Elem,da se osvrnem na letnji prelazni rok.Ovako je stanje>
Departures:
Jimenez 3.2 million
Krhin 2.5 million
Balotelli 28 million
Daminuta, Filkor and Fossati 7 million
Burdisso 8 million
Mourinho 16 million
Quaresma 7.3 million
Total: 72 million
Arrivals:
Ranocchia: 6.5 million for half
Biabiany and Mariga: 9 million
Total: 15.5 million
Balance: + 56.6 million euros
Dakle od pojacanja Ranocia,i to smo odkupili pola njegovog ugovora,on bi trebao da nam se pridruzi sledece sezone.Dobar posao jer se radi o talentovanom defanzivcu,a jos je italijan...
I odkupili smo ceo ugovor Marige,koji je bio pola nas pola Parmin igrac.Odlican potez jer je poceo da igra jako dobro i mislim da je on pravo pojacanje,za male pare
Takodje Biabani je vracen sa pozajmice,sta reci o njemu prosecan napadac,kome je odlika brzina kako sam cuo...Ali nece se naigrati pored Eta,Milita I Pandeva,bice poslednja opcija.
Dakle kao sto se vidi gore potrosili smo 15,5 miliona evra na njih,dok su u isto vreme otisli Baloteli,Kvarezma,Burdiso,Krhin,Himenez,Daminuti,Filkor,Fosati i naravno MURINJO

Za sve njih smo zaradili 72 miliona evra,sto je odlicna cifra!
Hahaha kako mi je smesno sto se na ovoj listi nasao i Murinjo,kao da je on fudbaler
Inter je napravio takav posao sa Murinjom da je to za anale,Zoze je osvojio dva skudeta,kup,superkup i Ligu sampiona za dve godine u Interu...Prve godine ugovora je imao platu 9 miliona evra,a druge 11 miliona.
Znaci on je od Intera inkasirao 11+9(miliona)+600 hiljada evra kao premije za triplu krunu>nesto preko 20 miliona evra,a Real je nama platio 16 miliona evra za njega!
Sto znaci da je Inter na Murinja potrosio malo vise od 4 miliona evra(prakticno je Inter placao Murinja dva miliona po sezoni),a covek nam doneo sve moguce trofeje,e to je pravi posao!!!

Dakle Inter je samo od prodaje igraca zaradio 72 miliona evra,a potrosio 15,sto ce reci da smo u plusu 57 miliona evra.
Sad kad se tu doda da je Inter zaradio ogroman novac od osvajanja Lige sampiona i ostalih trofeja...Citao sam da je Inter za ove uspehe sve ukupno zaradio oko 80 miliona evra,dakle 80+57 miliona=137 miliona evra.
Mogli smo da dovedemo bukvalno igraca koga pozelimo samo za ove pare koje je klub zaradio,plus naravno uvek Morati moze da uleti iz svog privatnog dzepa.
A nismo doveli nikoga prakticno,tacnije nijedno zvucno pojacanje...
Zato nam je kasa puna kesa i sav ovaj novac ostaje za trosenje u januaru ili sledece leto...
Ili ce ove pare ici za saniranje klupskog duga i za izgradnju novog stadiona...
Uglavnom Inter posluje sa profitom sto je najvaznije,direktori rade odlican potez,zaradili smo ogroman novac,vec nekoliko godina ne trosimo velike pare na pojacanja(prosle godine smo za pare dobijene od prodaje Ibre kupili Eta,Milita,Lusia,Snajdera I T.Mottu) a osvojili smo sve sto se moze osvojiti-za 5 godina 5 scudetta,Ligu sampiona,nekoliko Kupova i Super kupova Italije...Za svaku pohvalu!
Na kraju mi je zao samo sto nismo doveli Pazzinija,on je odlican napadac+ je italijan i mogli smo da iskesiramo nekih 15-20 miliona evra za njega...A trebao nam je jos jedan dobar spic je Biabani ipak nije ta klasa...
Ali kao sto rekoh mi imamo odlican tim,i najbitnije je da smo zadrzali Majkona,jedino smo prodali Balotelija od dobrih igraca i zato sam zeleo da dovedemo Pazzinija ili nekog drugog spica,ali nema veze ovaj tim je prosle sezone osvojio sve sto se moze uzeti,ocekujemo da i ove dobro igraju...Plus smo promovisali nove mlade igrace poput Marige i Kutinja,i Santon se vraca...
FORZA INTER CAMPIONE!!!