NS GARI
Ističe se
- Poruka
- 2.079
Maskerano i Kambijaso....
Bilo bi dobro kada bi došao Krasić, Kolarov i Ezil....
Čisto sumnjam da će doći Džerard i Tores.
U slučaju da ode Milito - Tevez bi bio dobra zamena.
Bilo bi super kada bi taj Brazilac, pokazao bar deo talenta koji je Kaka' pokazao igrajući za Milan.
Maskerano i Kambijaso ce stvarno biti paklen tandem na sredini terena

Ja bih isto zeleo da dodje Krasic,jer mislim da nam je takav profil igraca potreban,i dobro bi se uklopio u Inter,jer tu je i Deki Stankovic...Kolarov i Ezil moze,pogotovo Kolarov,volim te ofanzivne defanzivce

Ni ja ne verujem da ce biti nesto od Dzerada i Toresa...A i iskreno Dzerarda ne bih ni dovodio,jer je on ipak vec u godinama i morali bi da ga platimo dosta,a za te pare mozemo dovesti nekog mladog i kvalitetnog vezistu...A i da se ne zameramo navijacima Liverpula ovde na forumu,ipak je on njihova legenda

Tores bi nam odlicno legao,ako bi otisao Milito,ali tesko njega hoce i Celzi,Barsa,Real,Mancester Citi i podigli su mu cenu enormno...
Kao sto si rekao Tevez bi bio odlicna zamena za Milita u slucaju da ode,ali verujem da ce Il Principe ostati kod nas jos godinama i da ce sejati strah sa Interom sirom Italije i Evrope...

A ovaj mladi brazilac Kutinjo stvarno ima odlicnu perspektivu...Gledao sam neki klip njegov,mali deli suludo dobre lopte i ako bude dostigao svoj potencijal bice igracina...Treba ga ove sezone polako ubacivati u vatru,da pece "zanat" pored Snajdera i onda da budu paklen tandem on i Vesli...
Zaboravih da kazem pominje se jos Silva kao moguce pojacanje,nesto preko Beniteza...
FORZA INTER

Poslednja izmena: