FC Barcelona

Ne znam dal je jos neko primetio, ali i dok je i Ronaldinjo bio u najboljoj formi, Inijesta je gradio igru i uvek je lopta isla ka njemu ... Ronaldinjo je bio glavni za zavrsnicu, a xavi i Inijesta su bili ti oko kojih se sve vrtelo ....

Sad kad su otisli i Deko i Ronaldinjo, i Inijesta i Xavi ce dobiti mnogo vise slobode u napadu, a dolaskom Hleba i Keite + Yaya Ture, malo ce se rasteretiti odbrane i njhova kreativnost ce tek sad doci do izrazaja ... Kad se tome doda da im je trener na toj poziciji bio najbolji igrac 90-ih, i da ih moze stosta nauciti, ja zaista mnogo ocekujem od njih ove sezone ... A i od same Barce ...

Slazem se sa svim ovim, posebno sa podvucenim

Primera: Kompletan raspored utakmica za sezonu 2008/09
http://www.nogometni-magazin.com/ne...i?id=EkEyulFukAckDSrHfG&tmpl=coranto_spa_news

Real Madrid i Barselona,Viljereal a i Sevilja imaju dosta teze rasporede utakmica u odredjenom vremenskom periodu:
13kolo
Real Madrid - Hetafe
Sevilja - Barselona
14kolo
Barselona - Valensija
Real Madrid - Sevilja

15 kolo EL CLASICO (14decembar)
Barselona - Real Madrid
Sevilja - Viljereal

16kolo
Real Madrid - Valensija
Viljereal - Barselona
17kolo
Valensija - Atletiko madrid
Real Madrid - Viljereal
Barselona - Majorka
.......
uglavnom ovaj period utakmica je bas sastvaljen i potrefio se da bude najbolje utakmice u 5,6nedelje zaredom (jedno kolo utakmica za drugim)!

Ovde toliko toga a tako malo o samoj Barsi!
lame.gif

nekako Argentina nema bas neku tecnu igru..
Messi treba da nosi kapitensku traku a ne rikelme(mnogo se folira na terenu,umislio da je bog,a i mrzi ga da mrdne guzicom,jeste da ima on dobar pas,ali proslo je njegovo vreme)
Argentina je do pobede protiv Austrarije na slican nacin stigla kao i protiv Obale Slonovace

Srbija ce napraviti neki povoljniji rezultat protiv Obale(2:1 za nekoga,ko ce biti)

Ja ga mnogo gotivim, chovek je pravi atleta, a josh uz to u najboljim godinama! Jako me plashi predosecaj da se necemo proslaviti sa Pepeom na klupi, Barsu treba da vodi neko sa doktorskom titulom ispred imena. Viva la Barca

sugavi brazil je ponizen,bivsa Barsina desetka nije pokazala nista a carobnjak Mesi je na korak od Olimpijske slave :klap:

nesto ne razumem sto ti toliko ne volis Brazil,jasno da je Brazil dosta bolji
nego taman su im klinci do 23 godine malo vratiti jer je Brazil u Finalu Kupa Juzne Ameriku isto dao tri gola!
Ronaldinho inace je dosta oslabio posle one jedne sezone kada je i Barsa osvojila Ligu Sampiona,nekako kako je on oslabio tako je i Barselona pala sa kvalitetom

znaci finale Nigerija - Argentina

pa ti gledas odnos Brazila i Argentine na osnovu ove poslednje utakmice u kojoj igraju skoro sve mladi igraci do 23godine,a i kod Argentinca igraju svi mladji igraci,da li bi bila ista prica da su razni klubovi pustili svoje igrace(brazilce tipa Diego,Robinho,Rafinja i ostali)... u ukupnom skoru Brazila i Argentine mislim da je Brazil jedno najmanje duplo bolji
od svih zemalja mi je najsipaticnija Spanija pa Brazil
Spanija je iz zemlje iz koje klub za koji navijam(Real Madrid)
a Brazil jer je jedino ekipa koja sa lakocom igra(igraci se prosto zabavljaju na terenu) i nije i samo interes da igraju prljavo da bi imali rezultat kao vecina ekipa,u tome je prednost Brazila u odnosu na ostale zemlje,naravno da nepostoji danas ekipa koja ne moze da se podebi,ali ipak ljudi igraju fudbal,pogotovo Brazil kako lagano igra i pobedjuje svakoga na PESKU to je za pricu

a Italije skoro niko ne simpatise zbog njihovog nacina osvajanja titula i ostalo
ali zato ITALIJANKE su najlepse zene Sveta(spanjolke,grkinje,francuskinje nisu im ni prici!
ove nase mogu da im malo pariraju)

a zanima me samo jer taj tvoj omiljeni igrac promenjen skorije kako su isle forme igraca ili ti je omiljen od kada je poceo da igra za Barsu(mislim na jednog igraca koji je do skoro igrao za Barsu,jer je on stvatno bio igrac i nadam se da ce se vratiti na staru slavu,dok ovi mladji ima jos da pokazuju)

Back