FC Barcelona

e pazi stvarno....jbt pa kako mozhesh da budesh tako...ma nemam pojma shta...da toliko mrzish jedan klub....nije vazhno samo da barselona ispadne....jei kako bi tebi bilo da chelsea ispadne...pa neko posle yebe zbog tog....

Pa tako su pisali prosle sezone za Celzi. Zasto sada ne bi ja pisala?
Ovo uopste nije nista licno. Samo se seti kako li je bilo onim timovima prosle sezone koji su ispali zbog uzasnog sudjenja u barsinu korist. Ovo mu dodje kao revans.

shto....mislish da ce ti sad biti lakshe...
shto znachi...da je ove godine bilo uzhasnog sudjenja protiv barce???:-|
e da...razueme da si se radovala da chelsea pobedi barcelonu....ali shto se radujesh shto je neko izgubio....to je samo pokazatelj(mozhda greshim)kako ti gledash na fudbal...

Ove godine je sudjenje bilo fer,ali prosle....O tome moze samo novele da se pisu....A radujem se sto je barselona ispala sto ne mora da znaci da je mrzim, samo me mnogo iritira sto je stalno dizu u nebesa. Ako ne daj boze Ronaldnjo dotakne loptu to je odmah magija.... Zato i zbog onoga od prosle sezone ja ne volim barsu....

A u prvom poluvremenu igra barse je bila ocajna, dok je u drugom bilo dosta bolje.

JekaiGeorge:
Ove godine je sudjenje bilo fer,ali prosle....O tome moze samo novele da se pisu....A radujem se sto je barselona ispala sto ne mora da znaci da je mrzim, samo me mnogo iritira sto je stalno dizu u nebesa. Ako ne daj boze Ronaldnjo dotakne loptu to je odmah magija.... Zato i zbog onoga od prosle sezone ja ne volim barsu....

A u prvom poluvremenu igra barse je bila ocajna, dok je u drugom bilo dosta bolje.
mozhda opet greshim...ali u poslednjih par meseci ronaldinja toliko pljuju kako god da odigra ne znam kakva je to magija...crna? :roll:

Ma bez obzira na to sto lose igra, opet ne mogu a da ne prokomentarisu:"Evo to je opet kao magija! Kalsican ronaldinjo!". E to posebno iritira kod ovih nasih reportera. I upravo zbog toga sto su ga uzdizali u nebesa, sad je njemu najteze jer ga napadaju sa svih strana. Cak su provalili i da se ugojio. Sve su oci uprte u njega upravo zbog tog uzdizanja.

trick-trick:
nismo loshe igrali...samo da je roni dao...

Da, samo da je Liverpul dao one tri 100%-tne šanse.
I ako mrzim Liverpul navijao sam za njih. I ne samo to. Mogu reći da su bili bolji tokom meča. I da. Nisam mogao da se ne naježim kad su pevali onu njihovu himnu u toku meča, pogotovo kad je Barsa dala gol!!!

JekaiGeorge:
samo me mnogo iritira sto je stalno dizu u nebesa. Ako ne daj boze Ronaldinjo dotakne loptu to je odmah magija.... Zato ja ne volim barsu....

Upravo to je razlog zbog kojeg mrzim Katalonce. Dovolno je reći da je neki igrač nekada davno igrao u Barseloni, pa makar on bio i propali talenat, on je Bog u medijima. Ronaldinjo je najbolji svih vremena(ne može sa loptom da se sastavi već više od godinu dana, plus što ne zna da igra na jakim utakmicama), a Barsa najveći klub svih vremena(pogotovo zadnje dve godine).

Sada su došli do vrha, i ne može se drugde sem do dna(ako mi ne verujete pitajte Kaku' :lol: ). Otići će ili Eto ili Ronaldinjo, ne bi me čudilo da odu još koji igrači, pa čak i trener(pogotovo ako izgubi tiutlu), a doći će možda Kronaldo i Snajder(valjda se tako piše) iz Ajaksa. Mislim da će na leto Barsa da sastavlja nov tim.

Back