Johnny_taraba_9
Domaćin
- Poruka
- 4.590
Jel Eto bio povredjen? Nesto ga nije bilo u skorije vreme...
У Серији А је одрађивао казну од 3 утакмице због овог дивљачког насртаја на играча Кјева

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel Eto bio povredjen? Nesto ga nije bilo u skorije vreme...

Eto nastavlja da trpa, 18 golova na 19 utakmica... Bojim se i da pomislim šta bi radio sa Mesijem u tandemu dok je Mesija ovako razigravački raspoložen ...
Elem, prvi gol je postao njegov trade mark, video sam bar 15-20 golova koje je postigao na taj način, sa tim produženim korakom kad golman ili protivnik pomisli da je u prednosti u odnosu na Etoa ...
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/samuel-etoo-genoa-8148347/
Neverovatan je igrac,sto kaze Walken toliko potcenjen igrac(oterali ga iz Barse i Reala) a ludak sipa li sipa...Ne moram da govorim koliko je trofeja osvojio...Svaka čast Leonardu za ove četiri pobede u nizu, jer ipak treba trgnuti ekipu koja je bila osakaćena povredama i kojoj je motiv daleko manji nego kod ostalih u njihovom rangu ... Elem, Milito je ismejao odbranu Bolonje onom asistencijom Etou, gol je bio više rutina ...Eto nastavlja da trpa i trpa..Inter upisao 4 pobedu zaredom pod Leonardom,zgazili smo Bolonju 4-1,nova dva gola sjajnog kamerunca,a po jedan su dali nas Deki(koji je otvorio protivnika) i Milito,koji polakoo podseca na onog starog,dao je sjajan gol napravivsi smesnim odbranu Bolonjeza...
I velika greška igrača u živom zidu...nije skočio.Samo ovaj gol iz slobodnjaka što je večeras dao je oličenje perfekcije, iz kolena, i neverovatno lagano izgleda, a u stvari je mnogo zajjebano ...
Ма где је Ето подцењен? Човек је освојио трипл круну два пута заредом у различитим лигама, мислим да то никоме није успело. ЛШ са три раличита клуба (броји му се и она са Реалом, то је успео само још Седорфу), био стрелац у два финала што је урадило само пар играча... Из Барсе га нису отерали због мањка квалитета, било је ту више нефудбалских разлога него фудбалских. У Реалу су једноставно направили велику грешку, био је недоказан а они нису препознали његов квалитет. Слично као Јуве и Анри, дешава се.
Lepo,lepo...samo tako neka nastavi...
Leonardo za sada ostavlja pozitivan utisak na mene...

@NS GARI
Spusti se na zemlju![]()
Ako mislis to zbog ovog o Etou,ok mozda sam preterao,nije bas za klasu bolji napadac od ostalih,ali je bolji i korisniji definitivno.Sto bi se ja spustao na zemlju?Ako mislis to zbog ovog o Etou,ok mozda sam preterao,nije bas za klasu bolji napadac od ostalih,ali je bolji i korisniji definitivno.
Bilo bi preterivanje da danas ima napadača koji su poput Anrija ili Ronalda, ali osim Etoa takvih danas uopšte nema ... Vilja i Ibra su tu negde, ali ni oni nisu toliko dobri, ostali klasa ispod ...Ako mislis to zbog ovog o Etou,ok mozda sam preterao,nije bas za klasu bolji napadac od ostalih,ali je bolji i korisniji definitivno.

Forza Inter!!!Nova pobeda Intera peta uzastopna,cetvrta u kalcu,ovog puta je stradala Cezena,3-2 u zaostalom mecu.Izuzetno bitna pobeda jer smo sad dosli na minus 6,a jos uvek imamo mec manje.Ovaj mec danas je bio od onih koji se moraju dobiti i uspeli smo
Sjajni Eto nastavlja da terorise golmane,ovog puta je dao "samo" jedan gol,naceo je goste,a imao je i jednu precku i jos par odlicnih poteza,coveka je ove sezone bukvalno nemoguce zaustaviti!
Milito i Kivu su bili takodje strelci za nas,jedino sto je lose sto posle brzih 2-0 smo se opustili i primili dva jako jeftina gola.Ne znam koji ****** je igrao onaj Materaci,trebao je Leonardo da stavi Ranocciu umesto njega,bolje da se on uvezbava da bude tandem sa Lusiom nego davati sansu ovom sto je pred penziju.A i krivac je za prvi gol Materaci...
Srecom Kivu je na kraju prvog poluvremena dao treci gol i ispostavilo se kasnije doneo nam tri zaista zlata vredna boda.
Da ne zaboravim Milito je izasao vec u 20 minutu nakon sto je dao gol,osetio je neki bol,nadam se da nije nista strasno...
Vratili smo se u trku za scudettom ali i dalje su komsije u prednosti.Ali dobro je da smo zaredjali sa pobedama,da ih pritisnemo da osete nas dah za vratomForza Inter!!!
, kakve taj čovek greške ume da napravi...a i dalje ga svi treneri drže u timu...Ronaldo: Inter ne moze do finala LS
Fudbaler Reala Portugalac Kristijano Ronaldo izjavio je da su Barselona i Mancester junajted, pored madridskog kluba najveci favoriti za osvajanje titule u Ligi sampiona.
Ronaldo je istakao da se najbolji fudbal igra u spanskoj Primeri i engleskoj Premijer ligi, a potom je prokomentarisao igru aktuelnog evropskog i italijanskog sampiona Intera.
"Dobro znam novog trenera Intera Leonarda. On je spektakularna licnost. Medjutim, ne verujem da Inter moze da stigne do finala Lige sampiona", kratko je izjavio fudbaler Reala.
Ronaldo, koji je pre Reala igrao za Mancester junajted, kritikovao je napadaca Mancester sitija Marija Balotelija.
"Baloteli je odlican igrac, ali bi mu bilo bolje da manje prica, a vise da razmislja o svojoj igri. U Engleskoj uvek mozete puno da naucite, samo ako ste spremni da slusate. Nadam se da je on spreman. Medjutim, trenutno su u glavi neke druge stvari, a to nije dobro", zakljucio je Portugalac.

Nova pobeda Intera
Važna pobeda...