FC INTER

Benitez: Pustite remi sa Bolonjom, Inter igra sve bolje

Španski stručnjak i trener Intera Rafa Benitez izrazio je zadovoljstvo igrom svojih izabranika u duelu sa Bolonjom iako je meč završen bez golova.

Benitez je priznao da je golman domaćih Vivijano bio nesavladiv i da je to jedini razlog što njegov tim nije pobedio.

"Igrali smo bolje nego protiv Atletika. Imali smo 15 šuteva ka golu Bolonje, ali su oni zato dobili fantastičnog golmana kojeg je bilo gotovo nemoguće savladati. Inter igra sve bolje, ovo je pomak", rekao je Benitez.

On je dodao i da je razgovarao sa predsednikom Moratijem i da mu je rekao da su mu potrebna još neka pojačanja, što će se realizovati možda već danas.

Tacno tako Gax,dovodjenje Marige je odlican potez Murinja i direktora Branke.Platili smo ga relativno jeftino,a dobili smo po meni vrh igraca,koji ce biti medju najboljim na svojoj poziciji.

Samo ga sad treba forsirati,ali on vec sad ima veliki kvalitet i sad mi e drago sto nismo doveli Maskerana,nije bilo potrebe da trosimo pare na njega kad imamo u svom timu dvojicu kvalitetnih zadjnih veznih-Kambiasa i Marigu.

Elem citao sam da su Interovi ljudi u Madridu i da su navodno vec dvojica igraca potpisali ugovore sa Interom,a kao tek danas ce objaviti...E sad ko bi to mogao da bude i dal li je to istina...Ako jeste onda sigurno Forlan,posto je on rekao da hoce u Inter,a ovaj drugi nemam pojma ko je...

Moratti: "Konačno imamo pravu konkurenciju"

Massimo Moratti oseća da Serija A konačno postaje zanimljiva.

Uprkos tome što nije puno trošio ove sezone, Inter je i dalje favorit za osvajanje Scudetta. Ipak, dolaskom Zlatana Ibrahimovića, predsednik Nerazzura Moratii oseća da ovog puta Inter ima konačno konkurenciju.

"Milanov napad je sad impresivan. Konačno imamo pravu konkurenciju," rekao je šef za Sky Sport Italia. "Transferi? Jaki smo koliko smo jaki, ali videćemo da li možemo po tom pitanju nešto da uradimo."

"Ovaj tim se razvija, moramo biti strpljivi. U prošlosti nerešeno na početku šampionata donosilo nam je mnogo sreće u budućnosti."

Nakon prve nedelje u Seriji A, Milan je na vrhu sa tri boda tj pobedom od 4-0, dok je Morattijev tim negde na sredini tabele posle odigranih 0-0 sa Bolognom.

Tacno tako Gax,dovodjenje Marige je odlican potez Murinja i direktora Branke.Platili smo ga relativno jeftino,a dobili smo po meni vrh igraca,koji ce biti medju najboljim na svojoj poziciji.

Samo ga sad treba forsirati,ali on vec sad ima veliki kvalitet i sad mi e drago sto nismo doveli Maskerana,nije bilo potrebe da trosimo pare na njega kad imamo u svom timu dvojicu kvalitetnih zadjnih veznih-Kambiasa i Marigu.

Elem citao sam da su Interovi ljudi u Madridu i da su navodno vec dvojica igraca potpisali ugovore sa Interom,a kao tek danas ce objaviti...E sad ko bi to mogao da bude i dal li je to istina...Ako jeste onda sigurno Forlan,posto je on rekao da hoce u Inter,a ovaj drugi nemam pojma ko je...

Nadam se da je istina, trebalo bi nam po koje pojačanje, ja lično bih baš voleo da vidim Forlana u Interu...Sada šta će na kraju biti ostaje nam da vidimo...

Evo sad vidim i ovu temu...drago mi je da ima jos navijaca Intera.
Vjerovatno kao i svi,razocaran sam remijem protiv Bolonje. Nego i proslih sezona smo otvarali sa remijem. Istina bice ovo malo teza sezona,barem tako izgleda.
Pojacali su se fino konkurenti,Juventus i Milan. Sad ostaje da se vidi kako ce se uklopiti pojacanja.
Mi i dalje imamo strukturu kao od prosle godine,nema potrebe da napominjem sta smo osvojili. Valjalo bi da uleti neko pojacanje,ja sa nestrpljenjem pratim sajtove u nadi da ce se desiti nesto novo.
Nadam se samo da ce Rafa odraditi svoj dio posla,ima mocnu ekipu,nema razloga da se plasimo ikoga.

Forza Inter!

• Podržavam
Reactions: Gax
Marin is the new idea

Inter Milan have turned their attention towards Werder Bremen attacking midfielder Marko Marin (21), who could be a suitable back-up for Wesley Sneijder. The German international is worth 11 million Euros.

Rumoured plan for Bale

Latest rumours in Milan are suggesting that Inter are planning to sign Welsh left-back/winger Gareth Bale (21) by Tuesday for 21 million Euros plus Ghanaian midfielder Suleiman "Sulley" Muntari (26), who is already tracked by the English club.

Moratti's want-list

Inter Milan chairman and owner Massimo Moratti is planning to sign at least one quality midfielder to put "the icing on the cake" before the transfer market shuts down tomorrow evening.
Moratti's want-list is made of Arsenal's Cesc Fabregas, Fiorentina's Riccardo Montolivo and Sampdoria's Andrea Poli. Negotiations are underway for all three and one of these players could join Inter tomorrow.

Fabregas je otpao, videćemo šta će biti sa ovom dvojicom...

Morati: "Jak je Milan, jaki smo i mi"

Masimo Morati priznao da je napad Milana dosta jači sa Ibrahimovićem, ali kaže da i Inter ima dobre napadače.

Predsednik Intera kaže da će njegov tim konačno imati pravu konkurenciju u Milanu.

"Napad Milana je sada strašan. Konačno imamo pravu konkurenciju."

Rafa Benitez nije preterano srećan zbog činjenice da Inter nije doveo nijedno pravo pojačanje, ali Morati ne misli da će to biti problem.

"Transferi? Jaki smo u ovom sastavu ali videćemo možemo li da uradimo nešto. Ovaj tim raste, moramo biti strpljivi. Proteklih godina remi na startu sezone se često pokazao srećnim u budućnosti."

Dalje ruke od Polija

:mrgreen:

Nisam ni ja presrecan Polijem. Da se sto pitam odmah bi poslao ponudu za Bastiana Svajnstajgera. I probao da preotmem Robinja Milanu.

Evo Maskerano tvrdi kako nije dobio ponudu od naseg tima LINK

Ne bi loše došao Švajnštajger, neka Robinjo u Milanu, imao on kvaliteta, ali malo je i problematičan, nije uspeo da se skrasi ni u Sitiju ni u Realu, a ni u Santosu...

Evo sad vidim i ovu temu...drago mi je da ima jos navijaca Intera.
Vjerovatno kao i svi,razocaran sam remijem protiv Bolonje. Nego i proslih sezona smo otvarali sa remijem. Istina bice ovo malo teza sezona,barem tako izgleda.
Pojacali su se fino konkurenti,Juventus i Milan. Sad ostaje da se vidi kako ce se uklopiti pojacanja.
Mi i dalje imamo strukturu kao od prosle godine,nema potrebe da napominjem sta smo osvojili. Valjalo bi da uleti neko pojacanje,ja sa nestrpljenjem pratim sajtove u nadi da ce se desiti nesto novo.
Nadam se samo da ce Rafa odraditi svoj dio posla,ima mocnu ekipu,nema razloga da se plasimo ikoga.

Forza Inter!

Dobrodosao medju bracu Interiste;) Ovo je tema o najboljem klubu na svetu:)

I mene je iznervirao remi sa Bolonjom,ali ipak treba sacekati malo,tek je sezona pocela.

I prosle godine smo krenuli tako,pa zavrsili velicanstveno.I ja isto pratim sve sajtove,bilo bi lepo da nam se pridruzi bar jedan kvalitetan igrac do kraja prelaznog roka.

:mrgreen:

Ne bi loše došao Švajnštajger, neka Robinjo u Milanu, imao on kvaliteta, ali malo je i problematičan, nije uspeo da se skrasi ni u Sitiju ni u Realu, a ni u Santosu...

Ljudi a sta mislite o tome da Morati posalje ponudu za Kaku???

Nesto sam razmisljao,on bi nam bas dobro dosao a i mislim da bi ga Real pustio,posto se nije bas nesto pokazao.

A i da uzvratimo udarac AC Milanu zbog Ibre;)

Samo kad bi Morati hteo da se otvori,kapiram da bi se ovo moglo ostvariti...

Svajnstager bi bio ekstra pojacanje,Robinja ne zelim jer bi bio drugi Baloteli.

O Kaki sam odavno razmisljao. Mislim da pare ne bi bile problem,samo znajuci Kaku mislim da ne bi dosao kod nas.
Imamo odlicna iskustva sa Realovim skartom,sigurno da bi nam Kaka legao kao kec na desetku. Nego mislim da mozemo samo mastati o tome...

Nesto sam razmisljao,on bi nam bas dobro dosao a i mislim da bi ga Real pustio,posto se nije bas nesto pokazao.

A boli vas ovaj udarac Ibrahimovića.:per::mrgreen:
Ali neki slučajem, Kaka' nije kao Ibrahimović:
Kaka je izjavio prilikom odlaska iz Milana da ukoliko se bude vraćo u Italiju to može biti samo Milan.
To je bilo i ponovljeno kada je trebao u Juventus da ide, tako da, i sami znate, da nema ništa od toga.:mrgreen:
O Kaki sam odavno razmisljao. Mislim da pare ne bi bile problem,samo znajuci Kaku mislim da ne bi dosao kod nas.
Imamo odlicna iskustva sa Realovim skartom,sigurno da bi nam Kaka legao kao kec na desetku. Nego mislim da mozemo samo mastati o tome...

Da, Kaka' nikada ne bi prešao u Inter, to garantujem.;)

To je bilo i ponovljeno kada je trebao u Juventus da ide, tako da, i sami znate, da nema ništa od toga.:mrgreen:

Pa da,Ibra je p*cka zesca...Msm nisam ga ja bas voleo ni kad je igrao za Inter,ali Juventus,pa Inter,pa Milan,jos samo fali Roma i moze slobodno da se ubije :D

Nemoj biti tako siguran,Kaka je isto tako izjavio kako nikad nece otici iz Milana,pa je na kraju zavrsio u Realu.A tamo se nije pokazao nesto,verujem da mi Inter mogao da se dogovori sa Murinjom oko Kake,ipak je on nas covek;)

Ma to sam napisao samo ovako bezveze,zato sto je Galijani nas provocirao,pa rekoh mogli bi dovodjenjen Kake da mu vratimo,a realno dobro bi nam i legao.

Mislim da ipak vas vise boli sto smo mi sampioni Italije vec 5 godina,nego dolazak Ibre u AC Milan:mrgreen:

Pa da,Ibra je p*cka zesca...Msm nisam ga ja bas voleo ni kad je igrao za Inter,ali Juventus,pa Inter,pa Milan,jos samo fali Roma i moze slobodno da se ubije :D

Ajde ja Ibrahimovića i mogu da razumem, stranac je, isto kao i Kleo, zabole njega, njemu je samo važno da igra i zarađuje pare, al' ovo npr. kao Meaca, Vieri...to mi je stvarno glupo, i ovo mi je glupo, ali malo manje.:mrgreen:

Nemoj biti tako siguran,Kaka je isto tako izjavio kako nikad nece otici iz Milana,pa je na kraju zavrsio u Realu.A tamo se nije pokazao nesto,verujem da mi Inter mogao da se dogovori sa Murinjom oko Kake,ipak je on nas covek;)

Ma to sam napisao samo ovako bezveze,zato sto je Galijani nas provocirao,pa rekoh mogli bi dovodjenjen Kake da mu vratimo,a realno dobro bi nam i legao.

Ne verujem, sve je moguće, ali ipak ne verujem, nije on takav tip igrača, što je Zaneti izjavio da se to od Ibre i očekivalo, nije Kaka' takav igrač, oni su nebo i zemlja.
A verujem da je Milan imao želje da Kaku zadrži da bi on i ostao, al' ako klub 'oće da te proda, ti se tu ne pitaš mnogo.

Mislim da ipak vas vise boli sto smo mi sampioni Italije vec 5 godina,nego dolazak Ibre u AC Milan:mrgreen:

Mislim da je došao vaš kraj, mi imamo odličan tim sada (malo brine to što ima mnogo njih problematičnih, Ibrahimović, Robinjo, Ronaldinjo, Boateng...).:mrgreen:
100% sam siguran da Kaka ne bi prešao u Inter, njega navijači Milana i dalje vole, to se videlo i kada je došao na San Siro sa Realom, dočekan je aplauzima, i transprentom ''GRAZIE KAKA''.
torcida-kaka-reu-1.jpg
Al' da nekim slučajem pređe u Inter, to bi bio mnogo veći udarac navijačima Milana, nego što je ovaj prelazak Ibrahimovića u Milan.

Kaka':mrgreen:, mislim da Morati o tome i ne razmišlja...:lol:

Što se tiče transfera, ni od Aguera ništa...
Pročitao sam da je gotovo sa poslovanjem u Italiji i Engleskoj, jedino je Real Madrid još tražio produženje roka za međunarodne transakcije do ponoći i dobio je odobrenje.

Teško da ćemo sada nekog dovesti, jedino ako je sa nekim ranije pregovarano, pa se čekaju poslednji minuti da se objavi...

SQUID-Istina Kaka nije takav kao Ibra,ali veruj mi svi oni znaju da zamajavaju navijace i pricaju bajke,rekoh ti da se Kaka kunuo u Milan,pa je na kraju otisao u Real,ne bi oni njega mogli a prodaju tek tako,da on nije dao saglasnost...

Videcemo da li je dosao kraj nasem sampionskom nizu-ali znam jedno i da ne osvojimo titulu nece biti nista strasno,jer smo 5 godina zaredom sampioni Italije,plus smo prosle sezone uzeli LS i triplu krunu...Jednom ora doci kraj svakom nizu,a nas je napustio Murinjo i ja sam ocekivao pad,ali polako videcemo...;)

Tako da na vama je veliki pritisak,posto vi niste bili sampioni od 2004,a to je vec dosta vremena...Ako ove sezone sa ovakvim pojacanjima ne uzmete skudeto kapiram da cete izvrsiti kolektivno samoubistvo:mrgreen:

Gax-u pravu si mislim da je sve zavrseno i da necemo dovesti nikoga.Procitao sam to negde da ostajemo na ovom timu,a u januaru ce videti da nekog dovedu.

Ono sto sad treba uraditi je da se maksimalno forsiraju mladi igraci poput Marige,Kutinja,Santona...Svi oni vec imaju veliki kvalitet,verujem da mozemo da napravimo tri super zvezde od njih, i da nam se to zestoko isplati...

Posebno me je Mariga odusevio partijom protiv Bolonje,stvarno je decko pokidao i on sad mora da se ustali u prvih 11.Sad mi je drago sto nismo doveli Maskerana jer onda on ne bi dobio sansu,a ovako ce Mariga sigurno igrati u prvih 11...

Dok Santon i Kutinjo bi prvo trebali da dobijaju pola sata po mecu a posle i oni da se ustale u prvih 11...

Gax-u pravu si mislim da je sve zavrseno i da necemo dovesti nikoga.Procitao sam to negde da ostajemo na ovom timu,a u januaru ce videti da nekog dovedu.

Ono sto sad treba uraditi je da se maksimalno forsiraju mladi igraci poput Marige,Kutinja,Santona...Svi oni vec imaju veliki kvalitet,verujem da mozemo da napravimo tri super zvezde od njih, i da nam se to zestoko isplati...

Posebno me je Mariga odusevio partijom protiv Bolonje,stvarno je decko pokidao i on sad mora da se ustali u prvih 11.Sad mi je drago sto nismo doveli Maskerana jer onda on ne bi dobio sansu,a ovako ce Mariga sigurno igrati u prvih 11...

Dok Santon i Kutinjo bi prvo trebali da dobijaju pola sata po mecu a posle i oni da se ustale u prvih 11...

Što se tiče Milana, to može da bude "drim tim", a može da bude i fijasko, i Real je dovodio pojačanja pa ništa...
Za januar nam je gotovo osiguran Kajt...
Slažem se sa tobom što se tiče Marige, Kutinja i Santona...a ne bi bilo loše ni povremeno ubacivati Biabjania...

Back