FC Barcelona

winston:
Ne trebaju mi oci da vidim da vi vise mrzite Barsu nego sto volite Milan,Celzi ili vec za koga navijate.

Naravno da vise volim AC Milan nego sto mrzim barselonu.
Ali pogledaj ti kakvih debila ima. Ovaj je nadmasio i bojica.

NEKA VECERAS SVAKO ZNA,
DA JE BARCINA POBEDA,
NOVI SAMPION I TITULA,
NASA BARCA JE OPET NAJBOLJA!!!

OVE NOCI SA CAMP NOU-a,
CUCE SE PESMA DO JUTRA,
ZA NASU BARCU IZ PEHARA,
MNOGO PIVA CE PROCI VENAMA!!!

Smucila mi se barselona za sva vremena kad sam ovo video!!

ZzZzZz:

NEKA VECERAS SVAKO ZNA,
DA JE BARCINA POBEDA,
NOVI SAMPION I TITULA,

OVE NOCI SA CAMP NOU-a,
CUCE SE PESMA DO JUTRA,
ZA NASU BARCU IZ PEHARA,

Nisam shvatio sta ti je ovo?
Citirao si nekog?

ZzZzZz:

NEKA VECERAS SVAKO ZNA,
DA JE BARCINA POBEDA,
NOVI SAMPION I TITULA,

OVE NOCI SA CAMP NOU-a,
CUCE SE PESMA DO JUTRA,
ZA NASU BARCU IZ PEHARA,

Ko je izmislio ovu pesmicu...bas je zanimljiva... :lol: :lol:

68Charger440+6:
Kako nema sanse kad sam preneo rezultat? Trenutno 1:0 za Valenciju na poluvremenu.
Valensija je jos vodila u prvom poluvremenu :-) ? Hah...toliko o nepobedivoj barsi i o njenoj vanserijskoj igri ove sezone... Kad su igrali 1:1 sa Valensijom Real ima da ih dobije sa 2:0
@ZzzZ I meni se smucila, mada mi je i ranije bila dovoljno mrska.
@Winston Naravno da vise volim Celzi nego sto mrzim barsu.
@Charger U pravu si za crveni karton. Mnogo toga bi bilo drugacije da taj karton nije dat. I mnogo toga bi bilo sasvim drugacije da su na nekim utakmicama sudije bile neutralne.

I know...ali je Real(po meni), realno :-) , bolji od Valensije , mada kad Zoze kaze da spada u prvih 5 ja mu verujem... Stoga primite moja duboka izvinjenja sto podcenih Valensiju... U svakom slucaju barsa je kao vanserijski tim (bla,bla,bla...) trebao da je pobedi, elem...NIJE.

JekaiGeorge:
I know...ali je Real(po meni), realno :-) , bolji od Valensije , mada kad Zoze kaze da spada u prvih 5 ja mu verujem... Stoga primite moja duboka izvinjenja sto podcenih Valensiju... U svakom slucaju barsa je kao vanserijski tim (bla,bla,bla...) trebao da je pobedi, elem...NIJE.
Nismo pobedili zato sto smo u mec usli kao u zajebanciju i tek smo u drugom poluvremenu poceli da igramo,ali tad je vec bilo kasno,jer Valencija nije neki supacki tim, nego je bas dobra i nadam se da ce se takav pristup igri ubrzo promeniti. ;)

winston:
Barsa nije dobila kuci Valensiju 6god. I nije to nista cudno Valensija ima 10tak god. vrhunski tim.
Ziva istina,a i nije sramota sa takvim timom igrati nereseno,ionako je tradicija na njihovoj strani.....a Barca ce se sigurno uskoro popraviti.... ;) i naravno pobediti Celzi... :lol:

BUBIVII:
Ziva istina,a i nije sramota sa takvim timom igrati nereseno,ionako je tradicija na njihovoj strani.....a Barca ce se sigurno uskoro popraviti.... ;) i naravno pobediti Celzi... :lol:
Vaazno je da su se dva najjaca tima nasla u istoj grupi. To odgovara i Celziju i Barsi.
Ne moraju da strepe zbog eventualnog ispadanja u ranoj fazi. Kao prosle god. i preprosle.

winston:
Vaazno je da su se dva najjaca tima nasla u istoj grupi. To odgovara i Celziju i Barsi.
Ne moraju da strepe zbog eventualnog ispadanja u ranoj fazi. Kao prosle god. i preprosle.
Da brate,to je vazno....odgovara mi i da se nadjemo sa njima u finalu i da ih pobedimo za drugu titulu zaredom... ;) :D

Walken:
To je zato sto je Iniesta vrhunski fudbaler, a nasi mladi fudbaleri su posle meca sa Spanijom rekli da nisu igrali protiv boljeg igraca i da sa loptom moze da uradi sta hoce.... A i dalje nije standardan u Barci...

Mozda je to jedan od pokazatelja kakav je to tim.
U barsinoj formaciji mora da igra jedan defanzivni vezni.. obicno je to u zadnje vreme edmilson.. Tesko da iniesta moze da izbaci Cavija iz ekipe..

winston:
Mozda je to jedan od pokazatelja kakav je to tim.
U barsinoj formaciji mora da igra jedan defanzivni vezni.. obicno je to u zadnje vreme edmilson.. Tesko da iniesta moze da izbaci Cavija iz ekipe..
Ne moze da izbaci Cavija,ali svejedno mislim da bi trebao da igra malo vise,nego do sad...... ;)

Back