nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
pa videcu ja taj isti Man UTD ako im ode Ronaldo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto izrazio zelju da napusti klub:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=767368
barsa trazi novu devetku
u najjuzem izboru su : Adebajor,Villa,Drogba
a u nekom sirem izboru su : Diego Milito,Trezege
villa bi bio dobar ali je izrazio zelju da ostane u Valensiji
Laporta kada je ostao u Barseloni videce se kako se ce pokazati sledece sezone sa dosta promenjim timom,iskreno receno nisu bas velike sanse da Barsa vec prve sezone napravi neke velike rezultate sa dosta drugacijim timom,a tamo one 2 sezone vrlo verovatno!
neka Barselona proda Eto'o i da dovede adekvatnu zamenu i moze o necem vecem da razmislja a ako ostane Eto'o slaba vajda,a i Anriju ne cvetaju ruze,Mesi sa Xavijem i Pujolom odrzava celu Barsu koliko toliko
A ovo sto se desava se ETO-om mi nije jasno ...Mogu da se kladim da je on trenutno najbolji shpic na svetu...
Ako si bas resio da se kladis u ovo onda bar nemoj mnogo da ulozis ...
Slatko sam se ismejao kad sam jutros procitao u novinama da Barselona nudi Etoa + 10 mil. za Adebajora. Ni meni tu neke stvari nisu najjasnije . Ne kazem da je ova informacija 100 % tacna , ali i bez ove ponude nisu mi neke stvari jasne u vezi Barselone ....
Volio sam ga ...Dos`o nam budjav lebac u ekipu
...Nadam se da ce Hleb da opravda 20 miliona koji su potroseni na njega
Boldovani deo je najjaciBarcelona je danas na svojoj službenoj internet stranici potvrdila kako je bjeloruski reprezentativac Alexander Hleb na putu za katalonsku prijestolnicu, gdje će stići oko 13 sati.
Tri sata kasnije Hleb će se podvrgnuti liječničkim pretragama u gradskoj bolnici, a nakon 19 sati obavit će se dodatne pretrage u klupskoj ambulanti. Ukoliko sve pretrage pokažu zadovoljavajuće rezultate, Hleb će sutra potpisati ugovor sa Barcelonom.
Barcelona je tako brzo pronašla zamjenu za Ronaldinha, koji bi također danas trebao potpisati ugovor sa Milanom.