FC INTER

Samo 17 miliona traze za Bejla????Ne verujem,Tottenham je doveo Palasiosa za 17,Defoa 18,Bentlija 16,Kina 16 i Modrica za 20 miliona evra a sad kao traze za Bejla 17!!!!!Ako im je do para klub ce prodati rezervne igrace: Pavlicenka,Kina,Dzenasa,Bentlija,Hatona,Djovanija...i za njih mogu da uznu debelo,kad su vec odbili Mancesterovih i Celzijevih 50 miliona za Modrica ovu ponudu nece ni razmatrati,plus Bejlu je ugovor do 2014 godine.Za Bejla se interesuje i Real a zna Benitez ko mu je opasnost u Ligi Sampiona!!! :per:

Inter dovodi Kaku?
Ovo bi bilo previse dobro.

Evo i ovde ta vest..Bilo bi dobro jer je on ekstra igrac i verujem da bi mogao da povrati formu...

Inter se sveti Milanu zbog Ibre?
kaka-veca10855020100213154819.jpg

Navodno u redovima šampiona planiraju da uzvrate udarac i u januaru pozajme Kaku.Brazilac je operisan, oporavak ide dobro i u decembru bi trebalo da bude spreman.

Manje više je poznato da je Murinjo prilično skeptičan kada je Brazilac u pitanju, pa ovaj transfer, ako Kaka prihvati, nije nemoguć.

Naime, on bi mogao da igra za Inter u Ligi Šampiona od januara, a time bi Benitez pojačao konkurenciju u ofanzivi.

Morati računa na dobre veze sa Perezom, uostalom popustio je kod otkupne cene Murinja, a mogao bi da obeća Maikona za naredno leto.

U svakom slučaju biće toplo u januaru...

Inter dovodi Kaku?
Ovo bi bilo previse dobro.

Evo i ovde ta vest..Bilo bi dobro jer je on ekstra igrac i verujem da bi mogao da povrati formu...

Inter se sveti Milanu zbog Ibre?
kaka-veca10855020100213154819.jpg

Navodno u redovima šampiona planiraju da uzvrate udarac i u januaru pozajme Kaku.Brazilac je operisan, oporavak ide dobro i u decembru bi trebalo da bude spreman.

Manje više je poznato da je Murinjo prilično skeptičan kada je Brazilac u pitanju, pa ovaj transfer, ako Kaka prihvati, nije nemoguć.

Naime, on bi mogao da igra za Inter u Ligi Šampiona od januara, a time bi Benitez pojačao konkurenciju u ofanzivi.

Morati računa na dobre veze sa Perezom, uostalom popustio je kod otkupne cene Murinja, a mogao bi da obeća Maikona za naredno leto.

U svakom slučaju biće toplo u januaru...

Gotivim ga kao fudbalera, ima odlične kvalitete, malo mu je sada pala forma, ali sigurno može da je povrati...
Voleo bih da dođe, ali mislim da su šanse za njegovo dovođenje ispod minimuma, uglavnom zbog njegovog karaktera...ali videćemo...

Moratti: Ne dovodimo Kaku

Predsjednik Intera Massimo Moratti izjavio je da njegov klub nije zainteresovan za Realovog Brazilca Kaku.

Danas je u svom broju Corriere delo Sport napisao da je Moratti bio u kontaktu sa Joseom Mourinhom, te da su razgovarali o mogućem transferu dvadesetosmogodišnjaka.- Nisam bio u kontaktu sa Mourinhom. Kaka je strašan igrač i ako ga neko može dovesti trebao bi to uraditi. Ipak, nama nije potreban, izjavio je Moratti.

Corriere je danas pisao kako bi Kaka bio "novi Ibrahimović" nakon što se Šveđanin preselio iz Intera u Barcu pa u Milan.

Kaka je nastupao za Milan 6 godina, te u 193 meča postigao 70 golova.

Ne bi ni on hteo.:mrgreen:

Ne bi ni on hteo.:mrgreen:

Ne budi tako siguran,ovo sto si postavio je izvuceno iz konteksta nije tako rekao Morati;)
Priznaj da ti nije svejedno:per:
Evo vest nesto se kuva,a Kaka jos nije nista demantovao,pa videcemo,ja licno bi voleo,jer Kaka i ovakav sjebann je bolji izbor od Muntarija,Motte i slicnih...

Kaka - Inter ili Čelsi, pitanje je sad?
kaka17349020100702105149.jpg

Milanski šampion ozbiljan u nameri da dovede brazilsku zvezdu, zakazali sastanak sa Realom u novembru. Jedini problem Čelsi...
Nije tajna da bi Inter želeo da se revanšira Milanu posle dolaska Ibrahimovića.

Milan je u prethodnim godinama već dovodio nekadašnje fudbalere Intera, Ronalda i Vijerija, ali nikada igrača na vrhuncu moći, kakav je Zlatan Ibrahimović.

Kako prenose italijanski mediji, Kaka bi od januara mogao na pozajmicu na "Meacu".

Posao bi bio sličan sa onim koji je Milan odradio sa Zlatanom, samo što bi Inter platio 24 miliona evra, što je mnogo manje od 68,5 koliko je Real izbrojao Milanu prošlog leta.

''Interisti'' će definisati svoju ponudu, pre nego što 3. novembra sednu za sto sa čelnicima iz Madrida. Tada naime Perez dolazi u Milano, na meč Lige Šampiona.

Špekuliše se i da je u trku uključen Čelsi, zbog Karla Anćelotija koji bi ponovo hteo da radi sa sjajnim Brazilcem. Ako Čelsi ponudi da otkupi Kakin ugovor, onda bi Inter verovatno ostao praznih šaka.

Poslednja izmena:
Ne budi tako siguran,ovo sto si postavio je izvuceno iz konteksta nije tako rekao Morati;)

A ti znaš baš kako je Morati rekao?!:mrgreen:

Priznaj da ti nije svejedno:per:

Pa, nije baš, al' ne verujem da će da pređe.:manikir:

Evo vest nesto se kuva,a Kaka jos nije nista demantovao,pa videcemo,ja licno bi voleo,jer Kaka i ovakav sjebann je bolji izbor od Muntarija,Motte i slicnih...

Mislim da od toga neće biti ništa, reče Kaka' da u Italiji može da igra samo u Milanu.
A i mislim da će radije da izabere Čelsi, jer je tamo i Anćeloti...mada ko zna...

Milan je spreman.:per:

Galliani: 'Balotelli u Milanu? Zašto da ne?!'

Adriano Galliani bi želeo Balotellija u Milanu.

Potpredsednik AC Milan-a Adriano Galliani rekao je kako bi jednog dana želeo da vrati Balotellija u Italiju. On je rekao:

"Balotelli u Milan? Zašto da ne?! Želeo bih da se Balotelli jednog dana priključi Milanu..." Balotellijev menadžer je Mino Raiola, koji je doveo Robinha i Ibru u Milan. " Ah, nisam znao," rekao je Galliani.

Ovaj 20-godišnjak je tokom letnjeg prelaznog roka prešao za £22 milliona u Manchester City, ali mnogi veruju u to kako će ovaj italijanski reprezentativac preći u Milan, klub za koji navija, pre ili kasnije.

Galliani je onda pričao o problemima, priznavši da je bila greška kupovina i prodaja Klaas-Jan Huntelaara, jer upravo je on postigao pet golova na dva poslednja odigrana meča za Holandiju.

"Huntelaar je postigao pet golova u dva odigrana meča, i pogrešili smo što smo ga prodali, ali mislim da je ipak najveća greška bila što smo ga kupili," rekao je Galliani.

"Drago mi je na podršci navijača, jer smo morali nekog da žrtvujemo. Takođe sam veoma zadovoljan igrom ostalim igrača Milana u svojim reprezentacijama."

Glavna tema ovih dana je to da li Milan može igrati sa sva četiri napadača u napadu (Robinho, Zlatan Ibrahimović, Alexandre Pato i Ronaldinho) ili ne. Galliani je to prepustio treneru Massimilianu Allegriju.

"Da li možemo da igramo sa četiri napadača? To nemojte mene da pitate, Allegri će odlučiti ko i koliko igrača će igrati u napadu."

Danas je bilo nekoliko špekulacija oko toga da Inter želi da angažuje Kaku. Galliani nije bio raspoložen da odgovori na to pitanje, rekavši: "Kaka u Interu? Bez komentara."

Neki izveštači kažu kako je Balotelli pevao himnu Milana i kako je rekao "Forza Milan!" pre nego što je otišao danas na operaciju. Na to, Galliani je rekao: "Ne želim o tome da pričam. Mogu samo da kažem da je istina da je Balotelli još od malih nogu navijač Milana. Poslao sam mu sms u kom sam mu poželeo sve najbolje oko njegove operacije i zato što je navijač Milana. On je dodao: "Predsednik Berlusconi je oduvek govorio kako ćemo dovoditi samo najbolje igrače koji će nas učiniti jačim. Nikada ne bi podržao drugačije transfere."

:per::per::per:

SQUID-To za Balotelija nije nista novo,to svi vec znamo...Isto kao i da Anceloti navijao za Inter;)

Ja se nadam da ce Kaka preci u Inter,bio bi dobro pojacanje...

Pa znam sta je Morati rekao,nigde nije rekao da je to nemoguce,e sad sto se tebi to ne svidja:per::D

To sta je Kaka rekao to zaboravi,rekao je da nikad nece iz Milana,pa je sad u Realu:D

A ko zna mozda i Anceloti predje u Inter jednog dana?Ipak je on nas navijac od malih nogu,taman da zameni Beniteza i plus da saradjuje opet sa Kakom:mrgreen:

Eto ili Maikon za Kaku?

Inter nastavlja da razrađuje strategiju za dovođenje Brazilca u svoje redove.

U italijanskoj štampi pojavili su se natpisi da se Florentinu Perezu nudi jedan od dva sjajna fudbalera u zamenu za ne baš isplativo pojačanje Reala.

Maikon je ovog leta silno želeo da pređe u Real, ali se milanski gigant odupreo ponudama kraljevskog kluba.

''Neroazuri'' očajnički žele Kaku u svojim redovima, dok Žoze Murinjo hoće napadača. Procenjuje se da Brazilac nije baš nasušna potreba evropskog šampiona, ali osveta Milanu je nešto zbog čega bi ga vredelo dovesti.

Razgovori su zakazani za 3. novembar, kada Real bude igrao protiv Milana u prrvoj fazi Lige šampiona. Po svemu sudeći Perez će teško ustupiti Brazilca, jer mnogo veruje u njega.

Eto: "Drugi trošili, mi i dalje najbolji"

Sjajni Kamerunac misli da Inter može biti uspešan ove sezone, iako nisu trošili novac na pojačanja.

Napadač Intera kaže da će njegov tim nastaviti sa uspesima u Seriji A, pored Milana, Rome i Juvea, koji su se značajno pojačali ovog leta.

''Svi govore o Milanu i Juventusu, jer su oni znatno pojačani, to je na papiru. Ali Inter već ima tim za pobede''

''Da bismo ponovili uspeh iz prošle sezone, moramo ozbiljno shvatiti svaku dolazeću utakmicu, i ne misliti previše unapred. U Italiji poštujem sve, ali se ne plašim nikoga! Uvek kažem da su Real i Barselona oni u koje treba gledati. Ali mi smo pokazali da je sve moguće, osvojili smo sve'', kaže samouvereno kamerunski as.

Na pitanje da odgovori na komentare Zlatana Ibrahimovića da je Pepe Gvardiola neprijatna osoba, Eto je rekao da to treba pitati Ibru i da ne zna problem između njih dvojice.

Upravo je Pep insistirao da Ibra zameni Kamerunca u Barseloni prošlog leta.

Eto ili Maikon za Kaku?

Inter nastavlja da razrađuje strategiju za dovođenje Brazilca u svoje redove.

U italijanskoj štampi pojavili su se natpisi da se Florentinu Perezu nudi jedan od dva sjajna fudbalera u zamenu za ne baš isplativo pojačanje Reala.

Maikon je ovog leta silno želeo da pređe u Real, ali se milanski gigant odupreo ponudama kraljevskog kluba.

''Neroazuri'' očajnički žele Kaku u svojim redovima, dok Žoze Murinjo hoće napadača. Procenjuje se da Brazilac nije baš nasušna potreba evropskog šampiona, ali osveta Milanu je nešto zbog čega bi ga vredelo dovesti.

Razgovori su zakazani za 3. novembar, kada Real bude igrao protiv Milana u prrvoj fazi Lige šampiona. Po svemu sudeći Perez će teško ustupiti Brazilca, jer mnogo veruje u njega.

Sa ovim se nikako ne slazem.Majkon mi je jedan od omiljenih igraca u Interu,Eto isto ima veliki kredit kod navijaca Intera,jedan od najzasluznijih za tripletu i LS...

Dakle ako je uslov da ova dva sjajna fudbalera i coveka odu iz Intera,da bi Kaka dosao onda je moj odgovor NE!!!

Jedino da ga dovedu za pare ili nikako,jel ovo je ne prihvatljivo.

Zanimljiva izjava Beniteza:)

Benitez: "Milan favorit? Isto kao što su bili u Istanbulu..."
benitez-velika18295020100720063348.jpg

Španac se samo nasmejao na tvrdnje italijanskih novinara da je Milan bolji od Intera.
Benitez kaže da su mu smešni italijanski novinari.

"Već sedam dana čitam kako je Milan mnogo bolji. Isto tako su pisali i pred finale 2005. sa Liverpulom. I bili su do poluvremena, pa svi znamo šta se desilo",aludira Rafa na jedan od najbolnijih poraza u istoriji "rosonera".

On kaže da mu nisu potrebna pojačanja.

"Zadovoljan sam timom, imam dobre igrače, videćemo hoće li biti potrebe da intervenišemo u januaru", kaže Španaca.

Kaka?

"Dobar igrač, ali ne bih o tome, zadovoljan sam svojim timom", dodao je Benitez.

Izbaci to NE!!!:mrgreen:

SQUID-To za Balotelija nije nista novo,to svi vec znamo...Isto kao i da Anceloti navijao za Inter;)

Ja se nadam da ce Kaka preci u Inter,bio bi dobro pojacanje...

Pa znam sta je Morati rekao,nigde nije rekao da je to nemoguce,e sad sto se tebi to ne svidja:per::D

To sta je Kaka rekao to zaboravi,rekao je da nikad nece iz Milana,pa je sad u Realu:D

A ko zna mozda i Anceloti predje u Inter jednog dana?Ipak je on nas navijac od malih nogu,taman da zameni Beniteza i plus da saradjuje opet sa Kakom:mrgreen:

Ko zna, nije nemoguće...
Al' nadam se da neće izneveriti navijače Milana, koji su ga obožavali dok je igrao u Milanu, a i kada je otišao, pa se vratio sa Realom na San Siro, evo kako je dočekan.
torcida-kaka-reu-1.jpg
Nadam se da to nije zaboravio.

Benitez: "Milan favorit? Isto kao što su bili u Istanbulu..."
benitez-velika18295020100720063348.jpg

Španac se samo nasmejao na tvrdnje italijanskih novinara da je Milan bolji od Intera.
Benitez kaže da su mu smešni italijanski novinari.

"Već sedam dana čitam kako je Milan mnogo bolji. Isto tako su pisali i pred finale 2005. sa Liverpulom. I bili su do poluvremena, pa svi znamo šta se desilo",aludira Rafa na jedan od najbolnijih poraza u istoriji "rosonera".

On kaže da mu nisu potrebna pojačanja.

"Zadovoljan sam timom, imam dobre igrače, videćemo hoće li biti potrebe da intervenišemo u januaru", kaže Španaca.

Kaka?

"Dobar igrač, ali ne bih o tome, zadovoljan sam svojim timom", dodao je Benitez.

Videćemo ko je bolji kada se susretnu Milan i Inter. Mi za sada bežimo 2 boda.:whistling::D
A što se tiče Istanbula, dobro on zna šta je bilo 2 godine kasnije.:per:

Izbaci to NE!!!:mrgreen:

Ko zna, nije nemoguće...
Al' nadam se da neće izneveriti navijače Milana, koji su ga obožavali dok je igrao u Milanu, a i kada je otišao, pa se vratio sa Realom na San Siro, evo kako je dočekan.
torcida-kaka-reu-1.jpg
Nadam se da to nije zaboravio.

Kaka ce doci u Inter dace dva gola Milanu i reci ce da njegovo srce kuca samo za Inter:lol: Zamisli ovakav scenario:D

Videćemo ko je bolji kada se susretnu Milan i Inter. Mi za sada bežimo 2 boda.:whistling::D
A što se tiče Istanbula, dobro on zna šta je bilo 2 godine kasnije.:per:

Zasad smo mi bolji jer smo vas u prethodna dva meca tukli i ukupna gol razlika je 6-0 u nasu korist;)

Mi smo sampioni Evrope,Italije i osvajaci kupa...Samo da te podsetim i prosle godine ste nam bezali dva boda posle prvog kola,pa se onda u drugom kolu igrao derbi,secam se da si tu najavljivao pobedu kad ono na kraju 0-4 za Inter:mrgreen:

Sto se tice Istanbula,to je vasa nocna mora i jedan od najbolnijih poraza:per: Nebitno sta je bilo dve godine kasnije jer mnogo vise boli onakav poraz kad vodis 3-0 i na kraju izgubis...

Zenga Ibri: "Kad si otišao, sve smo osvojili"
zenga21354020100911062848.jpg

Valter Zenga, legenda Intera kaže da je klub osvojio sve tek kada je Šveđanin otišao.
Zenga odgovara Ibrahimoviću posle njegovih tvrdji da je Milan bolji od Intera.

''Igrao je za za Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu i Milan, ali je uvek dobro igrao. Uvek je bio vrhunski profesionalac. Ali kada je otišao iz Intera, oni su osvojili sve'', kaže Zenga i dodaje da će jednoga dana voditi ''Neroazure'', jer je tu njegova kuća i tamo je proveo 22 godine života.

Trenutno radi u Saudi Arabiji, Al Narsu, a vreba šansu da se vrati u Evropu.

Odlično je vodio Kataniju, a onda je prihvatio ponudu Palerma i bio smenjen prošle sezone kada je bio 6. na tabeli.

Sa ovim se nikako ne slazem.Majkon mi je jedan od omiljenih igraca u Interu,Eto isto ima veliki kredit kod navijaca Intera,jedan od najzasluznijih za tripletu i LS...

Dakle ako je uslov da ova dva sjajna fudbalera i coveka odu iz Intera,da bi Kaka dosao onda je moj odgovor NE!!!

Jedino da ga dovedu za pare ili nikako,jel ovo je ne prihvatljivo.

I ja se ne bih složio sa tim da puste Maikona i Eta, jedino što ti kažeš za pare, jer sada ih imamo dosta, i zvučna pojačanja možemo plaćati u kešu, ne moramo puštati fudbalere koji su napravili onakav uspeh.

Inter kroz iglene uši

Šampion dobio Udineze sa 2:1, odlučio Eto posle penala. Očigledno da Inter nije u formi, ali se piše pobeda. Udineze, po običaju sam sebe pobedio na "Meaci".

Inter je poveo već na startu. Greška Handanovića nakon kornera, Lusio na pravom mestu, šampion vodi.

Činilo se tada da će bez većih problema domaćin stići do pobede, ali kako je poluvreme odmicalo gosti su dizali glavu.

Uspeli su da izjednače pogotkom Flora Floresa. Asistencija Di Natalea, Cezar nemoćan. Do kraja prvog dela, bolja igra "zebreta", ali nisu uspeli da potpuno preokrenu rezultat.

U drugom poluvremenu, Udineze ponovo ostavlja bolji utisak, ali onda prave penal, lopta je pogodila u ruku Anđelu, sudija Brigi je pokazao na penal, Eto iz drugog pokušaja uspeva da savlada Handanovića, nakon što je Slovenac odbio loptu.

Do kraja napadi Udinezea, Inter je pogodio stativu, na kraju težak trijumf, očigledno da se još nisu navikli na Beniteza, ali biće vremena za dobre igre, najvažniji su bodovi.

Back