FC INTER

Kaka ce doci u Inter dace dva gola Milanu i reci ce da njegovo srce kuca samo za Inter:lol: Zamisli ovakav scenario:D

Pu, pu, daleko bilo.:mrgreen:

Zasad smo mi bolji jer smo vas u prethodna dva meca tukli i ukupna gol razlika je 6-0 u nasu korist;)

Mi smo sampioni Evrope,Italije i osvajaci kupa...Samo da te podsetim i prosle godine ste nam bezali dva boda posle prvog kola,pa se onda u drugom kolu igrao derbi,secam se da si tu najavljivao pobedu kad ono na kraju 0-4 za Inter:mrgreen:

Sto se tice Istanbula,to je vasa nocna mora i jedan od najbolnijih poraza:per: Nebitno sta je bilo dve godine kasnije jer mnogo vise boli onakav poraz kad vodis 3-0 i na kraju izgubis...

Uvek ja najavljujem pobedu.:mrgreen:

Što se tiče Istanbula, ne znam kako su to mogli da dozvole...al' važno da je vraćeno...:D

Stanković: "I dalje smo gladni trofeja"

Deki predstavio svoju autobiografiju danas u emisiji Simone Venture i rekao da veruje u Benitezov Inter.
Stanković je rekao da Inter ima snage da ponovi prošlogodišnji uspeh.

"Jaki smo i to ćemo pokazati. Bitno je da se pobeđuje i kad se ne igra dobro. U ovom trenutku moramo samo da se priviknemo na metode rada Rafe Beniteza i sve će biti u redu", uveren je kapiten Srbije.

Nada se da neće bitri štrajka igrača.

"Verujem u kompromis. Tvrdoglavost nikom nije pomogla, pa bi najbolje bilo da se nađemo na pola puta", ocenio je Deki.

Benitez: "Milan favorit? Isto kao što su bili u Istanbulu..."
benitez-velika18295020100720063348.jpg

Španac se samo nasmejao na tvrdnje italijanskih novinara da je Milan bolji od Intera.
Benitez kaže da su mu smešni italijanski novinari.

"Već sedam dana čitam kako je Milan mnogo bolji. Isto tako su pisali i pred finale 2005. sa Liverpulom. I bili su do poluvremena, pa svi znamo šta se desilo",aludira Rafa na jedan od najbolnijih poraza u istoriji "rosonera".

On kaže da mu nisu potrebna pojačanja.

"Zadovoljan sam timom, imam dobre igrače, videćemo hoće li biti potrebe da intervenišemo u januaru", kaže Španaca.

Kaka?

"Dobar igrač, ali ne bih o tome, zadovoljan sam svojim timom", dodao je Benitez.

Pippo Rafi: "Ne sećaš se šta je bilo u Atini..."

http://3.***************/_OVg4o0PlvgE/TI-mmnFXBsI/AAAAAAAADBA/cVG_RVWNiqE/s1600/Boca%2BJuniors%2Bv%2BAC%2BMilan%2BFIFA%2BClub%2BWorld%2BCup%2B-8vbU6hHyYml.jpg

Legenda Rossonera, Filippo Inzaghi komentariše izjave Rafe Beniteza da je tim Milana bio favorit u Istanbulu.

Trener Intera osuo je paljbu po Rossonerima posle priče da su favoriti za Scudetto.

On je podsetio komšije na dramatičan povratak Liverpoola 2005. godine u finalu Luge šampiona na Ataturk stadionu u Istanbulu. Benitez je tada vodio Engleze, koji su preokrenuli 0:3 sa poluvremena i osvojili trofej u penal završnici.

Ali Inzaghi uzvraća udarac. On podseća Rafu da ne zaboravi poraz Liverpoola 2007. godineu Ligi šampiona od Milana, u Atini.

''Benitez se seća Istanbula, ali je zaboravio Atinu.Mislim da je sve ovo čudno zato što je još uvek sveže'', rekao je ''Super Pippo'' na komentare trenera najvećeg rivala.

UEFA Champions League
FC Twente 2 - 2 Inter Milan
Zanimljiva utakmica, očekivao sam laku pobedu, ali Tvente je dosta dobro odigrao, izgleda da nam se još nisu baš sve kockice složile, a bilo bi krajnje vreme da počnu da se slažu…Marigu treba malo smiriti, previše je temperamentan...
Kako je Zaneti dao roditeljsku onom dečku...:lol:

Pippo Rafi: "Ne sećaš se šta je bilo u Atini..."

http://3.***************/_OVg4o0PlvgE/TI-mmnFXBsI/AAAAAAAADBA/cVG_RVWNiqE/s1600/Boca%2BJuniors%2Bv%2BAC%2BMilan%2BFIFA%2BClub%2BWorld%2BCup%2B-8vbU6hHyYml.jpg

Legenda Rossonera, Filippo Inzaghi komentariše izjave Rafe Beniteza da je tim Milana bio favorit u Istanbulu.

Trener Intera osuo je paljbu po Rossonerima posle priče da su favoriti za Scudetto.

On je podsetio komšije na dramatičan povratak Liverpoola 2005. godine u finalu Luge šampiona na Ataturk stadionu u Istanbulu. Benitez je tada vodio Engleze, koji su preokrenuli 0:3 sa poluvremena i osvojili trofej u penal završnici.

Ali Inzaghi uzvraća udarac. On podseća Rafu da ne zaboravi poraz Liverpoola 2007. godineu Ligi šampiona od Milana, u Atini.

''Benitez se seća Istanbula, ali je zaboravio Atinu.Mislim da je sve ovo čudno zato što je još uvek sveže'', rekao je ''Super Pippo'' na komentare trenera najvećeg rivala.

Ma to je nebitno,jer ono mnogo vise boli;) A ti Squid nemoj bre ovde na nasoj temi da nam postavljas slike Milana sa trofejima da ja to ne bi poceo da radim na vasoj temi:per:
Tacno se vidi kako si namerno ubacio sliku:think::D

UEFA Champions League
FC Twente 2 - 2 Inter Milan
Zanimljiva utakmica, očekivao sam laku pobedu, ali Tvente je dosta dobro odigrao, izgleda da nam se još nisu baš sve kockice složile, a bilo bi krajnje vreme da počnu da se slažu…Marigu treba malo smiriti, previše je temperamentan...
Kako je Zaneti dao roditeljsku onom dečku...:lol:

Klasika samo odigrali,mi se uvek mucimo u Ligi sampiona,ali polako docice sve na svoje mesto:D

Samo nek pobedjuju kuci i u gostima remiji i ok je ce biti:)

Klasika samo odigrali,mi se uvek mucimo u Ligi sampiona,ali polako docice sve na svoje mesto:D

Samo nek pobedjuju kuci i u gostima remiji i ok je ce biti:)

Dobar je ovo rezultat, mi smo sasvim solidno odigrali, nego Tvente se baš razigrao...
Ni kada smo osvojili Ligu Šampiona nismo baš furiozno krenuli, tako da se slažem sa tobom da će vremenom sve doći na svoje mesto...
band1.gif

Seljački potez, jer to je uradio ako se ne varam jer Tvente nije izbacio loptu kad je Pandev ležao ...

Kukao je zbog toga što Tvente nije izbacio loptu, a pola minuta pre toga Kambijaso se ne obazire na to što Pandev leži ...

Da, Pandev je ležao, a akciju je nastavio ako se ne varam De Jong, nije to bio neki udarac, više onako kao ćuška, Zaneti je to verovatno uradio zato što zna da ima veliki kredit i autoritet, ni taj iz Tventea se nije preterano bunio...verovatno to Zaneti ne bi ni uradio da je u pitanju neki stariji fudbaler ili neki koji je kavgadžija...Potez može na razne načine da se okarakteriše, al' mislim da je to više bilo u afektu...pošto Zaneti nije baš sklon takvom ponašanju...

Nije toliko seljački zbog te ćuške, nego jer im nije smetalo kad je Kambijaso nastavio akciju, a Pandev već uveliko ležao ... Čim je Kambijaso izgubio loptu odjednom su svi počeli da govore kako treba biti fer i izbaciti loptu ...

De Jong je nastavio, ali je izgubio loptu, pa je Kambijaso ili Snajder, ne znam tačno, i onda su oni izgubili pa tek onda ovi reagovali na izbacivanje lopte ...

Čovek u kopačkama koga svi poštuju

00035334.jpg

On je živa legenda Intera i argentinskog fudbala. Za njega su se do sada mogle čuti samo reči hvale. Naravno, reč je o čuvenom Argentincu, kapitenu milanskog Intera, Havijeru Zanetiju.

Havijer Adelmar Zaneti je rođen 10. avgusta 1973. godine u Buenos Airesu. Kapiten je milanskog Intera više od deset godina, a njegov član preko 15 godina. U najranijim danima fudbalske karijere zaradio je nadimak „Pupi", dok je prilikom dolaska u Italiju dobio nadimak "Il Tratore" (traktor) zbog njegove snage i mogućnosti probijanja kroz protivničke odbrane.

Od 1999. godine nosi i nadimak „Il Capitano" (kapiten). Takođe je poznat zbog svog humanitarnog rada pošto je od strane FIFA-e imenovan za ambasadora te organizacije u Argentini.

Zanetijev prvi klub bio je Atletiko Taleres, drugoligaški klub sa juga Argentine. Zbog svojih odličnih partija vrlo brzo je privukao pažnju Independientea, ali tu ponudu je Atletiko odbio da bi ga tokom leta 1993. godine prodao Banfildu, koji je tada izborio nastup u prvoj ligi.

Za Banfild je debitovao u oktobru 1993.godine u derbiju protiv River Plate. Svoj prvi pogodak za ovaj klub postigao je samo dve nedelje nakon toga na utakmici protiv Njuel´s Old Bojsa koja je okončana rezultatom 1:1. Iste sezone Zaneti je bio najbolji igrač lige, odličan u odbrani i itekako aktivan u napadu, pa je dobio i poziv za reprezentaciju Argentine. Na kraju sezone su ga hteli River Plata i Boka Juniors, međutim, on je odlučio da ostane u Banfildu još jednu sezonu, pre nego što je prešao u Inter 1995. godine. Upravo ova godina označava početak vladavine Masima Moratija na čelu Intera. Havijer Zaneti je prvi igrač koga je Morati doveo u svoj klub.

Zaneti je debitovao u dresu "nero-azura" 27. avgusta 1995. godine u na meču Serije A protiv Vićence. Argentinac je gotovo uvek bio među najboljim igračima, na svakoj utakmici, već od njegovog samog početka u Interu. Njegova snaga i borbenost, kao i privrženost klubu je retka u današnjem fudbalu. Zbog toga se Zaneti toliko dugo zadržao u lombardijskoj metropoli, a 1999. godine je dobio najveću čast koju stranac može da dobije u Interu, postao je kapiten.

U dosadašnjoj karijeri Zaneti je sa Interom osvojio čak 14 trofeja: Kup UEFA 1998. godine, italijanski kup 2005., 2006. i 2010. , Superkup Italije 2005., 2006., 2008. i 2010. i pet skudeta (2005./06., 2006./07., 2007./08, 2009/09. , 2009/10)., i Ligu šampiona 2009/10. Tokom 2010. godine, Zeneti je postao prvi kapiten jednog italijsnkog kluba koji je osvojio italijansko prvenstvo, Kup Italije i Ligu šampiona.

Fudbalski i ljudski kvaliteti Zanetija su doveli do toga da je danas jedan od najomiljenijih igrača na svetu, ne samo među navijačima Intera, nego među svim ljubiteljima fudbala širom planete. Uostalom, nasledio je kapitensku traku od legendarnog Đuzepea Bergomija. Do sada Zaneti je za Inter odigrao preko 700 zvaničnih mečeva za "nero-azure" i tako zauzeo drugo mesto iza Bergomija u dosadašnjoj klupskoj istoriji. Za fanove Intera, Zaneti spada među 10 najboljih igrača svih vremena.

Za reprezentaciju Argentine za koju nastupa od 1994. godine upisao je 137 mečeva uz pet postignutih golova. Interesantno je da se doskorašnji selektor Dijego Maradona odrekao njegovih usluga tako da Zanetija nismo videli na nedavno okončanom Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Međutim, novi selektor "gaučosa" Sehio Batista prvo što je uradio na kormilu nacionalnog tima, bio je povratak u sastav Havijera Zanetija i Estabana Kambijasa.

- Nisam očekivao poziv, ali naravno da ću se odazivati - rekao je Zaneti, inače rekorder u nastupima za argentinski nacionalni tim.

Zaneti je 22.maja u finalu Lige šampiona u Madridu upisao čak 700-ti nastup u dresu Intera. Njegova priča i dalje traje...

Maikon zadovoljan bodom

Defanzivac ''neroazura'' smatra da je remi protiv Tventea prihvatljiv rezultat na startu LŠ. Srećan jer je ostao u Interu.

Inter je sinoć odigrao 2:2 sa Tventeom, na otvaranju Lige šampiona.

''Zadovoljan sam kako sam igrao, iako nisam na vrhuncu fizičke spreme. Oporavljam se dobro. Tim je odigrao odlično na rezultat sinoć. Golove koje smo primili bili su iz prekida'', komentariše sjajni Brazilac meč protiv Holanđana.

''Presrećan sam jer sam ostao u Interu. Prošle sezone osvojili smo sve i ''počastvovan'' sam što to možemo ponovo, jer tim nije pretrpeo značajne promene'', zaključuje Daglas Maikon, možda najbolji desni bek na svetu.

Teža povreda Pandeva

Napadač Intera, Goran Pandev ozbiljnije je povređen tokom utakmice Lige šampiona sa Tventeom, u Enšedeu.

- Pandev je povredio koleno i narednih dana ćemo znati koliko je povreda ozbiljna i koliko će odsustvovati sa terena - rekao je trener "nero azura" Rafael Benitez za Sky Italia.

Povreda Makedonca će predstavljati veliki problem za Inter, jer je Mario Baloteli prodat Mančester sitiju, a kao klasične napadače Benitez ima još Samuela Etoa i Dijega Milita. Inter i Tvente su odigrali nerešeno, 2:2.

Murinjo: Mnogo volim Inter da bih vodio Milan
v182978p0.jpg

Posle, reklo bi se rutinske pobede Reala nad Ajaksom u prvom kolu Lige šampiona (2:0), španski novinari pitali su Žozea Murinja da li bi u budućnosti i on mogao da ujede navijače Intera za srce i postane trener Milana.

Slično je ovog leta uradio Zlatan Ibrahimović, koji je na debiju u crveno-crnom dresu u Ligi šampiona, postigao dva gola.

"Posle Ibrahmovića, da li bih i ja mogao u Milan? Bilo bi to komplikovano, ja volim Inter i previše", rekao je Murinjo.

"U fudbalu je istina da nikada ne treba reći nikad, ali ja sam bio Milanom protivnik u prošlosti, iako sa velikim poštovanjem", dodao je Murinjo, koji je prošle sezone sa Interom osvojio sve što se moglo.

"Mnogo volim Inter da bih uopšte razmišljao da bi tako nešto moglo da se dogodi", nadovezao se Murinjo, kojeg iz Fudbalskog saveza Portugala mole da dođe i bude selektor jednu, dve utakmice, kako bi reprezentacija prevazišla mizeran startu kvalifikacijama za EURO 2012, nakon što je Karloš Keiroš dobio otkaz.

• Podržavam
Reactions: Gax
v182978p0.jpg

Posle, reklo bi se rutinske pobede Reala nad Ajaksom u prvom kolu Lige šampiona (2:0), španski novinari pitali su Žozea Murinja da li bi u budućnosti i on mogao da ujede navijače Intera za srce i postane trener Milana.

Slično je ovog leta uradio Zlatan Ibrahimović, koji je na debiju u crveno-crnom dresu u Ligi šampiona, postigao dva gola.

"Posle Ibrahmovića, da li bih i ja mogao u Milan? Bilo bi to komplikovano, ja volim Inter i previše", rekao je Murinjo.

"U fudbalu je istina da nikada ne treba reći nikad, ali ja sam bio Milanom protivnik u prošlosti, iako sa velikim poštovanjem", dodao je Murinjo, koji je prošle sezone sa Interom osvojio sve što se moglo.

"Mnogo volim Inter da bih uopšte razmišljao da bi tako nešto moglo da se dogodi", nadovezao se Murinjo, kojeg iz Fudbalskog saveza Portugala mole da dođe i bude selektor jednu, dve utakmice, kako bi reprezentacija prevazišla mizeran startu kvalifikacijama za EURO 2012, nakon što je Karloš Keiroš dobio otkaz.

:worth::super::klap:

Ma to je nebitno,jer ono mnogo vise boli;) A ti Squid nemoj bre ovde na nasoj temi da nam postavljas slike Milana sa trofejima da ja to ne bi poceo da radim na vasoj temi:per:
Tacno se vidi kako si namerno ubacio sliku:think::D

Al' važno da je vraćeno, mi smo se poslednji radovali.:per:
Ma slučajno sam, tako sam našao sa slikom, pa rek'o da i sliku stavim.:whistling:
Nemate vi trofeja koliko mi imamo.:per:

:mrgreen:

v182978p0.jpg

Ko je njega i spominjao kao trenera Milana, jer se on to nameće?!:per:

P.S. Ne treba nam, imamo mi Alegrija.:whistling:

Squid mi nemamo trofeja koliko vi imate?Cek,cek sekund:D

Scudetto-Inter 18,Milan 17
Liga sampiona Milan 7,Inter 3
Kup Italije-Inter 6,Milan 5

Dakle vi jeste uspesniji u Evropi,ali mi smo u Italiji bolji;)

Sto se tice Murinja,ako procitas tekst koji sam ja postavio,mozes videti da su ga spanski novinari pitali da li bi presao u Milan kao sto je Ibra to uradio.

Hahaha on se nikom ne namece,njega svi traze,ali ga nikad necete imati,jer je on interista i njegovo srce je crno-plavo:super:

A samo vi gurajte sa Alegrijem,da vidim sta cete uraditi,stavljanje njega u isti kos sa Murinjom je greh...:lol:

Čovek u kopačkama koga svi poštuju

00035334.jpg

On je živa legenda Intera i argentinskog fudbala. Za njega su se do sada mogle čuti samo reči hvale. Naravno, reč je o čuvenom Argentincu, kapitenu milanskog Intera, Havijeru Zanetiju.

Havijer Adelmar Zaneti je rođen 10. avgusta 1973. godine u Buenos Airesu. Kapiten je milanskog Intera više od deset godina, a njegov član preko 15 godina. U najranijim danima fudbalske karijere zaradio je nadimak „Pupi", dok je prilikom dolaska u Italiju dobio nadimak "Il Tratore" (traktor) zbog njegove snage i mogućnosti probijanja kroz protivničke odbrane.

Od 1999. godine nosi i nadimak „Il Capitano" (kapiten). Takođe je poznat zbog svog humanitarnog rada pošto je od strane FIFA-e imenovan za ambasadora te organizacije u Argentini.

Zanetijev prvi klub bio je Atletiko Taleres, drugoligaški klub sa juga Argentine. Zbog svojih odličnih partija vrlo brzo je privukao pažnju Independientea, ali tu ponudu je Atletiko odbio da bi ga tokom leta 1993. godine prodao Banfildu, koji je tada izborio nastup u prvoj ligi.

Za Banfild je debitovao u oktobru 1993.godine u derbiju protiv River Plate. Svoj prvi pogodak za ovaj klub postigao je samo dve nedelje nakon toga na utakmici protiv Njuel´s Old Bojsa koja je okončana rezultatom 1:1. Iste sezone Zaneti je bio najbolji igrač lige, odličan u odbrani i itekako aktivan u napadu, pa je dobio i poziv za reprezentaciju Argentine. Na kraju sezone su ga hteli River Plata i Boka Juniors, međutim, on je odlučio da ostane u Banfildu još jednu sezonu, pre nego što je prešao u Inter 1995. godine. Upravo ova godina označava početak vladavine Masima Moratija na čelu Intera. Havijer Zaneti je prvi igrač koga je Morati doveo u svoj klub.

Zaneti je debitovao u dresu "nero-azura" 27. avgusta 1995. godine u na meču Serije A protiv Vićence. Argentinac je gotovo uvek bio među najboljim igračima, na svakoj utakmici, već od njegovog samog početka u Interu. Njegova snaga i borbenost, kao i privrženost klubu je retka u današnjem fudbalu. Zbog toga se Zaneti toliko dugo zadržao u lombardijskoj metropoli, a 1999. godine je dobio najveću čast koju stranac može da dobije u Interu, postao je kapiten.

U dosadašnjoj karijeri Zaneti je sa Interom osvojio čak 14 trofeja: Kup UEFA 1998. godine, italijanski kup 2005., 2006. i 2010. , Superkup Italije 2005., 2006., 2008. i 2010. i pet skudeta (2005./06., 2006./07., 2007./08, 2009/09. , 2009/10)., i Ligu šampiona 2009/10. Tokom 2010. godine, Zeneti je postao prvi kapiten jednog italijsnkog kluba koji je osvojio italijansko prvenstvo, Kup Italije i Ligu šampiona.

Fudbalski i ljudski kvaliteti Zanetija su doveli do toga da je danas jedan od najomiljenijih igrača na svetu, ne samo među navijačima Intera, nego među svim ljubiteljima fudbala širom planete. Uostalom, nasledio je kapitensku traku od legendarnog Đuzepea Bergomija. Do sada Zaneti je za Inter odigrao preko 700 zvaničnih mečeva za "nero-azure" i tako zauzeo drugo mesto iza Bergomija u dosadašnjoj klupskoj istoriji. Za fanove Intera, Zaneti spada među 10 najboljih igrača svih vremena.

Za reprezentaciju Argentine za koju nastupa od 1994. godine upisao je 137 mečeva uz pet postignutih golova. Interesantno je da se doskorašnji selektor Dijego Maradona odrekao njegovih usluga tako da Zanetija nismo videli na nedavno okončanom Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Međutim, novi selektor "gaučosa" Sehio Batista prvo što je uradio na kormilu nacionalnog tima, bio je povratak u sastav Havijera Zanetija i Estabana Kambijasa.

- Nisam očekivao poziv, ali naravno da ću se odazivati - rekao je Zaneti, inače rekorder u nastupima za argentinski nacionalni tim.

Zaneti je 22.maja u finalu Lige šampiona u Madridu upisao čak 700-ti nastup u dresu Intera. Njegova priča i dalje traje...

LEGENDA ZA SVA VREMENA:worth::worth::worth:
632k.jpg

Kaka na kredit?
kaka17353020100702120539.jpg

Inter sve bliži odluci da kupi Brazilca. Pre nego što izbroje novac, žele da budu sigurni da Kaka nije povređen.
Postoje određeni uslovi da Brazilac dođe na ''Meacu''.

Moraće da uzmu kredit u janaru. Kaka če doći prvo na pozajmicu, do kraja godine, a zatim su ''neroazuri'' obavezni da ga kupe u ratama na godišnjoj osnovi.

Međutim, mora da se garantuje da će ovaj igrač biti zdrav i potpuno spreman, bez povrede.

To je razumljiva opreznost, jer je Milan prodao Kaku Realu, dok je bio povređen.

Najbolji prijatelj i poslovni partner Moratija, Marko Tronketi Provera rekao je da je taj transfer realan.

''Voleo bi da vidim Kaku u dresu Intera'', kratko i jasno naglasio je glavni sponzor Intera i vlasnik "Pirelija".

Pretpostavlja se da je Kakina cena prepolovljena nakon loše sezone i čestih povreda.

Ako dodje Kaka i ako bude zdrav,bice paklen tandem on i Snajder na sredini :)

Stanković: "Neću u Zvezdu, želim da karijeru završim u Interu"
stankovic18735020100730060024.jpg

Kapiten Srbije kaže da će igrati do 2014. i da tada želi da završi karijeru.
Stanković svoju odluku pravda time što ne želi da bude sebičan.

"Imam porodicu i moram njima da se posvetim. Ostaću u Italiji, gde moji sinovi idu u školu, nemam planove da se vraćam u Zvezdu da odigram oproštajnu sezonu", rekao je Stanković.

On dodaje da neće promeniti mišljenje ni ako mu Inter ponudi novi ugovor.

"Iskreno, nikad se ne zna, moja želja je da završim karijeru u Interu, ali mislim da neću igrati posle 2014. godine. Dosta je bilo", poručio je Deki.

Inter oslabljen na Siciliji

Inter će nove bodove u Seriji A tražiti u nedelju protiv Palerma, na Siciliji, tradicionalno negostoljubivom gostovanju, ne samo kada su u pitanju "nero-azuri". Ekipa trenera Delio Rosija više od godinu dana nije poražena na svom bunjištu, tačnije na 29 utakmica, i nema sumnje da goste iz Milana iz tog razloga očekuje težak zadatak, ali možda i više zbog činjenice da Vesli Snajder neće igrati na toj utakmici.

Holanđanina muči povreda stopala, pa je Rafa Benitez odlučio da ga počtedi napora na Siciliji. Snajder je bio strelac protiv Tventea u Ligi šampiona, drugom gostovanju ove sezone gde Inter nije zabeležio pobedu. Prethodno, i Bolonja je, u prvom kolu Serije A, uspela da "izvuče" bod protiv petostrukog uzastopnog šampiona Italije.

Dobra vest za Beniteza je brz oporavak Gorana Pandeva, koji se, ipak, nije teže povredio, pa će na Siciliji konkurisati za mesto u timu.

Inter je u prošlom kolu, protiv Udinezea, pobedio rezultatom 2:1.

Eto: ''Mesi ubeđivao Gvardiolu da me ne tera iz kluba''

Napadač Intera tvrdi da se Leo Mesi protivio odluci trenera da ga zameni Ibrahimovićem. Kamerunac tvrdi da pre njega Barsa sa Ronaldinjom nije osvojila ništa.

Dvatesetdevetogodišnji Samjuel Eto, koji je stigao u Inter na leto 2009. godine, kao deo posla u kome je Ibra otišao u Kataloniju, kaže da je i Gvardioli sigurno jasno koliko je pogrešio.

On je demantovao navode bivšeg trenera da je bio ključan faktor remećenja mira u svlačionici, a kada je trener odlučio da ne računa na njega, Leo Mesi mu je pružio podršku.

''Igrao sam sa mnogo velikih igrača, Ronaldinjo, Mesi...Kada je Ronaldinjo došao, ništa nismo osvojili. A kada sam ja stigao, sve. Kada me je Gvardiola terao iz kluba, Mesi mu je rekao da može da otera svakoga, ali ne Samjuela. Pitajte moje trenere da li sam veliki profesionalac. Uvek sam bio uzor za disciplinu, uvek rigorozan i profesionalan'', kaže Eto, koji je iste trofeje kao i sa Barselonom osvojio odmah po dolasku u Inter.

Palermo 1 - 2 Inter Milan
band1.gif

Najbolja utakmica Intera od ove tri koje smo odigrali ove sezone u kalcu:)Odlicna napadacka igra,iako smo primili gol,nastavili smo da uraganski napadamo i nagrada je stigla!!!

Treba napomenuti odlicne partije Etoa i Stankovica,Eto je bio dvostruki strelac,a Deki je bio konstantna opasnost za gol Palerma i kakvu je asistenciju imao,kad je odigrao dupli pas sa Majkonom i onda asistirao Etou za 1-2:worth:

A surovi kamerunac igra odlicno i sve pretvara u golove,trenutno igrac koji je u najboljoj formi od svih u Interu...

Jos neke stvari vezane za ovaj mec su da Snajder nije igrao a ipak smo odneli bodove sa teskog gostovanja,plus se konacno vratio Santon,koji je dobio priliku u drugom poluvremenu...

Jedino lose je ocajna forma Milita,koji bukvalno ne moze da se prepozna od prosle sezone,ussrao je par dobrih sansi,ali nasem majstoru niko ne zamera on ce proraditi kad tad,a onda ce biti spasavaj se ko moze:D

Do tada ce fenomenalni Eto da nadoknadjuje slabu formu sjajnog argentinca;)

Idemo dalje,FORZA INTER!!!

Back