FC Barcelona

@_0pu§TεNº_ Nisam rekla da su mali, ali u ovom trenutku je barsa klub oko kog se digla najveca prasina i koji je favorizovan do zla boga. Slucaj sa nefer sudjenjem nije bio slucaj samo sa Milanom i Celzijem bilo je toga i kad je igrala sa mnogo manjim klubovima. Sudjenje bez obzira na velicinu i popularnost treba da bude fer. Bez obzira da li se treba dosuditi penal u 90min ili u 15-om mora biti dosudjen ako je zaista penal. Isto vazi i za crvene kartone, prekrsaje, slobodnjake, ofsajde itd... Kriterijum mora biti isti za svakoga.
I kao i max23,MadonnaGirl, ZzZzZz kazem: MrZiM barsu!!!!

Tokan:
Можете Барси да пљунете под прозор. Барса је институција, као и Реал у Шпанији, Манчестер, Ливерпул у Енглеској. То Челзи никад неће бити, јер је тим вештачку, на "силу" направљен, тим који ће трајати колико Абрамовић буде на врху. Срећом па се са парама не може све добити, ако их не заустави Барса, зауставиће него други...
Zaustavice ih sjajni Lyon....

68Charger440+6:
Ma o Barceloni su mnogi promenili misljenje posle prosle sezone.

Pre utakmica sa Benficom, Chelsea i Milanom svi su bili na strani Barcelone. U finalu vecina je bila uz Arsenal.

Pa nebih se slozio sa tobom... poznajem mnogo ljudi koju su barsu voleli i u finalu i u polufinalu isto.

68Charger440+6 totalno si u pravu. barsa dobro igra, to niko ne porice, ali jednostavno posle onih utakmica mnogi su je zamrzeli zbog nacina na koji je pobedila. Mozda bi ona pobedila i bez pomoci sudije ali upravo cinjenica da je pobedila uz njihovu pomoc podgreva komentare da bi izgubila da nije bilo njih. Jednostavno nije bilo fer, i da je ma koji klub u pitanju reakcije bi bile iste. A za finale i da ne pricam. Iako je barsa bila favorit, vecina je bila uz Arsenal. Cak je u blicu osvanuo naslov: "barsa FAVORIT ALI SRCE UZ ARSENAL" ...

by the way mnogo ti je lep avatar :-) . Oduvek me je odusevljavala slika americke zastave i tog orla. Sam si ga pravio?

Odakle se samo stvaraju ovi navijači Barse tipa bojić sa B92. Kad otvorim frižider naiđem na njih par :roll:
99,99% svim tih navijača nije navijalo za Barsu kada je bukvalno strepela za opstanak u Primeri(zahvaljujući Van Galu), pa je morao Antić da je spasava. Naravno na kraju sezone dobio je otkaz jer nije zvučno ime kakvo odgovara velikom timu(sindrom Real). Ali jbg dođe Ronaldinjo i svi likovi u gradu nose Ronaldinjovu desetku na dresu Barse, i kunu se u oboje, kako si im ljubavi od malena, kako će navijati za BARSU DO SMRTI(ovo mi je nešto vrlo poznato) itd...

Sledeći Brazilac koji bude najbolji igrač sveta, i bude genije za Ronaldinja i bude igrao bilo gde povući će za sobom masu novih navijača, koji će umirati za taj klub :roll:

MRZIM TAKVE LJUDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alex.L:
Odakle se samo stvaraju ovi navijači Barse tipa bojić sa B92. Kad otvorim frižider naiđem na njih par :roll:
99,99% svim tih navijača nije navijalo za Barsu kada je bukvalno strepela za opstanak u Primeri(zahvaljujući Van Galu), pa je morao Antić da je spasava. Naravno na kraju sezone dobio je otkaz jer nije zvučno ime kakvo odgovara velikom timu(sindrom Real). Ali jbg dođe Ronaldinjo i svi likovi u gradu nose Ronaldinjovu desetku na dresu Barse, i kunu se u oboje, kako si im ljubavi od malena, kako će navijati za BARSU DO SMRTI(ovo mi je nešto vrlo poznato) itd...

Sledeći Brazilac koji bude najbolji igrač sveta, i bude genije za Ronaldinja i bude igrao bilo gde povući će za sobom masu novih navijača, koji će umirati za taj klub :roll:

MRZIM TAKVE LJUDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I JA SE U POTPUNOSTI SLAZEM SA TOBOM!ISKRENO MRZIM BARSELONU A POSEBNO RONALDINJA,POLA SKOLE SE PALI NA NJEGA STA IM SE KOD NJEGA SVIDJA MOZDA ZUBI? :confused:

Ne mrzim ja Ronaldinja, nego ove što ga vole više nego majku svoju :mad:
A te driblinge znaju svi klinci sa lokalnih plaža da urade, sat i po sam gledao na satelitskoj neku emisiji, ono što su oni izvodili je NEOPISIVO a moje su godište(ja ne umem ni loptu da normalno šutnem), dok su od Ronaldinja mlađi oko 10 godina.

max23:
I JA SE U POTPUNOSTI SLAZEM SA TOBOM!ISKRENO MRZIM BARSELONU A POSEBNO RONALDINJA,POLA SKOLE SE PALI NA NJEGA STA IM SE KOD NJEGA SVIDJA MOZDA ZUBI? :confused:

Ти треба да се лечиш за почетак. Ако ти гледаш фудбал због лепих играча онда немам шта да коментаришем са тобом.

"A te driblinge znaju svi klinci sa lokalnih plaža da urade, sat i po sam gledao na satelitskoj neku emisiji, ono što su oni izvodili je NEOPISIVO a moje su godište(ja ne umem ni loptu da normalno šutnem), dok su od Ronaldinja mlađi oko 10 godina."

Зна ли неко од њих то да примени на терену? Или се само зајебавају по плажи? И он није само дриблер, има и добар шут, тј. комплетан нападач, најбољи играч света. Ма у праву сте ви, лош је он, зубат, нема благе везе. Грех му је што увек пуни Челзи, уопште ми није јасно како је он најбољи када се овде прича другачије. Сви су луди...

Tokan ti treba da lecis oci,a mozda i um, jer ocigledno nisi shvatio smisao max-ovog posta. Kad je rekao da se pola skole pali na ronaldinja verovatno je mislio vise na zensku populaciju. Vecina devojaka gleda kako ko izgleda, a ne kako igra, a da ih pitas za koji klub igra gledali bi te ko' tele sarena vrata. Znaci ne svidja im se kako izgleda, nego ga vecina vole zato sto je trenutno in voleti ronaldinja i kleti se kako si njegov vatreni obozavalac jos od pelena. A dosta brazilskih mladica ima veci talenat nego sto ga je imao ronaldinjo. Ali sa njima ne rade strucnjaci koji ce da poboljsavaju njihovu igru. U Brazilu ima jos 50 takvih ako ne i boljih talenata od ronaldinja.

Tokan:
Ти треба да се лечиш за почетак. Ако ти гледаш фудбал због лепих играча онда немам шта да коментаришем са тобом.

"A te driblinge znaju svi klinci sa lokalnih plaža da urade, sat i po sam gledao na satelitskoj neku emisiji, ono što su oni izvodili je NEOPISIVO a moje su godište(ja ne umem ni loptu da normalno šutnem), dok su od Ronaldinja mlađi oko 10 godina."

Зна ли неко од њих то да примени на терену? Или се само зајебавају по плажи? И он није само дриблер, има и добар шут, тј. комплетан нападач, најбољи играч света. Ма у праву сте ви, лош је он, зубат, нема благе везе. Грех му је што увек пуни Челзи, уопште ми није јасно како је он најбољи када се овде прича другачије. Сви су луди...
Za tvoju informaciju mislila sam na devojcice iz moje skole ne na sebe!Hoces da kazez da svako ko ne voli Ronaldinja treba da ide da se leci???I kad sam ja rekla da on nema blage veze :?: :?:

Tokan:

poznajem je i ne gleda fudbal samo zbog lepih igraca
a i da je tako, zasto bi morala da se leci :shock: :roll:
ne voli ronaldinja pa sta ostavi je miru...ko si ti da joj tako nesto kazes :evil:

Back