FC Barcelona

winston:
Meni je stvarno krivo sto taj penal za Levski nije dosudjen,jer je bio presudno vazan....

Niko nije rekao da je presudno vazan.
Ali doci ce im neka jaca ekipa gde ce da bude vazan al nece biti dosudjen.

Dzaba BWIN, TOYOTA, OPEL i ostali... Unicef je najbolji sponzor iako ne daje pare.

Evo jedan legendarni komentar sa B92 na temu Sudija suspendovan zbog dresa Barse:

Ovo je samo jos jedan u nizu skandala, jos samo jedan primer i dokaz koliko je barselona danas favorizovana kod svih sudija i u svim medijima. Setite se samo kako su eliminisali Milana, kakvom bizarnom odlukom sudije da ponisti cist gol Sevcenku. Setite se samo kako su prosli Benfiku, kojoj kod kuce nisu svirana dva cista penala kojima je tu utakmicu mogla dobiti sa 2:0 i zavrsiti ceo posao. Setite se samo broja penala dosudjenih u korist barselone ove sezone u primeri. I tako dalje, da na nabrajam. Bojim se da bih tako mogao do sutra. Tuzno je samo sto to apsolutno svi vide, svi znaju, ali im to ne smeta jer, boga ti,u tom timu igra najbolji fudbaler planete Ronaldinjo i uzivancija je samo gledati ga. A to sto su i sudije odusevljene istim i samo cekaju da izgubi ravnotezu u tudjem sesnaestercu, to je manje bitno...

Pa normalno da pricaju navijaci Milana i Celzija kad su oni ostecena strana. I ti bi pricao.
barsa je preterano favorizovana. Kad se pogleda jasno se vidi da kriterijum sudjenja nije isti za male i velike. Tuzno...

68Charger440:
A sto ne bi to pricali navijaci Milana? Ipak su oni najvise osteceni.

Koju jos utakmicu Milan je dobio zbog sudija u Evropi? Nijednu.

:D Prijatelju Milan je osvajao 6puta Evropu.
Ti se secas svih utakmica Milana u Evropi? :D
Da se secas icega nebi tako pricao jer je nasa velika C.Z. svojevremeno ostecena u dualima sa Milanom.

JekaiGeorge:
Pa normalno da pricaju navijaci Milana i Celzija kad su oni ostecena strana. I ti bi pricao.
barsa je preterano favorizovana. Kad se pogleda jasno se vidi da kriterijum sudjenja nije isti za male i velike. Tuzno...

Ja preprosle godine nisam nista pricao :D A mislim da sam imao veliki razlog.

winston:
Naravno,pobedjuje sve redom......
Meni je stvarno krivo sto taj penal za Levski nije dosudjen,jer je bio presudno vazan.... :roll:
da li je bitno da li je presudno vazno...bio je penal i nema tu presudno vazno ili nevazno
treba da se sudi pa da je Barsa dominirala i dala 10 golova...
@Walken
bio je penal....znas i sam da je kriterijum za faulove nad igracima koji su u skoku poostren a on je odgurnuo kulturno laktom Drogbu a Drogba nikad ne pada bzv...

Можете Барси да пљунете под прозор. Барса је институција, као и Реал у Шпанији, Манчестер, Ливерпул у Енглеској. То Челзи никад неће бити, јер је тим вештачку, на "силу" направљен, тим који ће трајати колико Абрамовић буде на врху. Срећом па се са парама не може све добити, ако их не заустави Барса, зауставиће него други...

Tokan:
Можете Барси да пљунете под прозор. Барса је институција, као и Реал у Шпанији, Манчестер, Ливерпул у Енглеској. То Челзи никад неће бити, јер је тим вештачку, на "силу" направљен, тим који ће трајати колико Абрамовић буде на врху. Срећом па се са парама не може све добити, ако их не заустави Барса, зауставиће него други...
Drugi timovi ne kupuju igrace parama i nemaju para je li... ajde gdje ti zivis...
Nije Celzi osvajao trofeje samo od kada je Abramovic dosao...
Niko ovdje ne razmislja o ``pljuvanju pod prozor`` ....... samo se kaze da treba svakom objektivno da se sudi...a da Barsa igra dobro, to ne dolazi u pitanje

GRIZZLY:
da li je bitno da li je presudno vazno...bio je penal i nema tu presudno vazno ili nevazno
treba da se sudi pa da je Barsa dominirala i dala 10 golova...
@Walken
bio je penal....znas i sam da je kriterijum za faulove nad igracima koji su u skoku poostren a on je odgurnuo kulturno laktom Drogbu a Drogba nikad ne pada bzv...

Pricas kao da si presednik uefe.

GRIZZLY:
Drugi timovi ne kupuju igrace parama i nemaju para je li... ajde gdje ti zivis...
Nije Celzi osvajao trofeje samo od kada je Abramovic dosao...
Niko ovdje ne razmislja o ``pljuvanju pod prozor`` ....... samo se kaze da treba svakom objektivno da se sudi...a da Barsa igra dobro, to ne dolazi u pitanje

Челзи је и пре абрамовића био добар клуб, али само просечан и ништа више. Познатији је био по хулиганима него игри на терену. Далеко од тога да је Челзи лош, али сам тај арогантан став целог клуба ме ужасно ирититира. И игра на резултат исто, дају један гол и онда се углавном полуку. То доноси резултате, али ту од лепоте нема ама баш ништа.

Back