FC Barcelona

pa dobro svako ima svoj izbor ne mora da navija za najbolji ,a inace sta njima fali danas je toliko ujednacen fudbal u evropi i j.americi da kada bi nabrajao najbolje bio bi posiri spisak!!!!
nego taj tvoj drug je neki nervozni (a vidim da i ti bas nisi neki fini,lako je da svi pocnemo da .......),ako ne voli barsu to je njegov problem ne mora onako da reaguje!!!!

ja inace navijam za REAL MADRID od kad sam poceo da gledam fudbal na tv'u
a tada su igrali sedorf,mijatovic,RAUL (7),amavisca,redondo,suker i ostali a najbolje je posle jedno 4,5 godina kada je bio trener DEL BOSKE kakva je ekipa REAL onda bio,ove sezone mi se svidja
ceo tim reala,skoro sve evropljani , 1 i jedini DRIBLER I MAESTRO ROBINHO sa kompanijom iz spanije i holandije

I za kraj, volim ljude, koji vole jedan klub, a ne da menjaju omiljene klubove, ko gace !
Iskreno, skidam kapu onima koji su pre navijali za Barsu, Real, Chelsea, ali ovi koji su poceli za njih da navijaju otkako je dosao R.dinho, abramovich, robinho i ko zna ko, nek cute, pa tek za 2-3 god. nek pocnu da pricaju o tome, kako ih vec duze vreme vole, toliko od mene . . .
p.s. izvinjavam se na vezanim postovima :)

:lol:
невиђени царе, па навијам ја за клубове који су далеееко од најјачих али овде је реч о Барселони коју ја највише готивим у Шпанији . . ако сам због тога кловн или фегет ок.... тако да не знам што се нервираш...
вечерас:
Барса - Леванте, Анри и Деко одмарају . . .
Реал Мадрид - Хетафе
2 зицера !

E simpatizer, to sto ti uvalis vikendom dupe u fotelju, stavis tacnu pred sebe, i gledas fudbal na tv-u, TO NIJE NAVIJANjE!!!
Mi smo na tribini i po snegu i po kisi, ma i led da pada!
Koliko god nas ima ostajemo verni!!!
To je nasa strast, i to je navijanje!!!
Nemoj da seres, navijac je neko ko je aktivan, i prati taj klub, a ti, ti verovatno "navijas" za Barsu, a sad kucas na google-u da nadjes odgovor na moje sledece pitanje: Da li postoji, i kako se zove organizovana navijacka grupa FC BARSELONE???
Pa?
Zacepi simpatizer...

sjajna partija sa pola gasa! mozda bi trebalo izdvojiti carobnjaka Mesija ali u ovakvo nesebicnom timu za to verovatno nema ni potrebe

e sad da pogledamo Madridjane
Мадриђани на полувремену 0:0 :-o

најбоља прослава хет трика коју сам видео :D (мислим на Ето-а)
шта мислите јел успео да слика ? :D то ће бити добре слике . .
као некад Шекил Онил после закуцавања :lol:

Nadam se da ste se izigrali :lol:

Autor svakog sledeceg offtopic posta ide na kraci odmor od dva dana ;)

suncobran.jpg

alo mungosi ,dosta je stvarno bilo vise prepucavanja ,u redu!!!
pa na taj vas klub ne moze ni da se kladi u kladionica ,jel tako ???? (jeste) iako ne idem u kladionice

to sto vi mislite da ste navijacine sto gledate te vase to je u redu za vas ali ne i za vecinu ljudi u srbiji,pretpostavljam da nema ni naplacivanja karata a verovatno ni tribina ??? (95%)
toliko o tom vasem timu
SRBIJA reprezentacija u fudbalu nema veze s fudbalom,,sve nesto pogubljeno,timovi iz 1 lige jedva sastavljaju nesto a tek timovi iz 3,4,5 lige da o njima i ne pricamo!!

kao sto vidis na avatar slici ja sam bio na NOU CAMPU a najverovatnije cu sledece godine ici na REALOV stadion (SANTIAGO BERNA BE) , i taj dozivljaj sa NOU KAMPA ne moze ni da se poredi sa svim vasim utakmicama koje ste gledali uzivo!!!
tako da kad ti odes na jedan od ta dva stadiona mozes onda da mi se javis ,CAPIS!!!
pa ako kojim slucajem odes onda ces shvatiti zasto sam to napisao ,dotad samo mozes da mastas
INACE NAVIJAC SAM REALA ako nisi provalio

opusteni dobi ti BARSA bogami 5:1 lepo ,real hetafe jos uvek 0:0
pozdrav

ма наравно Реал увек да гол у задњих 10 минута . . :-|
@таб обрисао си мој одговор на пост 1778....а њега си оставио, није мање ~оф-топик~

Едит:
Реал 0:1 Хетафе ! !
64` Уче

@Владе
па мора мало ! , да буде занимљиво првенство. :-)

:mrgreen::mrgreen:

potpuno je neverovatno sta su ovi sebi dozvolili... dakle,iz gotovo bezizlazne situacije i -9 sada je razlika gotovo nepostojeca ali se situacija promenila. Real ima 4 poraza na 5 utakmica a mi smo konacno kompletni pa je pravo vreme da ih predjemo i povratimo ono sto nam pripada

ti i Vlade_OTH ste dobio poen jer ste nastavili i posle mog upozorenja ;)
Ocigledno kod nekih ne ide milom ;)
I sada se sva prica zavrsava. Svaki post koji nema veze sa temom ce biti brisan a autor kaznjen.
Prekidamo sa offtopicom. Ako zelis da pricas postoji tema za chat ;)

alo mungosi ,dosta je stvarno bilo vise prepucavanja ,u redu!!!
pa na taj vas klub ne moze ni da se kladi u kladionica ,jel tako ???? (jeste) iako ne idem u kladionice

to sto vi mislite da ste navijacine sto gledate te vase to je u redu za vas ali ne i za vecinu ljudi u srbiji,pretpostavljam da nema ni naplacivanja karata a verovatno ni tribina ??? (95%)
toliko o tom vasem timu
SRBIJA reprezentacija u fudbalu nema veze s fudbalom,,sve nesto pogubljeno,timovi iz 1 lige jedva sastavljaju nesto a tek timovi iz 3,4,5 lige da o njima i ne pricamo!!

kao sto vidis na avatar slici ja sam bio na NOU CAMPU a najverovatnije cu sledece godine ici na REALOV stadion (SANTIAGO BERNA BE) , i taj dozivljaj sa NOU KAMPA ne moze ni da se poredi sa svim vasim utakmicama koje ste gledali uzivo!!!
tako da kad ti odes na jedan od ta dva stadiona mozes onda da mi se javis ,CAPIS!!!
pa ako kojim slucajem odes onda ces shvatiti zasto sam to napisao ,dotad samo mozes da mastas
INACE NAVIJAC SAM REALA ako nisi provalio
No one likes us and we don't care!!!
He he, ja bih ti polomio svaku kost na telu za taj klub koji ne postoji u kladionici!
Necu bre vise da se prepucavam sa retosima, i internet huliganima!
Laku noc, izgleda da dobijam odmor od dva dana, ali zabole me...
Barsa je dobar klub! Eto, sad post nije offtopic! :lol: :lol:
Svaka cast za pobedu, zanimljiva utakmica...
A sa kime su ograli???
zop...

He he, ja bih ti polomio svaku kost na telu za taj klub koji ne postoji u kladionici! (postavio drvoseca zvani "new age")
ej drvoseca oladi malo stvarno bi bio red , i ponasaj se kao da si normalan:!::!::!::!::!:
sto hoces da kazes da moze da se kladi na vas klub!!!
nego batalite vise sa tim vasim klubom na forumu barse ,ovde ima mesta samo za jake klubove:!::!::!:
pre bih rekao da si ti neki huligancic jer si prvi poceo da se nesto folkas ,mrzim navijace tipa hiligana ili razbojnika ,treba malo i po srbiji da pocne kao i u engleskoj i drugim jakim zemljama preciscavanje tih ........ takvi ljudi nisu potrebni futbalu i ostalim sportovima

ATLETIKO MADRID - BARCELONA (gledanjem na trenutno stanje barsa bi to trebala da dobije mada kada je u pitanju atletiko uvek je bilo cupavo)
REKREATIVO - REAL MADRID (valjda ce biti pobeda reala)
utakmice koje idu za sledeci vikend u spanskoj ligi (1 mart)

ZNACI NA OVOM MESTU SVA RASPRAVA PRESTAJE.
SVAKO KO NAPISE BILO KOJI RED KOJI NEMA VEZE SA BARSOM DOBIJA BAN NA DVA DANA.

Mislim da sam vas dosta tolerisao i da drugi modovo ne bi imali ni 10% strpljenja i razumevanja koje sam ja pokazao na ovoj temi.

Back