max23
Obećava
- Poruka
- 56
mrzim barselonu!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
max23:mrzim barselonu!!!![]()
![]()
![]()
Jeste.... Al za Meridian ligu.... I penal za Milan je bio sramotan, al tamo se nije lomio rezultat......JekaiGeorge:I bio je cist penal...
Zaustavice ih sjajni Lyon....Tokan:Можете Барси да пљунете под прозор. Барса је институција, као и Реал у Шпанији, Манчестер, Ливерпул у Енглеској. То Челзи никад неће бити, јер је тим вештачку, на "силу" направљен, тим који ће трајати колико Абрамовић буде на врху. Срећом па се са парама не може све добити, ако их не заустави Барса, зауставиће него други...
68Charger440+6:Ma o Barceloni su mnogi promenili misljenje posle prosle sezone.
Pre utakmica sa Benficom, Chelsea i Milanom svi su bili na strani Barcelone. U finalu vecina je bila uz Arsenal.
pa kad ih jeBARCA sve redom nanizala i poizbacivala, nece valjda u nastavku da navijaju za nju.68Charger440+6:Ma o Barceloni su mnogi promenili misljenje posle prosle sezone.
Pre utakmica sa Benficom, Chelsea i Milanom svi su bili na strani Barcelone. U finalu vecina je bila uz Arsenal.
I JA SE U POTPUNOSTI SLAZEM SA TOBOM!ISKRENO MRZIM BARSELONU A POSEBNO RONALDINJA,POLA SKOLE SE PALI NA NJEGA STA IM SE KOD NJEGA SVIDJA MOZDA ZUBI?Alex.L:Odakle se samo stvaraju ovi navijači Barse tipa bojić sa B92. Kad otvorim frižider naiđem na njih par
99,99% svim tih navijača nije navijalo za Barsu kada je bukvalno strepela za opstanak u Primeri(zahvaljujući Van Galu), pa je morao Antić da je spasava. Naravno na kraju sezone dobio je otkaz jer nije zvučno ime kakvo odgovara velikom timu(sindrom Real). Ali jbg dođe Ronaldinjo i svi likovi u gradu nose Ronaldinjovu desetku na dresu Barse, i kunu se u oboje, kako si im ljubavi od malena, kako će navijati za BARSU DO SMRTI(ovo mi je nešto vrlo poznato) itd...
Sledeći Brazilac koji bude najbolji igrač sveta, i bude genije za Ronaldinja i bude igrao bilo gde povući će za sobom masu novih navijača, koji će umirati za taj klub
MRZIM TAKVE LJUDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alex.L:kako će navijati za BARSU DO SMRTI(ovo mi je nešto vrlo poznato) itd...
max23:I JA SE U POTPUNOSTI SLAZEM SA TOBOM!ISKRENO MRZIM BARSELONU A POSEBNO RONALDINJA,POLA SKOLE SE PALI NA NJEGA STA IM SE KOD NJEGA SVIDJA MOZDA ZUBI?![]()
Za tvoju informaciju mislila sam na devojcice iz moje skole ne na sebe!Hoces da kazez da svako ko ne voli Ronaldinja treba da ide da se leci???I kad sam ja rekla da on nema blage vezeTokan:Ти треба да се лечиш за почетак. Ако ти гледаш фудбал због лепих играча онда немам шта да коментаришем са тобом.
"A te driblinge znaju svi klinci sa lokalnih plaža da urade, sat i po sam gledao na satelitskoj neku emisiji, ono što su oni izvodili je NEOPISIVO a moje su godište(ja ne umem ni loptu da normalno šutnem), dok su od Ronaldinja mlađi oko 10 godina."
Зна ли неко од њих то да примени на терену? Или се само зајебавају по плажи? И он није само дриблер, има и добар шут, тј. комплетан нападач, најбољи играч света. Ма у праву сте ви, лош је он, зубат, нема благе везе. Грех му је што увек пуни Челзи, уопште ми није јасно како је он најбољи када се овде прича другачије. Сви су луди...
_0pu§TεNº_:pa kad ih jeBARCA sve redom nanizala i poizbacivala, nece valjda u nastavku da navijaju za nju.
:-|
Tokan:Ти треба да се лечиш за почетак. Ако ти гледаш фудбал због лепих играча онда немам шта да коментаришем са тобом.
Za to sluze drugovi :-D :-D kissmilanfan:poznajem je i ne gleda fudbal samo zbog lepih igraca
a i da je tako, zasto bi morala da se leci :shock:![]()
ne voli ronaldinja pa sta ostavi je miru...ko si ti da joj tako nesto kazes![]()
pa pazi ima mnogo fanova arsenala, i ja volim arsenal , da su igrali u finalu arsenal-milan ili arsenal- celzi ili arsenal-real ja bih navijao za arsenal i jos mnoogi drugi.68Charger440+6:Govorim za one koji ne navijaju za bilo koji od ona 3 kluba.