FC Barcelona

i veliki Ronaldinho posle par meseci pricanja otisao iz Barselone
Milan sada ima trio brazilaca KAKA+PATO+RONALDINHO
cena transfera iznosi kako pise 25m Eura,sto uopste nije malo,a samo koje su pare bile u pitanju pre jedno 2godine kada je mogao da bude skoro vise nego duplo najveci transfer u istoriji fudbala ali sta je bilo...
:sad2:
оде легенда ! !
симбол Барселоне и мој омињени играч новијег доба!
донео је магију у Барсу, 5 сезона.. од тога 4 за памћење :worth:
прво што ми пада на памет је ЕЛ Класико 2006 , кад су Мадриђани устали и аплаудирали му на 3:0 :hahaha:
па голови Челзи, Милан, Реал, Виљареал, Севиља, Депортиво, Вердер.... :mrgreen:
нико не ужива у фудбалу више него он , ко да игра с друговима на плажи ...
жао ми је што напушта клуб ал` целе сезоне стварно није у форми а плаћен је дебело да даје све од себе :(
држим палчеве да се врати у форму и разбија у Милану!
Ипак има 28 година и има времена, можда се чак врати у Барсу ..
9свеједно оно што је донео Барси не нестаје,
90 000 људи ће му скандирати име , макар играо у гостима на Камп Ноу!
што се тиче броја 10 једино МЕСИ заслужује да га носи, и од њега стварно очекујем МНОГО.....
:worth::worth::worth:

Zao mi sto ode ali ***...Stacemo otisao je i kraj...Maki me iznervirao pred kraj svog boravka u Barci kad je na raznorazne nacine orkosio Barci...

Citam danas da barca ceka Robinha...Celzi je nudio 60 miliona i Real je odbio...Dali ce se ovaj transfer ostvariti???Ja lino bi volio...Svidja mi se nacin igre mladog Brazilca

:sad2:
оде легенда ! !
симбол Барселоне и мој омињени играч новијег доба!
донео је магију у Барсу, 5 сезона.. од тога 4 за памћење :worth:
прво што ми пада на памет је ЕЛ Класико 2006 , кад су Мадриђани устали и аплаудирали му на 3:0 :hahaha:
па голови Челзи, Милан, Реал, Виљареал, Севиља, Депортиво, Вердер.... :mrgreen:
нико не ужива у фудбалу више него он , ко да игра с друговима на плажи ...
жао ми је што напушта клуб ал` целе сезоне стварно није у форми а плаћен је дебело да даје све од себе :(
држим палчеве да се врати у форму и разбија у Милану!
Ипак има 28 година и има времена, можда се чак врати у Барсу ..
9свеједно оно што је донео Барси не нестаје,
90 000 људи ће му скандирати име , макар играо у гостима на Камп Ноу!
што се тиче броја 10 једино МЕСИ заслужује да га носи, и од њега стварно очекујем МНОГО.....
:worth::worth::worth:

sve je tacno sto si napisao
navijam za Real Madrid,a Barselonu sam poceo da postujem i da bodrim u Ligi Sampiona uvek kada je Real ovih godina ispadao ranije od barse u Ligi Sampiona(najvise zbog R10 igraca,bas je covek igrao fudbal srcem!!!)
a najbolji njegov gol po meni je svakako onaj protiv Celsija u sred Londona kada je iz koraka sutnuo loptu i Ceh je samo odmahnuo glavom i video loptu u mrezi,to je bio vrhunski!

ceo ebeni S. bridz cuti a ja urlam na terasi

RONNALDINJOOOOOO KRALJU... sutradan mi komsije sve po spisku ali zabole me :klap:

i dobro je sto se seli u veliki klub... takvoj velicini nije mesto u malom budjavom smrdjivom ruskom klubu iz Londona

Poslednja izmena:
Barcelona Turn Sights To DrogbaChelsea
In €100m Barcelona Turn Sights To Drogba Barcelona are weighing up making a one-off bid to prise Didier Drogba away from Stamford Bridge, but the Catalan club are only prepared to offer the Ivory Coast striker a two-year deal, while he is demanding a three-year contract from any suitors.

ovo bi moglo biti dobro

oni nisu moji korisnici

pa kako covece da ih ne mrzis... a jasno mi je i zasto ne vole Barsu (niti neki drugi veliki klub).. jednostavno,trn u oku

Evo ja navijam itekako za Celzi pa ne mrzim Barsu...ali je zbog rivaliteta ne volim sto je potpuno logicno...
Celzi je veliki klub...a u vrijeme Kena Bejtsa je bio takodje veliki...tako da nije sve u dolasku Abramovica...
Nije nama tim koji vec 2 sezone nije osvojio nista trn u oku...nama trn u oku moze biti tim koji osvaja trofeje...tako je isto i za Liverpul...:D

A ako vec kazes da smo tako mali budjavi ruski klub...kako je moguce da je 2005. upravo taj mali budjavi ruski klub nadigrao najbolju Barsinu generaciju ikad...? Logikom bi se odmah moglo reci ako je Celzi mali klub onda se Barselona ni ne racuna u fudbalskim okvirima...onda je Barsa trecerazredni klub:rotf:

i zvezda je mali klub pa je bila prvak Evrope.. Steaua takodje

jednostavno se dogadja jednom u 20 godina

Zasto je Zvijezda mali klub?
Barseloni se desilo da osvoji 2 puta Ligu sampiona...i ona je veliki klub...a Zvijezda je mali klub ali je osvojila 1 put Ligu sampiona...ako je tako mala razlika izmedju velikog i malog kluba...onda ne postoje ni mali ni veliki klubovi...

Ako ti zelis da pricas da je Celzi mali klub to je ok...ali to je daleko od istine...:whistling:

U ybt kako bi volio da dodje robinho :) ...Prica se nesto o njegovom dolasku...Nadam se da je istina :)
prica se ali ostaje samo na prici! jer Barsa ne moze da ponovi pricu Reala kada je uzeo Figa,tako da Robinho ostaje u Madridu
njah,nikad ga nisam voleo ali je dobar igrac

on ili Drogba
dobro ne volis ga jer je iz najveceg rivalskog kluba,ali dobro je sto priznajes da je dobar igrac
da ni ja ga nikad nisam voleo,grozan mi je,ali bas sto kaze nordic dobar je
ipak bi vise volio da drogba dodje
normalno da je bolje za barsu da dovodi mladje igrace za malo vece pare nego igrace od 30godina za jedno 30m eura koliko mislim da vredi Drogba kako se pricalo
Trezege izjavio da zeli da predje u Barsu,a pre jedno 3nedelje izjavio da ne zeli da ide nigde... :-)
Ako malo razmislise bolje bi bilo da dodje Robinho jer je dosta mladji od Drogbe i u boljoj je formi...Mislim da chealse trazi prevelike pare za Drogbu.
normalno je da je u boljoj formi kada je Robinho mladji 5,6 godina
a to ne sumnjam da celsi trazi male pare za Drogbu
Da ali Drogba je puno jaci od Robinja i kad udje u sestnajs nemoze mu niko nista to je njegova prednost
nije vise drogba sto je bio,prolazi njegovo vreme,Celsi ako je pametan da ga proda i da dovede recimo nekog mladoog igraca tipa Aguero ili Villa ili neko slican njima

Evo ja navijam itekako za Celzi pa ne mrzim Barsu...ali je zbog rivaliteta ne volim sto je potpuno logicno...
Celzi je veliki klub...a u vrijeme Kena Bejtsa je bio takodje veliki...tako da nije sve u dolasku Abramovica...
Nije nama tim koji vec 2 sezone nije osvojio nista trn u oku...nama trn u oku moze biti tim koji osvaja trofeje...tako je isto i za Liverpul...:D

A ako vec kazes da smo tako mali budjavi ruski klub...kako je moguce da je 2005. upravo taj mali budjavi ruski klub nadigrao najbolju Barsinu generaciju ikad...? Logikom bi se odmah moglo reci ako je Celzi mali klub onda se Barselona ni ne racuna u fudbalskim okvirima...onda je Barsa trecerazredni klub:rotf:
delimicno ali skoro sve tacno receno!!!!
Zasto je Zvijezda mali klub?
Barseloni se desilo da osvoji 2 puta Ligu sampiona...i ona je veliki klub...a Zvijezda je mali klub ali je osvojila 1 put Ligu sampiona...ako je tako mala razlika izmedju velikog i malog kluba...onda ne postoje ni mali ni veliki klubovi...

Ako ti zelis da pricas da je Celzi mali klub to je ok...ali to je daleko od istine...:whistling:
TACNO! ali tako je postalo da se dele klubovi kao na 'male' i 'velike' ?!
i zvezda je mali klub pa je bila prvak Evrope.. Steaua takodje

jednostavno se dogadja jednom u 20 godina
zvezda je osvojila jedanput
barselona je dvaput
iskreno ne bezi im barselona mnogo,nego sto je cinjenica da danas klubovi ulazu ogromne pare koje im omogucavaju razne uspehe i trofeje,e to je ono sto danas dosta nedostaje klubovi u zemljama gde je slabija LIGA(kao u Srbiji)
Tako je dodje jedna generacija koja zna igrati pravi fudbal i pokori celi svet
ta barsina generacija je kratko trajala, 2,3 godine,to je dosta malo
ali fudbal je danas postao dosta cudan,mislim da vise ne postoji klub u Evropi koji moze da osvoji Ligu Sampiona dva puta zaredom(da je osvoji i da je odbrani sledege godine)
svaki tim koji je osvoji sledece sezone ima dosta neuspehau Ligi Sampiona i u svojoj ligi!!!?!

@Vlade imas samo jednu veliku gresku...kada gledas Drogbi godine...Drogba se na terenu ponasa kao da je 5 godina mladji...sanse da ne bude takav i iducih sezona su veoma male...Anri i Sevcenko su se ispucali do 30. a Drogba je potpuno drugaciji tip igraca...ima snage koliko ova dvojica zajedno:D

Back