sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
gledah danas barsu u primeri posle godinu i po dana...
Ono je bolesno.maskerano i buskets igraju stopere, Abidal jedini klasicni odbrambeni ...i on isto napada...Fabregasovi genijalni potezi koji bivaju iskorisceni za promjenu,entuzijazam u njegovoj igri...genijalnost Cavija i ...naravno,Mesi,Mesi,Mesi.
Kako on to radi spontano, jednostavno i lako.
Pet golova protiv Atletika Madrida,koji nije zajebancija od kluba.Kurtoa nije primio gola u poslednje cetiri utakmice,sad ih primio pet...
A nije Atletiko bio ocajan....nego je samo Barselona bila Barsa.
Eto,rekla sam.
Ono je bolesno.maskerano i buskets igraju stopere, Abidal jedini klasicni odbrambeni ...i on isto napada...Fabregasovi genijalni potezi koji bivaju iskorisceni za promjenu,entuzijazam u njegovoj igri...genijalnost Cavija i ...naravno,Mesi,Mesi,Mesi.
Kako on to radi spontano, jednostavno i lako.
Pet golova protiv Atletika Madrida,koji nije zajebancija od kluba.Kurtoa nije primio gola u poslednje cetiri utakmice,sad ih primio pet...
A nije Atletiko bio ocajan....nego je samo Barselona bila Barsa.
Eto,rekla sam.

Ja ih i ovako ne mirisem, a ako ih i Murinjo kara to mi je 100 puta draze. Nekako mi je Real sad ok ekipa, Murinjo je tu uneo mentalitet da se igra 90 minuta, uvek na pobedu, nema vise razmazenih tetkica koje nece da trce... ako ne trcis, onda i ne igras. Plus sto Kristijana vise cenim od Mesija... ako zbog nicega drugog, onda zbog te elegancije u igri koju su imali i Ronaldo, Zidan, koju ima i Ozil, a koja fali Mesiju. Ali i inace igra u ekipi punoj prevaranata i foliranata. Opet nije on kriv, on puno duguje Barseloni (ako se ne varam, kad je bio klinac oni su mu platili neku skupu operaciju u vezi sa njegovim rastom, pod uslovom da potpise za njih, ili tako nesto?!), ali eto, ja ga ne volim i gotovo