FC INTER

Pre bih rekao da je Roma najveci konkurent Interu za Skudeto,nego penzionerski Milan i Juventus.
FORZA INTER !

Slazem se sa tobom.Roma je sacuvala tim plus je dovela jos neka dobra pojacanja,ukljucujuci Adrijana,koji je odlican igrac bez obzira na stvari koje radi van terena.

Ali ne treba otpisivati ni Juve i Milan,ali realno je da Inter i Roma odluce o skudetu...

FORZA INTER!!!

Kambijaso: "Inter je jednostavno najbolji"

Argentinac najavljuje nastavak dominacije pred novu sezonu u Seriji A.

Kambijaso pominje Romu kao najvećeg rivala, ali kaže da je Inter i dalje dominantan.

"Mi igramo najbolji fudbal, zadržali smo tim, imamo većinu igrača koji mogu da se prilagode različitim sistemima, pa ta tranzicija od Murinja ka Benitezu ide lako", rekao je sjajni vezista.

Jedinu opasnost vidi u Romi.

"Oni su iskusan tim, imaju veliki broj dobrih igrača koji su se iskalili na međunarodnoj sceni. Ako imamo rivala poslednjih godina, onda je to Roma, ali najbolji smo", ponovio je Kambijaso.

"Zver" stiže u Inter?

Roma je spremna da ponudi Interu Žulija Baptistu u zamenu za Nikolasa Burdisa.

Predstavnici dva kluba bi mogli da se sastanu u petak ali je verovatnije da do sastanka dođe nakon njihovog meča u Super Kupu Italije.

Da bi sakupila novac za dovođenje Nikolasa Burdisa, Roma je pokušala da se otarasi Žulija Baptiste, (zvanog "Zver") ali je Brazilac do sada odbijao sve ponude.

Inter jeste zainteresovan za Baptistu ali bi Rafa Benitez više voleo da u klub dođu Dirk Kujt ili Đuzepe Skuli, pa ako bilo koji od ova dva transfera bude realizovan, Roma će se opet vratiti na početnu tačku jer neće imati čime da trguje.

Kambijaso: "Inter je jednostavno najbolji"

Argentinac najavljuje nastavak dominacije pred novu sezonu u Seriji A.

Kambijaso pominje Romu kao najvećeg rivala, ali kaže da je Inter i dalje dominantan.

"Mi igramo najbolji fudbal, zadržali smo tim, imamo većinu igrača koji mogu da se prilagode različitim sistemima, pa ta tranzicija od Murinja ka Benitezu ide lako", rekao je sjajni vezista.

Jedinu opasnost vidi u Romi.

"Oni su iskusan tim, imaju veliki broj dobrih igrača koji su se iskalili na međunarodnoj sceni. Ako imamo rivala poslednjih godina, onda je to Roma, ali najbolji smo", ponovio je Kambijaso.

Istina:super: Verujem da mozemo da osvojimo sestu uzastopnu titulu u Italiji i da srusimo sve rekorde:)

Sad sam se vec navikao da je Inter stalno sampion,bice mi cudno ako ove sezone ne uzmemo titulu:D

Pre bih rekao da je Roma najveci konkurent Interu za Skudeto,nego penzionerski Milan i Juventus.
FORZA INTER !

Juve ima najmladji tim u Serie A, iza njih je Genova...

Najstariji su Roma, Milan i Inter...

Inace Inter je i dalje najjaca ekipa, i mislim da ce i ove sezone lagano uzeti titulu, jedino ako samo ne izgube prvenstvo... Roma ce ove godine biti losija nego prosle...
Milan ce biti drugi, a Juve ce, ja mislim, uhvatit mesto za LS... A onda iduce sezone, kada se vratimo pod Alpe, postavljamo stvari na svoje mesto...:)

Poslednja izmena:
Inter bi da otme Markisija Juventusu

Inter će pokušati da privoli vezistu Juventusa Klaudija Markisija da se preseli na Đuzepe Meacu.

Neroazuri još uvek tragaju za defanzivnim vezistom, posebno nakon što nisu uspeli da dovedu Havijera Maskerana pa sada spremaju ponudu za Klaudija Markisija.

Inter je mladom vezisti ponudio petogodišnji ugovor po kome bi zarađivao 2,5 miliona evra po sezoni, mada reprezentativac Italije traži godišnju platu od 3,5 miliona.

Klub iz Milana navodno sprema ponudu vrednu 15 miliona evra u koju bi bio uključen i Nikolas Burdiso, mada je teško verovati da će Juventus želeti da se odrekne sjajnog veznjaka.

Međutim, Torinezima bi Burdiso dobro došao jer nemaju zamenu za štoperski par Kjelini-Bonući, dok bi Felipe Melo i Momo Sisoko mogli da zamene Markszija, ukoliko se Bjankoneri odluče da ga prodaju.

Stanković: Gladni smo trofeja

Inter je u minuloj sezoni osvojio sve najznačajnije pehare u Italiji i Evropi, ali uprkos tim dostignućima, "nero azuri" žele još!

Posle osvajanja titule, domaćeg kupa i Lige šampiona, Inter želi da "zatvori krug" sa još tri pehara do kraja godine, u Superkupu Italije, Superkupu Evrope i Svetskom klupskom prvenstvu.

Prvu priliku da obogate riznicu pehara petostruki uzastopni osvajači "skudeta" imaće u subotu protiv Rome u borbi za Superkup Italije. Duel protiv Rimljana pokazaće da li je Rafa Benitez "naštimovao" igru ekipe u kojoj će i naredne sezone bitnu ulogu imati kapiten srpske reprezentacije Dejan Stanković.

- Već smo dostigli visok nivo forme. U timu imamo veliki broj igrača sa ogromnim iskustvom, koji su naučili da se nose sa pritiscima. Problemi ne postoje i vrlo brzo “upijamo” ono što Benitez zahteva od nas - rekao je Stanković.

Duh Žozea Murinja biće još dugo prisutan na "Đuzepe Meaci"…

- Murinjo je ostavio dubok trag, osvojio je tri trofeja minule sezone...Čovek je ispisao istoriju, ali istorija je prošlost, i sve što možemo da uradimo je da mu se opet zahvalimo na svmu što je uradio za klub. Zaista je veliki trener, ali ne smemo dozvoliti da sada stanemo. I dalje smo gladni trofeja, želimo da zatvorimo krug osvajanjem domaćeg i evropskog Superkupa i Svetskog klupskog prvenstva.

- Zacrtali smo osvajanje šest trofeja i bilo bi glupo da sada odustanemo. Moramo se boriti zbog sebe, zbog predsednika Moratija i zbog navijača - izjavio je jedan od najtrofejnih srpskih igrača svih vremena.

Inter želi Klosea

Inter kreće u potragu za napadačem. Miroslav Klose bi mogao da se preseli na Đuzepe Meacu.

Nakon odlaska Marija Balotelija u Mančester Siti, Neroazurima je potreban jedan napadač, a pošto se transfer Đuzepea Skulija ne odvija planiranim tokom, Italijani bi mogli da se okrenu Miroslavu Kloseu.

Kloseov ugovor sa Bajernom ističe za godinu dana a pošto ga on najverovatnije neće produžiti, Bavarci bi ovog leta mogli da ga unovče.

Reprezentativac Nemačke je imao velikih problema tokom prošle sezone ali je onda eksplodirao na Svetskom Prvenstvu i tako ponovo privukao interes velikih klubova.

Kajt blizu Intera

Dirk Kajt možda broji poslednje dane u Liverpulu, a razlog tome je ponuda Intera, o kojoj se ovih dana uveliko priča na "Enfildu". Zbog iste, neumorni Holanđanin je bio izostavljen sa utakmice protiv Trabzona, što samo znači da u Liverpulu najozbiljie razmišljaju da prihvate ponudu aktuelnog evropskog šampiona.

Prema tvrdnji holandskog dnevnika De Telegraaf, Kajt bi već naredne nedelje mogao da postane stanovnik Milana, ali...

- Tačno je, ponuda Intera postoji, ali Dirk još uvek nije odlučio da li će otići. Pregovori mogu biti komplikovani, jer je Kajt vrlo bitan za igru Liverpula, igrao je finale Svetskog prvenstva, ali mu ističe ugovor narednog leta - izjavio je agent igrača, Rob Jansen.

Glavni inspirator ideje da se borbeni ofanzivac dovede u redove "nero-azura" je, naravno, Rafa Benitez, kome je Kajt "prirastao za srce" u vreme dok su se zajedničkim snagama borili za "crvene".

Kajt je od 2006. godine u Liverpulu, a na 142 utakmice postigao je 36 golova.

Superkup Italije: Dominacija Intera

Inter je nastavio da žanje trofeje. Posle titule, kupa i Lige šampiona, u vitrine „nero-azura“ ove godine „uselio“ se i pehar namenjen osvajaču Superkupa Italije.

Petostruki uzastopni prvak Serije A pobedio je Romu rezultatom 3:1 i najavio još jednu „rodnu“ sezonu.

Rimljani su golom Risea vodili u Milanu, ali je ostatak utakmice protekao u znaku igrača Rafe Beniteza, koji je nastavio tamo gde je stao njegov prethodnik Žoze Murinjo.

Dvostruki strelac za Inter bio je Samjuel Eto, a jedan gol - prvi za „domaće“, postigao je Goran Pandev.

Inter je, tako, osvojio peti trofej Superkupa Italije.

Roma je povela u 21. minutu posle akcije Frančeska Totija i realizacije Risea, koji je hirurški preciznim udarcem poslao loptu u dalji ugao gola Žulia Cezara. Posle vođstva, gosti su „usporili“, a Inter je polako, ali sigurno preuzimao konce igre u svoje ruke. I možda bi „vučica“ na odmor otišla sa minimalnom prednošću da Mirko Vučiničć nije kardinalno pogrešio i omogućio Pandevu da, „ni kriv ni dužan“, zatrese mrežu Bogdana Lobonta.

Crnogorac je, neoprezno, uputio povratni pas u srce odbrane, a budan je bio Makedonac, kome nije bilo teško da savlada Rumuna na golu Rome.

U nastavku, Inter je ličio na onaj tim koji je minule sezone harao Evropom i Italijom. Razigrao se udarni trio - Snajder- Milito -Eto, a za njih retko koja odbrana ima rešenja.

Inter je u poveo u 70. minutu u iz akcije koju je završio Kamerunac, inicirao je Lusio, a u ulozi asistenta našao se Milito. Argentinac je bukvalno „spojio“ saigrača sa golom.

Deset minuta kasnije Rimljani su kapitulirali još jednom. Veliku grešku na tridesetak metara od gola Lobonta napravio je Tadei - izgubio je loptu, koje se dokopao Eto, i posle kombinacije sa Snajderom, matirao Rumuna drugi put na meču. Čuvar mreže Rome je, doduše, „imao“ loptu u nogama, ali se ona otkotrljala preko gol linije.

Za goste je debitovao Brazilac Adrijano, bivši napadač Intera, kome su navijači „nero-azura“ zviždali gotovo svaki put kada je bio u kontaktu sa loptom.

Dejan Stanković od početka do kraja bio je na terenu.

:klap:

Superkup Italije: Dominacija Intera

Inter je nastavio da žanje trofeje. Posle titule, kupa i Lige šampiona, u vitrine „nero-azura“ ove godine „uselio“ se i pehar namenjen osvajaču Superkupa Italije.

Petostruki uzastopni prvak Serije A pobedio je Romu rezultatom 3:1 i najavio još jednu „rodnu“ sezonu.

Rimljani su golom Risea vodili u Milanu, ali je ostatak utakmice protekao u znaku igrača Rafe Beniteza, koji je nastavio tamo gde je stao njegov prethodnik Žoze Murinjo.

Dvostruki strelac za Inter bio je Samjuel Eto, a jedan gol - prvi za „domaće“, postigao je Goran Pandev.

Inter je, tako, osvojio peti trofej Superkupa Italije.

Roma je povela u 21. minutu posle akcije Frančeska Totija i realizacije Risea, koji je hirurški preciznim udarcem poslao loptu u dalji ugao gola Žulia Cezara. Posle vođstva, gosti su „usporili“, a Inter je polako, ali sigurno preuzimao konce igre u svoje ruke. I možda bi „vučica“ na odmor otišla sa minimalnom prednošću da Mirko Vučiničć nije kardinalno pogrešio i omogućio Pandevu da, „ni kriv ni dužan“, zatrese mrežu Bogdana Lobonta.

Crnogorac je, neoprezno, uputio povratni pas u srce odbrane, a budan je bio Makedonac, kome nije bilo teško da savlada Rumuna na golu Rome.

U nastavku, Inter je ličio na onaj tim koji je minule sezone harao Evropom i Italijom. Razigrao se udarni trio - Snajder- Milito -Eto, a za njih retko koja odbrana ima rešenja.

Inter je u poveo u 70. minutu u iz akcije koju je završio Kamerunac, inicirao je Lusio, a u ulozi asistenta našao se Milito. Argentinac je bukvalno „spojio“ saigrača sa golom.

Deset minuta kasnije Rimljani su kapitulirali još jednom. Veliku grešku na tridesetak metara od gola Lobonta napravio je Tadei - izgubio je loptu, koje se dokopao Eto, i posle kombinacije sa Snajderom, matirao Rumuna drugi put na meču. Čuvar mreže Rome je, doduše, „imao“ loptu u nogama, ali se ona otkotrljala preko gol linije.

Za goste je debitovao Brazilac Adrijano, bivši napadač Intera, kome su navijači „nero-azura“ zviždali gotovo svaki put kada je bio u kontaktu sa loptom.

Dejan Stanković od početka do kraja bio je na terenu.

:klap:

Ne vredi Gax,jednostavno prejaki smo za sve u kalcu,a i u Evropi svega nekoliko timova moze da se nosi sa nama:cool:

Rimljani vec imaju fobiju od Intera i navukli su veliki kompleks,*** koje je ovo finale po redu da im uzimamo pehar ispred nosa,mogli bi ove sezone da im poklonimo bar Kup cisto da vide kako je to kad se podize trofej:lol:

Pandev: "Romanisti tuku kad počnu da gube"

superkup20134020100822050728.jpg

Makedonac postigao jedan gol u pobedi Intera. Kaže da je nervoza bila prisutna, ali kod rivala koji nikada sportski ne može da podnese poraz.
Pandev slavi Superkup, a kaže da meč nije bio revijalan.

"Nikada nije lako sa Rimljanima, Roma uvek iskazuje nervozu kad počne da gubi. Onda krenu da udaraju, ali treba ih razumeti, znam koliko žele pobedu protiv Intera", rekao je Pandev.

On dodaje da se ne treba vraćati na prošlost.

"Ovo je nova sezona, Murinjo je otišao, mi smo ostali, i kao što vidite, opet pobeđujemo. Igrali smo dobro u drugom poluvremenu i zaslužili da slavimo. Idemo dalje, sledeći je superkup Evrope", podsetio je Pandev na meč protiv Atletika u petak.

Sta reci novi trofej za Inter cetvrti u ovoj godini,sada cekamo jos superkup Evrope i svetsko prvenstvo za klubove,pa da sve kompletiramo...

Morati mora pod hitno da naruci nove vitrine za titule,jer trofeji samo stizu i jos malo pa necemo znati gde da stavimo ove silne titule i trofeje koji samo pristizu :)

FORZA INTER CAMPIONE!!!

133737.jpg

133738.jpg

133739.jpg

133740.jpg

133741.jpg

133742.jpg

133743.jpg

133744.jpg

133745.jpg

133746.jpg

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: Gax
Ne vredi Gax,jednostavno prejaki smo za sve u kalcu,a i u Evropi svega nekoliko timova moze da se nosi sa nama:cool:

Rimljani vec imaju fobiju od Intera i navukli su veliki kompleks,*** koje je ovo finale po redu da im uzimamo pehar ispred nosa,mogli bi ove sezone da im poklonimo bar Kup cisto da vide kako je to kad se podize trofej:lol:

Stvarno igramo odlično, samo da tako nastavimo...:)
Moramo neku utakmicu da pustimo da nas neko pobedi, da ''zlonamernici'' ne pomisle da nameštamo...:lol::mrgreen:

Juve ima najmladji tim u Serie A, iza njih je Genova...

Najstariji su Roma, Milan i Inter...

Inace Inter je i dalje najjaca ekipa, i mislim da ce i ove sezone lagano uzeti titulu, jedino ako samo ne izgube prvenstvo... Roma ce ove godine biti losija nego prosle...
Milan ce biti drugi, a Juve ce, ja mislim, uhvatit mesto za LS... A onda iduce sezone, kada se vratimo pod Alpe, postavljamo stvari na svoje mesto...:)

Dzaba vam to sto imate najmladji tim,kad nemate rezultate,bar zasad...

A sto se tice postavljanja stvari na svoje mesto,to je vec uradjeno,Inter je postavio stvari na svoje mesto tako sto je vratio pehar sampiona Evrope u svoje vitrine,gde mu je i mesto;)

A skudeto je je isto na svom mestu...U nasim vitrinama!:)FORZA INTER CAMPIONE!!!A sto se tice osvajanja trofeja evo sad igrate sa Milanom na Berluskoni kupu,to cisto da mozete jedni ili drugi nesto da osvojite,jer ovako Inter sve uzima,a ovo ne moze,posto ne igra na na tom revijalnom turniru:lol:

Gax u pravu si moramo poceti da ih pustamo da nesto osvoje,vec su dobili fobiju od nas:D

Poslednja izmena:
Dzaba vam to sto imate najmladji tim,kad nemate rezultate,bar zasad...

A sto se tice postavljanja stvari na svoje mesto,to je vec uradjeno,Inter je postavio stvari na svoje mesto tako sto je vratio pehar sampiona Evrope u svoje vitrine,gde mu je i mesto;)

A skudeto je je isto na svom mestu...U nasim vitrinama!:)FORZA INTER CAMPIONE!!!A sto se tice osvajanja trofeja evo sad igrate sa Milanom na Berluskoni kupu,to cisto da mozete jedni ili drugi nesto da osvojite,jer ovako Inter sve uzima,a ovo ne moze,posto ne igra na na tom revijalnom turniru:lol:

Gax u pravu si moramo poceti da ih pustamo da nesto osvoje,vec su dobili fobiju od nas:D

Sa tobom se ne moze normalno pricati...

picard-no-facepalm.jpg

Stvari ce biti na svom mestu kad Juve osvoji Kalco pa zatim izgubi u finalu LS od Milana ;)

Ne ne,stvari su sada postavljene na svoje mesto,tripla kruna Interu,a vama i ovima iz Torina nista:)Uvek mi je drago kad vidim navijace Milana i Juventusa ujedinjene protiv nas,to samo govori o nasoj snazi;) Znamo mi koji navijamo za Inter koliko nas mrzite i koliko vam tesko sve ovo pada,pogotovo prosla sezona koja je krunisana osvajanjem Lige sampiona,jer do tog prelepog dana u Madridu ste imali taj argument da Inter ne moze da osvoji LS,a sada....Sada vise to nemate i ostali ste bez jedinog argumenta u osporavanju Inter...Ovo je nasa sudbina
631j.jpg

Pinturicio nema potrebe da na ovoj temi postavljas neke glupe slike.I reci mi molim te zasto se samnom ne moze normalno pricati?Ti si prvi poceo i napisao si da kad se vratite pod Alpe vracate stvari na svoje mesto(iz vase perspektive,vas koji navijate za torineze).

Onda sam ti ja odgovorio da smo mi sada vratili stvari na svoje mesto,iz perspektive navijaca Intera,i sta ti onda nije jasno?Sta sam ja lose rekao?I ti i ja smo stavili smajli na kraju tih recenica,jer to jeste i zezanje...Ali onda si ti objektivan,a samnom se ne moze pricati.E to se zove licemerje.

Da ne govorim ranije kad sam dosao na forum,nije se moglo ziveti od vas koji navijate za Milan i Juventus,i stalno ste pljuvali Inter...

Zato sto se ponasas kao klinac od 12 godina... Svaki post ti je isti...

Odlicno,umesto da mi das argumente ti napises nesto ovako.Jasno sam ti postavio pitanja,napisali smo istu stvar samo za druge klubove,i onda sam ja klinac a ti neki ozbiljan lik...

Usput taj klinac od "12" godina je prosao i video mnogo toga u zivotu,verovatno vise od svih vas zajedno ovde na forumu sto se pravite pametni.Uzivaj

Ja sam odgovorio podatkom o godinama, na post o tome da su Milan i Juventus penzionerski timovi...

Zatim dao moje misljenje o sezoni koja predstoji... I misljenje o ekipi Juventusa, da ove godine tesko da ce imati sansu, ali da ce tim biti uigran i solidan za sledecu sezonu...

A ti se hvatas lige sampiona, koju niko zivi nije spomenuo stranicama unazad, pa scudetta, omalovazavanja drugih ekipa, i takav ti je svaki post...

Aj, zdravo...

Ono sto sam napisao za trofej Berluskoni je zajebancija,valjda si to skontao,stavio sam smajli na kraju recenice...

Ja sam pomenuo Ligu sampiona zato sto je Dzoni prvi pomenuo,to valjda vidis.

Ako je meni svaki post omalovazavanje drugih ekipa...Boze sacuvaj,ja se jednom nasalim i odma sam pljuvac.No nebitno necu vise bezveze da ulazim u rasprave.

I sto se tice penzionerskih timova,ovaj momak ciji si post citirao koliko vidim nije ni rekao da je Juventus penzionerski tim,vec Milan.Napisao je penzionerski Milan i Juventus,ali kapiram da je mislio samo na Milan.

Elem da se vratim na temu,debili rumenko Benitez je osvojio prvi trofej sa Interom i odma su mu porasli apetiti,sto govori sledeca izjava

Benitez: "Želim da nadmašim Murinja"

Murinjo poručio Benitezu da nikada neće uspeti da ponovi njegov uspeh na klupi Intera. Španac se ne slaže sa tom konstatacijom.
U intervjuu za španski "AS", Rafa Benitez javno istakao svoj cilj – da nadmaši Žozea Murinja.

"Uvek je važno pobediti i postići tri gola. Proteklih nedelja smo imali određene poteškoće zbog kasnijeg povratka igrača iz Južne Afrike, a ovaj trofej (Super Kup Italije) je dobar za moral."

On ne želi da ističe svoje zasluge za pobedu Intera nad Romom.

"To je prvi trofej Intera ove sezone, ali nije ga osvojio trener već igrači koji su igrali prilično dobro i navijači koji su konstantno podržavali tim. Onda na red dolaze treneri: Manćini je osvajao trofeje, zatim i Murinjo, a sada je na meni da uradim isto i nadam se da ću osvojiti više trofeja od njih. Već ove sezone smo u trci za šest trofeja."

Ono sto sam napisao za trofej Berluskoni je zajebancija,valjda si to skontao,stavio sam smajli na kraju recenice...

Ja sam pomenuo Ligu sampiona zato sto je Dzoni prvi pomenuo,to valjda vidis.

Ako je meni svaki post omalovazavanje drugih ekipa...Boze sacuvaj,ja se jednom nasalim i odma sam pljuvac.No nebitno necu vise bezveze da ulazim u rasprave.

I sto se tice penzionerskih timova,ovaj momak ciji si post citirao koliko vidim nije ni rekao da je Juventus penzionerski tim,vec Milan.Napisao je penzionerski Milan i Juventus,ali kapiram da je mislio samo na Milan.

Elem da se vratim na temu,debili rumenko Benitez je osvojio prvi trofej sa Interom i odma su mu porasli apetiti,sto govori sledeca izjava

Benitez: "Želim da nadmašim Murinja"

Murinjo poručio Benitezu da nikada neće uspeti da ponovi njegov uspeh na klupi Intera. Španac se ne slaže sa tom konstatacijom.
U intervjuu za španski "AS", Rafa Benitez javno istakao svoj cilj – da nadmaši Žozea Murinja.

"Uvek je važno pobediti i postići tri gola. Proteklih nedelja smo imali određene poteškoće zbog kasnijeg povratka igrača iz Južne Afrike, a ovaj trofej (Super Kup Italije) je dobar za moral."

On ne želi da ističe svoje zasluge za pobedu Intera nad Romom.

"To je prvi trofej Intera ove sezone, ali nije ga osvojio trener već igrači koji su igrali prilično dobro i navijači koji su konstantno podržavali tim. Onda na red dolaze treneri: Manćini je osvajao trofeje, zatim i Murinjo, a sada je na meni da uradim isto i nadam se da ću osvojiti više trofeja od njih. Već ove sezone smo u trci za šest trofeja."
Pa da,na to sam ja mislio,penzionerski Milan i ''ne penzionerski'' Juventus.Mozda sam malo nerazumno napisao ali j b g ... :D

Back