Gax
Domaćin
- Poruka
- 3.149
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GRUPA A: Inter, Verder, Totenhem, Tvente.
Nije loša grupa...
Šta da kaže naš gradski rival...![]()
Ovo je najteza grupa,posle one u kojoj je Ac Milan...Verder je izuzetno jak,Totenhem takodje zapao nam je najjaci tim iz treceg sesira,a cak i Tvente je ok,uostalom oni su sampioni Holandije...Ali nebitno mi smo sampioni Evrope i verujem da cemo rutinski proci grupu u pohodu na 4 titulu sampiona Evrope![]()
UEFA Super Cup
INT 0 - 2 ATM
Prvo poluvreme smo odigrali onako, u drugom smo bili baš loši, plus promašen penal, ovaj poraz je na jedan način i dobro došao nakon svih onih priznanja, da se fudbaleri malo psihološki povrate...
Ovde je došla do izražaja naša slaba aktivnost u prelaznom roku, klupa nam je dosta slaba...
Cestitam Atletiko Madridu na pobedi,potpuno zasluzeno nadigrali su nas i drago mi je da su oni prekinuli nas sampionski niz,jer kad tad neko nas je morao zaustaviti...
Gax realno Inter je danas odigrao izuzetno losu utakmicu,nadigrani smo u svim elementima i to treba reci.Eto je bio najbolji od nasih ali nije mogao sam...
Nasa odbrana je bila losa,Majkon i Samjuel su napravili pocetnicke greske,posle kojih su spanci dali golove...Ko znam mozda je Benitez hteo da pokloni zemljacima ovaj trofej
Plus mislim da je doslo malo do zasicenja Interovih igraca,sinoc su bili na onoj dodeli Uefa i verovatno su ih sva ova priznanja malo zaslepela...
Ne mozemo prebaciti nista nasim igracima osvojili su sve sto se moze osvojiti i verujem da ce uzeti i peti trofej ove godine titulu klupskog sampiona sveta
FORZA INTER!!!
Svidja mi se kako nazadujete sa Benitezom,bice ovo luda sezona u kalcu...
Ovaj Benitez će vas unakaziti. Nadam se da je ovo samo slučajno loš početak sezone,da u prve 2 utamice imate samo bod osvojen. Benitez me nervira još dok je bio u Liverpulu sa svojim fix idejama. Nadam se da vas neće uništiti ,ono sve što je gradio Murinjo.
Ovaj Benitez će vas unakaziti. Nadam se da je ovo samo slučajno loš početak sezone,da u prve 2 utamice imate samo bod osvojen. Benitez me nervira još dok je bio u Liverpulu sa svojim fix idejama. Nadam se da vas neće uništiti ,ono sve što je gradio Murinjo.
Bravo Benitez!Bolonja 0 - 0 Inter
Biće bolje, nadam se...![]()
Milan je raspala ekipa, ne verujem da možete tako pasti da bi penzioneri uzeli titulu.
Generalno solidna utakmica Intera,imali smo nekoliko dobrih prilika,ali Bolonju je spasao golman,koji je gle ironije nas igrac na pozajmici...
Ono sto me malo brine,to je cinjenica da je Milito totalno van forme,bukvalno nema ga nigde na terenu,verujem da ce uskoro povratiti formu iz prethodne sezone...Ali cak i da ne da vise nijedan gol za Inter,treba da mu podignemo spomenik,zbog svega sto je ucinio za nas klub...Ali kao sto rekoh uveren sam da ce vratiti staru formu,on je bre predator od igraca,opet ce se protivnicke odbrane tresti od straha na pomisao da igraju protiv njega...
Nasuprot njemu Eto kao Lav se bori trci i zasluzuje dobru ocenu,steta sto je pogodio precku,posle centarsuta Kutinja,umesto gol...
Mladi Kutinjo je usao i pokazao da ima veliki talenat odlicna asistencija Etou nakon sto je izbacio driblingom jednog igraca Bolonje.Imao je i par gresaka ali vidi se da decko ima strasan talenat i treba ga forsirati,uveren sam da ce nam se to isplatiti.
Steta smo smo odmah kiksnuli,ali nema veze vec nekoliko godina odma kiksnemo na pocetku,pa posle uzmemo scudeto...Ne kazem da ce tako biti i ove,ali bilo bi neozbiljno da nakon jedne utakmice dajemo neke dublje analize.
Ono sto me je jedino odusevilo na ovoj utakmici,to je nas zadnji vezni mladi Mariga,znaci decko je odigrao ekstra tekmu,koliko je lopti presekao i oduzeo igracima Bolonje,ljudi mislim da smo dobili vrhunskog igraca i da ce te biti klasa...Upodio bih ga sa Esjenom,smao jos da malo popravi ucinak u ofanzivi i bice kompletan igrac,defanzivne zadatke savrseno odradjuje,bukvalno je pohapsio protivnike...
![]()