68Charger440+6:
Nego? Zasto bi neko ko navija recimo za Bayern ili Juventus bio u finalu za Arsenal, a ne uz Barcelonu?
zbog onih navijaca koje i ja ne volim, zbog toga sto Ronaldinjove dresove nose deca od 9-10 godina, devojcica iz mog odeljenja nosi njegov dres i jedino zna da igra za Barselonu.
npr. na utakmici on sutne loptu petom najobicnije a komentator odma : kakva carolija, kakva magija, umesto da pusti coveka da igra kako zna i ume
sto neko pomenu da decaci iz dvorista znaju bolje finte nego on, ako mislis na elastico dribling ili ono freestyle kad zonglira i okrece nogu oko lopte pa je uhvati na vrat, na glavi,pa ovo ono, to znam i ja i dovoljno je da vezbas mesec dana i znaces sve te finte. ali nije uopste u tome fora,
Jbg klinci su culi legendu o madjionicaru ronaldinju koji pogadja precku od 16 metara 5 puta uzastopno i normalno da mu se svidi. i sad vi mislite svi su takvi i vole barsu samo dok je dobra i kao bljak, mrzim barsu gledaj kako su privilegovani, i uvek ti se cini da sudija sudi protiv ekipe za koju navijas , to je uvek tako.
a sto se tice sudjenja dovoljno je bilo da gledate danas Celzi-Liverpul, toliko o sudjenju, raspravljati o sudjenju nema smisla, jer cu uvek ja da kazem da nije postojao penal nad lampardom, da je Teri skrivio penal, da nije bilo faula protiv arsenala , da je ponisten gol protiv arsenala,a dat crveni karton ITD.to vam je uzaludna prica
jos smesnije je kad neko kaze da ronaldinjo nije nista posebno a posle kako barsa bez njega igra mnogo slabo.
a najsmesnije je kad navijaci vise mrze barselonu nego sto vole doticni klub, sto rece tokan ne pljujte ovde po barci
FORCABARCA, MORE THEN A CLUB !