FC Barcelona

ZzZzZz:
Pa nije bas dosegla zenit jer je osvojila samo LS a pukla je i u Superkupu i u Toyota kupu.

Pa nisam ni mislio da svaka ekipa pod zenitom sezone osvaja LS ( kao neki klub u Ljutice Bogdana ;) ) To im je tad bio maksimum , ove sezone su evidentno slabiji, ali daleko od toga da je sve izgubljeno :)

Problemi Brazilaca sa težinom
I Ronaldinjo debeo

Izgleda da je najboljim brazilskim fudbalerima suđeno da budu debeli! Velike muke sa kilažom godinama je imao Ronaldo, trostruki dobitnik „Zlatne lopte“ FIFA, a kako stvari stoje, muke sa viškom kilograma ima i Barselonin Ronaldinjo.

Medicinska ekipa klupskog šampiona Evrope zabrinuta je zbog loše psihofizičke kondicije Ronaldinja, koji je rekao najbližim prijateljima da se uopšte ne oseća dobro i da ima problem sa težinom.

- Ovo što vidite nije pravi Ronaldinjo. Mučim se, ne mogu da igram kao što sam ranije - priznao je Brazilac.

Šef medicinske ekipe katalonskog kluba Rikardo Pruna nije želeo da se upušta u detalje vezane za Ronaldinjov problem, ali zato su mediji posvetili veliki prostor ovom pitanju. Pravi se jaka komparacija sa situacijom u kojoj se godinama nalazi Ronaldo, koji je nedavno iz Reala otišao u Milan. Stručnjaci ističu da su faktori stresa, stalnih igara i premora uticali na to da Ronaldinjo ove godine pruža znatno slabije partije.

Za to vreme, u Milanu su rešili da pomognu svom novom pulenu da se vrati u nekadašnju formu. Angažovana je posebna ekipa stručnjaka koja je zadužena da isključivo vodi računa o Ronaldu od treninga do ishrane, pa se popularni fudbaler trenutno nalazi na strogoj dijeti.

Brazilac je u dresu roso-nera odigrao samo 116 minuta, ali je napredak već primetan. Svi kažu da je Ronaldo na meču sa Sijenom igrao znatno brže, što je rezultiralo i sa dva postignuta pogotka. Ronalda su u Milanu pitali po kom režimu je radio kod Fabija Kapela u Madridu. Italijan, koji je bio poznat po tome što je forsirao žestok rad dok je radio u Italiji, kažu da je promenio navike i da u Realu insistira na svega dva časa treniranja.

Tokan:
Uf, nadati se da pobedi jedan Liverpul, Celzijev arch enemy u Engleskoj samo zato da bi Barsa ispala.. mislim ono.. nema logike sem velike mrznje prema Barsi.
uzas
..
trick-trick:
pogotovu sa chelsijem....gde je...khm...chelzi bio oshtecen...jel tako?jbt,zar opet...
o5
--------------------------------------------------
ja 5. put kazem da je Barselona ostecena protiv Arsenala i Celzija, a objasnjenje je na onoj temi ne znam ni gde je vishe ? ? ? ? :-x

Sevilja 2:1 Barselona :-(
Ronaldinjo dao gol glavom, posle promasio penal, sudija dao crveni Ziliju i Zambroti a nije trebalo ni zuti, Oleger Presas je o5 igrao od pocetka nije mogo loptu da pogodi celu utakmicu
----------------
14' [0 - 1] Ronaldinho
39' [1 - 1] A. Kerzhakov
61' [2 - 1] D. Alves

Da je jak to teško.
Brz, sitan, dribler i to ga čini vrlo probojnim.
Ako se ne bude češće povređivao, budućnost je pred njim. Ako ga povrede syebu, ostaće samo solidan igrač pacovskog izgleda :lol:

Dobar igrac. A Kronaldo jeste bolji igrac od njega iako pomalo voli da folira, mada je neverovatno brzi i u mnogo puta je jedini nacin da ga zaustav taj da ga pokose po nogama. I posle ispadne prevarant.

A i Mesi zna ponekad da glumi, ali bez obzira na to po mom misljenju prespektivan igrac.

ivkanica:
Jel mozete da mi kazete sta mislite o Messiju? Ali nemojte samo C.R je bolji od njega, klinac samo folira...
Messi je jedan mali sebicni kreten....i nikad mu ne bi dozvolio da igra u mom timu,jer hoce da se samo on istakne i da da gol,ali da se nimalo ne potrudi nego da mu se sve servira...

Back