FC Barcelona

Lea sam postovao uvek,kao sto ga postuje i svako ko voli fudbal... takodje,jako volim Bojana i Eto'a (Deko i Djovani su zavrsena prica)

argentinski carobnjak me kupio prosle godine kada je nakon prelepih golova proslavljao Ronaldinjovom kombinacijom palac-mali prst i jasno rukama pokazivao broj 10... i to u trenutcima najvece Brazilceve krize i odsustva sa terena

takodje,potpuno sam ubedjen da ce klubu iz Katalonije dati jos mnogo razloga da ga jos jace obozavaju,da ce zauvek biti u nasem timu i kada zavrsi karijeru biti jedan od najvecih igraca Barse svih vremena

Lea sam postovao uvek,kao sto ga postuje i svako ko voli fudbal... takodje,jako volim Bojana i Eto'a (Deko i Djovani su zavrsena prica)

argentinski carobnjak me kupio prosle godine kada je nakon prelepih golova proslavljao Ronaldinjovom kombinacijom palac-mali prst i jasno rukama pokazivao broj 10... i to u trenutcima najvece Brazilceve krize i odsustva sa terena

takodje,potpuno sam ubedjen da ce klubu iz Katalonije dati jos mnogo razloga da ga jos jace obozavaju,da ce zauvek biti u nasem timu i kada zavrsi karijeru biti jedan od najvecih igraca Barse svih vremena
Imace najzescu mogucu konkurenciju, ali ja mislim da ce postati najveci, a ne 'jedan od' ...

Evo jos jednog zanimljivog dokaza, pored ona dva legendarna gola i gotovo istovetnog nacina igre, da je Messi jedini legitimni naslednik Maradone, i jedini koji ima potencijala da ga prestigne ... Samo da izbegne neke teze povrede i iskoristice u potpunosti taj potencijal ... Ja odavno ne videh igraca koji je sa tako malo godina dao toliko briljantnih golova, i imao mali milion genijalnih poteza i osvojio glavne trofeje ...

Maradona
maradona.jpg

Messi
n1211126660.jpg

Barselona ubedljivo ima najlaksu grupu u LS
Grupa C
1.Barselona
2.Sporting Lisabon
3.Saktjor
4.Bazel

dok Atl.Madrid ima najtezu grupu od Spanskih predstavnika
Grupa D
1.Atl.Madrid
2.Liverpul
3.Olimpik Marsej
4.PSV

Viljereal ima dosta dobre sanse da prodje dalje
Grupa F
1.Man.Un
2.Viljereal
3.Seltik
4.Alborg

Real Madrid ima dosta zanimljivu grupu
Grupa H
1.Real Madrid
2.Juventus
3.Zenit
4.bate borisov

auuu'
tolika pojacanja i da izgubi Barsa u prvom kolu,i to od drugoligasa koji je tek usao u Primeru!
napadala Barselona ali neuspesno,precka Eto'a(vise sreca) i Mesijeva stativa iz slobodnog udarca u 90m
tek je krenulo prvenstvo tako da ima dosta vremena za ispravljanje katalonci,najvise mogu da zaostaju tri boda za sada

ne ne,ovo definitivno nije dovoljno za te klubove!! ne bi samo valjalo da Gvardiolu odmah stave na tanak led (i ne verujem da hoce) jer mu ne treba jos veci pritisak. siguran sam da jako voli Barsu i da ce uciniti sve da rezultati ove godine budu bolji.

Boga mi, sa ovakvom igrom, Barsa nema sta da trazi protiv jacih timova... I kakva je ono taktika na pocetku...

--------------------------------------------------------Valdes---------------------------------------------

----------------------- Pique-----------------------Marquez---------------------------Pujol --------

---------Alves-----------------------------------Keita----------------------------------------------------

-----------------------------------Xavi--------------------------------Iniesta-----------------------------

--------------------Mesi----------------------------------------------------------Anri--------------------

-----------------------------------------------Eto----------------------------------------------------------

Protiv jacih timova Barca nece ovako igrati ... Oni uvek igraju ovako kod kuce i kad su favoriti ... Uvek imaju oko 75-80% poseda lopte, non-stop kombinuju na nekih 30 metara od protivnickog gola pokusavajuci da se usetaju, samo sto protivnik igra klasican bunker i jako je zayebano probiti ga ... Ipak, i pored Sportingovog bunkera uspeli su da daju 3 gola ... Xavi, Iniesta, Keita i Messi odlicni bili ...

Ma gde nemaju, igraju gotovo istovetno kao i pre 2-3 godine tj. isti stil, samo nema Ronaldinja ... Zato Messi sad preuzima komandu i odgovornost, i ako uskoro udje u punu formi bice nezaustavljiv ... Sredina im je jaca nego ranije, Xavi i Inesta su u punoj formi, Keita je fenomenalan igrac, Yaya Ture jos bolji, i ceka se samo Hleb da se privikne na Spaniju ... Imaju 3 fenomenalna centralna odbrambena (Puyol, Milito i Markes), i odlicne bekove (Alvesa i Abidala) ... Jos kad bi nasli zamenu za Ronaldinjovu poziciju bili bi kompletni, Anri ipak ne moze da pruzi koliko i u Arsenalu, a i ne lezi mu ta pozicija ...

Back