FC Barcelona

JekaiGeorge:
@BUBIVII Ako vec dugo navijas za barsu onda je ok, ti si pravi navijac. Ja sam pljuvala neke "navijace" koji su to postali zbog trenda...
Inace nadam se da barsa ove godine nece osvojiti primeru, vec ce to biti Real (dos'o im Kapelo pa ce valjda da krenu na bolje).
A kako se zove kad pocnes da navijas za klub samo zbog trenera koji ti se dopada? Jel i to trend?

JekaiGeorge:
Nisam znala da si ti moderator, bas lepo :-) ... Izvini sto sam postovala neke poruke nevezane za temu, necu vise I promise...
@BUBIVII Ako vec dugo navijas za barsu onda je ok, ti si pravi navijac. Ja sam pljuvala neke "navijace" koji su to postali zbog trenda...
Inace nadam se da barsa ove godine nece osvojiti primeru, vec ce to biti Real (dos'o im Kapelo pa ce valjda da krenu na bolje).
Sorry sto ti kvarim zelje,ali kao veliki navijac Barce ne dopustam da Real osvoji Primeru...... ;) :D

Svako koje pratio ova prva kola primere vidi da real nema nikakve sanse...
Oni igraju jos gore nego prosle god.
Sto se tice reala barsa ce se prosetati primerom.
Ove god. je Valensija i At.Madrid u centru paznje sto se tice borbe za drugo mesto 8)

Walken:
A kako se zove kad pocnes da navijas za klub samo zbog trenera koji ti se dopada? Jel i to trend?
Jeste. Ja sam pocela da navijam za Celzi zbog Murinja ali sam shvatila koliko je to glupo( navijati za jedan klub samo zbog jednog igraca/menadzera/pomocnika menadzera/fizioterapeuta i.sl.) i uvidela sam da je svaki igrac sjajan i poseban na svoj nacin pa sam ih sve zavolela. Znaci, i ako bi sad Murinjo presao bilo gde ja bih i dalje navijala za Celzi.
@winston pa sta? I na ostalim temama se pozivaju simpatizeri i navijaci pa se opet nalaze komentari oba tipa (pozitivni i negativni)...
@BUBIVII videcemo... Real ima Kapela koji retko sta ne osvoji sa klubom koji trenira, sa druge strane barsa ima glupog Rajkarda koji nema veze a ima srece sto barsa ima dobre igrace pa ga vade...

Real je doveo dosta igraca kao i novog trenera. Nebi ih ja izostavio tako lako.

Retko kad se desi da tim odigrao sezonu perfektno bez greske, a to ce se desiti i Barceloni. Imali su pad i prosle godine, a imace i ove. Ove godine ce im biti jos teze jer su aktuelni prvaci Spanija i Evrope i svako hoce da ih pobedi.

Ma... Realu nema spasa dok se ne oslobodi Raula,Bekama,Ronalda....
Realu treba reforma....Oni nisu nista uradili po tom pitanju...
Doveli su dva centralna vezna koji ne znaju da grade igru...cisti defanzivci
Doveli su stopera od 33god.
Rejes je jedino pravo pojacanje za mene,i Diara bi predstavljao pojacanje,ali ne ovako u tandemu sa Emersonom.
Real je u zadnja dva meca delovao ocajno,izgubljeno..
Dokaz da se i u buducnosti nece nista promeniti na bolje u tom klubu je i Kapelova izjava:
Gradicemo igru oko Raula...on ce biti predvodnik ekipe.. :confused: zalost.

JekaiGeorge:
Jeste. Ja sam pocela da navijam za Celzi zbog Murinja ali sam shvatila koliko je to glupo( navijati za jedan klub samo zbog jednog igraca/menadzera/pomocnika menadzera/fizioterapeuta i.sl.) i uvidela sam da je svaki igrac sjajan i poseban na svoj nacin pa sam ih sve zavolela. Znaci, i ako bi sad Murinjo presao bilo gde ja bih i dalje navijala za Celzi.
@winston pa sta? I na ostalim temama se pozivaju simpatizeri i navijaci pa se opet nalaze komentari oba tipa (pozitivni i negativni)...
@BUBIVII videcemo... Real ima Kapela koji retko sta ne osvoji sa klubom koji trenira, sa druge strane barsa ima glupog Rajkarda koji nema veze a ima srece sto barsa ima dobre igrace pa ga vade...
Rajkard nije glup! :-o On svojim igracima pusta da se zezaju na terenu vise od drugih trenera,ali sa razlogom,Barca nikad ne bi igrala ovako ofanzivno da nema njega,bilo koji drugi trener kao npr. Kapelo bi ih zavio u crno sa svojom defanzivnom taktikom.. ;) 8)

JekaiGeorge-
Jeste ima i pozitivnih i negativnih ali od iste grupe navijaca...
Kod nas u CZ temi ne dolaze grobari... samo Delije..
-
Vidite sta nam se sada desava,toliko smo duboko zagazili u neke teme koje nemaju veze sa Barsom(i ja sam kriv za to,priznajem) da se sada ne mozemo izvuci..
Zato sam i molio 68Charger440+6 da uradi nesto povodom toga jer ovo ce postati svastara.

Stvarno bi trebali da pricamo samo o Barsi,ali ako moze da i kad kritikujemo to radimo argumentovano.

JekaiGeorge:
Koliko znam ova tema nosi naziv FC Barselona,a ne FC Barselona- pohvale, slavospevi, uzdizanje u nebesa...Sto znaci da se mogu davati i negativni komentari kao na bilo kojoj drugoj temi vezanoj za bilo koji drugi klub( Arsenal, Liverpool, Chelsea, Milan..). Ne mrzi barsu zato sto se klinke loze na ronaldinja, vec je mrzi zato sto je uzdizu u nebesa i zbog nacina na koji je dobijala pojedine utakmice, a nerviraju je milioni novopecenih navijaca. Mislim da sam ovo ponovila jedno 1000 puta i ako i dalje ne shvatas zasto su je neki namrzli stvarno nema svrhe da pojasnjavam.I ne znam u cemu je tvoj problem? Sto tebe briga da li je ili nije klinka? Nemoj da shvatas ovo isuvise licno, jednostavno svako ima svoje misljenje i ma kakvo bilo ima pravo da ga izrazi, ali bez vredjanja.

Upravo tako.E to je pametno receno.Thanks sto podrzavas moje misljenje...Big pozz 4 u ! 8-) :lol:

JekaiGeorge:
Mozda su i drugi ljudi uvideli da i Barcelona pored Ronaldinha ima sjajne igrace, i da se Barcina igra ne vrti samo oko njega... Protiv Racinga Ronaldinho nije odigrao nista spektakularno, ali je zato Deco bio odlican i glatko su ih dobili... I obratite paznju da Iniesta kad god igra vise organizuje igru od Ronaldinha... Ja ne obozavam Barcu, ali volim da ih gledam, i to ne samo zbog Ronaldinha...

@Winston U pravu si sto se tice zalazenja u druge teme. I ja sam delom kriva za to (nekoliko puta sam spomenula Real) i od danas cu razgovarati samo o barsi kao sto sam vec obecala Charger-u. Nema smisla da upropastimo temu zbog neslaganja i prepirki.
A bojim se da ce barsa i ove gdine da bude favorizovana...A mozda i nece, videcemo...
@Walken Ja ni u jednom postu nisam spomenula ljude koji navijaju za barsu zbog barse, znaci kluba u celini, vec one druge koji navijaju za nju samo zato sto je sada u centru paznje. Slazem se da ima mnogo dobrih igraca, ali po meni kad toliko dizu (favorizuju) klub i odredjenog igraca u nebesa to nekako stvara neku odbojnost prema samom klubu, zato je vecina namrzla barsu. Meni je recimo Deko mnogo kompletniji i kvalitetniji igrac od ronaldinja...

Back