Tokan
Aktivan član
- Poruka
- 1.246
ZzZzZz:Pa nije bas dosegla zenit jer je osvojila samo LS a pukla je i u Superkupu i u Toyota kupu.
Pa nisam ni mislio da svaka ekipa pod zenitom sezone osvaja LS ( kao neki klub u Ljutice Bogdana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZzZzZz:Pa nije bas dosegla zenit jer je osvojila samo LS a pukla je i u Superkupu i u Toyota kupu.

uzasTokan:Uf, nadati se da pobedi jedan Liverpul, Celzijev arch enemy u Engleskoj samo zato da bi Barsa ispala.. mislim ono.. nema logike sem velike mrznje prema Barsi.
o5trick-trick:pogotovu sa chelsijem....gde je...khm...chelzi bio oshtecen...jel tako?jbt,zar opet...

Definitivno su u prednosti. Nadam se da nece nesto posebno napadati nego da ce biti malo vise defanzivniji. Nije im nuzno da jure rezultat i to ce mnogo olaksati stvar. Moze da cekaju dobar kontra napad i daju jos neki gol. Lagano...68Mustang428CJ:^^^ Liverpoolu odgovara i 0:1.

JekaiGeorge:A posto ja u tom mecu navijam za Liverpul, bice lako...![]()
Messi je jedan mali sebicni kreten....i nikad mu ne bi dozvolio da igra u mom timu,jer hoce da se samo on istakne i da da gol,ali da se nimalo ne potrudi nego da mu se sve servira...ivkanica:Jel mozete da mi kazete sta mislite o Messiju? Ali nemojte samo C.R je bolji od njega, klinac samo folira...