Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
:-)68Charger440+6:Jok sebi
@BUBIVII cuti bre kad te branim ;-) ..Ne znas kakve se ovde rasprave vode... Dok trepnes ostaces bez glave... :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:-)68Charger440+6:Jok sebi
Sto bre bez glave,zar ste toliko opasni?JekaiGeorge::-)
@BUBIVII cuti bre kad te branim ;-) ..Ne znas kakve se ovde rasprave vode... Dok trepnes ostaces bez glave... :-)
Tako treba ja se slazem sa tobom u potpunosti (bas cudno, a? :-) )... Istina je da sam ja u pocetku volela Celzi samo zbog Murinja, ali sad ga volim zbog svih igraca (Teri,Drogba,Seva,Balak,Ceh,Lampard,Esijen,Paulo Fereira, Roben, Karvaljo, sve njih ja volim..).Mnogo je bezveze da volis klub samo zbog jednog igraca ili samo zato sto je u trendu voleti ga.I ja volim Bekama, ali ne navijam za Real.MadonnaGirl:E totalno se slazem sa Jekom.Ovo je tema i za dobre i za lose komentare........a i ja cu da se uskoro pridruzim pljuvacima Barse,jer mi je dosta toga da neko kaze``Mnogo volim ronaldinja,navijam za Barsu``...........a to skoro svi pricaju......ja sam bas u onoj grupi koja ne podnosi to sto zbog jednog jedinog igraca vole neki klub,a pojma nemaju o njemu.Mislim pitaj ronaldinjove fanove za ostale igrace u Barsi(ne sve,ali vecinu) pa da vidis sta ce da ti kazu....Mislim i meni se svidja Kaka,pa ne navijam za Milan........ja navijam za Celzi jer mi se tamo svi svidjaju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NAPRED REAL UAAAAA BARCELONABUBIVII:BARCA je najjaci tim svih vremena,uaaaaa Real!!!![]()
najjaci vic koji sam danas procitao mada nije vicZzZzZz:Mozemo lagano da osnujemo "klub mrzitelja barselone"
Imali bismo vise clanova od FK Krstarica.![]()
ZzZzZz:Mozemo lagano da osnujemo "klub mrzitelja barselone"
Imali bismo vise clanova od FK Krstarica.![]()
winston:Nebi nedostajalo clanova i kada bi Milan i Celzi bili u takovj temi. 8)
Koliko interista ima... masa68Charger440+6:Chelsea mozda, ali AC Milan sigurno ne.
Ja jos odavno navijam za Barcu i navijacu za nju i u slucaju da svi ovi poznati igraci,tipa Ronaldinha,Deca i to,odu iz kluba.MadonnaGirl:E totalno se slazem sa Jekom.Ovo je tema i za dobre i za lose komentare........a i ja cu da se uskoro pridruzim pljuvacima Barse,jer mi je dosta toga da neko kaze``Mnogo volim ronaldinja,navijam za Barsu``...........a to skoro svi pricaju......ja sam bas u onoj grupi koja ne podnosi to sto zbog jednog jedinog igraca vole neki klub,a pojma nemaju o njemu.Mislim pitaj ronaldinjove fanove za ostale igrace u Barsi(ne sve,ali vecinu) pa da vidis sta ce da ti kazu....Mislim i meni se svidja Kaka,pa ne navijam za Milan........ja navijam za Celzi jer mi se tamo svi svidjaju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry ja vec pomenu kalco i Inter.....samo cuvam glavu......68Charger440+6:Od sada ocekujem da se na ovoj temi pise samo o Barceloni i o nicem drugo.
Sve sto nije u vezi Barcelone brisem.
Nisam znala da si ti moderator, bas lepo :-) ... Izvini sto sam postovala neke poruke nevezane za temu, necu vise I promise...68Charger440+6:Od sada ocekujem da se na ovoj temi pise samo o Barceloni i o nicem drugo.
Sve sto nije u vezi Barcelone brisem.
MadonnaGirl:E .a i ja cu da se uskoro pridruzim pljuvacima Barse,jer mi je dosta toga da neko kaze ``Mnogo volim ronaldinja,navijam za Barsu``...........a to skoro svi pricaju......ja sam bas u onoj grupi koja ne podnosi to sto zbog jednog jedinog igraca vole neki klub,a pojma nemaju o njemu. Mislim i meni se svidja Kaka,pa ne navijam za Milan........ja navijam za Celzi jer mi se tamo svi svidjaju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko znam ova tema nosi naziv FC Barselona,a ne FC Barselona- pohvale, slavospevi, uzdizanje u nebesa...Sto znaci da se mogu davati i negativni komentari kao na bilo kojoj drugoj temi vezanoj za bilo koji drugi klub( Arsenal, Liverpool, Chelsea, Milan..). Ne mrzi barsu zato sto se klinke loze na ronaldinja, vec je mrzi zato sto je uzdizu u nebesa i zbog nacina na koji je dobijala pojedine utakmice, a nerviraju je milioni novopecenih navijaca. Mislim da sam ovo ponovila jedno 1000 puta i ako i dalje ne shvatas zasto su je neki namrzli stvarno nema svrhe da pojasnjavam.I ne znam u cemu je tvoj problem? Sto tebe briga da li je ili nije klinka? Nemoj da shvatas ovo isuvise licno, jednostavno svako ima svoje misljenje i ma kakvo bilo ima pravo da ga izrazi, ali bez vredjanja.Tokan:Ako ti je svrha da na ovu temu dodjes samo da bi pljuvala Barsu, onda stvarno nemam reci. Iz gore navedenog vidim da mrzis Barselonu samo zbog toga sto se tvoje klinke drugarice loze na Ronaldinja, nemoj da se uvredis ali takvo shvatanje je na nivou osnovne skole, klinacko zaljubljivanje u jednog igraca, kao ti u Kaku, ali samo u gorem obliku. Al ova zadnja recenica te je definitivno svrstala medju te klinke...
winston:www.fcbarcelona.com/ Za sve navijace i simpatizere velikog Katalonskog kluba!![]()