Tokan
Aktivan član
- Poruka
- 1.246
Barsa veceras prolazi dalje 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

JekaiGeorge:Nadam se da ne prolazi. Liverpul je u mnogo boljoj poziciji.
Baj,baj

mozhda opet greshim...ali u poslednjih par meseci ronaldinja toliko pljuju kako god da odigra ne znam kakva je to magija...crna?JekaiGeorge:Ove godine je sudjenje bilo fer,ali prosle....O tome moze samo novele da se pisu....A radujem se sto je barselona ispala sto ne mora da znaci da je mrzim, samo me mnogo iritira sto je stalno dizu u nebesa. Ako ne daj boze Ronaldnjo dotakne loptu to je odmah magija.... Zato i zbog onoga od prosle sezone ja ne volim barsu....
A u prvom poluvremenu igra barse je bila ocajna, dok je u drugom bilo dosta bolje.

trick-trick:nismo loshe igrali...samo da je roni dao...
JekaiGeorge:samo me mnogo iritira sto je stalno dizu u nebesa. Ako ne daj boze Ronaldinjo dotakne loptu to je odmah magija.... Zato ja ne volim barsu....
). Otići će ili Eto ili Ronaldinjo, ne bi me čudilo da odu još koji igrači, pa čak i trener(pogotovo ako izgubi tiutlu), a doći će možda Kronaldo i Snajder(valjda se tako piše) iz Ajaksa. Mislim da će na leto Barsa da sastavlja nov tim.