. Ali sada je to nešto manje, oko 12 miliona'', rekao je Hoze Fuentes, agent sjajnog napadača.

Prema trenutnim informacijama, Luis Fabijano je najbliži Interu, jer ga želi njegov zemljak Leonardo.

Ма где је Ето подцењен? Човек је освојио трипл круну два пута заредом у различитим лигама, мислим да то никоме није успело. ЛШ са три раличита клуба (броји му се и она са Реалом, то је успео само још Седорфу), био стрелац у два финала што је урадило само пар играча... Из Барсе га нису отерали због мањка квалитета, било је ту више нефудбалских разлога него фудбалских. У Реалу су једноставно направили велику грешку, био је недоказан а они нису препознали његов квалитет. Слично као Јуве и Анри, дешава се.

Eto je bio potcenjen samim tim sto je Barsa dala njega plus 40 miliona evra za Ibru...Ibra je igracina bez sumnje,ali Eto pruza mnogo bolje partije u Ligi sampiona,covek gde god da ode uzme LS.Barsi je dva puta doneo klempavi pehar svojim golovima u finalu,dok je nama takodje doneo srecu posle 45 godina,i dao je neke jako bitne golove u Ligi sampiona...
On je iz Barse prakticno oteran,Messi je molio Gvardiolu da ne proda Etoa,ali je ovaj to ipak ucinio...

Kao sto si rekao uzeo je i LS sa tri kluba,dve zaredom osvojene triple krune sa razlicitim klubovima..Po meni je definitivno potcenjen igrac,a sto kaze Walken realno je za klasu ispred svih danasnjih napadaca...

Lepo,lepo...samo tako neka nastavi... :D
Leonardo za sada ostavlja pozitivan utisak na mene...

Eto nas je drzao u igri i dok je Benitez bio trener,seti se tada smo imali puno povredjenih i igraca van forme,a kamerunac je i tad surovo busio protivnicke golmane...Leonardo isto za sad je ok po meni,uspeo je da trgne ekipu iz letargije...

Elem pobeda nad Bolonjom dobija jos vise na znacaju posto je Milan opet kiksnuo,igrali su 1-1 sa Leceom.Sada zaostajemo 9 bodova,ali imamo dva meca manje,ako ih dobijemo oba,dolazimo na minus 3 i onda se prakticno sudbina scuddeta odlucuje u derbiju :)

Murinjo: Samo želim da Inter konstantno pobeđuje

Veza između dva fudbalska trenera, Leonarda i Žozea Murinja, je čvrsta i prava prijateljska, a odnos se dodatno pojačao nakon što je Brazilac seo na klupu milanskog Intera.

I sam Leonardo je nedavno izjavljivao da mu je dojučerašnji trener Intera Murinjo mnogo pomogao u pripremi dolaska na novu dužnost, pa je tako spomenuo "mi smo prijatelji i iako je sada Realov trener bio je vrlo otvoren prema meni i puno mi je pomogao u prilagođavanju na Inter".

Na taj odnos i na Leonarda osvrnuo se i Murinjo: - Imam lep, prijatan odnos s Leonardom, a stvoren je dok sam ja radio u Interu, a on u Milanu. Eto, pa neka sada neko priča kako se svađam sa svim trenerima oko sebe - započeo je Murinjo i nastavio:

- Pričali smo mnogo, pitao me neke stvari o Interu i želeo sam pomoći u vidu saveta. Razlog je jasan, radio sam to zbog njega, ali još više zbog Intera. Kada sam otišao iz tog kluba Inter je dobio jednog strastvenog navijača u meni. Pratim svaku utakmicu i želim da stalno pobeđuje. I zbog navijača i zbog mog predsednika Moratija. Da, smatram ga mojim - rekao je Murinjo.

Eto ide u penziju iz...

Napadač Intera Samjuel Eto rekao je da bi voleo da karijeru završi u Majorci, a da u daljoj budućnosti bude trener "nero-azura".

- Poslednju godinu voleo bih da odigram u Majorci, timu koji mi je pružio priliku da izrastem u fudbalera. To je za mene od neprocenjive vrednosti. Zato bih voleo da moj poslednji osmeh na fudbalskom terenu bude u dresu Majorke. Potom bih se vratio u Italiju da budem trener Intera - rekao je Eto za klupsku televiziju milanske ekipe, a prenosi Beta.

Eto je ove sezone postigao 23 gola za Inter, ali i dalje tvrdi da mu je od pogodaka važnije da tim pobeđuje.

- Osvajanje prvenstva je lepše od postizanja 45 golova u sezoni - istakao je Eto, koji u Interu igra od 2009. godine.

Kapiten milanskog tima Havijer Zaneti u timu je od 1995. godine, pa je za Inter odigrao 519 utakmica čime je izjednačio klupski rekord Đuzepea Bergomija.

- Havijer to zaslužuje, on je savršen fudbaler, savršen saigrač...
Kada ga vidite kako se na terenu bori za svaku loptu izgleda vam kao da posmatrate 17-godišnjaka na početku karijere. On je najbolji primer za svako dete koje počinje karijeru u profesionalnom fudbalu - istakao je kamerunski napadač.

Nova pobeda Intera peta uzastopna,cetvrta u kalcu,ovog puta je stradala Cezena,3-2 u zaostalom mecu.Izuzetno bitna pobeda jer smo sad dosli na minus 6,a jos uvek imamo mec manje.Ovaj mec danas je bio od onih koji se moraju dobiti i uspeli smo :)

Sjajni Eto nastavlja da terorise golmane,ovog puta je dao "samo" jedan gol,naceo je goste,a imao je i jednu precku i jos par odlicnih poteza,coveka je ove sezone bukvalno nemoguce zaustaviti!

Milito i Kivu su bili takodje strelci za nas,jedino sto je lose sto posle brzih 2-0 smo se opustili i primili dva jako jeftina gola.Ne znam koji ****** je igrao onaj Materaci,trebao je Leonardo da stavi Ranocciu umesto njega,bolje da se on uvezbava da bude tandem sa Lusiom nego davati sansu ovom sto je pred penziju.A i krivac je za prvi gol Materaci...

Srecom Kivu je na kraju prvog poluvremena dao treci gol i ispostavilo se kasnije doneo nam tri zaista zlata vredna boda.

Da ne zaboravim Milito je izasao vec u 20 minutu nakon sto je dao gol,osetio je neki bol,nadam se da nije nista strasno...

Vratili smo se u trku za scudettom ali i dalje su komsije u prednosti.Ali dobro je da smo zaredjali sa pobedama,da ih pritisnemo da osete nas dah za vratom :) Forza Inter!!!

Poslednja izmena:
Nova pobeda Intera peta uzastopna,cetvrta u kalcu,ovog puta je stradala Cezena,3-2 u zaostalom mecu.Izuzetno bitna pobeda jer smo sad dosli na minus 6,a jos uvek imamo mec manje.Ovaj mec danas je bio od onih koji se moraju dobiti i uspeli smo :)

Sjajni Eto nastavlja da terorise golmane,ovog puta je dao "samo" jedan gol,naceo je goste,a imao je i jednu precku i jos par odlicnih poteza,coveka je ove sezone bukvalno nemoguce zaustaviti!

Milito i Kivu su bili takodje strelci za nas,jedino sto je lose sto posle brzih 2-0 smo se opustili i primili dva jako jeftina gola.Ne znam koji ****** je igrao onaj Materaci,trebao je Leonardo da stavi Ranocciu umesto njega,bolje da se on uvezbava da bude tandem sa Lusiom nego davati sansu ovom sto je pred penziju.A i krivac je za prvi gol Materaci...

Srecom Kivu je na kraju prvog poluvremena dao treci gol i ispostavilo se kasnije doneo nam tri zaista zlata vredna boda.

Da ne zaboravim Milito je izasao vec u 20 minutu nakon sto je dao gol,osetio je neki bol,nadam se da nije nista strasno...

Vratili smo se u trku za scudettom ali i dalje su komsije u prednosti.Ali dobro je da smo zaredjali sa pobedama,da ih pritisnemo da osete nas dah za vratom :) Forza Inter!!!

Važna pobeda...mislio sam da ćemo lakše stići do nje, al' bitna su 3 boda...
Eto perfektan, Milito polako počinje da dobija stari izgled, samo da mu sada nije ništa...Kivu nas je spasao...dosta dobro je odigrao...
Materaci je legenda z:mrgreen:, kakve taj čovek greške ume da napravi...a i dalje ga svi treneri drže u timu...
Sada smo na 4. mestu sa 6 boda manje od Milana, i utakmicom manje...
fc-inter-emoticons-wallpaper-15-101x61.jpg

Leonardo: ''Patnjom do pobede...''

Brazilac sačuvao perfektan skor, kaže da je meč bio izuzetno težak, da je Inter imao probleme, ali se piše pobeda.

Inter je sinoć peti put zaredom pobedio u svim takmičenjima, od kada je na kormilu ekipe Leonardo. ''Pala'' je i Ćezena sa 3:2, Leonardo priznaje da nije očekivao takav otpor gostiju.

Timovi su imali dosta šansi, igralo se otvoreno, na kraju je Inter sačuvao pobedu.

Šampion je vodio čak sa 2:0, a Ćezena je uspela da izjednači. Ipak, gol Kivua je značio i tri boda.

''Izgubili smo kompas kada su izjednačili, ali sam ipak prezadovoljan izdanjem ekipe. Patili smo na terenu, ali i zasluženo pobedili'', kratko je rekao Leonardo.

Inter se sada popeo na četvrto mesto Serije A, sa šest bodova manje od lidera Milana, uz to imaju i meč manje.

Ronaldo: Inter ne moze do finala LS

Fudbaler Reala Portugalac Kristijano Ronaldo izjavio je da su Barselona i Mancester junajted, pored madridskog kluba najveci favoriti za osvajanje titule u Ligi sampiona.

Ronaldo je istakao da se najbolji fudbal igra u spanskoj Primeri i engleskoj Premijer ligi, a potom je prokomentarisao igru aktuelnog evropskog i italijanskog sampiona Intera.

"Dobro znam novog trenera Intera Leonarda. On je spektakularna licnost. Medjutim, ne verujem da Inter moze da stigne do finala Lige sampiona", kratko je izjavio fudbaler Reala.

Ronaldo, koji je pre Reala igrao za Mancester junajted, kritikovao je napadaca Mancester sitija Marija Balotelija.

"Baloteli je odlican igrac, ali bi mu bilo bolje da manje prica, a vise da razmislja o svojoj igri. U Engleskoj uvek mozete puno da naucite, samo ako ste spremni da slusate. Nadam se da je on spreman. Medjutim, trenutno su u glavi neke druge stvari, a to nije dobro", zakljucio je Portugalac.

Ronaldo: Inter ne moze do finala LS

Fudbaler Reala Portugalac Kristijano Ronaldo izjavio je da su Barselona i Mancester junajted, pored madridskog kluba najveci favoriti za osvajanje titule u Ligi sampiona.

Ronaldo je istakao da se najbolji fudbal igra u spanskoj Primeri i engleskoj Premijer ligi, a potom je prokomentarisao igru aktuelnog evropskog i italijanskog sampiona Intera.

"Dobro znam novog trenera Intera Leonarda. On je spektakularna licnost. Medjutim, ne verujem da Inter moze da stigne do finala Lige sampiona", kratko je izjavio fudbaler Reala.

Ronaldo, koji je pre Reala igrao za Mancester junajted, kritikovao je napadaca Mancester sitija Marija Balotelija.

"Baloteli je odlican igrac, ali bi mu bilo bolje da manje prica, a vise da razmislja o svojoj igri. U Engleskoj uvek mozete puno da naucite, samo ako ste spremni da slusate. Nadam se da je on spreman. Medjutim, trenutno su u glavi neke druge stvari, a to nije dobro", zakljucio je Portugalac.

I prosle godine su govorili da ne mozemo proci osminu finala,pa smo mi na kraju osvojili Ligu sampiona :)

Mada istina tesko cemo do finala,jer niko nikad nije uspeo da odbrani LS a i nemamo vise Murinja...Ali i dalje imamo odlican tim,medju 4 najbolja u Evropi sigurno.

• Podržavam
Reactions: Gax
Kivu: "Postigao sam gol 'novom' glavom"

Rumun prošle godine doživeo frakturu lobanje.

Kristijan Kivu, prema svedočenju jednog od najboljih prijatelja, Dejana Stankovića, računa taj dan kao da se ponovo rodio.

Sada igra sa zaštitnom kapom, a sinoć je postigao prvi gol glavom od šokantne povrede.

"Ovo je moj prvi gol, dao sam ga novom glavom", smeje se Rumun.

Nema strah, a kaže da je samo podmetnuo glavu.

"Sve je završio Maikon, bila bi bruka da nisam postigao gol", rekao je Kivu koji je doneo pobedu Interu.

Back