FC Barcelona

Predratne mi nisu prioritet, mada se mogu naci ako se nadljudski potrudis ...

Primarni cilj mi je da imam sve od 1954-e (moram zbog madjarske lake konjice), pa do ovog poslednjeg ...

Za one predratne mogu da pocnem da razmisljam tek kad skupim sve ove ...

A 1950? Preporučio bih ti. Ako ništa drugo, ono zbog čuvene brazilske trojke Ademir - Žair - Zizinjo. Radi se o strašnim igračima koji su imali tu nesreću da na prepunoj Marakani u finalu izgube od Skiafinovog Urugvaja. Kako kasnije reče Žair - ''Ovaj poraz će me pratiti do kraja života''. I tako i bi. Njih trojica su praktično potisnuta u istoriji brazilskog fudbala zbog tog poraza.

Poslednja izmena:
A 1950? Preporučio bih ti. Ako ništa drugo, ono zbog čuvene brazilske trojke Ademir - Žair - Zizinjo. Radi se o strašnim igračima koji su imali tu nesreću da na prepunoj Marakani u finalu izgube od Skiafinovog Urugvaja. Kako kasnije reče Žair - ''Ovaj poraz će me pratiti do kraja života''. I tako i bi. Njih trojica su praktično potisnuti u istoriji brazilskog fudbala zbog tog poraza.
Gle, voleo bih sve da imam, ali mislim da mi je najlakse da krenem od 54-e i madjarske revolucije ... Dosta vremena bi izgubio, i zato prvo gledam da ponabljavam sve ovo ...

Inace, ta 50-a je razlog zasto se danas divimo Peleu ... U dokumentarcu nekom koji imam (ima ga u Knezu za 200 dindzi), Pele to prvenstvo navodi kao razlog zbog kog je krenuo da igra fudbal ... Elem, bio je desetogodisnjag i cale mu je plakao zbog tog poraza Brazila koji niko nije ocekivao ... Pele nije razumeo zasto mu cale place, i kad je cuo da je to zbog poraza Brazila, mali Pele mu je obecao da ce doneti tati taj pehar ...

I doneo ga majstor 3x, a da je bilo pravde doneo bi onaj engleski ...

Poslednja izmena:
Mnogo linkova je za download je pobrisano na soccerpulse.com. Milim pre svega na utakmice svetskog prvenstva i kupa sampiona. sa ftbz-om je slicna prica.
Ova dva ostala sajta nisam pregledavao i hvala ti za adrese.

Ja sam pre bio registrovan i skinuo par tekmi, a ispao budala i ove druge ostavio za kasnije ... Tad sam imao milion naloga na milion mejlova, i sve se to izbrisalo i pozaboravljalo ...

Nisam ni znao da ne primaju registracije vise ...

U kom su formatu? Je l' RMVB? RMVB je format koji malo zauzima, pa se i brzo skida, a slika je gotovo po pravilu odlična.

Ukoliko nisu RMVB, reći ću ti vremenom koja mi tekma treba, pošto već imam neke linkove do nekih utakmica, ali su sve AVI, pa kad ih poskidam, ako mi zafali koja, obratiću ti se.

dani alves=milivoje cirkovic
znaci to ja taj stil igre istrci sprint 50 metara i onda centrira a lopta pogodi sedmi red tribina sa druge strane
samo je u 93 minutu pogodio kazneni i barsa je dala go

dani alves=milivoje cirkovic
znaci to ja taj stil igre istrci sprint 50 metara i onda centrira a lopta pogodi sedmi red tribina sa druge strane
samo je u 93 minutu pogodio kazneni i barsa je dala go

Hahaha! Jeste. Jes da je Alves vrhunski igrac, ali stvarno ponekad podseca na Milivoja!
Ljudi, jeste li primetili kako je Silvinjo prilikom radovanja pokazivao Gvardioli kako treba da izvrsi izmenu i ukrade koji minut! Gvardiola mislim da ima potencijala, ali je toliko zelen za ovakve utakmice.... Jako losa taktika, rusenje onakvog veznog reda, ne snalazenje itd.
Ja bih mu zamerio jos jednu stvar: igraci kao sto su Eto se ne menjaju cesto u toku utakmice. A on ga gotovo stalno menja kad ne da gol. Dokaz da gresi je to sto je apsolutno bez razloga u prvom mecu ubacio Krkica (koji po mom misljenju veze nema sa svetskim fudbalom - slab u duelu ,beskorisan u skoku itd.) koji je promasio onakvu sansu. To bio Eto dao bez problema.

Ауууууууу .. па очекивао сам данас пљувачину ове екипе са Челсијеве теме што су последњих дана затрпавали ову тему, кад оно ништа
439.gif

Opet su na mufte dosli do finala kao i 2006. Jedina razlika je sto su onda svi protivnici od osmine finala do finala bili pokradeni pomalo a sad je samo jedan protivnik pokraden ali DEBELO. Al ajde, i zasluzili su jer stvarno igraju leprsavo i bar necu opet da gledam dva engleza u finalu. Zao mi je jedino zbog Ivanovica i zbog Hidinka jer ga smatram najboljim trenerom na svetu.

Ауууууууу .. па очекивао сам данас пљувачину ове екипе са Челсијеве теме што су последњих дана затрпавали ову тему, кад оно ништа
439.gif

Nema sta da se kaze, UEFA-i nije u interesu da dva engleska kluba (i to ponovo dva ista) budu dve godine zaredom u finalu, jer to "nije dobro za fudbal"... Treba postaviti pitanje zasto je Rosetti sudio Arsenal - Man Utd a ne Chelsea - Barcelona. UEFA je postavila prosecnog sudiju za najvazniji fudbalski mec decenije. Zapitajte se gospodo, ko je stvarno bio bolji i ko je zasluzio da prodje

Najvazniji fudbalski mec decenije mozda za celsi... najvazniji pravi odigrali su Liverpool i Milan kao reprizu cudesnog finala u Istanbulu i zbog jos jednog koraka blize Realu,ko god da je pobedio

Barsa je svoje za ovu deceniju odigrala 2006. a ovo Rimsko bice jos vece jer je Mancester veci klub od Arsenala

U svakom slucaju,voleo bih da sledeca ''kupljena'' utakmica bude malo lezernija,moze neki penal ili tako nesto posto ne volim da cekam potez genija do par sekundi pred kraj

2quj860.jpg

I definitivno najvaznija utakmica... ne uzimajuci u obzir samo kvalitet ekipa nego i medjusobnu netrepeljivost... znalo se da ce biti kontroverzna utakmica sa puno teskih situacija za sudiju... sta reci osim sramota za UEFA-u

ee nema tu nikakve sramote braco za UEFu,znate zasto?zato sto niko ne zeli da se ponovi isto finale kao prosle god.,..Celzijeva igra se praktikuje ovako: daj gol ako te usere i onda svi u odbranu praviti bunker..Barsa igra napadacki i to se isplatilo..svaka cast!nadam se da ce Barsa se sastati sa Liverpulom da odmerimo snage

Инијеста - Барсин херој !
шта рећи јуче до 93. минута без шансе за гол,
...најлошија партија,
Алвеш као потплаћен, центаршутеви право у публику,
Гвардиола без плана,
Дрогба - падао као стрељан у првим линијама фронта чим се приближи пеналу
одбрана тврда
Челзи после датог гола врло јак , и опасан из контри, али се бранио и са 10 играча, није успео да реши све раније
и тако цео меч, и онда задњи напад и БУМ, лудница,
190 тешких минута и 1 тренутак за памћење :klap::klap::klap:
јесте провалили Пикеа у нападу ? :D

ee nema tu nikakve sramote braco za UEFu,znate zasto?zato sto niko ne zeli da se ponovi isto finale kao prosle god.,..Celzijeva igra se praktikuje ovako: daj gol ako te usere i onda svi u odbranu praviti bunker..Barsa igra napadacki i to se isplatilo..svaka cast!nadam se da ce Barsa se sastati sa Liverpulom da odmerimo snage

kako da se sretnete kada je liverpul krs tim!!!

mislio sam na faul nad Drogbom u prvom i ruku Pikea u drugom poluvremenu
Alvesov faul je poceo van kaznenog, a bilo je jos nekih odluka pored crvenog koje su bile lose
sve u svemu, sudija zasro mec
слажем се за судију само да додам , Дрогба је највећи глумац кога сам гледао још од Чарли Чаплина!
да је усресредио сву енергију коју има на меч и свој тим, а не на судију и пенале, решио би много раније , а морао је, 2 пута излази сам на 3 метра пред Валдеса,
сваки пад и реакција су били патетични и то 5 метра после најмањег контакта
Судија није свирао руку Пикеа, и ту је оштећен Челзи :thumbdown:, али Дрогби да не да жути бар једном за оно ваљање то је срамота :thumbdown:

Video sve govori:

1. situacija: Sve je jasno, faul u sesnaestercu
2. situacija: Povlacenje za dres, guranje sa ledja
3. situacija: Danas citam, Pike priznaje da je igrao rukom. Pa sto nisi priznao na utakmici?
4. situacija: Ruka je u neprirodnom polozaju

Ko ovo moze da ospori svaka mu cast. UEFA se stalno nesto proserava fair-play, ovo ono, i onda urade nesto ovako. Cist bezobrazluk. Finale necu ni gledati - verovatno je i ono namesteno

Back