Moze se desiti sudijska greska, ali izgleda da se sudijska greska uvek desava u korist Barcelone, nikad u korist Barceloninog protivnika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas tako...Velika slucajnost.68Charger440+6:Moze se desiti sudijska greska, ali izgleda da se sudijska greska uvek desava u korist Barcelone, nikad u korist Barceloninog protivnika.

Jel si ti corav/a kakav ofsajd,bre???????sarabubasara:Ne volim ni Barselonu ni Real Madrid...Real Madrid jer imaju mnogo dobrih igraca koji ne znaju da igraju timski...a Barselonu jer da im nije Ronaldinjo i Eto ne bi bili poznati...oni su ok fudbalski klub, ali svaka budala koja ne zna nista o fudbalu kaze da navija od reprezentacija za Brazil a od klubova za Barselonu...Ronaldinjo nije toliko poznat jer dobro igra nego je poznat jer je zubat eto zasto...on je vrhunski igrac, ali samo kazem da ima talentovanih koliko i on, ali su u njegovoj sjenci jer ima onakve zube...a Eto...pa jeste li gledali Barsa Arsenal?!Cisti gol iz ofsajda od strane Etoa, ali sta ces... :x

.....a da igra za Celzi,nema sanse da bi mu svirali i da je bio 10m u ofsajdu......JekaiGeorge:@sarabubasara Cist gol iz ofsajda, jeste, ali molim te, on igra za barsu...

....sem kad igra protiv Celzija...mislim na onaj penal iz revansa prosle god.....nije bilo govora o penalu....ali sudija....68Charger440+6:Moze se desiti sudijska greska, ali izgleda da se sudijska greska uvek desava u korist Barcelone, nikad u korist Barceloninog protivnika.

BUBIVII:....sem kad igra protiv Celzija...mislim na onaj penal iz revansa prosle god.....nije bilo govora o penalu....ali sudija....![]()
![]()
![]()
Pa ja nikad ne lazem,samo iznosim istinu ispred koje se svi navijaci celzija prave slepi...winston:Ziva istina!
BUBIVII:Pa ja nikad ne lazem,samo iznosim istinu ispred koje se svi navijaci celzija prave slepi...
ZzZzZz:Sreca vasa pa nema navijaca Benfike na ovom forumu.
BUBIVII:....sem kad igra protiv Celzija...mislim na onaj penal iz revansa prosle god.....nije bilo govora o penalu....ali sudija....![]()
![]()
![]()
68Charger440+6:Taj penal nije doneo ikakve promene.
ma ripam od srece zbog toga...ZzZzZz:Sreca vasa pa nema navijaca Benfike na ovom forumu.

nema veze mogao je,a kad se vratis u pretproslu god. na kraju utakmice pri rezultatu koji vodi Barcu dalje celzi daje gol,a bio je cist faul karvalja nad golmanom..68Charger440+6:Taj penal nije doneo ikakve promene.
Crveni karton jeste.

nema sanse ali videcemo...68Charger440+6:Barcelona gubi od Valencije.