FC Barcelona

_0pu§TεNº_:
pa pazi ima mnogo fanova arsenala, i ja volim arsenal , da su igrali u finalu arsenal-milan ili arsenal- celzi ili arsenal-real ja bih navijao za arsenal i jos mnoogi drugi.

Nikako da shvatis sta hoce da ti kaze.
Zbog nacina na koji je barselona izbacila Chelsea, Benfiku i Milan skoro svi sa ovog foruma su u finalu bili uz Arsenal.

ZzZzZz:
Nikako da shvatis sta hoce da ti kaze.
Zbog nacina na koji je barselona izbacila Chelsea, Benfiku i Milan skoro svi sa ovog foruma su u finalu bili uz Arsenal.
Bas tako. i da je igrala sa bilo kojim drugim klubom u finalu, vecina bi bila uz taj klub. A i nerviraju me njeni novopeceni milionski navijaci...

Uzgred ovo nije tema gde ce te da pricate o Celziju, za to ima posebna tema. A nemojte ovde da ispoljavate vase frustracije nastale Barseloninim dobrim igrama, ako je ne volite ne pljujte je na ovoj temi. Barsa je prosle sezone pokazala kakav je tim, dve godine za redom pobedjuje taj vas Celzi, koji uzgred i pored tolikih para koje daje za igrace, zavisi od jednog igrac Lampara. Za te nove milionske navijace se pre moze reci za Celzi, posto je do pre par sezona bio prosecan klub u Engleskoj, daleko iza Mancestera, Liverpula Aresanala i drugih.

68Charger440+6:
Nego? Zasto bi neko ko navija recimo za Bayern ili Juventus bio u finalu za Arsenal, a ne uz Barcelonu?
zbog onih navijaca koje i ja ne volim, zbog toga sto Ronaldinjove dresove nose deca od 9-10 godina, devojcica iz mog odeljenja nosi njegov dres i jedino zna da igra za Barselonu.
npr. na utakmici on sutne loptu petom najobicnije a komentator odma : kakva carolija, kakva magija, umesto da pusti coveka da igra kako zna i ume
sto neko pomenu da decaci iz dvorista znaju bolje finte nego on, ako mislis na elastico dribling ili ono freestyle kad zonglira i okrece nogu oko lopte pa je uhvati na vrat, na glavi,pa ovo ono, to znam i ja i dovoljno je da vezbas mesec dana i znaces sve te finte. ali nije uopste u tome fora,
Jbg klinci su culi legendu o madjionicaru ronaldinju koji pogadja precku od 16 metara 5 puta uzastopno i normalno da mu se svidi. i sad vi mislite svi su takvi i vole barsu samo dok je dobra i kao bljak, mrzim barsu gledaj kako su privilegovani, i uvek ti se cini da sudija sudi protiv ekipe za koju navijas , to je uvek tako.
a sto se tice sudjenja dovoljno je bilo da gledate danas Celzi-Liverpul, toliko o sudjenju, raspravljati o sudjenju nema smisla, jer cu uvek ja da kazem da nije postojao penal nad lampardom, da je Teri skrivio penal, da nije bilo faula protiv arsenala , da je ponisten gol protiv arsenala,a dat crveni karton ITD.to vam je uzaludna prica
jos smesnije je kad neko kaze da ronaldinjo nije nista posebno a posle kako barsa bez njega igra mnogo slabo.
a najsmesnije je kad navijaci vise mrze barselonu nego sto vole doticni klub, sto rece tokan ne pljujte ovde po barci
FORCABARCA, MORE THEN A CLUB !

Tokan:
Uzgred ovo nije tema gde ce te da pricate o Celziju, za to ima posebna tema. A nemojte ovde da ispoljavate vase frustracije nastale Barseloninim dobrim igrama, ako je ne volite ne pljujte je na ovoj temi. Barsa je prosle sezone pokazala kakav je tim, dve godine za redom pobedjuje taj vas Celzi, koji uzgred i pored tolikih para koje daje za igrace, zavisi od jednog igrac Lampara. Za te nove milionske navijace se pre moze reci za Celzi, posto je do pre par sezona bio prosecan klub u Engleskoj, daleko iza Mancestera, Liverpula Aresanala i drugih.
Uzgred ti nisi admin tako da ne mozes da bilo kome kazes gde ce i o cemu ce da prica i da li ce ili nece da pljuje barsu. Dok god mi admin ne posalje upozorenje posecivacu ovu temu i pljuvacu po barsi do mile volje. Koliko znam ovo nije tema samo za pozitivne komentare o barsi vec i za one druge (negativne). A od kog zavisi tvoja barsa? Od Ronaldinja. Znaci zavisi od jednog igraca, ako umem da brojim. A Celzi je iako je bio prosecan klub do pre par sezona imao mnogo navijaca, dok su za barsu poceli da navijaju milioni samo zato sto je sad u trendu navijati za nju. Igraju sa natpisom Unicef, klub sa dusom, nije nego. A i ronaldinja su odskora zavoleli, a pola njegovih takozvanih obozavaoca ne zna ni na kojoj poziciji igra. Izem ti ljubav...

To se nije desavalo cele sezone (da su ljudi zamrzili Barcelonu) nego preko noci.

Prodju Benficu uz pomoc sudija ... "ma to je samo Benfica, koga briga za njih."

Prodju Chelsea uz pomoc sudija ... "bolje da je Chelsea ispao, muka mi je od Abramovica i $$$."

Prodju Milan uz pomoc sudija ... "ma nek je Milan ispao, igraju dosadan fudbal."

Dodje Arsenal ... vecina njih koja je kroz Ligu Sampiona bila uz Barcelonu sada je uz Arsenal.

68Charger440+6:
To se nije desavalo cele sezone (da su ljudi zamrzili Barcelonu) nego preko noci.

Prodju Benficu uz pomoc sudija ... "ma to je samo Benfica, koga briga za njih."

Prodju Chelsea uz pomoc sudija ... "bolje da je Chelsea ispao, muka mi je od Abramovica i $$$."

Prodju Milan uz pomoc sudija ... "ma nek je Milan ispao, igraju dosadan fudbal."

Dodje Arsenal ... vecina njih koja je kroz Ligu Sampiona bila uz Barcelonu sada je uz Arsenal.
Upravo tako...

Tokan:
Ne zavisi Celzi nikako samo od Lamparda...pogledaj neku utakmicu Celzija.....oni su bas ekipa koju karakterise drustveni fudbal a ne solo igra i atrakcije s loptom
Koliko ja znam Barsa je ispala od Celzija prije 2 godine tako da nece biti da je Barsa dobila 2 godine za redom....no samo poslednju ;-)
i bez nervoze...ne pljujemo Barsu samo nam se ne svidja njihova medijska ispracenost 8-)

Back