FC Barcelona

Anri ipak jeste zadovoljio, mada se ne cini tako na prvi pogled ... Ipak on nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji napadaca, nego je guran na levu stranu, takodje je vise od pola meceva poceo sa klupe, a neke nije uopste ni igrao ... Jos kad se uzme u obzir da mu je ovo prva godina u Spaniji gde se igra potpuno drugaciji fudbal nego u Premijer ligi, onda tih 20-ak golova i 10-ak asistencija uopste nije lose, stavise odlican ucinak za situaciju u kojoj se nasao ... Videcemo kako ce igrati sada kad dobije malo vise slobode ... Barci je samo trebala promena u vidu trenera, ipak su se zasitili Rajkarda koji uzeo sve sto moze ... I ove sezone su najjaci na papiru pa cemo videti sta ce uraditi ...

Ti mecevi sa Celsijem su bili izvanredni, Ronaldinjo i Mesi su briljirali ... Ali ipak malo je vremena proslo da bi se pricalo o nekom rivalstvu ...

Anri dao 20 golova i 10 namjestio, da nisi zamijenio ove podatke?
Bez mnogo filozofiranja, Anri to sto je poceo sa klupe i na kojoj poziciji igrao nije ni 10% onog Anrija iz Arsena.Nije tema pozicija ,a svakako da nije bila adekvatna,ali nije opravdanje, Rooney ponekad igra daleko iza napadaca i snalazi se dobro.Nemam nista protiv Anrija, daleko od toga, cak mi jedan od omiljenih napadaca, ALI..

Stvorilo se malo, malo rivalstvo Barse i Celsija, mozda zbog ere Murinja i njegovih otrovnih strelica ka svim klubovima, a ne samo Barsi.Kao i Murinjovo proslavanje Gola Lamparda u poslednjim minutima na Kamp Nou

Jesi li ti mozda gledao LS prosle sezone, gde je Kaka bio najbolji strelac tog takmicenja i maltene je sam izbacio ManU, tako da je potpuno opravdano dobio Zlatnu loptu, to priznanje se dodeljuje za ucinak igraca u protekloj sezoni, ne u onoj sto sledi, Kaka je te sezone bez konkurencije bio najbolji igrac na planeti i zasluzeno je dobio to priznanje
\
Pa znaci treba da osvoji tu nagradu i da takoreci posle toga baci "mozak na otavu":rotf:
Kazem i za tu sezonu unazad po kojoj je "zasluzio" zlatnu loptu je odigrao daleko od titule najboljeg i tu nema dileme.To sto je izbacio Man.Utd. nije nista posebno.Sve kad se sabere i oduzme nije to to.A gledajuci cinjenice ispada da si u pravu ---Kaka izbacio Man.Utd., asistirao u finalu Inzagiju za 2:0.Ima jedna misao , parafraziracu Statistika je jedna velika prevara ine kaze nista.

Anri dao 20 golova i 10 namjestio, da nisi zamijenio ove podatke?
Bez mnogo filozofiranja, Anri to sto je poceo sa klupe i na kojoj poziciji igrao nije ni 10% onog Anrija iz Arsena.Nije tema pozicija ,a svakako da nije bila adekvatna,ali nije opravdanje, Rooney ponekad igra daleko iza napadaca i snalazi se dobro.Nemam nista protiv Anrija, daleko od toga, cak mi jedan od omiljenih napadaca, ALI..

Stvorilo se malo, malo rivalstvo Barse i Celsija, mozda zbog ere Murinja i njegovih otrovnih strelica ka svim klubovima, a ne samo Barsi.Kao i Murinjovo proslavanje Gola Lamparda u poslednjim minutima na Kamp Nou
Dao je 19 golova tacnije i 10 asistencija ... Pa normalno da nije ni 10% kad je sve to uticalo na njega ... Nije isto kad si kapiten ekipe i kad igras na poziciji na kojoj mozes najvise da pruzis, i kad stalno pocinjes utakmice gde si glavni igrac ekipe, nego kad nemas minutazu i igras na sasvim drugoj poziciji ... Na toj poziciji se Anri ni u Juventusu nije naigrao, dok je na poziciji napadaca bio najbolji u Evropi zadnjih 10 godina ... Drugo je Runi, Runi ima 22 godine i ne mora da menja zemlju i ligu tj. nacin fudbala, pa Ferguson moze da eksperimentise sa njim ...

Ma Murinjo je bio pomocni trener iste te Barcelone, tako da ce on i sad da se sastane sa Celsijem slati te strelice ka njima ... To je njegovo najjace oruzje, da protivnika slomi pre meca a ne tokom, i u tome je bio veoma uspesan ...

Dao je 19 golova tacnije i 10 asistencija ... Pa normalno da nije ni 10% kad je sve to uticalo na njega ... Nije isto kad si kapiten ekipe i kad igras na poziciji na kojoj mozes najvise da pruzis, i kad stalno pocinjes utakmice gde si glavni igrac ekipe, nego kad nemas minutazu i igras na sasvim drugoj poziciji ... Na toj poziciji se Anri ni u Juventusu nije naigrao, dok je na poziciji napadaca bio najbolji u Evropi zadnjih 10 godina ... Drugo je Runi, Runi ima 22 godine i ne mora da menja zemlju i ligu tj. nacin fudbala, pa Ferguson moze da eksperimentise sa njim ...

Ma Murinjo je bio pomocni trener iste te Barcelone, tako da ce on i sad da se sastane sa Celsijem slati te strelice ka njima ... To je njegovo najjace oruzje, da protivnika slomi pre meca a ne tokom, i u tome je bio veoma uspesan ...

Walken, moram ti priznat da mi postaje smijesno kako za sve imas opravdanje.(Ne mislim nista u losem smislu vec smjeskam se ispred monitora k'o ludak i gledam kako mi pucaju replike sta god da kazem,(ok. ali previse si u nekoj svojoj prici i ne prihvatas tudje misljenje iako zanm da sam pravedan u komentarisanju kako za svoj klub tako i ostale) a ja bas prije izjavih kako se slazemo u nekim temama.
Ajde prica da nije isto kad si kapiten keke ekipe i kasd ne igras na svojoj poziciji i pije vodu, ali zar i nije jos veci podstrek kad dodjes da igras u tako velikom klubu i jednoj od najjacih liga.
Ja opet kazem , mozda nisam ja u pravu volio bih da me Thery demantuje nastupajuce sezone golovima kakve samo on moze postici.
A ti golovi u dresu Barselone sto je postig'o bili su (80% nji) u stilu Inzagija tj. ubaciti s linije sto svaki igrac treba da pretvori, mada je dao jedan u njegovom stilu , secam se isao je po desnoj strani i plasirao je u dalji golmanov ugao.

Walken, moram ti priznat da mi postaje smijesno kako za sve imas opravdanje.(Ne mislim nista u losem smislu vec smjeskam se ispred monitora k'o ludak i gledam kako mi pucaju replike sta god da kazem,(ok. ali previse si u nekoj svojoj prici i ne prihvatas tudje misljenje iako zanm da sam pravedan u komentarisanju kako za svoj klub tako i ostale) a ja bas prije izjavih kako se slazemo u nekim temama.
Ajde prica da nije isto kad si kapiten keke ekipe i kasd ne igras na svojoj poziciji i pije vodu, ali zar i nije jos veci podstrek kad dodjes da igras u tako velikom klubu i jednoj od najjacih liga.
Ja opet kazem , mozda nisam ja u pravu volio bih da me Thery demantuje nastupajuce sezone golovima kakve samo on moze postici.
A ti golovi u dresu Barselone sto je postig'o bili su (80% nji) u stilu Inzagija tj. ubaciti s linije sto svaki igrac treba da pretvori, mada je dao jedan u njegovom stilu , secam se isao je po desnoj strani i plasirao je u dalji golmanov ugao.
Pa moraju replike, kako sa moje tako i sa druge strane, jer jedino tako posle mali milion replika mozemo doci do zajednickog misljenja ... Prihvatam ja itekako tudja misljenja ... Nemas pojma koliko sam ja prihvatio misljenja od raznih pisaca, naucnika, filozofa, trenera (cak i od jednog Kosanovica kog pluje skoro svaki navijac Zvezde), to mi nije problem, ali o fudbalu ipak znam bas puno tako da tu nema nesto prostora da naucim nesto novo i da prihvatim necije ideje a da pre toga nisam i sam dolazio do takvih istih ... Inace, svako je pravedan kad komentarise, pa zar mislis da ce neko reci za sebe kako nije u pravu ...

Anriju bi to sto si rekao bio podstrek da on ima 23-24 godine, ali on je dosao sa 31 godinom a tu nema bas puno mesta za napredak, i za ambicijama kad je uzeo gotovo sve sto se moze uzeti ... Ja mislim da je on otisao u dogovoru sa Vengerom, jer je poznato da Arsen ne forsira igrace od preko 30 godina (samo godinu dana ranije nije ga pustio za 3x vece pare) ... Gotovo isti slucaj je i sa Sevcenkom ...

Sto se tice golova, istina je da je dosta dao u Pipovom stilu, ali opet kazem da nema on vise 25-26 godina kad je mogao da uzme loptu na centru i da predribla sve i da gol ... Stigle su ga godine, i svestan je da ne moze vise da sili loptu i da dribla do beskonacno kao ranije ...

Pa moraju replike, kako sa moje tako i sa druge strane, jer jedino tako posle mali milion replika mozemo doci do zajednickog misljenja ... Prihvatam ja itekako tudja misljenja ... Nemas pojma koliko sam ja prihvatio misljenja od raznih pisaca, naucnika, filozofa, trenera (cak i od jednog Kosanovica kog pluje skoro svaki navijac Zvezde), to mi nije problem, ali o fudbalu ipak znam bas puno tako da tu nema nesto prostora da naucim nesto novo i da prihvatim necije ideje a da pre toga nisam i sam dolazio do takvih istih ... Inace, svako je pravedan kad komentarise, pa zar mislis da ce neko reci za sebe kako nije u pravu ...

Uz mnogo replika, vise detalja i usaglasavanja --slazem se.ALI...
Prihvatiti tudje misljenje (iako mozda nisi mislio bukvalno, ajde da razradimo)od pisaca , filozofa , trenera ne mora da znaci da prihvatas svu mudrost svijeta, pa ne mora da znaci da ako je neko pisac da je popio svu mudrost, dok (vidim da debelo skrecemo s teme), citao sam i ja svakakve pisce , a da tu nema mnogo osjecaja, obrazovanja, inteligencije.A filozof automatski mora biti inteligentan .

Naravno da niko nece reci za sebe da nije u pravu....
Ipak se bavim samospoznajom i to sto sam rek'o je tacno, sto mnogi koji me znaju potvrdjuju,Odosmo u totalni offtopic.
Sorry svima.

Uz mnogo replika, vise detalja i usaglasavanja --slazem se.ALI...
Prihvatiti tudje misljenje (iako mozda nisi mislio bukvalno, ajde da razradimo)od pisaca , filozofa , trenera ne mora da znaci da prihvatas svu mudrost svijeta, pa ne mora da znaci da ako je neko pisac da je popio svu mudrost, dok (vidim da debelo skrecemo s teme), citao sam i ja svakakve pisce , a da tu nema mnogo osjecaja, obrazovanja, inteligencije.A filozof automatski mora biti inteligentan .
Nisam ni rekao da se moze prihvatiti sva mudrost sveta niti da sam je ja prihvatio ... Pisaca ima svakakvih, i od svakog mozes nauciti nesto pa cak i od najgoreg ... Ja tudje misljenje prihvatam kad uvidim da je bolje od mog, ali sto se tice fudbala (fudbal je jedna od retkih stvari u koju se razumem do najsitnijih detalja), treba biti baaaas uverljiv i sa veoma jakim argumentima da bi mi neko skroz promenio misljenje ... Ja za svaku svoju tvrdnju imam uvek spreman neki argument ... Ne mogu ja sada da kontriram nekom ko kaze da je C. Ronaldo najbolji igrac na svetu ili da je Teri najbolji odbrambeni, ali mogu kad neko kaze da je Anri bio ocajan ove sezone (a 90% ljudi je doslo do tog zakljucka) ...

Ode i Oleger:

Oleger u Ajaksu za tri miliona evra
Dosadašnji fudbaler Barsleone Oleger potpisaće trogodišnji ugovor sa Ajaksom, saopštio je klub iz Amsterdama.

Oleger, prvotimac katalonskog kluba od 2002. godine, u ponedeljak će na lekarske preglede, a ako tamo ne bude problema biće predstavljen kao novi igrač Ajaksa.

Za prelazak dvadesetosmogodišnjeg Olegera Presasa Ajaks će platiti Barseloni tri miliona evra uz obavezu da, ako se plasira u ligu šampiona u sledeće tri sezone, doplati još 2,25 miliona.

Oleger Presas je rođen 2. februara 1980. godine, posle lokalnog Grameneta sezonu 2001/2002 odigrao je za Barselonu B, a od 2002. godine 'upisao' 125 nastupa za prvi tim Barse. Postigao je jedan gol.

Mesijev het trik za pobedu Barse
Lionel Mesi je postigao tri gola na prijateljskom meču između Barselone i Dandi Junajteda, gde je katalonski klub slavio 5:1.

Tim Krega Levina uspeo je da povede preko Prinsa Buabena, ali je Tijeri Anri doneo izjednačenje Kataloncima. Posle njih dvojice, na scenu je stupio Mesi, koji je u igru ušao u drugom poluvremenu i uspeo da postigne tri gola. U listu strelaca upisao se i Samjuel Eto, koji će najverovatnije napustiti redove katalonskog kluba pre početka sezone.

Iako je Barselona odlično počela meč, Dandi je uspeo da povede posle 25 minuta, pošto Kasares nije dobro reagovao pri napadu Finija, koji loptu prosleđuje Buabenu, i ovaj postiže pogodak.

Ipak, Dandi nije dugo slavio. Barselona je uspela da izjednači već u sledećem napadu, prvenstveno zahvaljujući odličnom dodavanju Danija Alveša, koji je asistirao Anriju.

U tim Barselone je posle poluvremena ušao i mladi Argentinac, koji gol postiže posle svega nekoliko minuta. Eto, koji mu je najviše pomagao u napadu, i sâm je postigao pogodak u 61. minutu, pre nego što je 14 minuta pre kraja ponovo asistirao Argentincu. U 78. minutu Mesi je postigao i treći gol na meču za sigurnu pobedu Barselone.

\
Pa znaci treba da osvoji tu nagradu i da takoreci posle toga baci "mozak na otavu":rotf:
Kazem i za tu sezonu unazad po kojoj je "zasluzio" zlatnu loptu je odigrao daleko od titule najboljeg i tu nema dileme.To sto je izbacio Man.Utd. nije nista posebno.Sve kad se sabere i oduzme nije to to.A gledajuci cinjenice ispada da si u pravu ---Kaka izbacio Man.Utd., asistirao u finalu Inzagiju za 2:0.Ima jedna misao , parafraziracu Statistika je jedna velika prevara ine kaze nista.
Nije pokazao partije od te sezone, zbog povreda, ali ju opet bio u prva 3 igraca planete.
A sada mi reci ko je to zasluzio zlatnu loptu prosle sezone.

Ja tudje misljenje prihvatam kad uvidim da je bolje od mog, ali sto se tice fudbala (fudbal je jedna od retkih stvari u koju se razumem do najsitnijih detalja), treba biti baaaas uverljiv i sa veoma jakim argumentima da bi mi neko skroz promenio misljenje ... Ja za svaku svoju tvrdnju imam uvek spreman neki argument ... Ne mogu ja sada da kontriram nekom ko kaze da je C. Ronaldo najbolji igrac na svetu ili da je Teri najbolji odbrambeni, ali mogu kad neko kaze da je Anri bio ocajan ove sezone (a 90% ljudi je doslo do tog zakljucka) ...
"Kad uvidim da je bolje od mog", sad se vracamo u krug i vracam se na ono sto si i sam rekao :"KO ce reci za sebe da nije u pravu".Tako isto i za ovo , ko ce reci za sebe da ima pogresno misljenje o necemu ili nekome.Ima takvih, ali malo.

Ako se toliko razumijes u fudbal, a vidim da imas znanje postavljam ti pitanje unaprijed se izvinjavajuci ako zadirem u privatni zivot , ali se pitanje samo namece :Cime se ti zapravo bavis, i ako si bas uspjesan i ne postoje neke neotkrivene istine vezano za fudbal, zasto onda nisi na nekom visocijem mjestu, odnosno adekvatnom vezano za struku o kojoj znas skoro sve---sam si rek'o.(U pitanju nema nikakave negativane svadjalacke namjere, ali slusajuci te , jednostavno morao sam postaviti, ako neces, ne moras odgovarat)

Anri --dovoljno smo pricali i sve to oko njegove pozicije, ALI postoji i jedan Raul i Drogba, koji se takodje ne mogu pohvaliti mladoscu , pa se vracacu uvijek da pomognu odbrani(za Drogbu je pogotovo ovo izrazeno, sto je Murinjo nametnuo) koji nisu vise zeljni dokazivanja, a Raul je osvojio sve sto se moze sa Realom , a Drogba sve osim LS.
Sad jeste da je Raul skoro = Real , Drgba tu i tamo vezan za Celsi, sve u svemu ima takvih irgaca

Nije pokazao partije od te sezone, zbog povreda, ali ju opet bio u prva 3 igraca planete.
A sada mi reci ko je to zasluzio zlatnu loptu prosle sezone.

Pa svakako da ne postoji cetvrti igrac koji je trebao biti nominovan te sezone kad je Kaka dobio tu "Zlatnu loptu".Dakle to su jos dvojica koji su mogli osvojiti zasluzeno to priznanje, a to su Messi i C.Ronaldo.
A ne zaboravimo i pisanje nekih novina koje su tvrdile da je Kaka prije nego sto je dobio rek'o da on (za sebe) ne zasluzuje da osvoji to titulu najboljeg igraca.(Mozda i nije tacno sto su novine pisale mada lici i ta izjava na Kaku koji je ionako korektan igrac i ne sumnjam da bi on tako nesto izjavio, a mozda su i novinari u skladu sa njegovom licnoscu "tempirali " i podesli izjavu tako da igleda da je on izjavio.

Poslednja izmena:
"Kad uvidim da je bolje od mog", sad se vracamo u krug i vracam se na ono sto si i sam rekao :"KO ce reci za sebe da nije u pravu".Tako isto i za ovo , ko ce reci za sebe da ima pogresno misljenje o necemu ili nekome.Ima takvih, ali malo.

Ako se toliko razumijes u fudbal, a vidim da imas znanje postavljam ti pitanje unaprijed se izvinjavajuci ako zadirem u privatni zivot , ali se pitanje samo namece :Cime se ti zapravo bavis, i ako si bas uspjesan i ne postoje neke neotkrivene istine vezano za fudbal, zasto onda nisi na nekom visocijem mjestu, odnosno adekvatnom vezano za struku o kojoj znas skoro sve---sam si rek'o.(U pitanju nema nikakave negativane svadjalacke namjere, ali slusajuci te , jednostavno morao sam postaviti, ako neces, ne moras odgovarat)

Anri --dovoljno smo pricali i sve to oko njegove pozicije, ALI postoji i jedan Raul i Drogba, koji se takodje ne mogu pohvaliti mladoscu , pa se vracacu uvijek da pomognu odbrani(za Drogbu je pogotovo ovo izrazeno, sto je Murinjo nametnuo) koji nisu vise zeljni dokazivanja, a Raul je osvojio sve sto se moze sa Realom , a Drogba sve osim LS.
Sad jeste da je Raul skoro = Real , Drogba tu i tamo vezan za Celsi, sve u svemu ima takvih irgaca

Pa svakako da ne postoji cetvrti igrac koji je trebao biti nominovan te sezone kad je Kaka dobio tu "Zlatnu loptu".Dakle to su jos dvojica koji su mogli osvojiti zasluzeno to priznanje, a to su Messi i C.Ronaldo.
A ne zaboravimo i pisanje nekih novina koje su tvrdile da je Kaka prije nego sto je dobio rek'o da on (za sebe) ne zasluzuje da osvoji to titulu najboljeg igraca.(Mozda i nije tacno sto su novine pisale mada lici i ta izjava na Kaku koji je ionako korektan igrac i ne sumnjam da bi on tako nesto izjavio, a mozda su i novinari u skladu sa njegovom licnoscu "tempirali " i podesli izjavu tako da igleda da je on izjavio.
Naravno da niko nece reci da ima pogresno misljenje, ali ja cu uvek reci da sam do sad milion puta gresio sto se tice fudbala ... Pre sam mislio da su Nistelroj, Trezege i Raul precenjeni igraci ali sam promenio misljenje bez problema ... U vezi dosta igraca sam promenio misljenje, da ih ne nabrajam sada ... Verovatno cu i za nekog koga sada ne cenim kao igraca promeniti misljenje u buducnosti ... Ja se u fudbalu ne drzim nekog misljenja ko pijan plota (osim toga da je Bufon najbolji golman svih vremena a Ronaldo igrac), i spreman sam da ga promenim ako me neko ubedi jakim argumentima, a ovde na forumu se niko i ne trudi da necim pokrije svoje tvrdnje (npr. GRIZZLY je tvrdio da je Drogba jedan od najboljih napadaca u istoriji fudbala, al nikako da dokaze) ...

Cime se bavim? Trenutno studiram i radim u svojoj firmi, a fudbalom jos necu da se bavim iz razloga sto bi oduzelo previse vremena kojeg bas nemam pretek ... Cim budem sredio fax i posao, eto me nazad u fudbalu a imam sta i da radim ...

Pre sam trenirao fudbal i imao dosta talenta (posle jedne tekme sa Zemunom sam trebao u Partizan na probu), ali mi jedna hronicna povreda dosla glave ... Onda sam poceo da savetujem mladjeg brata, i kad je presao u Zvezdu rekao mi je da sve sto sam mu ja govorio isto to mu je i trener u Zvezdi objasnjavao, cak i manje ... E tad sam shvatio da imam talenta za trenerski posao ... Takodje su mi se i neka misljenja (do kojih sam sam dosao) poklapala sa misljenjem Kapela, Fergusona i Del Nerija a da ih pre toga nikad nisam cuo ... Po nekoj mojoj teoriji postoje 3 uslova za vrhunskog trenera, i ja po mom misljenju ispunjavam sva tri, i od tada sam ubedjen da mogu postati vrhunski, samo sto necu da srljam nego idem polako ...

Po nekoj mojoj teoriji postoje 3 uslova za vrhunskog trenera, i ja po mom misljenju ispunjavam sva tri, i od tada sam ubedjen da mogu postati vrhunski, samo sto necu da srljam nego idem polako ...

Opa bato... :ok:
Po meni je dobar trener pola ekipe sigurno, ako ne i vise. Sad da li ti imas potencija ja ne znam, na recima si jak ( mada je i Reber bio, ne osporavam njegov kvalitet govorim samo o onome sto je postigao u Partizanu u kojem, doduse, nije proveo dovoljno vremena...) ali praksa je nesto sasvim drugo.

Inace, meni su Hidink i Wenger najjaci treneri, zelim ti da ih dostignes ako je ikako moguce i da se nekada setis tamo nekog Dzonija...

ala se raspisalo na forumu BARSE
nema nista od dolaska Trezegea kako pise!
zanimljiva i mislim svakako dobra kombinacija je ta da postoji moguca trampa Eto da ide u Lion a Benzema da dodje u Barselonu(to bi im dosta znacilo,mlad igrac,dosta vredi)

Real Madrid dovodi sigurno Van der Vaarta(10m eura)
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=07&dd=30&nav_id=310886
C.Ronaldo je izjavio za spanski list AS da jedino zeli da igra za Real Madrid i da ce u utorak ici za Englesku(Man.Un) i razgovarati o tome da zeli da napusti klub i da ide u Madrid (kako se prica datum potpisivanja novog najveceg transfera u Istoriji Fudbala je 7 Avgust i pominje se suma od 100m eura koliko ce ponuditi Calderon predsednik Real Madrida)
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=798845
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=07&dd=31&nav_id=311044
Calderon je izjavio da Ronaldo igra glavnu ulogu u tome da li zeli da ostane u Engleskom klubu ili zeli da dodje u Real Madrid(prica koja je trajala mesecima skoro ce se zavrsiti!) i Calderon je jos dodao da ne vidi razlog zasto bi prodao Robinha(celsi kao ekipa koja se dosta interesuje za njega sada prelazi i Diega iz Werdera,nema Skolari trazi sve mlade Brazilce,dobar imace dosta uspeha sa Celsijem?!) kada ima dosta dobar sastav i mlad(Robinho i Ronaldo,to je tandem koji zeli Suster)
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=797382

Walken , samo naprijed hrabro.
Mada upalo mi je u oci kada si rek\o da si hiljadu puta mijenjao misljenje.
Dobo je kada mijenjamo misljeneje, ali ne toliko jer onda u cemu je poenta, valjda smo naucili nesto iz prethodnih slucajeva...ali dobro nadam se da radis pravu stvar.Vec smo iskritikoovani za ove teme nevezane za Barsu tako da :bye:

Walken , samo naprijed hrabro.
Mada upalo mi je u oci kada si rek\o da si hiljadu puta mijenjao misljenje.
Dobo je kada mijenjamo misljeneje, ali ne toliko jer onda u cemu je poenta, valjda smo naucili nesto iz prethodnih slucajeva...ali dobro nadam se da radis pravu stvar.Vec smo iskritikoovani za ove teme nevezane za Barsu tako da :bye:
Ma ne kazem da sam bukvalno menjao misljenje iz korena, nego malo po malo ... A i kad ga menjam to uglavnom samo promenim misljenje o nekom igracu ... Npr. za Trezegea sam prvo mislio da nema pojma i da je jako smotan igrac, onda sam promenio misljenje i uvideo da dobro igra glavom, onda sam uvideo da ima i dobar sut, onda da se odlicno snalazi u 16-ercu, a onda na kraju da je trenutno medju 5 najboljih napadaca na svetu i da je uvek tu negde i bio ... E na to sam mislio kad kazem promena misljenja, ne bas bukvalna i korenita prromena ... Kad smo kod Barce vec, za Iniestu sam prvo mislio da je prosecan igrac, a vremenom mi je postao fenomenalan i jedan od omiljenih ...

Kad smo kod Barce vec, za Iniestu sam prvo mislio da je prosecan igrac, a vremenom mi je postao fenomenalan i jedan od omiljenih ...

Vjeruj mi da iako se nije afirmisao prije 2,3 god za Iniestu sam mislio da je dobar igrac (kada je malo ko na njega obracao paznju kao sada)i rijetko inteligentan igrac koji zna sta da radi s loptom, u pravo vrijme on uputi dobar pas, dribring ima dobar i istancan osjecaj za prostor i vec rekoh pas

Vjeruj mi da iako se nije afirmisao prije 2,3 god za Iniestu sam mislio da je dobar igrac (kada je malo ko na njega obracao paznju kao sada)i rijetko inteligentan igrac koji zna sta da radi s loptom, u pravo vrijme on uputi dobar pas, dribring ima dobar i istancan osjecaj za prostor i vec rekoh pas
Ja sam ga malo gledao, iako sam cuo za njega kao talenta, i tada nije bas bog-zna-sta pokazao ... Onda je neki nas mladi reprezentativac posle utakmica mladih izmedju nas i Spanije (ne secam se tacno kad) rekao da je Iniesti nemoguce oduzeti loptu ... E od tada ga redovno gledam i svaki put se odusevim kako igra ... Najvise me je odusevio protiv Milana 2006 u gostima, kad ja odigrao briljantno i iskusno kao da ima milion takvih meceva u nogama ... po meni je on nedovoljno cenjen igrac naspram partija koje pruza ...

Ja sam ga malo gledao, iako sam cuo za njega kao talenta, i tada nije bas bog-zna-sta pokazao ... Onda je neki nas mladi reprezentativac posle utakmica mladih izmedju nas i Spanije (ne secam se tacno kad) rekao da je Iniesti nemoguce oduzeti loptu ... E od tada ga redovno gledam i svaki put se odusevim kako igra ... Najvise me je odusevio protiv Milana 2006 u gostima, kad ja odigrao briljantno i iskusno kao da ima milion takvih meceva u nogama ... po meni je on nedovoljno cenjen igrac naspram partija koje pruza ...

Slazem se da nije dovoljno cijenjen i tebalobi biti jedan od najvaznijih iraca Barselone u buduce s obzirom da Ronaldinjo i Deko vise nisu tu , on i Cavi (+Hleb) koji ce da budu glavni kreativci s naglaskom da to Hleb ipak nije vec radilica i probijac po bokovima, dok Inijesta + sut iz drugog plana ukoliko vec to nije

Slazem se da nije dovoljno cijenjen i tebalobi biti jedan od najvaznijih iraca Barselone u buduce s obzirom da Ronaldinjo i Deko vise nisu tu , on i Cavi (+Hleb) koji ce da budu glavni kreativci s naglaskom da to Hleb ipak nije vec radilica i probijac po bokovima, dok Inijesta + sut iz drugog plana ukoliko vec to nije
Ne znam dal je jos neko primetio, ali i dok je i Ronaldinjo bio u najboljoj formi, Inijesta je gradio igru i uvek je lopta isla ka njemu ... Ronaldinjo je bio glavni za zavrsnicu, a xavi i Inijesta su bili ti oko kojih se sve vrtelo ....

Sad kad su otisli i Deko i Ronaldinjo, i Inijesta i Xavi ce dobiti mnogo vise slobode u napadu, a dolaskom Hleba i Keite + Yaya Ture, malo ce se rasteretiti odbrane i njhova kreativnost ce tek sad doci do izrazaja ... Kad se tome doda da im je trener na toj poziciji bio najbolji igrac 90-ih, i da ih moze stosta nauciti, ja zaista mnogo ocekujem od njih ove sezone ... A i od same Barce ...

Back