FC INTER

Inter: "Hoćete Maikona? Dajte Ćabija Alonsa..."

Real predlaže razne vrste razmene igrača, nudi Gaga, Drentea i Mamadu Dijaru, ali Interu oni nisu potrebni.
Benitez traži defanzivnog veznog igrača, ali je njegova želja Maskerano nerealna. Pre svega jer će ga Liverpul teško prodati, ali i ako se to desi, Barselona ima prednost.

Morati je pomenuo Felipea Mela iz Brazila, no, i taj posao sa Juventusom neće lako ići, iako će vam 9 od 10 navijača bjankonera reći da priželjkuje da Melo napusti "staru damu".

S obzirom da Murinjo zahteva od Pereza da dovede Maikona, Inter traži u zamenu Alonsa. Oni su spremni i da doplate 5 miliona evra kako bi Španac ponovo sarađivao sa Rafom Benitezom.

Real nudi Gaga, Drentea i Mamadu Dijaru, ali ti igrači ne zanimaju Inter.

Murinjo...uvek u centru pažnje:)...puno je uradio za Inter...
Без Муриња, Интер је ову сезону доњи. Док Бенитез све организује, Јуве или Рома ће искористити да постану прваци.

Ne mora da znači, Inter je sačuvao tim, tako da Benitez ne mora da ga ponovo pravi, ako nastavi da forsira tim i igru kakvu je forsirao Murinjo, nema razloga za neuspeh...

Morati prodaje Balotelija za 40 miliona evra

mario_baloteli_513381714.jpg

Predsednik Intera Masimo Morati izjavio je da je spreman da proda napadača kluba Marija Balotelija ukoliko dobije ponudu od najmanje 40 miliona evra.

Premijerligaši Mančester siti i Arsenal pokazali su interesovanje za uslugama 19-godišnjeg fudbalera, koji je protekle sezone postigao devet golova u crno-plavom dresu. Morati je, međutim, napomenuo da će engleski klubovi morati dobro da plate ukoliko žele Balotelija.

"Neka donesu 40 miliona evra i Baloteli može da ide", rekao je prvi čovek Intera za portal "Sportmediaset".

Sa druge strane Balotelijev agent Mino Raiola istakao je da budućnost njegovog klijenta zavisi od toga koliko će vremena dobiti na trerenu pod novim trenerom Rafom Benitezom.

Frančesko Toldo odlazi u penziju

53736_toldozaneti01-reuter-stefano-rellandini_f.jpg

Sjajni golman Intera i bivši čuvar mreže reprezentacije Italije Frančesko Toldo objavio je da će se ovog leta definitivno povući iz fudbala.

Tridesetdevetogodišnji golman je prelomio da ode u penziju nakon što je sa Interom osvojio Ligu šampiona, Seriju A i Kup Italije, i prema sopstvenom priznanju, ne vidi šta bi više mogao da postigne u karijeri.

Toldo je medijima skrenuo pažnju na njegove naslednike u Interu. Rekao je da će novi broj 2 u taboru nero-azura biti odlični Luka Kastelaci, koji je stigao iz Sampdorije.

Legendarni golman Intera se neće povući iz kluba, naprotiv. Biće mu ponuđena jedna od viših funkcija, a pored toga će moći da trenira i mlađe golmane Intera.

Toldo je za Inter branio na 147 utakmica, dok je za reprezentaciju nastupao 28 puta.

Nema šanse da se on ikada smiri, a i da se smiri ne znam koliko, posle svih sranja što je pravio, red je da mu Inter da pedalu.

Sa ove vremenske distance stvarno je teško poverovati da će se on smiriti.:)
I meni se ne sviđa što se tako ponaša, al' mlad je ima 19 godina, a već je za Inter odigrao 59 utakmica i dao 20 golova...
Ima on talenta, ostavio bi ga još ovu sezonu, ako nastavi sa ispadima - pedala...Samo ako mu Inter daje već šut-kartu, neka uzmu što više para...

Pazi samo da ti ne dođe u Mančester.:mrgreen:

Mnogo je 40 miliona...neka proda čamugu za 5-6 miliona i dosta.

Mozda je malo podigao cenu,ali ovo uopste nije toliko mnogo za Balotelija...

Pogledaj koliko on ima godina,svega 19, a vec je odlican igrac.Dao 20 golova na 60 meceva za Inter,sto uopste nije malo,posebno kad pogledas da je davao neke veoma vazne golove i da uglavnom pocinje sa klupe za rezerve...

Snazan je,brz,ima razoran i precizan sut,sasvim dobar dribling...

Sve predispozicije da postane jedan od najboljih igraca na svetu.E sad da je mentol u glavi-jeste.Ali ja da sam na Moratijevom mestu ga isto ne bi dao za manje od 35-40 miliona evra,jer kao sto rekoh tek mu je 19 godina i ako se malo urazumi vredece mnogo vise za nekoliko godina.

Sa Interom je osvojio vec sad sve sto se moze osvojiti-tri titule sampiona Italije,Ligu sampiona,Kup Italije,Superkup Italije...I on itekako ima zasluge u ovim trofejima,kao sto sam rekao davao je neke bitne golove u svim takmicenjima...

Cuj 5-6 miliona evra,pa to bi bio najgori potez da ga za toliko prodamo:confused:Ako ce vec da ide,ima dobro da ga unovcimo...

I kao sto ti je rako Gax pazi ti da ga ne posaljemo vama u Mancester:mrgreen:

Poslednja izmena:
Без Муриња, Интер је ову сезону доњи. Док Бенитез све организује, Јуве или Рома ће искористити да постану прваци.

Ajde da vidimo i to cudo:lol: Prosle sezone ste svi pisali" gotov je Inter,sad Juve osvaja",svi znamo sta se desilo kako je Inter zavrsio sezonu(tripla kruna),a kako Juve-najgora sezona u istoriji...

Da ti nesto kazem,bez obzira na to sto je otisao Murinjo,igraci Intera nisu i vecina ekipe ostaje na okupu a bice i pojacanja,polako...

Ocigledno da niste naucili neke stvari na svojim greskama,i samo nastavite da potcenjujete Inter...

Pisali ste kako ce nas Celzi razbiti u osmini finala,pisali ste kako ce nas Barsa poniziti u polufinalu,pisali ste kako ce nas Bajern pobediti u finalu...

Pisali ste kako ce Roma uzeti skudeto i kup,a Inter na kraji nista...

Pisali ste,nadali ste se i na kraju ste morali da progutate svoja govnna ;)

Sad ocekujem da pisete kako ce nas Atletiko razbiti u superkupu Evrope:lol:

Mozda je malo podigao cenu,ali ovo uopste nije toliko mnogo za Balotelija...

Pogledaj koliko on ima godina,svega 19, a vec je odlican igrac.Dao 20 golova na 60 meceva za Inter,sto uopste nije malo,posebno kad pogledas da je davao neke veoma vazne golove i da uglavnom pocinje sa klupe za rezerve...

Snazan je,brz,ima razoran i precizan sut,sasvim dobar dribling...

Sve predispozicije da postane jedan od najboljih igraca na svetu.E sad da je mentol u glavi-jeste.Ali ja da sam na Moratijevom mestu ga isto ne bi dao za manje od 35-40 miliona evra,jer kao sto rekoh tek mu je 19 godina i ako se malo urazumi vredece mnogo vise za nekoliko godina.

Sa Interom je osvojio vec sad sve sto se moze osvojiti-tri titule sampiona Italije,Ligu sampiona,Kup Italije,Superkup Italije...I on itekako ima zasluge u ovim trofejima,kao sto sam rekao davao je neke bitne golove u svim takmicenjima...

Cuj 5-6 miliona evra,pa to bi bio najgori potez da ga za toliko prodamo:confused:Ako ce vec da ide,ima dobro da ga unovcimo...

I kao sto ti je rako Gax pazi ti da ga ne posaljemo vama u Mancester:mrgreen:

Pa znaš kako, on je uglavnom počinjao sa klupe (ili čak nije ni na njoj bio) jer je mentol.
Da je to neki predani momak, koji ne soli pamet i ne nosi dres Milana (a igrač je Intera), onda bi i češće bio u startnih 11 bez obzira na konkurenciju.

I da, nije mi jasno da bilo koji navijač Intera njega brani, pa da je postigao 150 golova ove sezone.
Mislim, mene Inter ne zanima mnogo, ali kada sam vidio ono sa dresom Milana, ****** mi se prosto zgadila.

Sjutra Runi da obuče dres Liverpoola, da sam na mjestu nekog baje iz Uniteda, samo bih mu rekao gdje su mu izlazna vrata. Bre! :mrgreen:

Naravno, da obuče dres Leeds Uniteda, zatvorio bih vrata i eliminisao malog :mrgreen:

Pa znaš kako, on je uglavnom počinjao sa klupe (ili čak nije ni na njoj bio) jer je mentol.
Da je to neki predani momak, koji ne soli pamet i ne nosi dres Milana (a igrač je Intera), onda bi i češće bio u startnih 11 bez obzira na konkurenciju.

I da, nije mi jasno da bilo koji navijač Intera njega brani, pa da je postigao 150 golova ove sezone.
Mislim, mene Inter ne zanima mnogo, ali kada sam vidio ono sa dresom Milana, ****** mi se prosto zgadila.

Sjutra Runi da obuče dres Liverpoola, da sam na mjestu nekog baje iz Uniteda, samo bih mu rekao gdje su mu izlazna vrata. Bre! :mrgreen:

Naravno, da obuče dres Leeds Uniteda, zatvorio bih vrata i eliminisao malog :mrgreen:

Ma ne branim ga ja kao coveka,on jeste mentol jer je nosio dres Milana,ali isto tako Anceloti je navijac Intera pa je doneo dve lige sampiona Milanu...:D

Ja samo branim njegov veliki talenat koji on ima kao igrac,i zato kazem da ako vec treba da ga prodamo,moramo to dobro da unovcimo,jer je vrlo mlad i ima talenta da postane jedan od najboljih...

Runi je navijac Evertona to valjda znas:D i zato mrzi Liverpul najvise,ali on ne navija za Mancester to moras da znas...

Ma ne branim ga ja kao coveka,on jeste mentol jer je nosio dres Milana,ali isto tako Anceloti je navijac Intera pa je doneo dve lige sampiona Milanu...:D

Ja samo branim njegov veliki talenat koji on ima kao igrac,i zato kazem da ako vec treba da ga prodamo,moramo to dobro da unovcimo,jer je vrlo mlad i ima talenta da postane jedan od najboljih...
Pa dobro, šalim se ja malo, niko nije lud da ga proda za sitne pare, biznis logika nalaže drugačije :mrgreen:
Ali bih ga prodao 1/1. Mater mu ''talentovanu''.
Runi je navijac Evertona to valjda znas:D i zato mrzi Liverpul najvise,ali on ne navija za Mancester to moras da znas...
Aha, ima tu nešto...:mrgreen:
Na 0:30, otprilike...tu onako, baš nije navijač Man Uniteda :mrgreen:

Pa dobro, šalim se ja malo, niko nije lud da ga proda za sitne pare, biznis logika nalaže drugačije :mrgreen:
Ali bih ga prodao 1/1. Mater mu ''talentovanu''.

Aha, ima tu nešto...:mrgreen:
Na 0:30, otprilike...tu onako, baš nije navijač Man Uniteda :mrgreen:

Pa nema veze sto je ljubio grb,to je u afektu borbe,zar nisi cuo sta je izjavio Runi?On je dete Evertona i za njih navija,e sad to sto sa njima nije mogao da ostvari vrhunske rezultate,pa je presao u United...

Ali me cudi da ne znas za ovu informaciju...Sigurno da voli sad i Mancester,ali kao sto rekoh proguglaj malo i nacices tu informaciju za koga on navija...:D

Sto se tice Glupotelija(citaj Balotelija:lol:) kao sto rekoh ili ga prodati za dobre pare ili nek ostane u Interu...

Premnogo je 40 miliona za Balotelija, nije još ništa uradio da bi nabio sebi toliku cenu ... Lik nema volju za igranjem, a bez toga mu džaba i sav talenat ovog sveta ... 20 miliona je realna cena za njega, ko ponudi 30 ima Morati da ga ljubi u guzicu do kraja mandata ... Pa Snajder je 3x bolji a plaćen je 15-ak miliona ... Milito je daleko bolji pa je plaćen 20-ak ... Primera ima još milion, te stvarno ne znam koji idiot bi dao 40 mil. za Balotelija ...

Premnogo je 40 miliona za Balotelija, nije još ništa uradio da bi nabio sebi toliku cenu ... Lik nema volju za igranjem, a bez toga mu džaba i sav talenat ovog sveta ... 20 miliona je realna cena za njega, ko ponudi 30 ima Morati da ga ljubi u guzicu do kraja mandata ... Pa Snajder je 3x bolji a plaćen je 15-ak miliona ... Milito je daleko bolji pa je plaćen 20-ak ... Primera ima još milion, te stvarno ne znam koji idiot bi dao 40 mil. za Balotelija ...

Po meni Baloteli vredi bar 30 miliona evra,je kao sto rekoh vrlo je mlad a vec je odlican napadac...Daje cesto golove iako ne igra cesto,ima sve sto treba da ima jedan moderni ofanzivac...

Snajder jeste bolji dosta,ali moras da znas da je holandjanin placen svega 15 miliona evra zato sto je Real hteo sto pe da ga se resi,pa su ga dali za tu sicu...

Snajder sada vredi mnogo vise bar 40 miliona evra...

Benitez merka Filipe Luisa

filipe_luis_215592321.jpg

Trener Intera Rafa Benitez želi da svoj tim pojača brazilskim defanzivcem Filipeom Luisom, tvrde izveštaji.

Španski list "Marka" piše da je 24-godišnji fudbaler spreman da napusti Deportivo iz La Korunje, a njegova nova destinacija mogao bi da bude Inter. Luis je i prošle godine bio blizu odlaska sa "Riazora", pošto je Barselona imala namere da ga angažuje, ali se ipak u poslednjem momentu odlučio na ostanak u Deportivu.

Ipak, vrlo je izvesno da će Brazilac ovoga leta promeniti sredinu. Atletiko Madrid je prvobitno želeo da kupi Luisa, međutim, ponuda od 12 miliona evra nije zadovoljila čelnike Deportiva koji traže više novca za svog prvotimca.

Prema najnovijim šepkulacaijama novi trener Intera Rafa Benitez, poznat po tome da je dovodio igrače iz Španije i dok se nalazio u Liverpulu, mogao bi da uputi ponudu "plavo-belima" koju neće moći da odbiju.

Official: Marco Davide Faraoni Signs For Inter
public%5Carticoli%5Cimmagini%5C8028_9952_faraoni.jpg

MILAN - Italian defender Marco Davide Faraoni has joined Inter from Lazio on a four-year contract until 30 June 2014. Born in Bracciano in the province of Rome on 25 October 1991, Faraoni is currently part of Italy's Under-19 set-up.

Marco Davide Faraoni is now an Inter player. To provide confirmation of the transaction of the young defender from Lazio to Inter is the Corriere dello Sport. The boy leaves Rome after 9 years in the youth system of the Biancocelesti and especially there is a project which convinces him fully. The choice of Inter is to rejuvenate the defense. Faraoni will experience alongside with the "old" Inter players with Rafa Benitez has always been a strong supporter of young talent. In the coming days he will be in Milan for medical and then his adventure with Primavera will begin and waiting to meet his idol Javier Zanetti. "I am honored to be an Inter player. I never thought I was belong as a child. It was not easy leaving Rome and Lazio, whose fans I was playing for for 9 years but there are factors that convinced me to go, like there is a project for young people like me. I am very happy. Thank Mom and Dad (Marco and Agnese). Also thanks to my agents Giovanni Bia and Franco Fatica, who were very close to me when I was injured." An major injury that kept him out of action for 6 months.

Faraoni also talks about this features. "I am a fast and agile full-back. I like to push forward and stay ahead. I have to improve in a one-on-one situation." His idol? "Javier Zanetti. An example for all. A great champion." Ambitions at Inter: "Growing to demonstrate what I'm worth. Dream of making a major career and be a champion at Inter. I can already hear the excitement in working with the first team. I will work hard."

Dakle doveli smo jos jednog mladog igraca,ocigledno da ce se i Inter ubuduce vise okrenuti domacim igracima,posto ce stupiti zakon o ogranicenom broju stranaca u kalcu...

Rekao je da mu je cast sto je presao u Inter,i da mu je idol nas kapiten Zanneti :)

Pa nema veze sto je ljubio grb,to je u afektu borbe,zar nisi cuo sta je izjavio Runi?On je dete Evertona i za njih navija,e sad to sto sa njima nije mogao da ostvari vrhunske rezultate,pa je presao u United...

Ali me cudi da ne znas za ovu informaciju...Sigurno da voli sad i Mancester,ali kao sto rekoh proguglaj malo i nacices tu informaciju za koga on navija...:D

Sto se tice Glupotelija(citaj Balotelija:lol:) kao sto rekoh ili ga prodati za dobre pare ili nek ostane u Interu...

Naravno da znam da navija za Everton, pa njihovo je ''dijete''.

Nego ti reče kako on ne navija za United, pa reko' nešto si se gadno za'ebao.
Njegov odnos prema Unitedu, kako prema klubu, tako i prema navijačima, i legendama kluba je za svaku pohvalu i ne mogu reći da je to prosti profesionalizam, tj. da nema ljubavi prema klubu.
Mene je Runi posebno oduševio izjavama tipa, želim da završim karijeru u Unitedu, tj. da ima karijeru kao Giggs, sa kojim, vidi se i na terenu, ima savršen odnos.

Meni je inače najvažnije da igrač poštuje klub za koji igra, i da nije samo novac u pitanju.
Zato mi je npr. Interov Zaneti...ono...:worth:

Naravno da znam da navija za Everton, pa njihovo je ''dijete''.

Nego ti reče kako on ne navija za United, pa reko' nešto si se gadno za'ebao.
Njegov odnos prema Unitedu, kako prema klubu, tako i prema navijačima, i legendama kluba je za svaku pohvalu i ne mogu reći da je to prosti profesionalizam, tj. da nema ljubavi prema klubu.
Mene je Runi posebno oduševio izjavama tipa, želim da završim karijeru u Unitedu, tj. da ima karijeru kao Giggs, sa kojim, vidi se i na terenu, ima savršen odnos.

Meni je inače najvažnije da igrač poštuje klub za koji igra, i da nije samo novac u pitanju.
Zato mi je npr. Interov Zaneti...ono...:worth:

Pogresno si me shvatio,rekao sam da je on dete Evertona i da je izjavio da navija i dalje za njih...Naravno on je sada zavoleo Mancester i to dokazuje svojim odnosom prema dresu Uniteda.

Naravno slazem se skroz,najbitnije da igrac postuje klub u kome je i da iskreno gine za taj dres...

Zato su i Gigs i Zaneti legende:)

Back